# #

6 Δεκ 2019

«Πατέρας; Τι θα πει «Πατέρας»;

Η Νεοφιλελεύθερη ατζέντα του Ύστερου Φεμινισμού, η Αμερικανική «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και η έννοια της Πατρότητας


«Πατέρας; Τι θα πει «Πατέρας»; 
Είναι ξεπερασμένη έννοια, της Πατριαρχίας»!

Αυτά τα μαργαριτάρια ακούστηκαν σε ελληνική τηλεοπτική σειρά, Παρασκευή 29/11/2019 σε ζώνη υψηλότατης, βραδινής τηλεθέασης. Εννοείται, δεν ακούσαμε ούτε είδαμε καμιά αντίδραση από οποιονδήποτε φορέα.


Θα θέλαμε να ρωτήσουμε εάν έχει γίνει τα τελευταία δέκα –τουλάχιστον– χρόνια κάποια έρευνα από Πανεπιστημιακό Τμήμα για την εικόνα του άνδρα και του πατέρα που παρουσιάζεται στην ελληνική τηλεόραση.


Εικόνα που παρουσιάζει τους άνδρες σαν φοβισμένους, υποταγμένους,

5 Δεκ 2019

Παραιτήθηκε ο Αντώνης Διαματάρης προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές του

Παραιτήθηκε ο Αντώνης Διαματάρης προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές του

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών υπέβαλλε σήμερα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αντώνης Διαματάρης προκειμένου, όπως είπε, να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Ειδικότερα, ο 69χρονος πρώην υφυπουργός σε δηλώσεις του τόνισε:

Γιατί Τρέχουν Ολοι Πατέρα;

Street Marathon, Running, Competitors, Marathon
Μου έχουν προκαλέσει την προσοχή όλοι αυτοί οι Μαραθώνιοι, οι δρόμοι μεγάλων αποστάσεων και οι γύροι της πόλης που διοργανώνουν οι δήμοι.  

Οι πάντες τρέχουν και μου θύμισαν την ταινία «Τρέξε Λόλα τρέξε» εάν και η Λόλα είχε κάποιο λόγο που έτρεχε σε αντίθεση με τους συμμετέχοντες στις παραπάνω εκδηλώσεις που μάλλον δεν γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο τρέχουν αλλά το κάνουν από επιβεβλημένη άνωθεν μόδα.


Δεν υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει ότι η άσκηση είναι περιττή, το αντίθετο ισχύει. Ωστόσο, η μαζική αυτή προώθηση του αθλητισμού, ειδικά στα χρόνια αυτά της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης,