# #

24 Σεπ 2011

Γυμνοί στη Γαλλία 15 καθηγητές για να διαμαρτυρηθούν για την απαξίωση και την απογύμνωση της δημόσιας εκπαίδευσης...

Magnify Image
Το παράδειγμα των αθλητών, των ανέργων και πολλών άλλων γυμνών διαμαρτυρομένων, ακολούθησαν στη Γαλλία 15 καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή πάνω στην απαξίωση και την ...απογύμνωση της δημόσιας εκπαίδευσης.


 Στο Μανιφέστο που κυκλοφόρησαν, καταγγέλουν ότι οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία κρύβουν ...

Την ίδια στιγμή σε μια άλλη Ελλάδα..

...Tετοια βλεπει ο Καρατζαφερης και συμφωνει με τον Βενιζελο....ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ....(τους δημοσιους υπαλληλους μαλλον εννοει)

Ανοιξτε τα . . . σεντουκια !!! Εκει τα χουν κρυμμενα τα ...
λεφτα !!!

H φωτογραφία που συμπυκνώνει την εθνική μας σχιζοφρένεια.

Όπως ανέφερα ο Ζούλας είχε γράψει για μια επίσκεψη στο νυχτερινό κέντρο του Ρέμου:

 "Ε, λοιπόν, τα λουλούδια που εκτοξεύθηκαν στα πόδια του τραγουδιστή σχημάτισαν -και δεν υπερβάλλω- ένα λόφο ύψους μισού μέτρου απ’ άκρη σ’ άκρη της πίστας.

 Για την ακρίβεια, τον λόφο σχημάτισαν κάτι παραλληλόγραμμα φελιζόλ στα οποία τοποθετούνται πλέον τα ημιμαραμένα γαρίφαλα.

 Οσο δε το κέφι μεγάλωνε, οι λουλουδούδες έκαναν κάτι που πρώτη φορά αντίκρισα:...

Υπάρχουν εργαζόμενοι που θριαμβολογούν επειδή σύντομα 4.000 εργαζόμενοι θα απολυθούν ???




Υπάρχουν εργαζόμενοι που θριαμβολογούν επειδή σύντομα 4.000 εργαζόμενοι θα απολυθούν.

 Υπάρχουν νοήμονες ενήλικες που μισούν το "Δημόσιο" σαν αυτό να ήταν μία ενιαία και αδιαίρετη οντότητα η ύπαρξη της οποίας είναι κάτι κατεξοχήν κακό.

Υπάρχουν πολίτες που στη λίστα των οργανισμών που μπαίνουν σε εργασιακή εφεδρεία, επικεντρώνονται σε 2-3 οργανισμούς -φαινομενικά τουλάχιστον- άνευ αντικειμένου, παραβλέποντας παράλληλα ότι στη λίστα με τους 151 οργανισμούς οι 3 μεγάλες κατηγορίες που θίγονται και απαξιώνονται είναι η έρευνα, ο πολιτισμός και η ψυχική υγεία.

Πόσο βολικό είναι να μισείς, πόσο βολικό είναι να μη νοιάζεσαι, να μη συμπονάς, να αξιώνεις περισσότερο το χρήμα από τον άνθρωπο.

Ούτε αόρατη θέλω να γίνω για μια μέρα, ούτε Θεός, που λέγαμε παιδιά. Θέλω μια μέρα να σκέφτομαι και να νιώθω σαν αυτούς τους ανθρώπους.

Να γελάω σαρδόνια όταν ο υπάλληλος βγαίνει σε εργασιακή εφεδρεία χωρίς προοπτική να βρει δουλειά μέσα σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής ύφεσης, όταν κρύβεται από το διαχειριστή γιατί δεν έχει να πληρώσει τα κοινόχρηστα, όταν πέφτει μπρούμυτα βουλιάζοντας στο μαξιλάρι μέρα μεσημέρι με ντάλα κατάθλιψη.

 Τι ανάγκη έχει ο κόσμος τους ανάξιους;

Διαμαρτύρονται οι Έλληνες γονείς στη Γερμανία



Κινητοποίηση κατά του νέου νόμου για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό πραγματοποιεί αύριο στο Ντίσελντορφ η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων με ανακοίνωσή της και όπως δημοσιεύει το newsbeast.gr, ζητά από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να διευκρινίσει τί ακριβώς θα ισχύσει για ...

Αυγά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα, από τους μαθητές...




   
Στο χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν και οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Άρτας οι οποίοι πραγματοποίησαν το πρωί συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης, το οποίο συνεχίστηκε με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπροστά από δημόσια κτίρια καθώς και μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ όπου οι μαθητές εκτόξευσαν αβγά, χωρίς ωστόσο να προκληθούν επεισόδια.

Ειδικότερα,

Mια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα κόμμα σοσιαλιστικό...

Mια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα κόμμα σοσιαλιστικό...
 
Δεν χρειαζόταν καν η ανακοίνωση των νέων μέτρων-σοκ που αποφάσισε η κυβέρνηση πριν από μερικές μέρες, για να απογοητευθούν οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, αφού αυτό έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό.

  Οι αντιδράσεις παλαιών στελεχών της Αριστερής πτέρυγας του Κινήματος, αλλά κυρίως των απλών πολιτών που του έδωσαν την ψήφο τους τον Οκτώβρη του 2009, ενώπιον της νεοφιλελεύθερης «μετάλλαξης» του κυβερνώντος κόμματος σε σχέση με τις ιδεολογικές του καταβολές, έχουν γίνει συνήθεια.

 Οι διαφορές του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, των αρχών της δεκαετίας του '80, με το σημερινό ΠΑΣΟΚ, του Γιώργου Παπανδρέου είναι χαώδεις, με τα ιστορικά ντοκουμέντα να το ...

Αφού του θέματος θα επιληφθούν βουλή και δικαιοσύνη, η αλήθεια θα λάμψει και οι ευθύνες θα αποδοθούν, όπως έγινε με το βατοπέδι, τη siemens, τα ομόλογα και σια...



Ο συνταξιούχος του ΔΝΤ και πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ EUROSTAT, ΔΝΤ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Η ΕΛΣΤΑΤ, ο πρόεδρος και η διόγκωση του ελλείμματος
Του ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Με την είδηση της εντολής για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, που θα ερευνήσει τις καταγγελίες περί σκόπιμης διόγκωσης του ελληνικού ελλείμματος με τη συνέργεια Eurostat, ΔΝΤ και ΕΛΣΤΑΤ (χωρίς τα μέλη του Δ.Σ., αλλά μόνο με τον πρόεδρο Α. Γεωργίου), αλλά και τις καταθέσεις των μελών στην Επιτροπή της Βουλής, κλείνει η πρώτη εβδομάδα των αποκαλύψεων για την τόσο σοβαρή αυτή υπόθεση. 
Η αποκάλυψη προκάλεσε πολιτική θύελλα, ήδη από το...

20.000 ευρώ για τις κατασκηνώσεις Λεπτοκαρυάς




* ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 26/9

* ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΕΙΜΜΑΡΡΩΝ-ΡΕΜΑΤΩΝ: ΟΥΡΛΙΑ, ΑΙΣΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΙΠΕΑ.

Με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, στο Λιτόχωρο, στις 6.00 το απόγευμα, στον προκαθορισμένο χώρο συνεδριάσεων του Δ.Σ. (στην αίθουσα δίπλα από το ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου).

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ: ΠΑΣΟΚ 15,5% – ΝΔ 21,3% Όμως, αυτοί φεύγουν (θα τα καταφέρουν να διαφύγουν;) κονομημένοι...



Δυο δημοσκοπήσεις δημοσιοποιούνται αύριο με τα δύο μεγαλύτερα κόμματα να συγκεντρώνουν συνολικά από …36,8 ως περίπου 46% στην πρόθεση ψήφου
Συγκεκριμένα σύμφωνα με έρευνα της ALCO ΓΙΑ ΤΟ «Πρώτο Θέμα» η ΝΔ φέρεται να συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου 21,3% , τοΠΑΣΟΚ 15,5%, το ΚΚΕ 7,4% ο ΛΑΟΣ 5,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5% , η Δημοκρατική Συμμαχία 2,2%, η Δημοκρατική Αριστερά 2,5% , οι Οικολόγοι 3% και το Άρμα Πολιτών 1,6%. Στην πρόθεση ψήφου επί των...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.....

Πως αναγνωρίζονται τα ελληνικά προϊόντα…



thumb
Κάθε ευρώ πλέον πρέπει να μένει Ελλάδα, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει όταν πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, εκτός από την ημερομηνία λήξεως του προϊόντος, να κοιτάμε προσεκτικά και το barcode.

 Όλοι γνω­ρίζουν ότι το σήμα με τις κάθετες γραμμές και τα πολλά ψηφία πρέπει να ανα­γράφεται σε κάθε συσκευασία προϊόντος, αλλά πολλοί αγνοούν ότι τα 3 πρώτα ψηφία του barcode υποδηλώνουν και τη χώρα προέλευσης του προϊόντος.


Πολλά προϊόντα που θεωρούσαμε ελληνικά, δεν είναι. Διότι απλά δεν ξεκι­νούν από 520. Το 520 στην αρχή του barcode δηλώνει ότι ένα προϊόν είναι ελλη­νικό και πως αγοράζοντάς το, ένα ποσοστό κέρδους μένει στη χώρα μας ενισχύ­οντας την οικονομία μας.

