# #

23 Φεβ 2018

Δήμος Δίου-Ολύμπου....Για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου μας...

..Ανυπαρξία Σεβασμού στα Πρόσωπα και τους Θεσμούς


Ιστορικές στιγμές για το Λιτόχωρο και τον Δήμο Δίου Ολύμπου το Σάββατο 24/02/2018 καθώς θα υποδεχθεί επισήμως τον εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος θα επισκεφθεί την περιοχή μας για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 140 χρόνων από την επανάσταση του Ολύμπου 1878. 
 Στo πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας μετά από ομόφωνη απόφασή του, αποφάσισε με ειδική τελετή την ανακήρυξη του ως επίτιμου δημότη. Η επίσκεψη του Προέδρου θα ολοκληρωθεί με το επίσημο γεύμα που θα παραταθεί προς τιμή του στο ξενοδοχείο Cavo Olympo στην Πλάκα Λιτοχώρου.
 Ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου κ. Δημόπουλος με προσωπική του απόφαση απέκλεισε από μέρος των εκδηλώσεων του εορτασμού το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου πλην των ...

21 Φεβ 2018

Η μετονομασία του κ. Μπουτάρη...Χαβαλέ Σοκάκ ή Γειαχαραντάν Αεροντρόμ.



Όταν κάτω από μία κουκούλα υπάρχει κι άλλη κουκούλα, κι όταν κάτω και από την άλλη κουκούλα υπάρχει ακόμα μία κουκούλα, τότε δεν πρόκειται περί μαφίας, αλλά περί μπάμπουσκας!

Λέγεται ότι μια κίνηση καλής θέλησης προς τα Σκόπια θα ήταν η μετονομασία του κ. Μπουτάρη.

Λόγου χάριν σε Χαβαλέ Σοκάκ (αγγλιστί: Κομίντιαν Στρητ) ή σε Γειαχαραντάν Αεροντρόμ.

Υπάρχουν κι άλλες ιδέες. Όλες εξετάζονται. Από παιδοψυχιάτρους

Χαριτωμένη η μ@@@κία σου Νίκο μου..

   

  " Τα Σκόπια είναι σαν μία ωραία κυρία με το όνομα Μακεδονία που πάει για γάμο στο οποίο θα προστεθεί και το όνομα του ανδρός της "

Αυτό το πράσινο στο κεφάλι του πασόκου δεν είναι χρώμα. 

Γλίτσα είναι.
Σαπίλα.

    
 "  Πρέπει οι 10 εμπλεκόμενοι πολιτικοί στην υπόθεση Novartis να αποδείξουν ότι είναι αθώοι "
     
Κι εσύ Νίκο μας πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι αθώος γιατί σε κατηγορούμε πως τά πιασες από τα ...

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί συνεχίζουν να μας διαλύουν με κάθε τρόπο...Ζήτω το Ευρώ του Αλέξη

Μια ωραία ατμόσφαιρα! Οι εκπρόσωποι των τεχνητών κρατών, προϊόντα διάλυσης από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ, μιλάνε με τους γεννήτορες για τα βαφτίσια τους. 

Όσο για την ευρωκατεχόμενη αποικία χρέους ποιος να την υπολογίσει και ποιος να αντισταθεί; 

Μόνο ο λαός προσπαθεί σπασμωδικά και ανοργάνωτα να εκφραστεί με τα συλλαλητήρια γιατί στο βάθος καταλαβαίνει ότι θέλουν να του πάρουν τα πάντα. 

Από του πλειστηριασμούς, την ανεργία, το δημογραφικό και τα Ίμια έως την Κύπρο και τα βόρεια σύνορά μας επικρατεί το ίδιο πνεύμα επιβαλλόμενης διάλυσης και αποσύνθεσης. 

Σε περίπτωση συνεχιζόμενης  αδράνειας της κοινωνίας απέναντι στο καθεστώς κατοχής και δουλοπαροικίας χρέους που υφιστάμεθα δεν θα υπάρχουν και...

18 Φεβ 2018

Οι τελευταίες καραμέλες...

Οι τελευταίες καραμέλες


«Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ' ότι έχω ζήσει έως τώρα...
Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που κέρδισε μια σακούλα καραμέλες: τις πρώτες τις καταβρόχθισε με λαιμαργία αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγες, άρχισε να τις γεύεται με βαθιά απόλαυση.

Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται, καταστατικά, φόρμες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι δε θα καταλήξει κανείς πουθενά.

Δεν έχω πια χρόνο για να ανέχομαι παράλογους ανθρώπους που παρά τη χρονολογική τους ηλικία, δεν έχουν μεγαλώσει.

Δεν έχω πια χρόνο για να λογομαχώ με...

Η γενοκτονία 650.000 Ελλήνων από τους βυζαντινούς στρατιώτες που έγινε υπό τις εντολές των χριστιανών επισκόπων

Η άγνωστη ελληνική επανάσταση του 727 μ.Χ. ενάντια στους Βυζαντινούς

Βρισκόμαστε στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) την εποχή του Λέοντος Γ’ του Ισαύρου. Ήταν αυτοκράτωρ από το 717 έως το 741. Αν και κατάφερε να αποκρούσει προσωρινά τους εξ ανατολής εχθρούς, στα υπόδουλα ελληνικά εδάφη σιγόβραζε η Επανάσταση των «Ελλαδικών»όπως την αποκαλούν οι βυζαντινές πηγές.

