# #

18 Απρ 2015

Άντε μας στον διάολο λοιπόν , ..και μη ξεχάσετε το ευρώ σας!..

  
  Ούτε στις 24 του μήνα θα συμφωνήσουμε, ούτε στις 20, ούτε στις 18
  ..ούτε τον περασμένο μήνα συμφωνήσαμε, ούτε ποτέ δεν συμφωνήσαμε, 
  ..και ούτε πρόκειται!   


Πρώτον γιατί δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσουμε με τοκογλύφους-απατεώνες-εκβιαστές, στο αίτημα για οιονεί καθυπόταξη της χώρας και εξανδραποδισμό του λαού,
..και δεύτερο και σπουδαιότερο,

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΥΠ - Θα χτυπούσαν το Μετρό στο Σύνταγμα για να πετύχουν αποσταθεροποίηση της χώρας!



Συναγερμός στην ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για την αποτροπή χτυπήματος στο Μετρό του Συντάγματος στα πλαίσια βρώμικου ...

Τελικά ''τσούζει'' πολύ η Ζωή, ε;



















Θα μπορούσε ίσως κάποιος απ' τον συρφετό των βρωμερών και παράνομων καναλιών της διαπλοκής, να μας σχολιάσει το γεγονός ότι, σύμφωνα και με τις δικές σας παραδοχές, η κυρία Πρόεδρος της Βουλής οδηγούσε η ίδια το δικό της Ι.Χ. αυτοκίνητο,

Ο σκοπός της εισαγωγής εργατών από τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς...

Όλοι σκλάβοι και ίσοι στη σκλαβιά...

 
Οι «Αριστεροί», οι «εκσυγχρονιστές» και οι νέο-φιλελεύθεροι μας προτείνουν μια «ανθρωπιστική» προσέγγιση στο ζήτημα της εισαγωγής ξένων εργατών. Οι ηθικές βεβαίως προσεγγίσεις δεν οδηγούν μόνο σε αδιέξοδα, αλλά συχνά γίνονται και το άλλοθι των μεγαλύτερων εγκλημάτων. Όλοι λοιπόν αυτοί αρνούνται πεισματικά να δουν το υπαρκτό πρόβλημα, αφήνοντας έτσι χώρο στην ακροδεξιά δημαγωγία.

Φυσικά δεν θα περίμενε κανείς διαφορετική στάση από τους πολιτικούς υπηρέτες του καθεστώτος. Το να κλείνουν όμως τα μάτια, οι αυτό-αποκαλούμενες αριστερές δυνάμεις,

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ! Εκβιάζουν την κυβέρνηση που έκοψε το φαγοπότι με τα αντισταθμιστικά!

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!


Πρωτοσέλιδο η «αποκάλυψη» του κυρίου Ντένη Πλέσσα που θεωρεί ασύμφορη την προμήθεια των 350 εκ, ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΝΕΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΞΙΑΣ 1,2 ΔΙΣ!


Μιλάμε για στυγνό εκβιασμό και συκοφαντίες με συνέργεια του Θεοδωράκη που μιλά για «μίζες» σε διακρατική συμφωνία! Χωρίς μάλιστα μεσάζοντες σε ...

"Τα βρήκε" ο Δήμαρχος με τον ΟΣΕ...


Σε οριστική λύση κατέληξαν ΟΣΕ και Δήμος Δίου – Ολύμπου σχετικά με την κατασκευή πλίνθινης οδού ήπιας κυκλοφορίας μήκους 330 μέτρων στην περιοχή του Παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Πλαταμώνα, διατηρώντας τις...

Συμφωνία Αρχών – επιχειρήσεων - Τάξη και ασφάλεια στον Πλαταμώνα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση ιδιοκτητών επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015, στο ξενοδοχείο ROYAL PALACE, στον Πλαταμώνα, ύστερα από πρόσκληση του Συμβουλίου Δ.Κ. Πλαταμώνα.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε η πλειοψηφία των ιδιοκτητών επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης του Πλαταμώνα, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, ο Διοικητής Α.Τ. Λιτοχώρου Ιωάννης Σαββίδης, ο...

“Δίνουμε το παρών”: Ξεκίνησε στην Πιερία η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ


Από την Κατερίνη ξεκίνησε η πολιτική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, με σύνθημα “ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ - Συμμετέχουμε, Ελέγχουμε, Στηρίζουμε, Διεκδικούμε”. 
Μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 18-4 στον πεζόδρομο της Κατερίνης, οπού διένειμαν το φυλλάδιο της καμπάνιας και συνομίλησαν με τους πολίτες. 
Σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ, η συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Γνωσούλα Χαϊλατζίδου υπογράμμισε τη...

Ανατροπή δεδομένων με αποκάλυψη Spiegel: Ποιος στέλνει στην Ελλάδα 5 δισ. ευρώ;;;

Ανατροπή δεδομένων με αποκάλυψη Spiegel: Ποιος στέλνει στην Ελλάδα 5 δισ. ευρώ;;;
Πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού κάνουν λόγο για συμφωνία που θα υπογραφεί τα επόμενα 24ωρα, ίσως και την ερχόμενη Τρίτη...

Σε ποια χώρα του πλανήτη δεν τολμά να πατήσει το πόδι του Μουσουλμάνος;

Σε ποια χώρα του πλανήτη δεν τολμά να πατήσει το πόδι του Μουσουλμάνος;
Υπάρχει μια χώρα στον κόσμο όπου μουσουλμάνος δεν τολμά να πατήσει το πόδι του και πολύ περισσότερο να κατοικήσει μόνιμα εκεί και να επιχειρήσει να διαδώσει την θρησκεία του Ισλάμ.

Αυτή είναι η ...

Το μήνυμα προς την κυβέρνηση, τόσο απ΄τη Χαλκιδική όσο και απ΄τους χιλιάδες αλληλέγγυους, είναι σαφές



Είναι ίσως οι συγκλονιστικότερες στιγμές του αγώνα μας, εκείνες οι στιγμές που δε νιώθουμε μόνοι. Εκείνες οι στιγμές που βρίσκονται δίπλα μας άνθρωποι που δεν ζουν μαζί μας, που δεν θα υποστούν άμεσα τις επιπτώσεις της εξόρυξης, που δεν έχουν κανένα συμφέρον (με τη στενόμυαλη έννοια του όρου). 
Άνθρωποι που δε δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι οι Σκουριές – οι Σκουριές όλου του κόσμου – αφορούν όλους μας. Άνθρωποι που δε διστάζουν να σταθούν έμπρακτα αλληλέγγυοι σ΄ένα τοπικό κοινωνικό κίνημα.

Ίσως το μόνο που δεν μπορεί να αγοράσει μια πολυεθνική, είναι η αλληλεγγύη. 
Και την αλληλεγγύη δεν μπορείς να την αντικαταστήσεις με μισθωμένα λεωφορεία, τυπωμένα πανό, χημικές τουαλέτες, ιδιωτικά ασθενοφόρα, βραχιολάκια και διαπλεκόμενα ΜΜΕ....

Υπερβολικό πλεόνασμα, που υπερβαίνει το ανώτατο όριο 6% της Γερμανίας

Ερώτηση Χρυσόγονου για το πλεόνασμα της Γερμανίας


Για τη θέση της Γερμανίας στην οικονομία της ΕΕ και το πολύ μεγάλο πλεόνασμα στις τρέχουσες συναλλαγές της, που αποτελεί λόγο άσκησης πίεσης σε βάρος των οικονομικά αδύναμων κρατών μελών της ευρωζώνης,

Ας μαζευτούμε όλοι οι κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής, ας τους ρίξουμε τους Καναδούς ένα γερό χε…, κι ας τους αφήσουμε να ψάχνονται.



Μεταφορά: η σημασία μιας λέξης μεταφέρεται σε άλλες λέξεις με τις οποίες υπάρχει μια μικρή ή μεγάλη ομοιότητα με την πρώτη σημασία. Δημιουργούνται έτσι απροσδόκητοι εκφραστικοί συνδυασμοί, εκπληκτικοί πολύ συχνά στη σύλληψή τους

Το ξέρω γίνομαι λίγο βαρετή με τους ορισμούς αλλά μ’ αυτούς που μπλέξαμε θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά μας. 


Η γλώσσα, κάθε γλώσσα, χρησιμοποιεί λέξεις. Η λέξη, κάθε λέξη, είναι ένα κουτί· εμπεριέχει μια έννοια, μια σημασία. Μετακυλώντας τις έννοιες, κάποιοι χρησιμοποιούν τη γλώσσα όπως τους βολεύει, και βαφτίζουν το άσπρο μαύρο, για να πετύχουν αυτό που θέλουν. 

Η επτάχρονη χούντα του 1967 δεν ξεκίνησε με τα τανκς που βγήκαν στους δρόμους το πρωί της 21ης Απριλίου. Η πρώτη πραξικοπηματική πράξη έλαβε χώρα όταν ο Παπαδόπουλος...