Νόμιμο δικαίωμα
Ένα απλό παράδειγμα είναι τα ζυμαρικά. Υπάρχει μία συγκεκριμέ­νη μάρκα ζυμαρικών (δεν μπορεί να γραφτεί εδώ για ευνόητους λόγους), που η εταιρεία παραγωγής είναι σε γειτονική χώρα και η οποία κάνει τρελές πωλήσεις στην Ελλάδα. Αντί της συγκε­κριμένης μάρκας, λοιπόν, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο ελληνικές (είναι πολύ γνωστές)!!! Κάνοντας αυτήν την κίνηση κατευθείαν πολλά ευρώ μένουν… Ελλάδα.
Ένα άλλο παράδειγμα είναι με γνωστή εταιρεία ...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ



Τους έκαναν ''καροτσάκι'' σε λαική αγορά του Ηρακλείου τους υπαλλήλους της ΣΔΟΕ



Ένταση στη λαϊκή αγορά του Ηρακλείου Κρήτης...

Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ "μοίραζε" πρόστιμα για τη μη τοποθέτηση ταμειακών μηχανών, ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις των Εμπόρων Λαϊκών Αγορών με το Υπουργείο για το θέμα αυτό.

Ένταση επικράτησε λίγο νωρίτερα στη μεγάλη λαϊκή αγορά του Ηρακλείου, που πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στις Πατέλες.
Αιτία δεν ήταν ούτε οι τιμές, ούτε κάποιος καυγάς, αλλά η αναπάντεχη "άφιξη" δύο συνεργείων του ΣΔΟΕ που, συνοδεία αστυνομικών, ξεκίνησαν να...

Με... 2.680 ευρώ έκτακτη εισφορά «καθαρίζει» ο Άκης...



Το πόσο των...2680 ευρώ θα πληρώσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος ως έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα της περασμένης χρονιάς καθώς και εισφορά για τα περιουσιακά στοιχεία που έχει δηλώσει όπως προβλέπεται από το νόμο.
Την αποκάλυψη κάνει η REAL NEWS σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ όπου, μεταξύ των άλλων, αναφέρει ότι η σύζυγος του κυρίου Τσοχατζόποιυλου, κυρία Βίκη Σταμάτη φέρεται να δαπάνησε ...

δήλωση αντίθεσης στα νέα χαράτσια που επεξεργάστηκε ομάδα εφοριακών... και δικηγόρων.


ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ………………………………………………………………………………………………. (1)
 
Με το εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος Ν 3986/2011 (αρ. δήλωσης …………..) (2) που παρέλαβα, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ υπάρχει απαίτηση ...................................... (3) ευρώ του Υπουργείου Οικονομικών, από εμένα.
               ΕΠΕΙΔΗ η εισφορά του άρθρου 29 του νόμου 3986/2011 αφορά μόνο φυσικά πρόσωπα, τα οποία έχουν ήδη υπερφορολογηθεί είτε με μεγάλους φορολογικούς συντελεστές στο εισόδημα, είτε με την πληρωμή απαράδεκτα υψηλών συντελεστών ΦΠΑ και άλλων έμμεσων φόρων, σε αντίθεση με τα νομικά πρόσωπα που έχουν χαμηλούς αντίστοιχους συντελεστές φόρου εισοδήματος και σχεδόν  μηδενική επιβάρυνση από το ΦΠΑ (λόγω του συμψηφισμού ΦΠΑ πωλήσεων-αγορών ) κατά παράβαση της
αρχής της αναλογικότητας που προβλέπει το άρθρο 4 παρ.5, σε συνδυασμό με το άρθρο 25 παρ.1 του Συντάγματος και της αρχής της ίσης μεταχείρισης που προβλέπει το αρθ. 4 παρ. 1 & 2, του Συντάγματος.
               ΕΠΕΙΔΗ η παρ. γ της παρ.4 του άρθρου 29 του Ν 3986/2011, στην ουσία μου αποστερεί το δικαίωμα της παροχής έννομης προστασίας, κατά παράβαση του αρθ. 20 παρ 1 του Συντάγματος.
               ΕΠΕΙΔΗ η απουσία διαχρονικής πολιτικής βούλησης για πάταξη της φοροδιαφυγής και δίκαιη κατανομή των φόρων, έχει αποστερήσει τεράστια ποσά από το Δημόσιο, με αποτέλεσμα να επιβαρύνομαι άδικα και δυσανάλογα με φόρο εισοδήματος, φόρο προστιθέμενης αξίας, φόρο μεταβίβασης ακίνητων κλπ.
               ΕΠΕΙΔΗ το εισόδημά μου έχει μειωθεί δραματικά, εξαιτίας του μνημονίου και της οικονομικής κρίσης και αδυνατώ να ανταποκριθώ σε βασικές ανάγκες
 ,το όποιο νέο εισπρακτικό μέτρο εις βάρος μου αντίκειται στην Συνταγματικά  κατοχυρωμένη αρχή του σεβασμού και της προστασίας της αξίας του ανθρώπου που αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας (άρθρο 2 παρ.1 του Συντάγματος).
               ΕΠΕΙΔΗ ……………………………………………………………………………………………………………………………………………....
 …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………...…..

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………(4)

                                              ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ           
 
                 Σας ενημερώνω ότι επειδή,  όπως προανέφερα οι διατάξεις του Ν 3986/2011 είναι παράνομες και αντισυνταγματικές, αρνούμαι να πληρώσω το εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος και δεν συναινώ σε οποιοδήποτε διοικητικό μέτρο που σχετίζεται με το προαναφερόμενο εκκαθαριστικό και σε συμψηφισμό με απαιτήσεις που έχω από το Δημόσιο.  Με την ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου, δηλώνω ότι θα προβώ σε οποιαδήποτε αναγκαία  ενέργεια (εξώδικη ή δικαστική) κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να διαφυλάξω  και προασπίσω τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μου.

………………………………..….……….………………………………………………………………………………………………………………...….……….
                      Ημερομηνία                                                            Τόπος                                                                 Υπογραφή

………………………………..….……….………………………………………………………………………………………………………………...….……….
                       ΕΠΩΝΥΜΟ                                                             ΟΝΟΜΑ                                                                    ΑΦΜ

………………………………..….……….………………………………………………………………………………………………………………...….……….
                         ΚΙΝΗΤΟ                                                              ΣΤΑΘΕΡΟ                                                                 e-mail




ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Συμπληρώνουμε τη ΔΟΥ που αναγράφει το εκκαθαριστικό ( πάνω δεξιά).
2. Ο αριθμός δήλωσης είναι δεξιά του ΑΦΜ και αριστερά του επωνύμου.
3. Το ποσό της οφειλής του εκκαθαριστικού.
4. Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στο τέλος του κειμένου με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
5. Το παραδίδουμε στην αρμόδια ΔΟΥ στην γραμματεία, όπου ζητάμε αριθμό πρωτοκόλλου, τον οποίο κρατάμε με αντίγραφο της δήλωσης.
6. Αν αρνηθούν την παραλαβή, το ταχυδρομούμε με συστημένη επιστολή (από τα ΕΛΤΑ φυσικά) και κρατάμε το αποδεικτικό της κατάθεσης, με αντίγραφο της δήλωσης.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

'Αρθρο 2: Πρωταρχικές υποχρεώσεις της πολιτείας

1. O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

'Αρθρο 4: Ισότητα των Ελλήνων

1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Οι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
5. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

'Αρθρο 20: Έννομη προστασία, δικαίωμα προηγούμενης ακρόασης
1. Kαθένας έχει δικαίωμα στην παροχή έννομης προστασίας από τα δικαστήρια και μπορεί να αναπτύξει σ' αυτά τις απόψεις του για τα δικαιώματα ή συμφέροντά του, όπως νόμος ορίζει.
2. Tο δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης του ενδιαφερομένου ισχύει και για κάθε διοικητική ενέργεια ή μέτρο που λαμβάνεται σε βάρος των δικαιωμάτων ή συμφερόντων του.
'Αρθρο 25: Αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου, προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων
1. Τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου και η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους. Όλα τα κρατικά όργανα υποχρεούνται να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη και αποτελεσματική άσκησή τους. Τα δικαιώματα αυτά ισχύουν και στις σχέσεις μεταξύ ιδιωτών στις οποίες προσιδιάζουν. Oι κάθε είδους περιορισμοί που μπορούν κατά το Σύνταγμα να επιβληθούν στα δικαιώματα αυτά πρέπει να προβλέπονται είτε απευθείας από το Σύνταγμα είτε από το νόμο, εφόσον υπάρχει επιφύλαξη υπέρ αυτού και να σέβονται την αρχή της αναλογικότητας.

Tο κείμενο σε ηλεκτρονική μορφή στο www.eforiakoi.org

ΔΙΟΔΙΑ, ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΣ.




ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ H ΚΑΠΟΙΟ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ/ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ.

ΔΙΟΔΙΑ, ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΣ.

ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΔΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ  ΚΥΒΕΡΝΑ, ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3Α ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ: Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ.

Pantezaxa

«ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ "ΓΔΑΡΑΤΕ" ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ!» αναφέρουν οι Ούγγροι και αψηφούν Δ.Ν.Τ. - Ε.Ε.


ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί.

 «Πραγματικό χλευασμό επιφύλαξε η ουγγρική κυβέρνηση στο Δ.Ν.Τ. και στην Ε.Ε. που έστειλαν αντιπροσωπείες τους για να εκτιμήσουν το πρόγραμμα βοήθειας στην Ουγγαρία», έγραψε η γαλλική «Λιμπερασιόν».

