# #

11 Μαΐ 2013

siemens-intacom εναντίον Αστέρα Τρίπολης...Προτού με κατηγορήσετε, ότι η Ελλάδα καίγεται ,και εμείς ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο,διαβάστε λίγο πιο βαθιά.


Ενας Δαυίδ της επαρχίας,η Τρίπολη,αντιμετώπισε ένα Γολιάθ..τον Ολυμπιακό.


Εδώ όμως μια σφεντόνα,δεν είναι ικανή,να νικήσει το ισχυρό τέρας
Ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στον αστέρα Τρίπολης και αποβολή παίχτη του Ολυμπιακού,που το είδε και ο άσχετος με το τόπι,ότι απέκρουσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού σαν.. τερματοφύλακας...


Δεν θα σταθώ άλλο στο αγώνα,αλλά στην επέκταση στου ποδοσφαίρου και στην πολιτική,και στην κοινωνία.


Ολοι μας λέμε siemens και μίζες,και κανένας δεν λέει ότι συνδέεται άμεσα με τη intracom του...

Πατριωτισμός: Ένα χρέος της αριστεράς


left

Η κρίση δεν είναι ζήτημα εθνών, είναι ζήτημα λαών και αυτό είναι σαφές. Άλλωστε, ισχυρότερες από τις εθνικές κυβερνήσεις έχουν καταδειχθεί το τελευταίο διάστημα οι τράπεζες.
Η δεινή οικονομική κατάσταση όμως πλήττει, στη λαϊκή συνείδηση, την ίδια την έννοια του έθνους. Ένα εξουθενωμένο και χρεοκοπημένο κράτος-έθνος είναι εκτεθειμένο στον εαυτό του και όχι μόνο. Ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, έχει επιτρέψει στο ακροδεξιό παραλήρημα της «Χρυσής Αυγής» να περισώζει όπως όπως – με ιστορική και ηθική ασυνέπεια-τον τσαλακωμένο εθνικό εγωισμό.
Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, η Αριστερά έχει σοβαρό χρέος. Η Αριστερά, ανέκαθεν επιφυλακτική απέναντι στο κεφάλαιο και, ένα κομμάτι της, και στην Ευρωπαϊκή Ένωση μοιάζει τραγικά δικαιωμένη με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις στη χώρα μας. 
Μπορεί οι προτάσεις της για την έξοδο από την κρίση να μοιάζουν ορισμένες φορές περισσότερο με ευχολόγια, το βέβαιο όμως είναι ότι βρίσκονται πλησιέστερα στα συμφέροντα του λαού, του απλού καθημερινού ανθρώπου που δοκιμάζεται.
Γιατί όμως η Αριστερά δεν έχει καταφέρει ακόμα να εδραιωθεί στη συνείδηση του Έλληνα ψηφοφόρου; 

Βατερλώ στην Κύπρο από το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ για γερμανική αλυσίδα καταστημάτων


nayagio
Διχοτομημένοι, στη μέση του κυκλώνα, περιστοιχισμένοι από εχθρούς και “φίλους” και φυσικά …ξεχασμένοι από τη μαμά Ελλάδα, οι Κύπριοι δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
Έτσι λοιπόν πληροφορήθηκα σήμερα από υψηλόβαθμο στέλεχος της αγοράς πως γερμανική αλυσίδα καταστημάτων βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση στην Κύπρο καθώς οι πωλήσεις των εκεί καταστημάτων της σημείωνουν κάμψη που αυτή τη στιγμή αγγίζει το 70%.
Την ίδια στιγμή, χαράς ευαγγέλια για την ελληνική εταιρεία “Μαρινόπουλος Α.Ε.” που καταγράφει αντίστοιχες αυξήσεις των πωλήσεων της τάξης του 60%.
Αντίστοιχα πληροφορήθηκα πως στη γειτονική Ιταλία, η ίδια εταιρεία δε...

ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ
Ενταση επικράτησε σε εκδήλωση του δήμου Αμύνταιου στη Φλώρινα, όταν μια δασκάλα του Εβρου, η Χαρά Νικοπούλου που ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα Στάθη Κωνσταντινίδη, λέγοντας:

Από τη στιγμή που όχι μόνο δεν υπάρχουν πολίτες να υπερασπιστούν το Σύνταγμα, αλλά πολλοί πολίτες υπερασπίζονται την κατάλυσή του, το συμπέρασμα είναι ότι έχουν καταργηθεί οι πολίτες.