«Απάτη» το... μπαλκόνι του Βαρουφάκη


Δεν έφταναν η θύελλα αντιδράσεων και τα ποικίλα σχόλια που ξεσήκωσε η φωτογράφιση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και της συζύγου του Δανάης Στράτου, με θέα την Ακρόπολη, στο διάσημο «Paris Match», τώρα αποκαλύπτεται ότι υπήρξε «απάτη»!

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν σε... άλλο μπαλκόνι και συγκεκριμένα σε αυτό των πεθερικών του υπουργού, αφού το διάσημο ζευγάρι κατοικούσε στον πρώτο όροφο που δεν «βλέπει» τον Παρθενώνα! 


Σύμφωνα με κατοίκους της οδού Χατζηχρήστου στην περιοχή Μακρυγιάννη, ολόκληρο το αρχοντικό που έχει θέα προς τον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης ανήκει στη μητέρα της Δανάης Στράτου. 
Η γνωστή γλύπτρια Ελένη Πόταγα - Στράτου εξακολουθεί να...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΡΟΝΤΟΥ...Όπου γάμος και χαρά,….. αυτό είναι το βαθύ ΚΡΑΤΟΣ


 Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρισθεί η κατάσταση που εξελίχθηκε την τρίτη μέρα του Πάσχα στην Παλιά Βροντού:
 Στην καθιερωμένη εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού, γέμισε ο τόπος από όλη την τοπική ηγεσία

Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος, εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας, της εκπαιδευτικής κοινότητας, των επαγγελματικών οργανώσεων, κλπ.
 Όλοι τους έτρεξαν «απρόσκλητοι» να πλαισιώσουν την εκδήλωση. Αυτό θα πει κέφι για γλέντι αλλά και προσήλωση στην παράδοση!!.
 Η μόνη παραφωνία;

17 Απρ 2015

Βαρουφάκης...Αν δεν κάνουν πίσω οι εταίροι, η Ελλάδα δεν θα πληρώσει τις δόσεις

Ο Βαρουφάκης πήρε το όπλο του: Αν δεν κάνουν πίσω οι εταίροι, η Ελλάδα δεν θα πληρώσει τις δόσεις - Δεν γίνεται να πληρώνουμε και να είμαστε έξω από τις αγορές
Ξεκάθαρος ήταν ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στηνHuffington Postγια την στάση που θα κρατήσει η Ελλάδα αν δεν υποχωρήσει σε κάποια πράγματα και η άλλη πλευρά.

«Εάν οι υποστηρικτές της σκληρής γραμμής λιτότητας στην Ευρώπη δεν υποκύψουν, η Ελλάδα δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αθετήσει τις επικείμενες πληρωμές της για το χρέος», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.

Ο κ.Βαρουφάκης είπε ακόμα ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να ...

Χαμογελάτε, τους έχουμε σπάσει τα νεύρα....

GreeceΤο δημοσίευμα των Financial Times, στο οποίο ο συντάκτης διαπιστώνει πως ο ήλιος λάμπει στην Ελλάδα, τα εστιατόρια είναι γεμάτα και στην Αθήνα δεν επικρατεί πανικός, καταλήγει στο συμπέρασμα πως το κλίμα μοιάζει με τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας πριν εκραγεί ο Βεζούβιος.

Δεν ξέρω γιατί μπορεί να κάνει εντύπωση σε κάποιον πως ο ήλιος λάμπει στην Ελλάδα. Είναι σύνηθες να έχουμε ήλιο στην Ελλάδα.
Τα εστιατόρια δεν είναι γεμάτα από Έλληνες -όπως υποστηρίζει ο συντάκτης πως του είπε ένας γνωστός του (σ.σ. ωραίο ρεπορτάζ)-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ! Θανατηφόρα διατροφική «βόμβα» στο τραπέζι μας

laxanika2Επιδημιολογική μελέτη της καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθηνάς Λινού στα Οινόφυτα, έφερε στην επιφάνεια ένα φοβερό μυστικό για το οποίο κανείς δε μιλάει εδώ και χρόνια.


Πατάτες, κρεμμύδια και καρότα που φθάνουν καθημερινά στο τραπέζι μας, κρύβουν θανατηφόρα δηλητήρια, μολυσμένα με επικίνδυνα βαρέα μέταλλα που συχνά είναι 1000% πιο πάνω από τα επιτρεπτά όρια.
Περιοχές στον κάμπο των ..

Νάτος...Επαναστάτης Μπομπολάρος




Δεν αυτός το θέμα...
Γραφικοί μπουνταλάδες μια ζωή κυκλοφορούσαν και στο Σύνταγμα και αλλού στην επικράτεια...

Το πολύ σοβαρό θέμα είναι ότι τούτον δω...

Γιατί αγαπάμε όλοι τη Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Γιατί αγαπάμε Ζωή Κωνσταντοπούλου:



Γιατί στα δύσκολα δεν φοβήθηκε ποτέ κανένα. Διαμαρτυρόταν δριμύτατα και σταθερά, όταν έβλεπε να καταπατείται κάθε έννοια νομιμότητας.

Δεν φάνηκε ποτέ να τη νοιάζει τι λένε για αυτήν τα παπαγαλάκια, ιδιαίτερα όταν είχε δεχτεί την θύελλα σεξιστικών σχολίων για τη διαμαρτυρία έξω από την ΕΡΤ.
Γιατί επιβλήθηκε με τη δυναμική της προσωπικότητα και ευθεία πολιτική στάση και όχι το lifestyle.
Γιατί αποπνέει γοητεία,

Πρώτη νίκη: Το ΔΝΤ παραδέχθηκε ότι "Το Μνημόνιο πέθανε"!


Στην πρώτη επίσημη παραδοχή ότι το Μνημόνιο έχει "πεθάνει" και το περιεχόμενό του θα αλλάξει προχώρησε το ΔΝΤ βασικό μέλος της πρώην τρόικας, αλλά κρίσιμος παράγων στην διαπραγμάτευση που γίνεται αυτή την στιγμή: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ισχυρή θέληση να αλλάξει το πρόγραμμα. Είμαστε σε συνομιλίες μαζί της για να αποφασίσουμε το πώς θα γίνει αυτό. Eίμαστε σε διαπραγματεύσεις για...

Η αποκάλυψη της έσχατης προδοσίας Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου-Σαμαρά-Βενιζέλου: Είχαν μεθοδεύσει πτώχευση για τον Ιούνιο του 2015 (βίντεο)


Προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

8 Ιουνίου του 2011 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρης Κουκουλόπουλος αποκαλύπτει την συμφωνία Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου με την ΕΕ για χρεωκοπία της χώρας μετά από «3 ή 4 χρόνια». Προκειμένου να απαλλαγούν από το χρέος οι ιδιώτες και να το πάρουν οι «θεσμικοί»! Όπως ακριβώς έγινε δηλαδή!

Ξεφόρτωσαν το χρέος οι «ιδιώτες» Deutsche Bank, BnP κλπ και το μετακύλισαν στα κράτη, στουςμικροομολογιούχους, στις Ελληνικές τράπεζες (δηλαδή στον Έλληνα φορολογούμενο) στα ΝΠΔΔ, στις Κυπριακές τράπεζες κλπ. Έπειτα θα ερχόταν η ...

Δεν είναι αφελείς, είναι επικίνδυνοι και κυνικοί.. ΚΑΙ δεν γίνεται, εν έτει 2015, να ψηφίζουν ακόμα τους γιους και τις κόρες των πολιτικών που διέλυσαν τη χώρα.

Kiriakos Mitsotakis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επίδοξος αρχηγός της ΝΔ, δήλωσε πως δεν έχει συμβεί κάποιο γεωπολιτικό γεγονός στην ευρύτερη περιοχή, που να δικαιολογεί αυτή την αύξηση των ροών που παρατηρούμε τους τελευταίους μήνες…
Ο χάρτης παρουσιάζει κάποια από αυτά τα ασήμαντα γεωπολιτικά γεγονότα που έχουν ξεριζώσει εκατομμύρια ανθρώπους από τα σπίτια τους, με ένα μεγάλο μέρος εξ” αυτών να πνίγεται στα νερά της Μεσογείου.
Ασήμαντα γεωπολιτικά γεγονότα, όλοι οι πόλεμοι που συνεχίζονται, έχοντας τη στήριξη, ή στην καλύτερη περίπτωση τη σιωπή των κυβερνήσεων που παραπονιούνται για την αύξηση των ροών των προσφύγων.
Επικίνδυνα αφελείς ή αφελώς επικίνδυνοι;

"Τσεκουράτη" απάντηση Βούτση σε Βορίδη - Γεωργιάδη (2 Βίντεο)


Ως γνωστό τα δυο πρώην πρωτοπαλίκαρα του Καρατζαφέρη, Βορίδης και Γεωργιάδης, σήμερα είναι τα αγαπημένα πρόσωπα του Σαμαρά που εν πολύς καθορίζουν και την αντιπολιτευτική γραμμή και πολιτική στάση της. Ν. Δ. Με αφορμή λοιπόν την αντιπαράθεση που είχαν σήμερα, τα δυο νεοδημοκρατικά στελέχη, στην βουλή, με τον υπουργό Εσωτερικών Νίκος Βούτση, είπαμε να θυμηθούμε την εκτίμηση που τρέφει για τα δυο πρώην πρωτοπαλίκαρα του ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αρχικά όμως να παρακολουθήσουμε τι έγινε σήμερα στην βουλή. Είναι γνωστό ότι ο Μάκης Βορίδης πάντα μιλάει «τσεκουράτα»....

Η κατάντια του ΠΑΜΕ!

Χθες έπαιξε μια παράσταση ακτιβισμού. Την ώρα που νέα ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να επαναφέρει τον θεσμό των ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ δίνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στα συνδικάτα να επανακάμψουν. Θεατρική ενέργεια και μαϊμού ακτιβισμός!!!!

Σήμερα η παράταξη του ΠΑΜΕ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας συναίνεσε με χαρά μαζί με την ΠΑΣΚΕ και την ΔΑΚΕ να δώσει .....

Οι ειδήσεις του ΜΕΓΚΑ....χαρά του Άδωνι



Συζήτηση στην επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου.

Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: 


Συζήτηση στην επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για την  άρση της βουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ  Σωτήρη Ζαριανόπουλου.

Συζητήθηκε στις 16-4-2015 στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το αίτημα των ελληνικών εισαγγελικών αρχών για την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλου. 

Το αίτημα  αφορά την  ποινική δίωξη σε βάρος του με τις..

Η ΜΙΚΑ ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ...Νυχτερινό...

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί και όταν πήρε το κατάλληλο ύψος ο κυβερνήτης ενημέρωσε στα ελληνικά τους επιβάτες για τα πόδια που πετάνε, για την πορεία που ακολουθούν και για την διάρκεια του ταξιδιού και αφού τους ευχαρίστησε που προτίμησαν την εταιρία του και τους δήλωσε με πόση χαρά θα τους ξαναδεί σε πτήση τους, 

Tα ξαναείπε στα αγγλικά μόνο που τώρα δεν ενημερώθηκε κανείς από τους ξένους γιατί λόγω της προφοράς του δεν κατάλαβαν ότι μίλαγε αγγλικά .

Αφού ο κυβερνήτης τελείωσε με την αγγλικούρα έβγαλε αναστεναγμό ανακούφισης, έξυσε την πλάτη του, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο, και γύρισε στον συγκυβερνήτη λέγοντας:
-Ρε συ Μήτσο ποια αεροσυνοδός είναι μαζί μας σήμερα;

-Η Μίκα.

Α! ωραία δεν της λες να μας...

Στη λίστα των 100 αχρηστότερων πολιτικών του κόσμου Σαμαράς και Βενιζέλος

100-AXRHSTOI

Στη λίστα των 100 αχρηστότερων πολιτικών του κόσμο Σαμαράς και Βενιζέλος
Σχεδόν το 70% της παγκόσμιας λίστας είναι από ...

16 Απρ 2015

Οι μεταλλωρύχοι διεκδικούν το δικαίωμά τους να πεθάνουν από καρκίνο και να σβηστούν τα χρέη του αφεντικού τους

Νόμος είναι το δίκιο των μεταλλωρύχων του Μπόμπολα..??


Adonis karagiozis
Διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν σήμερα οι μεταλλωρύχοι του Μπόμπολα, παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία και διαταράσσοντας την κοινωνικοοικονομική ζωή της πόλης.
Θα πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να δράσει σαν τις κυβερνήσεις Σαμαρά και Παπανδρέου και να στέλνει τα ΜΑΤ να σπάνε στο ξύλο όσους διαδηλώνουν και δεν επιτρέπουν σε εμάς τους υπόλοιπους να κάνουμε τις βόλτες μας.
Δεν είναι δυνατόν μερικές εκατοντάδες άνθρωποι να κλείνουν το κέντρο της Αθήνας και να παραλύουν μια πόλη που είναι γεμάτη τουρίστες,

Οι λυκάνθρωποι της Χαλκιδικής...

Ποιός είπε πως οι λυκάνθρωποι δεν υπάρχουν; 

Υπάρχουν και κυκλοφορούν χωρίς περιλαίμιο. Φανερό τουλάχιστο. 
Γιατί αλυσίδα έχουν. Τους κρατεί το αφεντικό. 

Κι όταν τα συμφέροντα του αφέντη κινδυνεύουν ξαμολάει τους λυκανθρώπους.





Αυτό το είδος δεν έχει κάτι καλό από το λύκο ή από τον ...

ΕΜΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ.....



Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο παγκαλου

Διαβάστε τι λέει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο άνθρωπος που επί των ημερών του και με την βοήθειά του συνελήφθη ο Οτσαλάν και πήρε την σημαία μας ο αέρας!

Δύο λέξεις μόνο έρχονται στο νου:ΝΤΡΟΠΗ & ΘΡΑΣΣΟΣ!

Γράφει ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο προσωπικό του ιστολόγιο με τίτλο «Εδώδιμα και Αποικιακά»:

Το ριφιφί της Eldorado Gold: Η Ελλάδα της κρίσης αντιμέτωπη με την φοροαποφυγή μέσω Ολλανδίας


Αθήνα, 30 Μαρτίου 2015 – Μια νέα έκθεση από το Κέντρο για την Έρευνα των Πολυεθνικών, τον ολλανδικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό SOMO, αποδεικνύει ότι την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολιτικές σκληρής λιτότητας που επιβλήθηκαν από την ΕΕ την ΕΚΤ και το ΔΝΤ και υποστηρίχθηκαν με ζήλο από την κυβέρνηση της Ολλανδίας, η Ελληνική οικονομία πλήττεται εξαιτίας ενός σχήματος φοροαποφυγής το οποίο έχει σχεδιαστεί και εκτελεστεί από την ίδια την ..

Οι Πλούσιοι είναι Άγιοι...Οι Φτωχοί (ΕΣΥ ΡΑΓΙΑ ΜΟΥ) είναι Αμαρτωλοί....ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ...


Ότι σου μαθαν στα σχολειά και στα κανάλια....
Ελληναρά μου...

Κι άσε την γιαγιά σου να ζητιανεύει....

Τι έριξε στο νερό η El Dorado την Μ.Παρασκευή; Τι έγινε τελικά στον Κοκκινόλακα τις μέρες του Πάσχα;

7b435-skouries-199x134

Την Μεγάλη Παρασκευή, όπως και την Κυριακή του Πάσχα, ανακαλύψαμε στον Κοκκινόλακα – ένα από τα βασικά ρέματα που συνδέεται με τις εγκαταστάσεις της ELDORADO – να βάφεται κόκκινος από όξινη απορροή από τα μεταλλεία των Μαύρων Πετρών.
Για ακόμα μία φορά, η κατά τους ισχυρισμούς της, φερέγγυα εταιρεία που τηρεί όλους τους περιβαλλοντικούς όρους όπως υποστηρίζει σε όλα τα ΜΜΕ και »διαρρηγνύει τα ιμάτια της», πιάστηκε στα πράσα.

Ίσως πίστευαν ότι, λόγω των ημερών,

Αν ο υποψήφιος δεν είχε τα προσόντα, τόσο το χειρότερο για τα προσόντα....ΔΕΙΤΕ..ΔΕΙΤΕ...

Στο προηγούμενο ρεπορτάζ  παρουσιάσαμε τα πρώτα στοιχεία της έρευνάς για τον τρόπο με τον οποίο ασκήθηκε η δημόσια διοίκηση τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα όμως που εμείς ξεχωρίζαμε τα έγγραφα και ψάχναμε τα ονόματα έπεσε στην αντίληψή μας μια ερώτηση του πρώην αρμόδιου υπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.



Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται στην πρόσληψη του Ιωάννη Χρυσουλάκη στην θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΕΚΔΔΑ  και στην αντικατάστασή του από τον Γιώργο Κατρούγκαλο μετά την ανάληψη της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι ...

Αποκάλυψη TPP: Το σκάνδαλο της «ποσόστωσης»...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ....ΟΛΟΚΛΗΡΟ...



Στις αρχές Απριλίου ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Γιώργου Κατρούγκαλου αναφέροντας ότι «το θέμα είναι ηθικό». Λίγες ημέρες νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ είχε αποχωρήσει και από την επιτροπή δημόσιας διοίκησης πάλι επειδή σε αυτή συμμετείχε ο Γιώργος Κατρούγκαλος. 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε πως άσκησε τη δημόσια διοίκηση το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ και την ΔΗΜΑΡ.

Το σκάνδαλο είναι λίγο-πολύ γνωστό. Η περίφημη «ποσόστωση» που συμφωνήθηκε το 2012 προέβλεπε τα τρία κόμματα να μοιράσουν την πίτα του δημοσίου με κομματικά κριτήρια σε προσυμφωνημένες αναλογίες. Κανείς μας δεν περίμενε λοιπόν να σοκαριστεί όταν ξεκίνησε η ανάγνωση των εκατοντάδων εσωτερικών εγγράφων που έχουμε πλέον στα χέρια μας. 

Κι όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική....

Οι Financial Times απορούν γιατί οι Έλληνες πλέον δεν τρομοκρατούνται από τα ΜΜΕ των δανειστών!



Κανείς δεν θα πρέπει να ανησυχεί για την Ελλάδα, καθώς «ο ήλιος λάμπει, τα εστιατόρια είναι γεμάτα και η Αθήνα δεν πανικοβάλλεται», όπως αναφέρει ο αρθρογράφος των Financial Times, Τόνι Μπάρμπερ, εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι τα συστημικά ηλεκτρονικά, έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ που υποστηρίζουν τους δανειστές δεν έχουν καταφέρει να τρομοκρατήσουν τους πολίτες!...

i-δημοσιογραφία του κώλου

kolos
Περί της παθογένειας (και) του ελληνικού Τύπου έχουν γραφεί χιλιάδες σελίδες, έχουν δοθεί διαλέξεις, έχουν πραγματοποιηθεί σεμινάρια για να διαπιστωθεί το αυτονόητο: 
Υπάρχουν λεχρίτες (που ζουν) ανάμεσά μας.
Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι αυτό. Οι λεχρίτες, οι κομπιναδόροι, τα λαμόγια, οι εκβιαστές, οι επαγγελματίες συκοφάντες, καθώς επίσης άρρωστοι  και βλάκες υπάρχουν  παντού, η δημοσιογραφία δεν αποτελεί εξαίρεση. Το πρόβλημα ξεκινά από τη στιγμή που το θεσμικό πλαίσιο επιτρέπει στα σκουλήκια να υπάρχουν να ευημερούν και να πολλαπλασιάζονται…

ΜΠONOΜΠO ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!


Όλοι μας έχουμε δει τον μόνο  τρόπο που διάφορα ζώα συνευρίσκονται. To θηλυκό είναι από κάτω και το αρσενικό από πάνω και από πίσω.
Ό άνθρωπος αντίθετα μπορεί να χρησιμοποιήσει  διαφορετικές στάσεις (όπως μπορεί να δει κανείς εδώ) αλλά βασικά η πλέον συνήθης και συχνή είναι η λεγόμενη "ιεραποστολική" στην οποία το ζεύγος βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο.
Αυτή την στάση μόνο ένα άλλο είδος του ζωικού βασιλείου χρησιμοποιεί και αυτό είναι οι...

Αυτό είναι το… ήθος των προέδρων της Βουλής

proedroiΚακό χαμό έκαναν τα ΜΜΕ που στηρίζουν το παραπαίον πολιτικό σύστημα με το δήθεν επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βενζινάδικο της Αιδηψού, προτάσσοντας την ανάγκη ο Πρόεδρος της Βουλής να έχει καλούς τρόπους και να επιδεικνύει σοφία και ψυχραιμία. 

Τα εν λόγω ΜΜΕ ξεχνούν μάλλον πώς ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έπιανε τα γεννητικά του όργανα κι έβριζε εντός του Κοινοβουλίου ή πως ο Δημήτρης Σιούφας είχε στήσει ολόκληρη...

15 Απρ 2015

Σουσάμι: κατά μικροβίων, χοληστερόλης, υπέρτασης και θρομβώσεων

Byz28xqCIAAV-uJ.jpg largeΤο σουσάμι, χάρη στις πρωτεΐνες που περιέχει, παρουσιάζει έντονη αντιμικροβιακή δράση, ενώ η κατανάλωσή του μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό ακόμη πιο σημαντικά οφέλη, όπως τη μείωση της χοληστερόλης, αλλά και της αρτηριακής πίεσης. Διαβάστε ποια είναι τα πολλαπλά ευεργετήματα που μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό σας το σουσάμι


Ρύθμιση της χοληστερόλης
Στη σύγχρονη διατροφή, κάθε τρόφιμο που συμβάλλει στη μείωση ή τη ρύθμιση της χοληστερόλης,

Ποιοί πανικοβλήθηκαν από την επιτροπή αλήθειας;

media-620x330Λίγες ημέρες πριν από τη σύσταση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέουςείχαμε προειδοποιήσει για τις λυσσαλέες αντιδράσεις που θα προκαλούσε σε κύκλους πολιτικών και στα μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής.
Και φυσικά επιβεβαιωθήκαμε – ή όπως θα τραγουδούσαν και οι Hives: Hate to say I told you so.
Δεν πρόκειται φυσικά για τις μαντικές μας ικανότητες. Απλώς ο πόλεμος λάσπης ακολουθεί το ίδιο ακριβώς μοτίβο που παρατηρήθηκε σε όλες τις χώρες που επιχειρήθηκε ή λειτούργησε επιτροπή λογιστικού ελέγχου.
Τα παπαγαλάκια των τραπεζών (οι οποίες ελέγχουν τα ΜΜΕ μέσω της διαφημιστικής δαπάνης και της χορήγησης δανείων) αλλά και τα γραφεία Τύπου συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, ακολουθούν ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο με σαφώς προσδιορισμένα βήματα. Η διαδικασία έχει δοκιμαστεί ήδη στη Βραζιλία, τον Ισημερινό αλλά ακόμη και σε ευρωπαϊκές χώρες.
Η προσπάθεια ξεκινά πάντα με προσωπικές επιθέσεις που στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος όσων συμμετέχουν στην επιτροπή και όσων είχαν την πρωτοβουλία για τη σύστασή της.
Το δεύτερο βήμα είναι να παρουσιαστεί η επιτροπή σαν κοστοβόρα ή ..

Πρόσκληση σε γενική ανοιχτή συνέλευση στον Πλαταμώνα



 
Καλείστε να προσέλθετε σε Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κοινότητας Πλαταμώνα, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Palace, την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015, ώρα 19:30, για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και ιδιαιτέρως για την...

Εκτός ελέγχου η Ζωή πλέον....

zwi-draghi
Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη πως η γυναίκα που επιτέθηκε με κομφετί στον Μάριο Ντράγκι ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Επειδή όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν ήταν δυνατόν να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της γυναίκας που επιτέθηκε στον Μάριο Ντράγκι αλλά, από μια κάμερα που ήταν στην ευθεία της μεγάλης περιοχής, φαίνεται καθαρά πως η Ζωή δεν είναι σε...

Πού την πάνε την Πρόεδρο;

image002
Σταδιακά μετά τις εκλογές, το νέο πολιτικό σκηνικό της κυβερνώσας Αριστερός έχει αρχίσει να παγιώνεται, με τις αντιθέσεις και τους αλληλοσπαραγμούς του. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πυρ ομαδόν -μέσα κι έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ- σε συγκεκριμένα πρόσωπα της κυβέρνησης, με πιο χαρακτηριστική την επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μπορεί οι διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ να φαίνεται ότι περιστρέφονται γύρω από το δίλημμα ρήξη ή συμβιβασμός με τους εταίρους, στην πραγματικότητα όμως το ερώτημα που χωρίζει την ήρα από το στάρι είναι άλλο: ρήξη ή συμβιβασμός με την ολιγαρχία του πλούτου, μ” αυτούς που διαχρονικά κάνουν κουμάντο σε αυτήν τη χώρα;
Μέχρι χτες, οι εκ διαμέτρου διαφορετικές αντιλήψεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιήθηκαν έντεχνα από την ηγετική ομάδα γύρω από τον Τσίπρα για να «μαζέψουν» ψηφοφόρους τόσο από τα δεξιά, όσο και από τα αριστερά – και τα κατάφεραν. Όμως, δεν είναι μακριά η ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί να διαλέξει κατεύθυνση. Γι’ αυτή την επόμενη μέρα έχουν ήδη αρχίσει να ερίζουν τα κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας τρόπους και μεθόδους που καθόλου άγνωστες δεν μας είναι από το…

Οι διάσημότεροι άθεοι...

Έχουν θεϊκά χαρίσματα, αλλά έχουν πει το… απεταξάμην στον Ύψιστο. Μπορεί κάποιος εκεί… πάνω να τους έρανε με ταλέντο, λάμψη και πολυπλοκότητα ωστόσο απορρίπτουν την ύπαρξη κάποιας ανώτερης δύναμης. Πιστεύουν ρητά στη μη ύπαρξη θεοτήτων, καθοδηγούμενοι ίσως από πιο ρεαλιστικές και επιστημονικές εξηγήσεις. 
Ποιος θα περίμενε άλλωστε από τον πολυσύνθετο, σαν ελβετικό σουγιά, Γούντι Άλεν να πηγαίνει στη Συναγωγή φορώντας το παραδοσιακό Κιπά και να επικαλείται τα θεία γιατί έχασε την έμπνευσή του;
Ή τον Χιου Χέφνερ να σταυροκοπιέται κάθε φορά που θα καταπίνει και από ένα μπλε χαπάκι! Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, που δεν περιμένουν από κάποιο Θεό, να τους δώσει ότι τους αξίζει γιατί πολύ απλά το κατακτούν και μόνοι τους. Και χωρίς καμία διάθεση βλασφημίας προς τους πιστούς, δεν έχουν ανάγκη κάποια υπερφυσική δύναμη. Θου Κύριε…

«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»



«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»
Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, τα 16.04.2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ., βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα τα ημερήσιας διάταξης: