# #

12 Φεβ 2011

Τον μπαγλαμα μου εσπασα...δειτε τον Τσαουσακη, ενα παλιομαγκα της παλιας , καλης εποχης!!!


Τα «πρέπει» και τα «μη» των ερωτικών σχέσεων...? YΠΑΡΧΟΥΝ?


Επιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κανείς σε μια σχέση; Ποιες είναι οι συμπεριφορές που απλούστατα δεν μπορούμε να αντέξουμε;
Η ιστοσελίδα σχέσεων eHarmony θέτει αυτά τα ερωτήματα σε όλα τα μέλη της και οι απαντήσεις τους παρέχουν μια καλή εικόνα για ό,τι έχουν στο μυαλό τους άντρες και γυναίκες καθώς αρχίζουν μια νέα σχέση.
Όταν τα μέλη του eHarmony αρχίζουν να συνομιλούν με έναν δυνητικό σύντροφο, καλούνται να ανταλλάξουν λίστες με «πρέπει» και με «δεν αντέχω». Οι λίστες αυτές αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά που θέλουν να έχει το πρόσωπο με το οποίο θα ήθελαν να κάνουν σχέση – και τα οποία κατ’ αυτούς είναι μη διαπραγματεύσιμα. Με βάση αυτές τις λίστες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν σε γνωριμία ή όχι.
Χιούμορ και επικοινωνία
Το eHarmony ανέλυσε προσφάτως τα «πρέπει» και τα «δεν αντέχω» των σχεδόν 720.000 μελών του, εντοπίζοντας τα προαπαιτούμενα των ερωτικών σχέσεων για άντρες και για γυναίκες.

Τα δύο φύλα έχουν ορισμένα «πρέπει» στα οποία συμφωνούν. Θέλουν ο/η σύντροφός τους να έχει αίσθηση του χιούμορ, να ...

Κείμενο του Μίκη Θεοδωράκη 'Απάντηση σε κατηγορίες που απηύθυναν εναντίον του γνωστοί κύκλοι για 'Αντισημιτισμό.




ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Η βασική θεωρία του Ναζισμού υπήρξε ο Ρατσισμός, που δεν περιελάμβανε μόνο τους Εβραίους αλλά κάθε έναν που δεν ήταν Άρειος. Τσιγγάνοι, Ρώσοι, Ουκρανοί, Έλληνες, Σέρβοι είχαν συνολικά τριάντα εκατομμύρια θύματα κυρίως μέσα σε στρατόπεδα θανάτου.
   
Σε αναλογία πληθυσμού οι Εβραίοι με τα 6 εκατομμύρια θύματα είχαν τους περισσότερους νεκρούς. Γι' αυτό και ονόμασαν ολοκαύτωμα την απώλειά τους.
   
Η Ελλάδα υπήρξε μια από τις λίγες χώρες που υπεράσπισαν τους Εβραίους που ζούσαν σ' αυτές. Προφύλαξε συστηματικά τους Έλληνες Εβραίους από τη μήνι των Ες-Ες. Εάν τα μέλη της Εβραϊκής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης εισάκουαν την πρόταση του ΕΑΜ να πάνε στο βουνό και να τεθούν υπό την προστασία του, δεν θα
υπήρχε αυτή η τερατώδης εξόντωση των 50 και πλέον χιλιάδων ανθρώπων.
   
Δυστυχώς οι Ραββίνοι εξακολουθούσαν να έχουν αυταπάτες ως προς την στάση των Γερμανών και αντιτάχθηκαν...

Ερωτικη ιστορια . . .


Love Story (?)





Λεωφορείο, μεσημέρι Πέμπτης, έξω από Ευαγγελισμό προς Ακαδημίας, εγώ κι Εύη, με μαύρο γυαλί, ήλιος λαμπρός μας χτυπάει, ευχαριστημένες, το περνάμε το μάθημα.
Άγριο μποτιλιάρισμα.
Ο οδηγός ανοίγει τις πόρτες:
- όποιοι θέλουν να κατέβουν, διαδήλωση! Θα κάνουμε μια ώρα να φτάσουμε Σόλωνος!

- δεν πάμε πουθενά μανάρι μου! Ακούω δίπλα μου την φωνή της Εύης να μονολογεί…
- εδώ θα μείνουμε να σου κάνουμε παρέα! Συνεχίζει η Εύη που είχε κατεβάσει το γυαλί και κοίταζε τον οδηγό με μάτι που γυάλιζε σαν αρπακτικό!
  Νοστιμούλης, δε λέω… κάτω από τριάντα…

Η Πιερία και πάλι στους δρόμους

12.02.11
Image
Δεν μας τρομάζουν, ούτε η  ποινικοποίηση της  άρνησης πληρωμής διοδίων, ούτε τα σχέδια της κυβέρνησης για  ποινικές καταδίκες των πολιτών,  προς χάριν των μεγαλοεργολάβων! Το κίνημα κατά των διοδίων μπαίνει σε μια νέα φάση και γιγαντώνεται.  Η Πιερία, για μια ακόμη φορά, θα απαντήσει με το δικό της τρόπο!
Αύριο, 13.02.2011 στις 14:00, νέα μαζική κινητοποίηση στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς.
Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Παγώστε την μπύρα σας...σε 3 μόνο λεπτα!!!


Δείτε έναν γρήγορο τρόπο να παγώσετε την μπύρα σας...σε χρόνο dt!!!



1. Τοποθετήστε τις μπύρες σε μια...