ΟΤΑΝ ΑΠΕΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑkartesios110513
Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία των υποψήφιων των πανελλαδικών εξετάσεων, των γονιών τους και οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερομένου, σχετικά με την πιθανή απεργία των εκπαιδευτικών. 
Όπως αντιλαμβάνομαι την αγωνία των επιβατών του Μετρό και λοιπών ΜΜΜ, όταν απεργούν οι εργαζόμενοι του Μετρό και λοιπών ΜΜΜ.
Όπως αντιλαμβάνομαι την αγωνία των ασθενών όταν απεργούν οι φαρμακοποιοί. 
Όπως αντιλαμβάνομαι την αγωνία των περιπτεράδων που πουλάνε παγωτά όταν απεργεί η ΔΕΗ. 
Όπως αντιλαμβάνομαι την αγωνία των ασφαλισμένων όταν απεργούν οι ιδιώτες γιατροί διακόπτοντας τη σχέση τους με τον ΕΟΠΥΥ.


Αντιλαμβάνομαι ότι δεν πρέπει να απεργεί κανείς. 
Να μη διεκδικεί κανείς. Είναι κατανοητό όλο αυτό. 
Στα χρόνια που ζούμε, τα πάντα είναι κατανοητά και όλα τα αδύνατα έχουν γίνει δυνατά. 
Επίσης, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη των κυβερνήσεων να δημιουργούν εντάσεις με τους εργαζόμενους ώστε να τους οδηγούν σε απεργίες και κατόπιν να επιβάλουν το μέτρο της επίταξής τους, με σκοπό να κάνουν επίδειξη δύναμης και να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό σε αυτό το μπουρδέλο.
Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι είναι η...

Στουρνάρας: το 72% των επαγγελμάτων έχουν απελευθερωθεί! Εκτός από αυτά που ελέγχουν οι Γερμανοί και ο Μπόμπολας.


Στουρνάρας: το 72% των επαγγελμάτων έχουν απελευθερωθεί! Εκτός από αυτά που ελέγχουν οι Γερμανοί και ο Μπόμπολας.

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΩΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΤΟ 
ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ HOCHTIEF ΓΙΑ ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ;

Ή “πωλήθηκε” μαζί με τις μετοχές στους Καναδούς; 
Είναι αυτό “μεταβίβαση μονοπωλίου” ή όχι;

Για πες μας ωρέ Στουρνάρα, εάν κάποιος ιδιώτης επενδυτής θέλει να κάνει αεροδρόμιο π.χ στο Ναύπλιο μπορεί;*

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ο Στουρνάρας ζει στη χώρα του ΣΚΑΪ....


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


kartesios090513
Δημιουργική λογιστική: η χρήση παραπλανητικών, όχι όμως απαραιτήτως παράνομων, μεθόδων στη λογιστική
Δημιουργική πραγματικότητα: η χρήση παραπλανητικών, όχι όμως απαραιτήτως παράνομων, μεθόδων στην αλλοίωση της πραγματικότητας.
Ο Κωνσταντίνος Γ. Σημίτης ήταν καθηγητής Δημιουργικής λογιστικής. Περήφανος για τις γνώσεις και τις «επαφές» του, κατόρθωσε να χώσει την Ελλάδα στην ΟΝΕ παρουσιάζοντας παραποιημένα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Τα «παιδιά» του, τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Σήμερα εξέλιξαν τη θεωρία του και έφτασαν στο σημείο να ασκούν τη Δημιουργική πραγματικότητα, πείθοντας τους Έλληνες ότι είναι προτιμότερο να μείνουμε στην ευρωζώνη, ακόμη κι αν καταστραφούμε ή πεθάνουμε.
Το αγαπημένο του «παιδί», ο υπουργός Οικονομικών και Θελημάτων, Γιάννης Στουρνάρας, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του ότι, αν και το 72% του συνόλου των επαγγελμάτων είναι πλήρως απελευθερωμένο, πρέπει να ανοίξουν και όσα ανήκουν στο υπόλοιπο 28%. Αυτό πρέπει να συμβεί σύμφωνα με τον Στουρνάρα, διότι αμέσως «το ΑΕΠ της χώρας θα ...

ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ... 


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Το Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών


Κατατέθηκε Π.Δ. για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Οι προϋποθέσεις μετάθεσης των υπεράριθμων εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και όσων εκπαιδευτικών δεν έχουν οργανική θέση, καθορίζονται με σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία στο Ε” Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Το επίμαχο διάταγμα εφαρμόζεται στις περιπτώσεις μετάθεσης των εκπαιδευτικών των δημοσίων σχολείων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) που πλεονάζουν ή είναι περισσότεροι από τις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις (υπεράριθμοι).
Σύμφωνα με το επίμαχο σχέδιο διατάγματος, οι εκπαιδευτικοί που πλεονάζουν και δεν συμπληρώνουν το ...

ΤΩΡΑ !!!


« Να βάλουν οι καθηγητές πλάτη», 
«να προτάξουν οι αυτοκινητιστές τα στήθη», 
«να βάλουν οι γιατροί νερό στο κρασί τους», 
«να στήσουν οι δικηγόροι, οι μηχανικοί, οι έμποροι….(οτιδήποτε τέλος πάντων στήνεται)». 
Κανείς δεν καταλαβαίνει πια σ’ αυτή τη χώρα πως μόνο ο Βενιζέλος, ο Άδωνις κι ο Στουρνάρας είναι «ρεαλιστές», «πραγματιστές», «εκσυγχρονιστές», «πρωτοπόροι» και κυρίως...

Η επιστράτευση θα ρίξει το μνημόνιο. Αν το πιστέψουμε...!!!

Η επιστράτευση θα ρίξει το μνημόνιο. Αν το πιστέψουμε

Αρκεί ένα τεράστιο πάρτυ μαθητών, καθηγητών και εργαζομένων για να τελειώσουμε με την Τρόικα.
Ο κόσμος το έχει καταλάβει. 

Ο πανικός στην κυβέρνηση και στα γραφεία των αργυρώνητων δημοσιογράφων δεν είναι τυχαίος. 
Αυτή η απεργία των καθηγητών μπορεί να φέρει το τέλος του μνημονίου. 
Αρκεί να το πιστέψουμε.

Η μάχη έχει ξεφύγει από τα πλαίσια της εκπαίδευσης και μπορεί να οδηγήσει σε γενική απεργία και ανατροπή της κυβέρνησης.

Μια τέτοια κινητοποίηση όμως δεν μπορεί ούτε να ξεκινήσει χωρίς τη συμμετοχή μιας συγκεκριμένης ομάδας: των ...

Οι πραγματικές δηλώσεις Αρβανιτόπουλου (Βίντεο)


Επιστράτευση καθηγητών - Οι πραγματικές δηλώσεις Αρβανιτόπουλου (Βίντεο)Εγινε το αναμενόμενο. 
Η χούντα, με κοινοβουλευτικό μανδύα που έχουμε, σε μια ακόμα επίδειξη άκρατου αυταρχισμού την Δευτέρα στέλνει χαρτιά επιστράτευσης στους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας. 

Φτιάξαμε ένα σχετικό βιντεάκι «πειράζοντας» λίγο τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλου, δίνοντας τους το αληθινό νόημα.

Οι άλλες εξελίξεις, σ’ αυτή την κατεύθυνση είναι ότι ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Ν. Παπαχρήστος, διεγράφη από την...

Ενας δάσκαλος απόψε κάπου εκεί έξω...

...Ενας δάσκαλος απόψε κάπου εκεί έξω...

Οι καλόγεροι έσωσαν την αρχαία ελληνική γραμματεία; Δείτε ποιοι την έσωσαν και πώς...


ΦΥΣΙΚΗ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ(180)

Με τεράστιο κόπο και με την αρωγή όλων των μέσων της επιστήμης κάποιοι επιστήμονες κατάφεραν να διαβάσουν κάτω από τα προσευχητάρια των κηφήνων καλόγερων κείμενα των αρχαίων Ελλήνων, τα οποία έσβησαν για να γράψουν επάνω τους τα δικά τους άχρηστα κείμενα.
Αυτή την καταστροφή ο χριστιανισμός την ονόμασε διάσωση της αρχαίας ελληνικής γραμματείας!!! 

Το ψεύδος και η αναίδεια σ’ όλο της το μεγαλείο.
Μια τέτοιου είδους περίπτωση μπορείτε να..

Σε απειλεί κι ο Άδωνις (που ψήφισες) Δάσκαλε..."Όποιος καθηγητής δεν πάει στη δουλειά του θα απολυθεί το ίδιο δευτερόλεπτο"«ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ»

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεδομένη η επιστράτευση των εκπαιδευτικών

«H επιστράτευση είναι δεδομένη. Οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά και στην ώρα τους, αυτό είναι δεδομένο. Όποιος καθηγητής δεν πάει στη δουλειά του θα απολυθεί το ίδιο δευτερόλεπτο» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
 
«Δεν θέλω καθηγητές που..

Όλα τα καθεστωτικά ξεπουλημένα σκυλιά των ΜΜΕ επιτίθενται με λύσσα στους εκπαιδευτικούς...


Όταν σε έκαναν να πιστέψεις πως ένας Δάσκαλος είναι ένας ξεφτίλας και ένας τίποτα μπροστά στους οικονομικούς νταβατζήδες, τους Πρετεντέρηδες, τα ξέκωλα και τα λαμόγια που έχουν κατακλύσει τον τόπο, τελείωσες σαν άνθρωπος...Στους δασκάλους μου...
Σε επιστράτευση των εκπαιδευτικών θα προχωρήσει η κυβέρνηση. 
Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους.
 
Η επιστράτευση των εκπαιδευτικών θα γίνει μόλις επιδοθεί η απόφαση της ΟΛΜΕ για απεργία μέσα στις εξετάσεις, αν και υπήρξε η σκέψη να επιστρατευθούν οι καθηγητές πριν ανακοινώσουν την απεργία και να επιστρατευθούν και οι μαθητές και να δώσουν Πανελλαδικές σήμερα -όλα τα μαθήματα-, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.
 
Εν τω μεταξύ, όλα τα καθεστωτικά ξεπουλημένα σκυλιά των ΜΜΕ επιτίθενται με λύσσα στους εκπαιδευτικούς και μιλάνε για το δικαίωμα των παιδιών να δώσουν εξετάσεις για να περάσουν σε πανεπιστήμια που μοιράζουν χαρτιά χωρίς κανένα αντίκρυσμα και να οδηγηθούν στην ανεργία ή στην..

"Ήρθε η ώρα της αναμέτρησης... απεργία και οι δάσκαλοι"Να κάνουν απεργία και οι δάσκαλοι απέναντι στις αντι-εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις που φέρνει το Υπουργείο Παιδείας και η Κυβέρνηση αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι...

«Ψεύτη Κουκουλόπουλε θα τα πούμε στα δικαστήρια»


Άρχισε το τρελό πάρτι στο ΠΑΣΟΚ...
Έχει να πέσει τρελό γέλιο....


Το τεράστιο έλλειμμα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να προκαλεί μεγάλες τριβές και αναταράξεις μεταξύ των βενιζελικών και των παπανδρεϊκών στελεχών του κινήματος οι οποίοι αλληλοεγκαλούνται και ...

«Περάστε κύριοι, ό,τι πάρετε ένα τάληρο, κύριοι»...Μες στην τρελή χαρά κι οι παπαγάλοι!!!
Ενα τρελό γλέντι, ένα μεθύσι ευτυχίας, ένα πανηγύρι ικανοποίησης συντελείται τις τελευταίες μέρες στα δελτία των «8». 

Μια λέξη κλίνεται σε όλες τις πτώσεις, συνοδευόμενη από ξέφρενους αλαλαγμούς χαράς:

«Αποκρατικοποίηση»!

Οι «παπαγάλοι» των «σωτήρων» έχουν ξετρελαθεί με το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ, εύχονται νέα ξεπουλήματα, με αφορμή την επίσκεψη Σαμαρά στο Πεκίνο, διαπιστώνουν «μηνύματα εμπιστοσύνης των επενδυτών», με αφορμή την έλευση των Καναδών στο αεροδρόμιο των Σπάτων, επιδαψιλεύουν ύμνους στην κυβέρνηση, γιατί «άρχισαν επιτέλους οι αποκρατικοποιήσεις», και γενικώς βρίσκονται σε έναν παροξυσμό που θυμίζει τον αξέχαστο Αυλωνίτη να διαλαλεί την πραμάτεια του, φωνάζοντας:
«Περάστε κύριοι, ό,τι πάρετε ένα τάληρο, κύριοι»...

Ελληνίδες πουτάνες - οι καλύτερες της Ευρώπης!Ο Σήφης, πενήντα τριών ετών λαδέμπορας από τα Σύρφακα των Δερβενοχωρίων, κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας σταθερά κάθε Πέμπτη. Κόβει τις βόλτες του στα κωλάδικα και «ζυγίζει καταστάσεις». Όταν βρει «το σωστό το παιδί», πίνει κανα δυο ποτάκια μαζί της και μετά την παίρνει «πακέτο» στο ξενοδοχείο, για ολονυχτία
Σε κάποια από αυτά τα μαγαζιά, τον ξέρουν και τον περιμένουν.
- Καλώς ήρθατε κ. Σήφη μας…
- Τι καινούριο έχουμε, μαντάμ Τζίνα?

Ομόνοια, Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Άγιος Ιωάννης Κυνηγός, Χαυτεία, λεωφόρος Αθηνών, πλατεία Αμερικής, Μάρνη, πλατεία Βάθη.
Όλη η Αθήνα ένα απέραντο μπουρδέλο.
Τώρα με την κρίση κάνουμε και εξαγωγές! Το πρωτοέγραψε η ιταλική Μεσαντζέρο, το προσυπογράφει και ο Σήφης.
«Στο λέω εγώ και να το καταγράψεις. Σε δύο χρονάκια οι Ελληνίδες πουτάνες θα είναι οι βασίλισσες της..

10 Μαΐ 2013

Η απόκρυψη των φυσικών θεραπειών του καρκίνου & ο μύθος της χοληστερίνης...


Δείτε αυτό το βίντεο και σκεφτείτε πόσα δισεκατομμύρια θα έχαναν οιφαρμακευτικές εταιρίες αν εφαρμόζονταν αυτά που προτείνει ο Dr Coldwell σανθεραπεία για τον καρκίνο.

Ή αν απομυθοποιηθεί το πρόβλημα της χοληστερόλης...

Άρα ας τον κατατάξουμε στην κατηγορία των γραφικών και ξεμπλέκουμε μαζί του...

Αυτός ο απατεώνας,τεμπέλης ,μπάσταρδος Έλληνας

...
Βιντεάκι...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΛΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑΣΕντάξει, το να επιλέγουν να μην υιοθετήσουν ως νόμισμά τους το ευρώ η Βρετανία ή η Σουηδία και η Δανία, το καταλαβαίνει και το χωνεύει κάποιος. 
Το να μη θέλουν όμως να μπουν στην Ευρωζώνη «μπατίρηδες» του αλήστου μνήμης «υπαρκτού σοσιαλισμού», χώρες δηλαδή όπως η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τσεχία ή ακόμη και η Ρουμανία και η Βουλγαρία, αυτό συνιστά σίγουρα διασυρμό του ευρώ!

Αποδεικνύει επίσης εμπράκτως πόσο αντιπαθής έχει γίνει στα μάτια όχι μόνο των λαών της Ευρώπης, αλλά και των κυβερνήσεών τους ο πυρήνας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης και κυρίως μετά τα δεινά και τον όλεθρο που σκόρπισε στις χώρες της Ευρωζώνης η «διάσωσή» τους, με τους βαρύτατους όρους υποτέλειας που τους επέβαλε η Γερμανία μέσω της ΕΕ και της ΕΚΤ
Αν δεν ήταν και τμήματα χωρών με ναζιστικό παρελθόν και..

Μάθημα δουλείας από τον Κοσμά τον Αιτωλό...τον "Μέγα Δάσκαλο"!!!


378250-slaves_of_mongol_jesus_xerxesΤα ευαγγέλια του Κοσμά:
«Ας υποτάσσεται ο καθένας στις ανώτερες εξουσίες, διότι δεν υπάρχει εξουσία παρά από τον θεόν… Ώστε εκείνος που αντιτάσσεται εις την εξουσίαν, αντιτάσσεται εις την διαταγήν του θεού και εκείνοι που αντιστάθηκαν θα κατακριθούν… Αυτός είναι ο λόγος που πληρώνεται τους φόρους, διότι οι αρχές είναι υπηρέται του θεού». (Ρωμαίους, 13. 1)
«Οι δούλοι να υπακούετε εις τους κυρίους σας του κόσμου αυτού με φόβον και τρόμον». (Εφεσίους 6. 5) 
«Όσοι είναι υπό τον ζυγόν της δουλείας, ας θεωρούν τους κυρίους των αξίους κάθε τιμής, δια να μη δυσφημείται το όνομα του θεού και η διδασκαλία». (Τιμόθεον 6. 1) 
«Οι δούλοι να υποτάσσονται εις τους κυρίους τους, να είναι εις όλα ευάρεστοι». (Τίτον 2. 9) 
«Υποταχθείτε λοιπόν, σε κάθε ανθρώπινη εξουσία χάριν του Κυρίου, διότι αυτό είναι το θέλημα του θεού». (Πέτρου 2. 13)  
«Οι υπηρέται, να υποτάσσεσθε εις τους κυρίους σας, με τον οφειλόμενο σεβασμό, κι όχι μόνον εις τους καλούς και επιεικείς αλλά και εις τους...

Ψέμματα και συκοφαντίες για τα ωράρια και τις συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών


39
Το ωράριο εργασίας φτάνει μέχρι τις 30 ώρες, τουλάχιστον, υποχρεωτικά, αλλά στην πράξη μπορεί να υπερβαίνει και τις 40 και περιλαμβάνει ένα πλήθος γραφειοκρατικών εργασιών και καθηκόντων, προκειμένου να λειτουργήσει το σχολείο

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την απεργία στις εξετάσεις (7/5–23/6/1988), το υπουργείο Παιδείας με τα νέα εξοντωτικά μέτρα για τη σχολική εκπαίδευση και τα ζωντανά της στοιχεία οδηγεί τους εκπαιδευτικούς σε σύγκρουση. Την ίδια ώρα, τα φιλικά στην κυβέρνηση μέσα μαζικής ενημέρωσης εξαπολύουν τόνους ψεμάτων και συκοφαντιών για τους καθηγητές στην εναγώνια προσπάθειά τους να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον τους, ποντάροντας στην ενεργοποίηση του κοινωνικού αυτοματισμού και κανιβαλισμού.

Δεν πρόλαβαν οι εκπαιδευτικοί να..

Εκθεση-κόλαφος του Κόφι Ανάν αποκαλύπτει πώς ληστεύονται υπερχρεωμένες χώρες


Διεθνές σκάνδαλο με χρυσό και ιδιωτικοποιήσεις
Μείζον παγκόσμιο σκάνδαλο που άπτεται της αποτίμησης της αξίας των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου κατά τη διάρκεια αποκρατικοποιήσεων και πώλησης κρατικής περιουσίας αναδεικνύεται με αφορμή έρευνα του Κόφι Ανάν για την πώληση σε εξευτελιστικές τιμές των κοιτασμάτων χρυσού του Κονγκό. 
Από την έρευνα προκύτει εμπλοκή μεγάλων τραπεζών της Deutsche Bank και της Morgan Stanley καθώς και διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος. 
Αναλυτες και παράγοντες της αγοράς επισημαίνουν ότι η υπόθεση αυτή είναι μια μόνο παρωνυχίδα της τεράστιας υπόθεσης υποτιμητικής κερδοσκοπίας που παίζεται εις βάρος των χωρών που αντιμετωπίζουν κρίση και αναγκάζονται να πουλήσουν και να παραχωρήσουν εθνικό πλούτο και επιχειρήσεις προκειμένου να ..

11 Τροφές που σε κάνουν να γερνάς γρηγορότερα!


Όλοι θέλουμε να δείχνουμε νέοι και υγιείς, όμως οι κρέμες και οι θεραπείες δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν εάν δεν τρέφεσαι σωστά.
geros 300x199 11 Τροφές που σε κάνουν να γερνάς γρηγορότερα! Τις ήξερες;

Διάβασε παρακάτω για 11 τροφές που έχεις σίγουρα στη διατροφή σου και δεν ήξερες το πόσο κακό μπορούν να κάνουν στο δέρμα και τη φυσική σου κατάσταση. 
Μερικές από αυτές που ίσως θεωρούσες άκακες, μπορεί να σε σοκάρουν με το πόσο κακό μπορεί να...

Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά....

Δεν είμαι ρατσιστής, απλώς μισώ όλους όσους έφυγαν από τη χώρα τους μόνο και μόνο για να αποφύγουν νατοϊκους ή αμερικανικούς βομβαρδισμούς, για να γλυτώσουν από ολοκληρωτικά καθεστώτα τα οποία αναγνωρίζονται και υποστηρίζονται από τα δικά μας, επειδή δεν άντεχαν να ζουν στην τριτοκοσμική εξαθλίωση, επειδή ήθελαν να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, επειδή δεν ήθελαν να είναι σκλάβοι. 

Α, και αυτούς που πιάνουν όλα τα παγκάκια. Ιδίως αυτούς....

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ...Οι ογκολόγοι υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει κάποια ειδική δίαιτα για τους καρκινοπαθείς. Μάλιστα, αρνούνται, ότι οι καρκινοπαθείς πρέπει να λαμβάνουν διατροφικά συμπληρώματα, διότι αυτά τάχα θα αντιδοτήσουν τη χημειοθεραπεία ή ισχυρίζονται, ότι τα διατροφικά συμπληρώματα δέν έχουν καμμιά αξία για τη θεραπεία ή ακόμα και την πρόληψη τού καρκίνου.

Δυστυχώς, οι ογκολόγοι αγνοούν τα βασικά γύρω από τα ζητήματα διατροφικής ιατρικής ή εθελοτυφλούν εξυπηρετώντας την Big Farma και χορηγούν μονιστικά χημειοθεραπευτικά φάρμακα και ..

«Ωδή στα παπαγαλάκια»Αυτοί που αφορίζουν τους καθηγητές και τάχα νοιάζονται για τους μαθητές μας,

ΔΕ ΜΙΛΗΣΑΝ όταν η κυβέρνηση άφηνε τα σχολεία χωρίς καθηγητές, τους μαθητές χωρίς βιβλία,

ΔΕ ΜΙΛΗΣΑΝ όταν παιδιά μεταφέρονταν σε καρότσες αγροτικών από γονείς για να πάνε στο σχολείο γιατί δεν γινόταν η δωρεάν μεταφορά των μαθητών,

ΔΕ ΜΙΛΗΣΑΝ όταν χρόνια ολόκληρα μαθητές περνούσαν τα σχολική τους ζωή σε διαλυμένες λυόμενες αίθουσες, στη διπλοβάρδια, σε ακατάλληλα κτίρια,

ΔΕ ΜΙΛΗΣΑΝ όταν οι αποσπάσεις ημετέρων σε γραφεία άσχετα με την εκπαίδευση δημιουργούσαν...

* Ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων *!!!!!!

Μετά τις φήμες περί επιστράτευσης των καθηγητών σε περίπτωση που αυτοί προχωρήσουν σε απεργία κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων, η κυβέρνηση λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν το ενδεχόμενο επιστράτευσης και των μαθητών για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της εξεταστικής. 

Κύκλοι του μαξίμου κάνουν λόγο για χορήγηση μαθητικού...

Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουνε..

...

Βιντεάκι ...

Όλες οι λεπτομέρειες για την απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε "στα πράσα" τον γιο του Αντωνάκη


Και εµείς αντιγράψαµε. Και εµάς µας έπιασαν. Δεν πήγε, όµως, ο πατέρας µας ή ο θείος µας να απολύσει την καθηγήτρια…
Το θέµα σε καµία περίπτωση δεν είναι ο γιος του Σαµαρά. Ούτε φυσικά η αντιγραφή ενός 15χρονου παιδιού. Αυτό είναι ένα µηδαµινής δηµοσιογραφικής αξίας γεγονός.
Το θέµα είναι η άνευ προηγουµένου εκδικητικότητα που κατήγγειλε στο δικαστήριο η απολυµένη καθηγήτρια. 

Ο Σαµαράς -κατά την άποψή µας- θα έπρεπε να συγχαρεί την καθηγήτρια που τόλµησε να µονογράψει το γραπτό του γιου του επειδή αντέγραφε. Αντιθέτως, αυτή απολύθηκε λίγο µετά τις εκλογές.

ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ…

Στις 12 του Μάη όλοι οι ελευθερόφρονες Έλληνες έξω από κομματικές και ιδεολογικές διαφορές στον Μαραθώνα.Η “Επιχείρηση Μαραθών 2013” , αποτελούμενη από αδέσμευτους, ακομμάτιστους και αποφασισμένους πολίτες, άρχισε και, ήδη,  βρίσκεται σε εξέλιξη που  κορυφώνεται στις 12 του Μάη, στο ιστορικά βαρύ έδαφος του Μαραθώνα.

  Είναι η ώρα να αφήσουμε τα λόγια σε δεύτερο πλάνο και να κάνουμε πράξη τη θέλησή μας για ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ και ΜΑΤΑΊΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΊΩΝ της ολοκληρωτικής υποταγής μας.

Είναι η ώρα να δηλώσουμε (με την παρουσία μας) την απόφασή μας, όχι μόνο να αντισταθούμε στην παράδοση της Χώρας σε αντίθετα (προς αυτά της Ελληνικής κοινωνίας) συμφέροντα, αλλά και να ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΙΣΩ από τα αρπαχτικά χέρια στα οποία παραδόθηκε η Εθνική μας Κυριαρχία, δηλαδή η Αυτοδιάθεσή μας, δηλαδή η Ελευθερία μας, με αποτέλεσμα το δράμα που ζούμε όλοι με την ανεργία, με το κλείσιμο των μαγαζιών, με την προσφυγιά της νεολαίας μας, με την κατάρρευση των υπηρεσιών Υγείας, την αφαίμαξη των Συντάξεων, το γκρέμισμα των εργασιακών δικαιωμάτων,  την ενεργοποίηση του μηχανισμού λεηλασίας (ΤΑΙΠΕΔ) κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής της Χώρας, με τη διαρκή απειλή νά χάσουμε το σπίτι μας από την Εφορία ή την Τράπεζα, την κατάλυση κάθε Συνταγματικής προστασίας της Δημοκρατίας.....

ΜΗ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ... ΤΩΡΑ!!!


Απολύσεις: «Λίστα Σταμάτη» με 34 Οργανισμούς 

Επικαιροποιημένη λίστα με 34 οργανισμούς και εταιρείες του δημοσίου από δέκα υπουργεία και τη Βουλή, στους οποίους εργάζονται πάνω από 2500 υπάλληλοι με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) έχει σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  στα χέρια του ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης. 

Πρόκειται για την τελική (;) λίστα την οποία αναμένεται να εγκρίνουν οι πολιτικοί αρχηγοί στις αρχές Ιουνίου,  με βάση την οποία θα οδηγηθούν στην έξοδο από το δημόσιο εντός Ιουνίου περί τους 2000 υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, καθώς οι απολύσεις υπαλλήλων από τις υπό ιδιωτικοποίηση  εταιρείες του δημοσίου (ΕΥΑΘ, ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ, Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΕΛΠΕ κλπ) δεν φαίνεται να μπορούν να προχωρήσουν άμεσα η κυβέρνηση στρέφεται στην κατάργηση ΝΠΙΔ αλλά και στη μετατροπή ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ, προκειμένου να πετύχει μέσα στον επόμενο μήνα τις 2000 απολύσεις.

Τα δύο μεγάλα «στοιχήματα» για την κυβέρνηση από τους 34 Οργανισμούς είναι η ΜΟΔ Α.Ε. του υπουργείου Ανάπτυξης στην οποία εργάζονται 1150 υπάλληλοι αλλά και το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο με 280 υπαλλήλους.  
Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατόν να καταργηθούν (μέσω ιδιωτικοποίησης, καθώς θεωρείται ότι θα ενδιέφεραν επιχειρηματίες από την αγορά) άμεσα, τότε στη «λίστα Σταμάτη» θα ενταχθούν και άλλα, «εφεδρικά», ΝΠΙΔ (κυρίως) αλλά και ΝΠΔΔ, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των 2000 απολύσεων.

Αν και στο Μέγαρο Μαξίμου θέλουν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, πραγματικό dead line σε όλη τη διαδικασία  αποτελεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου δηλαδή, λίγες ημέρες πριν την έλευση της τρόικας στα τέλη Ιουνίου.

Η «ΛΙΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗ»