# #

15 Οκτ 2011

Berlin...Never Sleeps...


Βερολινο....
  
   Πρώτη φορά επισκέφθηκα το Βερολίνο καλοκαίρι '93 και έζησα ένα αρκετό διάστημα, δεν ήθελα να φύγω, ενδιαφέρουσα πόλη, συνεχώς είσαι σε εγρήγορση αφού όλο και κάτι έχεις να δεις, δεν τη χορταίνεις με τίποτα, άσε που οι Γερμανοί του Βερολίνου δεν είναι οι ξενέρωτοι "Εin Kaffee Bitten" Γερμανοί, μιλάνε Αγγλικά, είναι αλλιώς ρε παιδί μου, όσο για τη ζωή στην πόλη? Μέχρι το πρωί...
 
   Δεύτερη φορά επισκέφθηκα αυτή την πανέμορφη πόλη χειμώνα 1999-2000 και συγκεκριμένα στην αλλαγή της χιλιετίας.
   Μουσεία, μπαράκια, κλαμπς, συναυλιακοί χώροι, εκθεσιακά κέντρα, εκκλησίες με τρύπες στην οροφή, εμπορικά κέντρα να χάνεσαι, θέατρα, ζεστό κρασί με λικέρ στο δρόμο, μαγαζιά τύφλα να 'χει το Κολωνάκι, ποτάμια, κανάλια, γέφυρες, μετανάστες, falafels, παπατζήδες στο δρόμο, ω ναι ! το είδα κι αυτό, μόνο που δεν ήταν Γερμανοί, αλλά Πολωνοί κι έπαιζαν τον παπά στον κεντρικότερο και πιο κυριλέ δρόμο του Βερολίνου στην Kurfürstendamm, πάνω σ' ένα πάγκο χάρτινο, με τους τσιλιαδόρους τους και τα μάσαγαν από τους αυτόχθονες αδαείς ιθαγενείς...
 
   Τέσσερα χρόνια μετά την πτώση του τείχους, νωπές ακόμη οι μνήμες, ατέλειωτα χιλιόμετρα τείχους της ντροπής κι ο "χαζοτουρίστας" να μην έχει αφήσει κομμάτι του τοίχους αφωτογράφητο, 5-6 φιλμς ήταν μόνο το Τείχος και το "Μουσείο του Τείχους" στο Check Point Charlie, το σημείο ΜΗΔΕΝ με το φυλάκιο των υπερδυνάμεων (μη χ... δηλαδή), 2-3 φιλμς τα υπόγεια των "SS" που σαπακιάζανε τους αντιδραστικούς, πόσα ακόμη στο πρώην στρατόπεδο της Stazi που είχε γίνει Κέντρο Ανανεώσιμων και Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας και κάμποσα φιλμς το εκπληκτικό Μετρό του Βερολίνου που οι τοίχοι του ήταν σαν μια υπόγεια έκθεση ζωγραφικής...
 
   Το "Μουσείο της Περγάμου" δε?

Η Μέρκελ χρησιμοποιεί την εμπλοκή πολιτικών στο σκάνδαλο της Siemens για να κάνει την Ελλάδα προτεκτοράτο…



Αποκάλυψη: Η Μέρκελ και η υπόθεση Siemens
Σε ένα φάκελο-φωτιά 1.512 δακτυλογραφημένων σελίδων, με έγγραφα, σημειώσεις, ένορκες καταθέσεις, παραστατικά και αποδείξεις, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας του Μονάχου, ξετυλίγεται η αμαρτωλή ιστορία της Siemens, που στοιχειώνει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και αποτελεί εργαλείο εκβιασμού της χώρας μας από τη γερμανική κυβέρνηση.
Μεσάζοντες, προμηθευτές, στελέχη πολιτικών γραφείων, βουλευτές –νυν και πρώην–, υπουργοί των...