Η επίσης γαλλική «Μοντ» δείχνει εξίσου σοκαρισμένη με τη στάση τόσο του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν όσο και των στελεχών της κυβέρνησής του απέναντι στη συμφωνία υποτέλειας της Ουγγαρίας προς το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε. που είχε υπογράψει η προηγούμενη, σοσιαλιστική και εκεί, ουγγρική κυβέρνηση, η οποία συνετρίβη στις εκλογές το Μάιο, για να πάρει δάνειο 20 δισ. ευρώ.
«Η νέα ομάδα που βρίσκεται στην εξουσία στη Βουδαπέστη φαίνεται να...

...για να μιλάω πάντα χαμηλόφωνα !



Με νικοτίνη δυνατή και τον Μπομπ Ντίλαν
και τους ρεμπέτες στα παλιά γραμμόφωνα
τα όνειρά μου στην πρωτεύουσα με στείλαν
για να μιλάω πάντα χαμηλόφωνα.

Αναψυκτήρια φτηνά και καφενεία
και πεθαμένες Κυριακές μ' αρρώστησαν.
Όλη η ζωή μου φεύγει δίχως σημασία,
πολλή σιωπή τα όνειρα μου κόστισαν.

Πάνω σε τοίχους πονηρές οι διαφημίσεις,
στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα,
κι εσύ γυρεύεις στα κανάλια να με κλείσεις
για να μιλάω πάντα χαμηλόφωνα.

Με νικοτίνη δυνατή και τον Μπομπ Ντίλαν
και τους ρεμπέτες στα παλιά γραμμόφωνα
τα όνειρά μου στην πρωτεύουσα με στείλαν
για να μιλάω πάντα χαμηλόφωνα.

Που βρίσκεις τόσο κουράγιο και συνεχίζεις να λες ψέματα στον Ελληνικό λαό και να καταστρέφεις αυτή τη χώρα ;;;


Απαντηση πηρε ο δημοσιογραφος???


ενταξει..μια ερωτηση εκανα κι εγω....






Ντρίμπλα στο Σύνταγμα για να απολύσουν δημοσίους υπαλλήλους



Οι καταργήσεις και οι συγχωνεύσεις Οργανισμών είναι το ένα όχημα για τις απολύσεις, διά της εφεδρείας, στο δημόσιο τομέα. Κυρίως όμως αυτή η φόρμουλα επιλέγεται από την κυβέρνηση προκειμένου να προχωρήσει σε απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Για τις απολύσεις στο «στενό» δημόσιο τομέα επιλέγεται η αλλαγή του Οργανισμού υπηρεσίας...
 
Ως γνωστόν, με την κατάργηση ενός Οργανισμού παύει και η συνταγματική προστασία του υπαλλήλου.

 Εστω και εάν μέχρι σήμερα δεν έγινε ποτέ αυτό. Ακόμη και όταν καταργούνταν ένας Οργανισμός, οι υπάλληλοι απορροφώνταν σε άλλες υπηρεσίες (που είχαν ελλείψεις ή, εν πάση περιπτώσει, εμφάνιζαν υπηρεσιακά κενά, προκειμένου να αποφευχθεί η κοινωνική ένταση που συνεπάγονται οι απολύσεις).

 Ωστόσο δεν απαιτείται η κατάργηση ενός Οργανισμού για να απολυθεί ένας δημόσιος υπάλληλος. Αν ...

Το εχετε εμπεδωσει ??? Ξαναδειτε το....

«Σφάζει με το βαμβάκι» τον Σαμαρά η ...Ντορα !!!


Εγελασεν ο γαιδαρος τον γαιδαρον ...κεφαλα!!!

Για να ακουμε εμεις....και να βελαζουμε (συγνωμη να τους ψηφιζουμε...)

thumb
Ο πιο μεγάλος εχθρός είναι ο χτεσινός  φίλος.


 Και φαίνεται αυτό να το αποδεικνύ­ει η Δημοκρατική Συμμαχία, αφού αυτή «σφά­ζει με το βαμβάκι» τον Σαμαρά για όσα είπε στη ΔΕΘ.


 Ο Θόδωρος Σκυλακάκης με ανα­κοίνωσή του αποδόμησε σημείο προς ση­μείο τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, καταλογίζοντάς του έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας. Το αστείο είναι ότι τις απόψεις του συμμερίζονται κατ’ ιδίαν αρ­κετοί στη Νέα Δημοκρατία, αλλά ...

Απαγορευμενη διαφημιση.....



18 ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.


ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ 


Σήμερα(χθες) 23-09-11 στην περιοχή του Δήμου Αθηναιών κατά τις τρεις το μεσημέρι η δεκαοχτάχρονη μαθήτρια Α.Μ. τελειώνοντας το σχολείο της μπήκε στο λεωφορείο για να πάει στο σπίτι της.
Περίπου στη μέση της διαδρομής μπήκαν μέσα ελεγκτές. Όταν ο ελεγκτής πλησίασε τη μικρή, αυτή του είπε ότι δεν έχει εισιτήριο, γιατί δεν αντέχει να πληρώνει κάθε μέρα τρία ευρώ το λιγότερο για αναγκαίες μετακινήσεις της. Ο ελεγκτής παρανόμως απαίτησε να δει την αστυνομική ταυτότητα της κοπέλας η οποία όμως την είχε ξεχάσει σπίτι. Να διευκρινήσουμε εδώ, ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι από κανένα νόμο να κρατάμε μαζί μας την αστυνομική μας ταυτότητα. Επίσης δεν έχουμε καμία υποχρέωση να δώσουμε τα στοιχεία μας ούτε στον ελεγκτή όύτε σε κανέναν άλλον πλην αστυνομικού οργάνου.
Στη συνέχεια ο ελεγκτής δίχως ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας εγκλώβισε τη μικρή μαθήτρια στο λεωφορείο μέχρι ...

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση..



«Ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, γίνεται αλήθεια.»
«Η ελευθερία στις καπιταλιστικές κοινωνίες λίγο πολύ παραμένει αυτό που ήταν στις αρχαίες Ελληνικές δημοκρατίες: Ελευθερία για ιδιοκτήτες σκλάβων.»
Βλαντιμίρ Ίλιτς Ουλιάνοβ (Λένιν)

Συνεχίζεται με όλο και μεγαλύτερη ένταση το πλιάτσικο που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια στο εισόδημα και τα δικαιώματα των εργαζομένων από τους ξένους αλλά και ντόπιους σύγχρονους λυκανθρώπους που τρέφονται με το χρήμα, προσκυνούν το χρήμα και έχουν για θεό τους μόνο το χρήμα.

Λεηλατούν και φοβίζουν, γκρεμίζουν και εγκαταλείπουν,  όπως κάνουν όλοι οι κατακτητές όταν τα μαζεύουν και φεύγουν.

Αρπάζουν όσο μπορούν περισσότερα ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία τους για μεγαλύτερο κέρδος και ταυτόχρονα λεηλατούν για να μην μπορούν εύκολα αυτοί που μένουν πίσω να τους κυνηγήσουν και να τους πάρουν τα κλεμμένα.

Όλα τα μέτρα που παίρνονται εδώ και δύο χρόνια από την κυβέρνηση με την πλήρη στήριξη των γνωστών « υπεύθυνα αντιπολιτευόμενων» πολιτικών κομμάτων στοχεύουν , όχι στο να σωθεί η χώρα ( την οποία κυβερνούσαν οι ίδιοι τα τελευταία 40 χρόνια), αλλά στο να ...

Λεφτα υπαρχουν , ειπε ο επομενος πρωθυπουργος, στα....σεντουκια !!

εδω με τον...δασκαλο του


Προεκλογικη ομιλια εκανε πριν λιγο ο ... επομενος πρωθυπουργος της Ελλαδαρας(συμφωνα με δηλωση του πριν λιγες μερες).

Εχει ο κοσμακης λεφτα, πολλα λεφτα, ειπε...
αλλα τα εχει κρυμμενα στα σεντουκια !

Πρεπει να τα βρουμε και να τα ....

Αφιερωμένο στους «Προσκυνημένους».

...Χάρρυ Κλυνν-Ο Νονός / Βασίλης Παπακωνσταντίνου-Οι Ιππείς Της Πύλου

τι θα λεμε στα εγγονια μας...



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ & ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

...οσο τον αφηνουν οι...παπαγαλοι τους!!


Παράδοση άνευ όρων...



thumb
Η κατάσταση στη χώρα θυμίζει πολεμική καταστροφή: οικονομία διαλυμένη, εθνικός πλούτος - πόροι - έσοδα του κράτους στα χέρια των νικητών (πιστωτών), πολιτικό προσωπικό απαξιωμένο και αναξιόπιστο, και μια κοινωνία σε βαθύ και παρατεταμένο σοκ!

 Και να σκεφτεί κανείς ότι ο (οικονομικός, προς το παρόν...) πόλεμος μόλις άρχισε!

Η κυβέρνηση, πιστή στο στρατηγικό δόγμα της «οικονομικής διακυβέρνησης», κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να οδηγήσει τη χώρα σε παράδοση άνευ όρων, μετατρέποντάς τη στο πεδίο των πρώτων μαχών του παγκόσμιου νομισματικού πολέμου, για τον οποίο μόλις πρόσφατα μάς μίλησε και ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας για περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας από τις πρώτες μέρες της ένταξης της χώρας στον περιβόητο και κατ’ όνομα μόνο μηχανισμό στήριξης και διάσωσης, προφανώς δεν συνειδητοποίησε ότι περιέγραψε σε γενικές γραμμές τις συνέπειες της ήττας.
 Ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές τις τρόικας, θεώρησε ότι οδηγεί (έστω και καθ’ εποπτεία) τη χώρα στη σωτήρια, καθώς και ότι ίσως ανέμενε την πολιτική δικαίωση. Όπως αποδεικνύεται με οδυνηρό τρόπο σήμερα, έκανε τραγικό λάθος...

Μέτρα-σοκ
Σήμερα,  σχεδόν  κανένας κάτοικος αυτής της χώρας δεν τρέφει κάποια ελπίδα ότι   η  ακολουθούμενη  πολιτική οδηγεί στη διάσωση. Οι αγορές έχουν προεξοφλήσει κατά 99,9% την ελληνική πτώχευση ενώ οι εργαζόμενοι - δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι - και οι συνταξιούχοι βιώνουν ήδη τις συνέπειες της καταστροφής: ανεργία στη στρατόσφαιρα, περικοπές εισοδημάτων κι απολύσεις.

Τα μέτρα - σοκ λαμβάνονται και ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, κάθε φορά που οι πιστωτές εκταμιεύουν μια ακόμη δόση από το δάνειο της τρόικας, κάθε φορά που ξανανοίγει η συζήτηση για το επόμενο δάνειο και την επόμενη μέρα... Στη βάση αυτού του εκβιασμού, η ελληνική κοινωνία απειλείται να συναινέσει και να μείνει σιωπηλή προκειμένου «να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις».

Όσο λειτουργεί ο φόβος του εκβιασμού οι πιστωτές επιταχύνουν τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της διάλυσης κάθε παραγωγικού δημόσιου τομέα, του ξεπουλήματος των πόρων της χώρας, ακόμη και της διαχείρισης των εσόδων.
Τα αποτελέσματα αυτών των επιλογών ήδη σκορπούν απογοήτευση, απελπισία και ...

Εξέλιξη του Δημόσιου χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ






Πρώτον: Όταν οι «σωτήρες» ήρθαν στην κυβέρνηση, το Δεκέμβρη του 2009, το δημόσιο χρέος - έστω και με τα «μαγειρεμένα», σύμφωνα με τις καταγγελίες πρώην μελών της ΕΛΣΤΑΤ, στοιχεία - ήταν 298,6 δισ. ευρώ.
Χτες το δημόσιο χρέος είχε φτάσει - αισίως - στα 356,6 δισ. ευρώ.
Δηλαδή, με όλα όσα έχουν κάνει οι «σωτήρες» (και τα έχουν κάνει ισχυριζόμενοι ότι έτσι...

Και νεα μετρα ο ...αχορταγος ???



thumb

Μαθήματα εθνικής αξιοπρέπειας από τον Β.Πούτιν στον Γ.Παπανδρέου!



Image





Μαθήματα κυβερνητικής και εθνικής αξιοπρέπειας από τον Βλάντιμιρ Πούτιν στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος B.Πούτιν, φαίνεται ότι του το "χρώσταγε" του Έλληνα πρωθυπουργού από τον Φεβρουάριο του 2010, όταν ο Β.Πούτιν ήταν έτοιμος να βοηθήσει την Ελλάδα με το δάνειο των 25 δισ. ευρώ και ο Γ.Παπανδρέου μιλούσε για ... το πόσο κακό κάνει το κάπνισμα!


Πριν λίγο ο Ρώσος ηγέτης "φωτογραφίζοντας" την Ελλάδα κα την κυβέρνηση Παπανδρέου, προχώρσε σε έναν πρωτοφανή υπαινιγμό για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, επικρίνοντας με βαριές εκφράσεις τις αποφάσεις Παπανδρέου: "Τις χώρες της ΕΕ που ζητούν από τη Γερμανία και τη Γαλλία οικονομική βοήθεια, λέγοντας ότι ....

Δημόσιοι υπάλληλοι ✿ڿڰۣ—♥.....ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!



Νεοελληνική Ποίηση Δημόσιοι Υπάλληλοι
Από το ποιητικό έργο του Κώστα Καρυωτάκη
Σάτιρες
Ερμηνεία/Πρώτη εκτέλεση Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Μουσική Μίκης Θεοδωράκης
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους προαναφερόμενους κατόχους του τραγουδιού,και η ηχογράφηση στην ΕΜΙ
The copyright of the song belong to the holders of the above, and recording the ΕΜΙ

Οι υπάλληλοι όλοι λιώνουν και τελειώνουν
σαν στήλες δύο-δύο μέσα στα γραφεία
(Ηλεκτρολόγοι θα ΄ναι η πολιτεία
κι ο θάνατος που τους ανανεώνουν.)