Το μυστικό της καλής διάθεσης βρίσκεται… στο σπέρμα....Ισως η καλυτερη ειδηση !!!


Πάει κάπου μία δεκαετία από τότε που ο Νίκος Ευαγγελάτος πήγε να κάνει την μεγαλύτερη χάρη στον αντρικό πληθυσμό αλλά μία μέρα αργότερα μας πήρε την χαρά πίσω.
Τότε, μέσα από το δελτίο που παρουσίαζε, είχε παρουσιάσει ένα φοβερό και τρομερό θέμα: η κατάποση σπέρματος (φρέσκου υποθέτω) μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του στήθους.
Το επόμενο βράδυ αναγκάστηκε να ανακαλέσει καθώς όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα απ’ όπου είχαν βρει το εν λόγω θέμα είχε χακαριστεί από φαρσέρ.
Λίγες ώρες κράτησε η χαρά του αντρικού πληθυσμού που...

Ελληνική Σκέψη και Σοφία. . .


352005-very-beginning
Στρατιές ολόκληρες οι  Έλληνες διανοούμενοι, επιστήμονες και φιλόσοφοι… Πλήθος απειράριθμες οι ιδέες και επιστημονικές ανακαλύψεις τους, πολλὲς απὸ τις ὁποῖες έφτασαν μέσα απὸ τα βιβλία τους στο σήμερα, ενώ πολλαπλάσιες αυτών καταστράφηκαν στο πέρασμα των αιώνων μαζὶ με βιβλιοθήκες κοσμοξάκουστες για τους θησαυρούς Σοφίας ποὺ περιείχαν.
ΟΜΗΡΟΣ

ΠΑΜΕ: Μπλόκο σε διόδια και ακυρωτικά μηχανήματα στις 18 Φεβρουαρίου



Άνοιγμα των διοδίων σε όλη την Ελλάδα αλλά και μπλοκάρισμα των ακυρωτικών μηχανημάτων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προαναγγέλλει για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου το ΠΑΜΕ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εκτελεστική γραμματεία της πολιτικής οργάνωσης γίνεται λόγος για «οργανωμένη ανυπακοή και αντεπίθεση κατά της αντιλαϊκής θύελλας».

«Το ΠΑΜΕ στις 18 Φλεβάρη καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, σύσσωμες τις....

Αν θελουμε κατι ν αλλαξει...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ. .Διαφορετικά ας κάτσουμε να κλαίμε σαν μωρές παρθένες την μαύρη μας μοίρα.

Αρεσκόμαστε σε ατέλειωτες βυζαντινού τύπου... αναλύσεις βαθυστόχαστες ---του κώλου,για την κρίση -τροϊκα-μέτρα κλπ.
Το παράδειγμα μας το δείξανε οι Αιγύπτιοι και μάλιστα με ειρηνικά ως επί το πλείστον μέσα.
Συμπέρασμα . . . .. Αν θέλουμε κατι να αλλάξει δεν έχουμε παρά να τους ακολουθήσουμε (τους Αιγύπτιους)και να βγούμε στην πλατεία Συντάγματος(Αθήνα) και πλατεία Αριστοτέλους (Θεσ/νίκη) να διατρανώσουμε να φύγει η ΛΕΠΡΑ απο τον τόπο ,αλλά ανυποχώρητα όσες μέρες χρειαστεί,έχοντας μάλιστα βοηθό μας το κίνημα "δεν πληρώνω" σε μαζική έξαρση και ανυπακοή.
Διαφορετικά ας κάτσουμε να κλαίμε σαν μωρές παρθένες την μαύρη μας μοίρα. 


kimonbel

Τα ονόματα των βουλευτών που ψήφισαν/θα ψηφίσουν για την ποινικοποίηση των διοδίων


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com
Το ΠΑΜ ζήτησε από τα πρακτικά της Βουλής, όλα τα ονόματα των βουλευτών που ψήφισαν/θα ψηφίσουν την τροπολογία Ρέππα για την ποινικοποίηση της άρνησης πληρωμής των διοδίων. Θα δημοσιεύσουμε  όλα τα ονόματα των κυρίων αυτών, οι οποίοι περνούν από τα διόδια με τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα και δεν πληρώνουν ούτε δεκάρα τσακιστή. Θέλουμε να ξέρουμε και θα μάθουμε.

πηγη

Mυρίζει εκλογές το κυβερνητικό "αντάρτικο" κατά τις τρόϊκας!







ImageΌλα ανοικτά, ακόμα και οι πρόωρες εθνικές εκλογές στις 3 Απριλίου, πρέπει να θεωρούνται μετά την πρωτοφανή επίθεση στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση με έκδοση «πολεμικού ανακοινωθέντος» κατά της τρόϊκας σήμερα τα ξημερώματα! Ειδάλλως δεν εξηγείται σε καμία περίπτωση το κλίμα που φτιάχνουν οι ίδιοι οι κυβερνητικοί παράγοντες κατά της τρόϊκας (όπως π.χ. ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλος που διέρρεε και αυτό είναι καταγεγραμμένο παντού, πόσο ευχαριστημένη είναι η τρόϊκα με τις περικοπές στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας) στην οποία μέχρι και χθες το βράδυ έδιναν «γη και ύδωρ». Tο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, όσο και αν κτυπάει τον «σκληρό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ» ο οποίος βρίσκεται στις ΔΕΚΟ που ζητάει η τρόϊκα να μπουν σε πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στα όσα τέρατα έχει δεχθεί η κυβερνητική πλειοψηφία στο θέμα των εργασικών σχέσεων και των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών.
Πάντως ...

Υποκριτές και Φαρισαίοι!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr


Τελικά ή ζούμε στην εποχή του παραλόγου ή απλά είμαστε θεατές στημένων σκηνικών και πονηρών μεθοδεύσεων!!!
Πρώτα βγήκαν προκλητικά και με περίσσιο θράσος οι υπαλληλάκοι της Τρόικας και ανακοίνωσαν δημόσια ότι θα πρέπει να πουληθεί δημόσια περιουσία για να εξοικονομηθούν 50 δις για να τους πληρώσουμε μέρος των χρωστούμενων. Μετά βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και διαμαρτυρήθηκε “πολύ θυμωμένος και ενοχλημένος” λέγοντας τα παρακάτω:


“Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά...

Πωλείται χώρα: Πληροφορίες ΔΝΤ & ΓΑΠ !



 

 
 
πηγή:greki
και πολυ φθηνα...ολα τζαμπα για την διεθνη κλικα....

Γιατί το σεξ κάνει καλό; Επτά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε...


 της Ευλαμπίας Ρέβη
Η αλήθεια είναι ότι το σεξ είναι υγεία και παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και στη διάρκεια μιας σχέσης. Όμως, δεν είναι μόνο αυτά τα οποία προσφέρει, καθώς η σεξουαλική ζωή είναι η αιτία που:
1. Φαίνεσαι νεότερος
Μια μακροχρόνια έρευνα με δείγμα 3.500 ανθρώπων από 30 έως και 101 χρονών έδειξε ότι το σεξ μπορεί να δείξει κάποιον από τέσσερα έως και επτά χρόνια μικρότερο. Οι ερευνητές του νοσοκομείου Royal στο Εδιμβούργο της Σκωτίας παρουσίασαν έκθεση φωτογραφιών σε μια αμερόληπτη κριτική επιτροπή και ζήτησε από τα μέλη της να μαντέψει τις ηλικίες των ανθρώπων στις φωτογραφίες. Οι άνθρωποι που «σκόραραν» .......

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ..ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ..ΚΟΠΩΣΗ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ...


 
Αυτό είναι πιθανό, μεταξύ άλλων, να συμβαίνει διότι παρουσιάζετε κάποιου είδους αναιμία. Οι αναιμίες προκαλούνται συνήθως λόγω έλλειψης θρεπτικών συστατικών απαραίτητων για τη σωστή λειτουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων, όπως σιδήρου, βιταμίνης Β12 και φυλλικού οξέος. Υπάρχουν και άλλες αιτίες για την ανάπτυξη αναιμίας, αλλά σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε αποκλειστικά για την αναιμία που προκαλείται λόγω έλλειψης σιδήρου.


Ποια η χρησιμότητα του σιδήρου στα ερυθρά αιμοσφαίρια; Τα ερυθρά αιμοσφαίρια μεταφέρουν οξυγόνο από τους πνεύμονες σε όλο μας το σώμα, οξυγόνο που χρησιμοποιείται για την σωστή λειτουργία του οργανισμού. Τα ερυθρά αιμοσφαίρια επίσης περιέχουν αιμοσφαιρίνη, μια πλούσια σε σίδηρο πρωτεΐνη, που δίνει στο αίμα το κόκκινο του χρώμα. Η αιμοσφαιρίνη επιτρέπει τη μεταφορά οξυγόνου μέσω των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Πώς αναπτύσσεται η σιδηροπενική αναιμία; Αναπτύσσεται σταδιακά. Η ανάπτυξη της ξεκινά όταν η πρόσληψη σιδήρου είναι μικρότερη από τις ανάγκες για σίδηρο. Αρχικά εξαντλούνται τα αποθέματα σιδήρου, αλλά...

Ελλαδισταν....Μπομπολισταν !!!

ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ.....

Και για της εικονας το αληθες
παρακατω
ενα ρομαντικο ραντεβουδακι.
Εντελως τυχαια 2 ημερες πριν τις εκλογες.

Ξενοδοχειο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ



Κι' υστερα ηρθε Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!!
 
http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Η πρώτη σύγκρουση κυβέρνησης και τρόϊκας - Αληθινή ή σικέ; - Ζητάνε αποψίλωση των Ε.Δ.







ImageΜια ιδιαίτερα έντονη απάντηση σε όσα ζήτησε η τρόικα αναφορικά με ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ ως το 2015 δόθηκε τα ξημερώματα με γραπτή κυβερνητική ανακοίνωση και ο καιρός θα δείξει κατά πόσο αυτή η διαφοροποίηση είναι ουσιαστική ή γίνεται "για τα μάτια του κόσμου" και για να κατευναστούν οι αντιδράσεις ειδικά στο εσωτεριό του κυβερνώντος κόμματος. Παράλληλα την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου ζήτησε σήμερα...

Τι τπεροχος κοσμος...


Εμεις. . . οι τζαμπατζηδες!!!


Καρναβάλι: Η αρχαιότερη Ελληνική εορτή




Ως γνωστόν η γονιμότητα αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της λατρευτικής πρακτικής στα πλαίσια της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας. Η γονιμότητα της Φύσης, για την ικανοποίηση των αναγκών του καρποσυλλέκτη, του κυνηγού και του αλιέα, η γονιμότητα των αγρών, για την ανταμοιβή του μόχθου του καλλιεργητή, η γονιμότητα των κοπαδιών, για τη διατήρηση και την αύξηση του ζωντανού πλούτου του κτηνοτρόφου, η γονιμότητα τέλος των ανθρώπων, για την αύξηση και την διαιώνιση των κοινωνιών.

Με το κριτήριο λοιπόν της γονιμότητας ερμηνεύεται εύκολα όλος εκείνος ο διάχυτος ερωτισμός της Ελληνικής.....

Πωρίας, το φίδι του Ασκληπιού


1
Τα αντίγραφα του Αρχαιολογικού Μουσείου, περίπου, μέχρι το 2005 τα ονόμαζαν, «Πωρίες ή Πώρινο φίδι» , έκτοτε το ονομάζουν «το φίδι του Ασκληπιού». Οι αρχαίοι Έλληνες η βλάκες ήταν, η ‘ξέραν άλλα πράγματα, που μας αποκρύπτουν τώρα οι αρχαιολόγοι, όσοι τουλάχιστον καταλαβαίνουν. Και όσοι καταλαβαίνουν ανήκουν σε μυστικές εταιρείες, δηλαδή «μυημένοι», τρομάρα τους....

A χ α ρ ι σ τ η. . .




Τα κολοκυθάκια είναι εξίσου όμορφα με τις ορχιδέες και επιπλέον τρώγονται...Επιθεση για την βιολογικη καλλιεργεια με σποροβομβες!



Πόλεμος λαχανικών με σποροβόμβες!

Ξεχάστε τα λουλούδια σε γλάστρες και τους φράχτες από θάμνους: μια ομάδα καλλιτεχνών από το Μπουένος Άιρες θέλει να μεταμορφώσει την πρωτεύουσα της Αργεντινής σε... λαχανόκηπο, μετατρέποντας τα παραμελημένα πάρκα και τα διαζώματα των δρόμων σε καταπράσινες οάσεις ζαρζαβατικών.

Οι "Αρτικούλτορες" ακολουθούν τα χνάρια των "ανταρτών κηπουρών", οι οποίοι φυτεύουν λουλούδια σε άδεια οικόπεδα σε πόλεις από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη από τη δεκαετία του 1970, αλλά πήγαν την ιδέα αυτή ένα βήμα παραπέρα: εξορμούν "πάνοπλοι", με δενδρύλλια και σποροβόμβες --σπόρους καλυμμένους σε λάσπη για να τους πετούν σε άδειους χώρους-- με σκοπό να παράσχουν βιολογικά τρόφιμα στους κατοίκους της πόλης.....

Πώς οι μίζες άφησαν τη ναυτική μας χώρα χωρίς ναυπηγείο...



Η υπόθεση του σκανδάλου με τις μίζες της Ferrostaal, της εταιρίας που είχε αναλάβει την προώθηση των προϊόντων της HDW, που επανήλθε τώρα με το δημοσίευμα της γερμανικής επιθεώρησης «Ντερ Σπήγκελ», αποτελεί ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου που λειτούργησε το ελληνικό πολιτικό σύστημα: Χρησιμοποιώντας κάθε φορά έναν κρατικό οργανισμό ως όχημα για να αναπτύσσει την διαπλοκή του.

Συνέβη με την Ζήμενς, όπου όχημα της διαπλοκής έγινε ο ΟΤΕ (ου μην αλλά και ο ΟΣΕ), συνέβη και με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά (όπου και εκεί μπλέκεται η Ζήμενς για τις παραγγελίες που έγιναν μέσω ΟΣΕ), με τις παραγγελίες των τεσσάρων υποβρυχίων τύπου 214.

Από την έρευνα της εισαγγελίας του Μονάχου που έφερε στο φως το «Σπήγκελ», προκύπτουν μίζες 55 εκ ευρώ που κατέληξαν σε ελληνικά χέρια. Ποια βρώμικα χέρια πήραν τα λεφτά; Άγνωστο.

Για να αποδειχθεί για άλλη μια φορά πως η επί έναν και περισσότερο χρόνο λειτουργία των εξεταστικών επιτροπών της Βουλής ήταν ένα προπαγανδιστικό τρυκ. Στο οποίο έλαβαν μέρος και οι βουλευτές-μέλη των...

-"Γιατί οι άνθρωποι ουρλιάζουν όταν εξοργίζονται;"

Κραυγές και Ψίθυροι..

Μια μέρα, ένας σοφός Ινδιάνος έκανε την παρακάτω ερώτηση στους μαθητές
του:

-"Γιατί οι άνθρωποι ουρλιάζουν όταν εξοργίζονται;"
-"Γιατί χάνουν την ηρεμία τους" απάντησε ο ένας.

-"Μα γιατί πρέπει να ξεφωνίζουν παρότι ο άλλος βρίσκεται δίπλα τους;"
ξαναρωτά ο σοφός.
-"Ξεφωνίζουμε, όταν θέλουμε να μας ακούσει ο άλλος"
είπε ένας άλλος μαθητής Και ο δάσκαλος επανήλθε στην ερώτηση: "Μα τότε
δεν
είναι δυνατόν να του μιλήσει με χαμηλή φωνή;

Διάφορες απαντήσεις δόθηκαν αλλά..

Μπρεζίνσκι: Οδεύουμε προς Παγκόσμια Επανάσταση ή Παγκόσμιο Πόλεμο






  • Η δήλωση του Μπρεζίνσκι στην αρχή είναι ανατριχιαστική και επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους όσων πιστεύουν ότι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος που θα οδηγήσει σε δραματική μείωση τον πληθυσμό της Γης και έλεγχο του πλανήτη από μια ολιγαρχική ομάδα υπερπλουσίων (τους globocrats κατά Economist) αναμένεται να συμβεί μέσα στην δεκαετία ...

ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!



1. Γιατί με τέτοια ιστορία και έχουμε καταντήσει επαίτες και περίγελος των διεθνών μέσων ενημέρωσης!
2. Γιατί πάντα προσπαθούμε να αποδώσουμε το χάλι μας σε έξωθεν δακτύλους και ασύμμετρες απειλές λες κι εμείς είμαστε άμοιροι  ευθυνών.
Θεωρούμε διαρκώς ότι είμαστε στο επίκεντρο συνωμοσιών σκοτεινών δυνάμεων που επιβουλεύονται τον περιούσιο λαό.


3. Γιατί ενώ η διαφθορά οργιάζει δεν είδαμε σχεδόν ούτε έναν υπαίτιο..

Μα το Δία, τους αξίζει να γίνουν καναβούρι για τα λιοντάρια μας!

Είναι κοπρίτες αυτοί οι Γαλάτες...

(Ακριβής μετάφραση από πάπυρο -ρεπορτάζ του Γαλάτη δημοσιογράφου Πούμπλιους Δόλιους Φαλήριους Πηγάσιους)
Τζένη Κ.
«Τη στιγμή που ολόκληρη η Γαλατία βαδίζει με προθυμία στο μονόδρομο της εξυγίανσης και της προόδου υπό την επίβλεψη του Ιούλιου Καίσαρα, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των Γαλατών σταματάει στο δρόμο τους φοροεισπράκτορες και τους ζητά να παρακρατήσουν και περισσότερο ακόμα φόρο απ’ αυτόν που ορίζουν οι νόμοι, προκειμένου να επισπευτεί η πραγματοποίηση του αναπτυξιακού οράματος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας για τις βορειοδυτικές επαρχίες της…

Το ζεϊμπέκικο του Asterix. . .




"Το ζεϊμπέκικο του Asterix" ,Μουσική/Στίχοι: Σταμάτης Κραουνάκης. Απο τον δίσκο "Εφημερία 13 Μαίου 1990 με την Βίκυ Μοσχολιού" (1990). Σταμάτης Κραουνάκης και παιδική χορωδία.

Και σκάει το εκατό
Κι ακόμα τέσσερα
Κι όλοι οι φίλοι και παιδιά
Και πού'σαι ακόμα
Δεν θέλουμε παρτίδες με τον Καίσαρα
Ούτε με κανένα κόμμα

Χρόνια;
Χιόνια
Χρώμα;
Κόμμα
Ποιος τινάζει αυτό το στρώμα;

Και σκάει το εκατό
Κι ακόμα τέσσερα
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια
Κάθε μέρα
Το νου μας και τα μάτια δεκατέσσερα
Τσιλιαδόροι στον αέρα

Κάρο
-τσάκια
Παίγνι-
-δάκια
Κι η ζωή στα φλιτζανάκια

Και σκάει το εκατό
Κι ακόμα τέσσερα
Ρε ποιοι καλοί και ποιοι τρελοί
Τα μεσημέρια
Μοστράρουμε τ'αυτάκια μας τα τέσσερα
Δεν γουστάρουμε μιζέρια

Μέση
-μέρια
Πέρι-
-στέρια
Του τρελού
του μυαλού μας τα μπεγλέρια

Ποιοί Χρειάζονται Τον Καρκίνο.!!??



rifemicroscope
Γιατί φαίνεται πως κάποιοι τον χρειάζονται. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν συμφέρον να εξακολουθήσει να υπάρχει ο καρκίνος, o HIV και άλλοι ιοί του είδους? Με πανάκριβα φάρμακα και αμφίβολα αποτελέσματα? Γιατί Άραγε?
Η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife
Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου. Tο πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας !
Υπάρχουν πολλές αιτίες της δημιουργίας του καρκίνου. Από καρκινογόνα, βακτήρια, ιούς, παράσιτα μέχρι ακτινοβολίες που δεν είναι ορατές στο γυμνό μάτι. Για να αποδειχτεί ότι κάτι είναι η αιτία μιας αρρώστιας πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες που καθιερώθηκαν με το θεώρημα του Koch. Π.χ. Σήμερα με αυτούς τους κανόνες δεν έχει αποδειχθεί ότι ο HIV είναι η αιτία του Aids.
O Rife απέδειξε ....

"Θα' ναι μέρα μεσημέρι"...


Από το Μαρικάκι
Την ώρα που αυτοί μετακινούνται μέσα στην άνεση και την πολυτέλεια με μερσεντές και ακριβά υβριδικά με φιμέ τζάμια που τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι, την ώρα που οι ίδιοι δεν έχουν επωμιστεί το παραμικρό βάρος από την … κρίση(αφού το θέμα δεν είναι η δίκαιη μοιρασιά αλλά η αλλαγή του μοντέλου της κοινωνίας) η πολιτική του μνημονίου ήδη έχει προκαλέσει τρομακτική συμπίεση στο εισόδημα της πλειονότητας της κοινωνίας. Με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να μην μπορούν  ή να λυπούνται να πετάξουν ένα πανάκριβο πλέον εισιτήριο –μετά την κατά 40% ανατίμηση - για τη μετακίνησή τους με....

Μυομοιχίδιον 3: Ἡ ἐσχάτη ἀνοησία κι ἡ ἐσχάτη προδοσία. . .


ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ


«Ἐμεῖς κυβερνοῦμε κι ὄχι οἱ τρεῖς ὑπαλληλίσκοι τῆς τρόικας», λένε κάθε τόσο οἱ σημερινοὶ κατοχικοὶ ὑπουργοί, γιὰ νὰ πείσουν καὶ τὸν ρακένδυτο ραγιαδισμό τους καὶ τοὺς κοπρίτες, ποὺ δὲν μποροῦν πιὰ νὰ τοὺς διορίσουν, κάπου, ὡς παράσιτα, δίπλα σὲ ὑπουργικὰ παράσιτα παρασιτοῦντα.
«Ἐμεῖς κυβερνοῦμε…» Ἐσχάτη ἀνοησία τῆς κουβέντας τους αὐτῆς; Μά, ἂν ἔτσι, τότε οἱ κατοχικοὶ ΠΑΣΟΚοι ἔχουν κι ὅλοι τὴν εὐθύνη τῆς ἀβυσσαλέας ἀνοησίας τους. Σωρηδόν.
α΄) Ἐσχάτη, ἀρχικὴ ἀνοησία: δὲν μπόρεσαν νὰ διαπραγματευθοῦν τὸ τίποτα τῆς μηδαμινότητάς τους. Παραδόθηκαν, ὡς κουφάρια προβάτων, στὴν ἀρβύλα τῆς Κομμαντατούρ. Γιὰ πρώτη φορὰ στὴν ἱστορία τῶν διεθνῶν οἰκονομικῶν συνθηκῶν,...

«You commie (κουμμούνι)!»




«You commie (κουμμούνι)!» Έτσι με χαρακτήριζαν, απαξιωτικά φυσικά, Ρεπουμπλικάνοι αλλά και Δημοκρατικοί φίλοι στη Washington, όταν προσπαθούσα να τους πω πως είναι ντροπή η Αμερική να είναι τόσο πλούσια και ισχυρή χώρα και να μην έχει ούτε δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους αδυνάτους, ούτε κοινωνικό κράτος συνολικά. “You lefty” (Αριστερέ)! Έτσι με αποκαλούσαν στο ....

πολλοί, κι όχι μόνον αριστεροί, ζητούν απ' την Αριστερά να συμπαραταχθεί. Γιατί αυτό, τουλάχιστον για την ώρα, φαίνεται ακατόρθωτο;


Οι εργαζόμενοι έχουν υποστεί απώλεια εισοδήματος.
Κυριώτατα όμως έχουν υποστεί απώλεια πολιτικής ισχύος.
Η χώρα έχει περιέλθει υπό καθεστώς Κατοχής Ευρωαμερικανών Τοκογλύφων και, σχεδόν αμαχητί, οι εργαζόμενοι χάνουν ένα-ένα όσα κατέκτησαν μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Η επιστροφή του πολιτισμού της εργασίας στη βαρβαρότητα της αγοραίας ζούγκλας δεν είναι ante portas αλλά inter arma.
Παρά ταύτα, το κακό είναι ακόμα στην αρχή του, άλλες, ακόμα σκοτεινότερες εξελίξεις επέρχονται. Αλλά, αν ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ιστορικές ευθύνες για αυτήν την επίθεση εναντίον των δικαιωμάτων του λαού, δεν έχουν ανάλογες ευθύνες κι εκείνοι που δεν μπορούν να οργανώσουν την άμυνά του;
Γιατί δηλαδή, ενώ φανήκαμε ικανοί για το «δεν πληρώνω - δεν πληρώνω» όσον αφορά τα διόδια, είμαστε ακόμα ανίκανοι για το «απεργώ-απεργώ» εις ό,τι αφορά τα μεροκάματα, τις περικοπές, τη βαρειά φορολόγηση, τα σκάνδαλα και την πολιτική δημαγωγία;
Οι ευθύνες για κάτι τέτοιο προφανώς βαραίνουν την Αριστερά, αν όχι στο σύνολό της, αλλά ...

Διοδια...Τρεμουν τη λαικη οργη...!!!

Αποκλίνουσα η συμπεριφορά της κυβέρνησης

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
 Image

Μπροστά στο ογκούμενο κίνημα διαμαρτυρίας των πολιτών ενάντια στο χαράτσι των διοδίων, που φυτρώνουν σαν μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα αφότου η κυβέρνηση χάρισε στους μεγαλοεργολάβους τις εθνικές οδούς που πλήρωσε και πληρώνει ο ελληνικός λαός από το υστέρημά του (άμεσοι και έμμεσοι φόροι, τέλη κυκλοφορίας, φόροι στα καύσιμα, ποσοστό στην ασφάλιση οχημάτων κ.ο.κ.), ο κ. Ρέππας υποκριτικά και κατευναστικά δήλωνε....

Οικονομία 50% στην βενζίνη με αναλώσιμα...?


1

Για τα αυτοκίνητα σας μιλώ. Είναι δυνατόν μόνο με αναλώσιμα να έχει κανείς οικονομία 50% ? Και όμως είναι δυνατόν. Είναι κάτι που χρησιμοποιώ από το 1980 περίπου. Η αρχή λειτουργίας είναι απλή, αρκεί να γνωρίζει κανείς το πώς δουλεύουν οι μηχανές εσωτερικής καύσεως. Έτσι σκέφθηκα τον συνδυασμό, που μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει πάντα με επιτυχία σε αυτοκίνητα φίλων και δικά μου.
Αρκεί να αυξήσει κανείς την ογκομετρική απόδοση. Έχουμε και λέμε, ξεκινάμε. Επειδή χρησιμοποιώ συγκεκριμένα υλικά, είμαι αναγκασμένος να τα κατονομάσω χωρίς να κάνω φυσικά διαφήμιση.
Θέλετε απόδειξη ? Εκτός από του ότι θα το νοιώσει η τσέπη σας, εάν έχετε υπολογιστή ταξιδίου μπορείτε εύκολα να το διαπιστώσετε ! Πώς θα το κάνουμε ? Με τέσσερα απλά στάδια....

Δίολκος για 1500 χρόνια...Δειτε τη βραβευμενη ταινια μικρου μηκους

Μια ταινία 22 λεπτών, δημιουργημένη με το σύστημα του animation (εικονοκινητική τεχνική) αναπαριστά με μοναδικό τρόπο το εξαιρετικό μνημείο τεχνικού πολιτισμού της αρχαίας Ελλάδας, τον Δίολκο: μια οδό από ξηράς για την μεταφορά πλοίων ανάμεσα στον Σαρωνικό και τον Κορινθιακό κόλπο κατά μήκος του Ισθμού της Κορίνθου, τότε που δεν υπήρχε ο πορθμός. Η ταινία παρουσιάζει πολλές άλλες τεχνολογικές λεπτομέρειες, αλλά σκηνές της ζωής των ναυτικών εκείνης της μακρινής εποχής: τυχερό παιχνίδι, επίσκεψη στον ναό του Ποσειδώνα, γλέντι σε καπηλειό, καθώς και μια συναισθηματική συντυχία.

Πρόκειται για ένα έργο-συμβολή στην μελέτη της αρχαίας ελληνικής Τεχνολογίας, μια....

Το πε κι ο ποιητης. .. .


WikiLeaks: Και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ παρακολουθούν οι ΗΠΑ!







ImageKανονική παρακολούθηση με αναφορά κάθε ημέρα για τις κινήσεις του επιφύλασσαν οι ΗΠΑ στον εκλεκτό τους για το αξίωμα του γενικού γραμματές του ΝΑΤΟ Αντερς Φ.Ράσμουσεν. Και μάλιστα οι πληροφοριοδότες ήταν στο περιβάλλον του, αναφέρει το WikiLeaks σε ένα από τα περίφημα τηλεγραφήμνατα του αμερικανικού ΥΠΕΞ  τα οποία δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τη ...

Zει ο βασιλιας Αλεξανδρος???


Βρε τα . . . κοπροσκυλα !!!


Κούλα Μπεε...




Ξέρω μια κοπελιά με τεράστια βυζιά και ολοπράσινα μαλλιά...

Στου Θωμά το μαγαζί


Ανοίξτε τα πόδια σας...

Στον σεξολόγο............




  
 Το ζεύγος πάει στον σεξολόγο  και βέβαια μιλάει η γυναίκα:
- Γιατρέ μου ο άνδρας μου δεν μπορεί να..., δεν έχει στύση .
- Περάστε στο ιατρείο κυρία μου.
- Μα ο άντρας μου έχει πρόβλημα .
- Κυρία μου , δεν θα μου μάθετε τη δουλειά μου. Περάστε στο ιατρείο. Παρακαλώ γδυθείτε.
- Μα ο άνδρας μου έχει πρόβλημα.
- Γδυθείτε είπα.
- Όλα;
- Ναι, και τα εσώρουχα.
- Μα...
- Δεν θέλω μα και μου...!

- Ξαπλώστε ανάσκελα...

Το αφροδισιακό. . .!

Ξαφνικά μια φωνή σου τάραξε την χαλάρωση. Τι χαλάρωση δηλαδή… σχεδόν ύπνωση, νιρβάνα. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μια βαθιά μελωδική, ελαφρώς βραχνή φωνή που σε ανατριχιάζει. «Παρακαλώ;», ρωτάς. «Συγγνώμη, σε τρόμαξα;» σου απαντά και βλέπεις μπροστά σου τα πιο βαθιά, ζεστά, καστανά ματιά της ζωής σου. Ο απροσδιορίστου ηλικίας άνδρας έχει καταργήσει τον πληθυντικό, έχει πάει στο «σε» και να πάρει η ευχή, να πάρει, σου αρέσει αυτή η οικειότητα. Νοιώθεις μια αλλόκοτη, ξαφνική ζεστασιά. Θυμάσαι ότι για πολύ ώρα έχεις χαθεί αρχικά σε σκέψεις, έχεις παρασυρθεί στη χώρα του κωλοβαριστάν και απέχεις απ’ όλα. Πας να τρίψεις τα μάτια σου, θυμάσαι ευτυχώς ότι είσαι μακιγιαρισμένη προτού γίνεις καρνάβαλος και επαναλαμβάνεις: «Τι είπατε,» ...

Aν σκασει ο Θοδωρος , ξερετε τι θα γινει εεεε???

ασε. . . δεν το λεω !  Το ξερετε αλλωστε και σεις.....

Ερωτικά εγχειρίδια...?



Τα «βιβλία του έρωτα» αποτελούν ένα παραδοσιακό δώρο που ανταλλάσουν οι ερωτευμένοι στην Άπω Ανατολή. Πασίγνωστα και με ιδιαίτερη θέση στην κουλτούρα αυτών των λαών, ονομάζονται επίσης «βιβλία του προσκεφάλου», επειδή εκεί συνήθιζαν να τα βάζουν οι κάτοχοί τους ώστε να είναι... εύκαιρα όταν το απαιτούσαν οι περιστάσεις. Το πρώτο βιβλίο που έφερε επισήμως αυτή την ονομασία, γράφτηκε τον 14ο αιώνα από μια γιαπωνέζα αριστοκρατικής γενιάς. Η συνήθεια, όμως, να ανταλλάσσονται τέτοια βιβλιαράκια εικονογραφημένα με «καυτές» (όσο και... εκπαιδευτικές) στάσεις του έρωτα, ξεκίνησε από την Κίνα και την Ινδία και χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Το πιο διάσημο βιβλίο του είδους δεν κατάγεται από την Άπω Ανατολή. Ανήκει στην αραβική λογοτεχνία, που παρά τις αυστηρές απαγορεύσεις του Ισλάμ, έχει υμνήσει τον έρωτα στις πιο...

Καιγομαι......


Γιατί ο λαός δεύτερη φορά δεν συγχωρεί…



ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ 
Η πρόθεση της Κυβέρνησης να εισάγει ρύθμιση σε νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες, με την οποία να ποινικοποιείται η άρνηση πληρωμής διοδίων τελών, σε σταθμούς μάλιστα που εκμεταλλεύονται ιδιώτες, μόνο σαν πολιτικό ατόπημά της μπορεί να χαρακτηρισθεί.
Η κυβέρνηση προφανώς δεν μπορεί  ή δεν θέλει να καταλάβει ότι όλοι αυτοί που δεν πληρώνουν διόδια, δεν είναι «τσαμπατζήδες» αλλά άνθρωποι, οι οποίοι απλά έχουν αξιοπρέπεια.
Δεν θέλει να καταλάβει ότι αυτοί που δεν πληρώνουν, ...

11 Φεβ 2011

Έγινε κι αυτό: Ανακλήθηκε ο Τούρκος πρεσβευτής από τα Κατεχόμενα!







ImageΑνακλήθηκε στην Άγκυρα ο Τούρκος πρέσβης στην Λευκωσία, στα πλαίσια των προσπαθειών της τουρκικής κυβέρνησης να επιβάλει δομικές αλλαγές στην....

"OK" από την τρόϊκα για να δοθούν 15 δισ. ακόμα στις τράπεζες που μας έχουν δανείσει...??? ΚΑΛΟ ΕΕΕ...???







ImageΟι ελεγκτές της τρόϊκας έδωσαν το Ο.Κ. για να εκταμιευθούν επιπλέον 15 δισεκατομμύρια προς τις τράπεζες που έχουν δανείσει την Ελλάδα, εξυπηρετώντας έτσι το χρέος μας (μεταξύ μας, δεν μπορούν να κάνουν και πολύ διαφορετικά, εκτός και θέλουν να επιστρέψει το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ευρώπης 20 χρόνια πίσω...

Το βιντεο που περιμεναν ολες οι γυναικες,....


Αερογαμίας το ανάγνωσμα. . . !!!



Yπάρχει Θεός! Ή μάλλον, για τούτον τον τόπο…Υπάρχουν Θεοί! 12 Ολύμπιοι. Με τις κουζουλάδες τους, τα πάθη τους, τις εκδικήσεις τους, τους θυμούς τους, τα θεϊκά και τ΄ανθρώπινα. Τα τεράστια και τα τιποτένια. Και απ΄ότι κατάλαβα οι Θεοί «με πάνε». Και τιμής ένεκεν με χρίσανε μάρτυρα της πιο σουρεαλιστικής σκηνής. Τι ήταν αυτό που έζησα! Ούτε σε ταινία… Πάρ΄το απ΄ την αρχή…

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.


Φθόριο, Ένα Ποντικοφάρμακο Στα Δόντια Σου!


Fluoride-Affordable-Dental-Remedy
Παρόλο που τα φθοριούχα είναι γνωστά τοξι­κά δηλητήρια, ωστόσο επιτρέπεται να υπάρχουν στα τρόφιμα, στο νερό και σε άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης, με το επιχείρημα πως προστατεύουν από τη τερηδόνα των δοντιών. Όμως, την ίδια προστασία από την τερηδόνα μπορούν να προσφέρουν και όλα τα άλλα βαριά μέταλλα όπως ο άργυρος, ο μόλυβδος και το αρσενικό, ακόμα και το ουράνιο. Γιατί το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε ειδικά στο φθόριο και στα φθοριούχα;
  • «Τα φθοριούχα εν γένει είναι γενικά πρωτοπλασματικά δηλητήρια που επηρεάζουν την διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης και αναστείλουν...

ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, ΑΣ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 0,40 ΕΥΡΩ





Image 
Είναι εμφανές πλέον ότι η κυβέρνηση και οι αεριτζήδες έχουν πανικοβληθεί και προχωρούν σε κινήσεις απίστευτης τρομοκράτησης, συκοφάντησης αλλά και γελοιότητας. 
  • Την προηγούμενη εβδομάδα η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Β.Α. Αττικής κλήθηκε σε απολογία για τη δράση της υπέρ της κατάργησης των διοδίων, κατόπιν μήνυσης των μεγαλοεργολάβων.
  • Αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση ετοιμάζει την ποινικοποίηση του κινήματος πολιτών κατά των διοδίων και του κινήματος για δημόσιες-ποιοτικές-φτηνές συγκοινωνίες.
  • Και χτες, το Δ.Σ. της εταιρίας Τραμ Α.Ε. αποφάσισε να καταθέσει μήνυση συλλήβδην εναντίον κινήσεων πολιτών και .........