Πράσινο τσάϊ κατά του χρόνου



Πράσινο τσάϊ κατά του χρόνου
Η κοσμετολογία το θεωρεί ως ένα από τα πιο δυνατά όπλα της φύσης στη μάχη με το χρόνο. Έχει όμως, παράλληλα, τόσα δραστικά συστατικά, που και η ιατρική το παινεύει ως ευεργετικό για τον οργανισμό.
Το πράσινο τσάι, με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, μπορεί να γίνει συνήθεια καθημερινή, τουτέστιν αγαπημένη.
Στα πολύτιμα συστατικά του εμπεριέχονται:

Ολος ο κόσμος μια πλατεία...Δειτε τι εγινε σημερα και στον υπολοιπο κοσμο

«ντίλερ μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων», ο Σγουρος ? δειτε το βιντεο


«Συνήγορος της τρόικας και της κυβέρνησης»,  χαρακτήρισε τον δήμαρχο Αθήνας Γ. Καμίνη .

 Τόνισε, ο Ν. Αδαμόπουλος ότι αγωνίζονται για να μην περάσει το σχέδιο της «ξενόδουλης κυβέρνησης που έχει ανοίξει πόλεμο με την κοινωνία» να «ιδιωτικοποιήσει τους δήμους να ιδιωτικοποιήσει την καθαριότητα».

«Μιλάμε για δουλειές δισεκατομμυρίων» συμπλήρωσε και απέδωσε τον ρόλο του «ντίλερ μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων» στον Περιφερειάρχη Σγουρό.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ....Ο πρόεδρος των βιομηχάνων να υπερασπίζεται τους μισθούς των εργαζομένων εναντίον μιας κυβέρνησης «πρόθυμων γενίτσαρων» που θέλει να τους λεηλατήσει! Κυβέρνησης, μάλιστα, του... προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

Ο δεξιός βιομήχανος κατηγορεί το «σοσιαλιστή» πρωθυπουργό για πολιτική «εξόντωσης» των εργαζομένων - κι έχει και δίκιο από πάνω! 


Τα ύστερα του κόσμου!

Ρημάζουν την χώρα Παπανδρέου και Βενιζέλος

 Του Γ. Δελαστίκ*

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα φτάναμε στο σημείο οι εκπρόσωποι των βιομηχάνων και των εμπόρων να κατηγορούν δημοσίως τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου -είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, τρομάρα του!- και την κυβέρνηση του ως... αντεργατικούς απατεώνες και δωσίλογους!

Δυστυχώς, όχι μόνο έγινε κι αυτό, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν έχουν και καθόλου άδικο στις κατηγορίες τους!


«Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι μια χούφτα τεχνοκρατών "μερικής απασχόλησης" (Σ.Σ.: εννοεί την τρόικα) σε συνεργασία με κάποιους λίγους "πρόθυμους γενίτσαρους" θα δείξουν ευαισθησία στην προαλειφόμενη εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Β. Κορκίδης.
Καταπέλτης ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλος: «Ο ΣΕΒ έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα για να μην καταργηθούν ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα και έχει με στοιχεία τεκμηριώσει στην τρόικα την άποψη ότι το κύριο πρόβλημα της ιδιωτικής οικονομίας δεν είναι το μισθολογικό», τόνισε.

«Κακοστημένο θέατρο»

Ο πρόεδρος των βιομηχάνων να υπερασπίζεται τους μισθούς των εργαζομένων εναντίον μιας κυβέρνησης «πρόθυμων γενίτσαρων» που θέλει να τους λεηλατήσει! Κυβέρνησης, μάλιστα, του... προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

Ούτε το πιο διεστραμμένο μυαλό συγγραφέα θεατρικών έργων του παραλόγου δεν θα μπορούσε να γεννήσει πιο ψυχεδελική σκηνή, την οποία, όμως, βιώνουν δέκα εκατομμύρια Ελλήνων όχι ως αποκύημα παραισθησιογόνων φαρμάκων, αλλά ως ...

Τα παρατησε ο Γιωργακης....


ΑΠΟ ΤΟ "ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ" ΣΤΟ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΛΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ"!!!

Στο κλάμα το γύρισε ο Παπανδρέου.



 Εκεί που δεσμευόταν ότι θα διασωθούμε τώρα μας λέει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί μια "άμεση λύση σήμερα"!


 Τότε γιατί παραμένει πρωθυπουργός;


 Για να μας εγγυηθεί μια λύση όταν θα έχει φύγει για τις ΗΠΑ και θα έχει έρθει...

Δειτε τι κραξιμο τρωει ο βουλευτης Παπαμανωλης απο τους Συριανους....

Δειτε πως τους ακουει σαν


κοτουλα.....κοκοκοκοκο ...


Θα το κανει το αβγο !!!










Θα μας τρελανουν οι βουλευτες...




Ποιον


εκπροσωπουνε ???

Μ. Γλέζος: "Θυσιάζομαι για να σώσω τη χώρα", είπε και ο Τσολάκογλου...


 (σ.σ.: προς Χρ. Παπουτσή); 

Τι θα γίνει;
Θα κατεβάσετε άρματα μάχης;



"Πώς θα γίνει η λαϊκή οργή πολιτική πράξη;

 Εάν αφήσουμε τα πράγματα έτσι ως έχουν, θα φτάσουμε σε ματοκύλισμα.
 
 Το κατάλαβες Χρήστο (σ.σ.: προς Χρ. Παπουτσή); 

Τι θα γίνει;


 Θα κατεβάσετε άρματα μάχης; 

Υπάρχουν και άλλοι που εκμεταλλεύονται τέτοιες καταστάσεις με 'επαναστατικά λόγια'.

 Τις μεγάλες κουβέντες τις ακούμε βερεσέ. Σας θυμίζω τι είπε ο Τσολάκογλου όταν ανέλαβε: θυσιάζομαι για να σώσω τη χώρα!".

Με τα λόγια αυτά ο Μανώλης Γλέζος βρέθηκε για δεύτερη φορά μπροστά στην
πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και σε σπουδαστές και αστυνομικούς μιλώντας για τον ρόλο της αστυνομίας κατά τη χθεσινή ημερίδα των ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στην Καισαριανή με θέμα "Αστυνομία και Ανθρώπινα Δικαιώματα", την οποία συντόνιζε ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Γ. Σαββίδης.


Ο ρόλος της αστυνομίας είναι για να προστατεύει τον πολίτη από το έγκλημα και σε καμία περίπτωση να καταστέλλει, τόνισε και ζήτησε την κατάργηση των ΜΑΤ. 

Αναφερόμενος δε στο τι να κάνει ο αστυνομικός όταν τον διατάζουν να κάνει χρήση χημικών, ο Μ. Γλέζος απάντησε πως τότε πρέπει να ζητά γραπτή εντολή από τον ανώτερο τη στιγμή που του ζητά να στραφεί κατά συμπολιτών του.

 Ζήτησε επίσης να μάθει με ποιο σκεπτικό φέτος 480 αστυνομικοί που μόλις αποφοίτησαν στέλνονται στα ΜΑΤ και μοιράστηκε μια εμπειρία του από σύλληψή του το 1944.

Οι πρόεδροι των ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ, Χρ. Φωτόπουλος και Δημ. Γεωργατζής, τόνισαν πως σε μια δημοκρατική κοινωνία δεν καλούμαστε να αποφασίσουμε μεταξύ περισσότερων δικαιωμάτων και ασφάλειας καθώς και πως δεν πρέπει να ασκείται πολιτική μέσω της αστυνομίας.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Ελ. Οικονόμου, ζήτησε συγνώμη από τον Μ. Κυπραίο, τον δημοσιογράφο που έχασε την ακοή του όταν τραυματίστηκε από αστυνομικούς στην πορεία της 15ης Ιουνίου, ωστόσο δεν παρέλειψε να επαναλάβει τα περί αναγκαίας δράσης για να αποφευχθεί η κατάληψη του κοινουβουλίου τον Ιούνιο.

Έκκληση Μ. Κυπραίου να σταματήσει η βία...