Κάθονται στις καρέκλες, μουτζουρώνουν
αθώα λευκά χαρτιά,χωρίς αιτία.
Συν τη παρούση αλληλογραφία
έχομεν την τιμήν, διαβεβαιώνουν.

Και μοναχά η τιμή τους απομένει,
όταν ανηφορίζουνε τους δρόμους,
το βράδυ στις οχτώ, σαν κουρντισμένοι.

Παίρνουν κάστανα,σκέπτονται τους νόμους,
σκέπτονται το συνάλλαγμα,τους ώμους
σηκώνοντας οι υπάλληλοι οι καημένοι.

Να τι παθαινουν τα...γομαρια !!!

24 Απριλιου 2010...εγραφε η αλεπου του Ολυμπου. Δειτε


τι θα γινει στην.."ισχυροτερη χωρα των Βαλκανιων"? Φυσικα πολυ γρηγορα σε μισθους των Βαλκανιων..απαγορευση διαδηλωσεων και απεργιων..απολυσεις..


Πριν από δύο χρόνια η Λετονία μπήκε στη βοήθεια του μηχανισμού στήριξης Ευρώπης και ΔΝΤ, με τη συνταγή που είναι έτοιμη και για μας με τους ίδιους ακριβώς όρους, αλλά με το μισό δανεισμό από το δικό μας, επειδή τόσα χρειαζόταν.
Σήμερα, δύο χρόνια μετά, σύμφωνα με επίσημη έκθεση της κυβέρνησης της Ρίγας, οι μισθοί μειώθηκαν κατά μέσο όρο 31% (!!!), ενώ σε ορισμένα υπουργεία, όπως το Περιφερειακής και Αγροτικής Ανάπτυξης, ο μέσος όρος της μείωσης μισθών έφτασε στο 46%! Στο υπουργείο Εξωτερικών η μείωση ήταν μικρότερη, κατά 17%.
Η Λετονία πήρε δάνειο από το ΔΝΤ 7,5 δισ. ευρώ για τρία χρόνια (Εμείς θα πάρουμε ακριβώς τα διπλάσια, άρα θα χρεωθούμε και υποχρεωθούμε περισσότερο).
Και το καλύτερο! Μετά τη… βοήθεια, το ΑΕΠ της Λετονίας μειώθηκε κατά 18% (!!!) πέρυσι, ενώ για φέτος η κυβέρνηση προβλέπει αρνητική ανάπτυξη 2%-4%!
Αυτά για να μην προβληματιζόσαστε και ρωτάτε τι θα συμβεί στην Ελλάδα μετά τις 15 Μαΐου. Γιατί μετά τις 15 Μαΐου; Δεν είναι μυστικό. Μας το αποκάλυψε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandfunk. Δήλωσε ότι «εκτιμά» ότι η Ελλάδα δεν θα προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης πριν από τα μέσα Μαΐου.
Ο υπεύθυνος πρωθυπουργός, φοβούμενος τη λαϊκή εξέγερση, το πάει πιο γλυκά. Ήδη δήλωσε ότι μπροστά στο τρομακτικό έλλειμμα και χρέος η Ελλάδα δεν είχε καμία διέξοδο, παρά δήλωση χρεοκοπίας και προσφυγή αποκλειστικά στο ΔΝΤ. Τώρα όμως, είπε, έχουμε τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, ο οποίος θα διαθέσει πάνω από 30 δισ. ευρώ φέτος…
Δηλαδή, πρώτον μας προετοίμασε γι’ αυτό που θα συμβεί και δεύτερον απέκρυψε -όπως συνηθίζει- τον καθοριστικό ρόλο του ΔΝΤ, το οποίο έχει βάλει στο μηχανισμό στήριξης η Ευρώπη για να είναι ο σκληρός της παρέας και να μας υποχρεώνει να υποστούμε τα ίδια με τη Λετονία.
Είναι γνωστό ότι το ΔΝΤ βάζει τους ίδιους ακριβώς όρους σε κάθε χώρα που δανείζει. Αυτό είναι θέμα αρχής και δεν αλλάζει για κανέναν. Βεβαίως ο Γ. Παπακωνσταντίνου υποστηρίζει ότι πάει στην Αμερική (έδρα του ΔΝΤ) για να «διαπραγματευτεί»!
Τι να διαπραγματευτεί, τα αδιαπραγμάτευτα; Όχι. Πάει για να παρακαλέσει να ελαστικοποιηθούν λίγο οι χρόνοι επιβολής των μέτρων, ώστε να τα φορέσει πιο γλυκά στους Έλληνες. Όχι από το Μάιο, αλλά μετά από έξι μήνες!..

....