Σύμφωνα με παλαιότερους ιστορικούς, όπως ο A. Lombard, η καταστολή της Ελληνικής Επαναστάσεως ήταν μία προσπάθεια «αποκαθάρσεως» της βυζαντινής αυτοκρατορίας εκ μέρους του Λέοντος από το «μίασμα της ειδωλολατρίας».
Άλλοι ιστορικοί όπως ο Νικηφόρος Βρυέννιος θεώρησαν ότι μαζί με την Επανάσταση των Ελλήνων προς αποκατάσταση των Ιερών Βωμών και Ναών, στο επαναστατικό ρεύμα ενώθηκαν και κοινωνικοπολιτικές αξιώσεις, όπως η μείωση της φορολογίας.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι η γενοκτονία 650.000 Ελλήνων από τους βυζαντινούς στρατιώτες έγινε υπό τις εντολές των χριστιανών επισκόπων, όπως γράφει στην βιογραφία του ο Ιερεύς του Διονύσου Κόρεσος,

Κανένας που υποστηρίζει φασιστικές αντιλήψεις δεν είναι γραφικός, αλλά είναι πολιτικά επικίνδυνος.

Αυτά που λέει (και ο τρόπος που τα λέει) ο Θ. Πάγκαλος, πάντως, δεν είναι καθόλου γραφικά. Είναι από επικίνδυνα μέχρι άπταιστα χρυσαυγίτικα στη δική του «παγκαλική» διάλεκτο.
Ποιος; Ο Πάγκαλος των Ιμίων, ο «μεγάλος τραγουδιστής» της παράδοσης του Οτσαλάν, της «συγγνώμης» στους Γερμανούς μετά από κάτι ψευτοτσαμπουκάδες.








Ο κύριος «μαζί τα φάγαμε» αυτή τη φορά δήλωσε: 

«Ο μόνος καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος. Εγώ το πιστεύω γιατί δεν έχω βρει καλό Τούρκο. Τους λείπουν στοιχειώδεις έννοιες. Ο Τούρκος δεν έχει την έννοια του δικαίου» (ΣΚΑΪ, 13/2/2018). 

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που περνάει την ώρα του, μετά τη συνταξιοδότηση σου, με παρεμβάσεις στη δημόσια συζήτηση κάθε τόσο. Κι όταν «σκάει» μια δήλωση Πάγκαλου, πια, το πρώτο πράγματα που έρχεται στο μυαλό, σε αρκετούς, είναι ότι ο πρώην υπουργός πάλι έκανε κάτι για να βλέπει τον εαυτό του να παίζει στα ΜΜΕ για δύο, τρεις μέρες. 

Τα ίδια τα ΜΜΕ που τον καλούν, άλλωστε, γνωρίζουν τι θα ακολουθήσει. Μάλλον στη σχετική σύσκεψη για τους καλεσμένους η κουβέντα θα είναι απλή: «Να βγάλουμε τον Πάγκαλο να πει καμιά χοντράδα να παίξει όλη μέρα;…». 

Είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος ένας τύπος που ψάχνει τα φώτα της δημοσιότητας «μανιωδώς» γιατί δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά; 

'Oλοι οι αριστεροί είναι με την κυβέρνηση!!!!!!!!

Αλλού τα κακαρίσματα…



Ομοψυχία στους περισσότερους χώρους της Αριστεράς έφεραν τα συλλαλητήρια


Μπορεί πολλοί να βιάστηκαν για «εξελίξεις στον χώρο της Δεξιάς», αλλά τελικά μάλλον στην Αριστερά σημειώνονται περισσότερες. Ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν τα συλλαλητήρια και γενικότερα το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ έφεραν μια θαυμαστή ομοψυχία στους χώρους της Αριστεράς. 

Κυβερνητικοί και αντικυβερνητικοί, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές, οι αριστεροί κάθε απόχρωσης μοιάζουν αδελφωμένοι μπροστά στο φάντασμα του εθνολαϊκισμού που ξύπνησε τελευταία. 

Η αντιπαλότητα προς τον ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με καβγαδάκι που γρήγορα ξεχάστηκε και η σχέση αναζωπυρώνεται για τα καλά. 

Οι περισσότεροι ξεχνούν οποιαδήποτε κριτική προς την κυβέρνηση, βλέποντας παντού μόνο τον κίνδυνο του «εθνικισμού», άλλοι λειτουργούν σαν δυναμική εμπροσθοφυλακή της, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν τελειώνει στα γρήγορα τη συμφωνία «υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ» για να ξεμπερδεύουμε με τους εθνικισμούς και καταγγέλλουν δημόσια τον «πρωτόγονο....

Το μεγάλο πάρτυ του Αβραμόπουλου εις υγείαν των κορόιδων!




Όταν ο Αβραμόπουλος, ως υπουργός Υγείας, ανακοίνωσε σχέδιο για ολικό αντιγριπικό εμβολιασμό της χώρας στο δελτίο ειδήσεων του Alter, ήταν 21 Ιουλίου 2009. Δηλαδή κατά την διάρκεια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που από την μέρα που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2008 έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας, το ελληνικό κράτος ξοδεύει αβέρτα.


Όταν οι Ευρωπαίοι τραβούσαν τα αυτιά στον Αλογοσκούφη και στον Παπαθανασίου ότι έχουν ξεφύγει πολύ τα νούμερα και φώναζαν να κόψουμε δημόσιες δαπάνες και να πάρουμε μέτρα, ο υπουργός Υγείας αποφάσισε να παραγγείλει ...