Εβιβα Αργεντινα....Δειτε πως την κοπανησε ο αργεντινος Μπενι (ο Γιωργος που ειναι?)

Τι λέει η Ελληνίδα που προσέφυγε στη Χάγη κατά του ΓΑΠ


thumb
Τους λόγους που την οδήγησαν στο να καταθέσει την προσφυγή εξηγεί η μία από τις δύο γυναίκες , η Όλγα Γεριτσίδου.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τις αποκλειστικές της...

Κατατέθηκε ως επερώτηση στο κοινοβούλιο η υπόθεση των CDS....


 ...Καμμένος, Δημαράς, Βελόπουλος έγραψαν ιστορία.


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/25ce25a025ce259125ce259d25ce259f25ce25a3.jpg?w=400&h=300Διαβάστε την , είναι σαφέστατη και ζητά συγκεκριμένα πράγματα. Εάν δεν δοθούν, αυτόματα αποδέχονται τις κατηγορίες.
ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Οικονομικών
ΘΕΜΑ: Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των brokers με στοίχημα την κατάρρευση της χώρας
Στις 26/5/2011 κατέθεσα Ερώτηση-Αίτηση Κατάθεσης εγγράφων με θέμα “Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των Brokers με στοίχημα την κατάρρευση της χώρας ” και ουδέποτε έλαβα απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών.
Επανήλθα στις 05/08/2011 με βάση το άρθρο 134 παρ.2 του Κανονισμού της Βουλής , με Επερώτηση για το ίδιο θέμα, αλλά παραδόξως απορρίφθηκε κατά παράβαση του κανονισμού.
Επανέρχομαι σήμερα για τρίτη φορά και απαιτώ να μη συνεχιστεί η λογοκρισία για ένα κορυφαίο εθνικό και πολιτικό ζήτημα που αγγίζει τον Πρωθυπουργό της χώρας.
Το 2009 το ταχυδρομικό ταμιευτήριο αγοράζει τα επίμαχα CDS , τα οποία στη συνέχεια ακολουθούν μια πορεία γεμάτη από πλήθος ερωτηματικών που ταυτίζονται με τις αποκαλύψεις για την προσχεδιασμένη είσοδο της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Τρόικα.
Την ώρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός εξύφαινε εν κρυπτω με το Διοικητή του ΔΝΤ , Ντομινίκ Στρος Καν – όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στο κανάλι canal+ – το σχέδιο παράδοσης και υποταγής της χώρας ,η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε στην πώληση των CDS, ενώ η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών γνώριζε το τί θα επακολουθούσε.
Είναι προφανές ότι κάποιοι κύκλοι κερδοσκοπικοί γνωρίζουν τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης και έτρεξαν να τοποθετηθούν έγκαιρα πριν τη δημοσιοποίηση των κυβερνητικών επιλογών , οι οποίες εκτίναξαν τα spreads και κατά συνέπεια δημιούργησαν τεράστια υπερκέρδη σε αυτούς που αγόρασαν τα CDS.
Σήμερα οι κερδοσκόποι και οι Brokers τους επιχειρούν να παρουσιάσουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας του τόπου ως σενάριο συνομωσίας και επιστημονικής φαντασίας.
Η παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας με τα ενυπόθηκα δάνεια  είναι υπαρκτή και η αναζήτηση και αποκάλυψη της αλήθειας αποτελεί εθνική υπόθεση και εθνικό καθήκον.


Με βάση τα παραπάνω ερωτάται ο κύριος  Υπουργός των Οικονομικών  :

Επειδή για το θέμα αυτό εκκρεμεί και δικαστική έρευνα μετά από μηνυτήρια αναφορά πολιτών ζητάμε να κατατεθούν  στη Βουλή των Ελλήνων τα κάτωθι :

15.10 ..ΣΗΜΕΡΑ !!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ



Δρακουλας..."Ναι, να έχουμε νεκρούς. Προκειμένου να υπερασπιστούμε τη "δημοκρατία" μας". . .


...Τη "δημοκρατία" τους. Τη χούντα της τρόικας τη  λένε "δημοκρατία"!!


Μην αμφιβάλλετε...


(Το κείμενο διαβάζεται με μουσική υπόκρουση. Πηγαίνετε στο τέλος, πριν ξεκινήσετε την ανάγνωση, και βάλτε το βιντεάκι να παίζει).

Όταν η κυβέρνηση, ο "πρωθυπουργός" στη ΔΕΘ,  ο Βενιζέλος, η Διαμαντοπούλου, ο Κακλαμάνης και τόσοι άλλοι μιλούν για "εμφύλιο πόλεμο" , το εννοούν και ετοιμάζονται, από καιρό.
Γνωρίζουν πολύ καλά, πως τα μέτρα που παίρνουν ενάντια στο λαό, θα οδηγήσουν σε άγρια απελπισία χιλιάδες ανθρώπους και η απελπισία και η ανημπόρια θα φέρουν τον κόσμο σε κατάσταση εξέγερσης.
Ήρθε η ώρα να κάνουν "πρακτική εξάσκηση".
Ο καθένας που συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο κατά της ολιγαρχίας θα πρέπει να περιμένει το ανελέητο δικτατορικό πρόσωπο της τοκογλυφικής εξουσίας.
Δε μιλάμε πια για τις "παραδοσιακές" αψιμαχίες. Το μήνυμα έχει δοθεί.
 Μια μικρή γεύση πήραμε, όταν ειρηνικοί διαδηλωτές δέχονταν αναιτιολόγητη επίθεση,  με ιδιαίτερο ζήλο στον ξυλοδαρμό γυναικόπαιδων και ηλικιωμένων.
 Είναι αυτοί που δεν πρέπει να βγουν στο δρόμο, "πάση θυσία". 
Πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτό το "πάση θυσία"; Ετοιμαστείτε. Ήρθε η ώρα.
Το έχουμε τονίσει, κατ΄επανάληψη: Στην Ελλάδα δεν λαμβάνονται "αναγκαία μέτρα", λόγω χρέους.
Υπάρχουν χώρες με μεγαλύτερο ποσοστό χρέους επί του ΑΕΠ ή χώρες με απίστευτα μεγάλο χρέος, που είναι αδύνατο να αποπληρωθεί, όπως το Λουξεμβούργο των 500.000 κατοίκων με τα 2 τρισεκατομμύρια χρέος!
Η επιλογή της Ελλάδας είναι μια δοσιλογική επιλογή ένος άθλιου πολιτικού και των συνεργατών του.
 Η κερδοφόρα για αυτόν και την οικογένεια του επιλογή συμπίπτει με τις επιθυμίες της παγκόσμιας τοκογλυφικής διακυβέρνησης να δοκιμαστεί στην πράξη ένα σενάριο για την Ευρώπη.
 Και τι πιο "φυσικό" για αυτούς να δοκιμαστεί πάνω σε ένα λαό , που αποδεδειγμένα έχει δείξει τις αντιστάσεις του, παρά την αλλοτρίωση;
  Είμασταν ο μόνος λαός στον κόσμο, που με συντριπτική πλειοψηφία της τάξεως του 90% διαφώνησε με τις επιλογές της ολιγαρχίας στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στην Παλαιστίνη.  Κι αυτό "συνέπεσε" με το τραγικό γεγονός πως στην Ελλάδα, δίπλα στους μεγάλους ποιητές, ευδοκιμούν μικροί πολιτικοί.
Ζούμε ένα πείραμα. Και τα πειραματόζωα είμαστε...

ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;





Η τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της χώρας και ιδρύθηκε το 1927.

 Η λειτουργία της άρχισε  τον Μάιο του 1928 με απόφαση της τότε Κοινωνίας των Εθνών.

 Τα κεφάλαια για την ίδρυση και λειτουργία της, προήλθαν από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο με την μεσολάβηση της Κοινωνίας των Εθνών προκειμένου να σταθεροποιηθεί η χειμαζόμενη τότε Ελληνική οικονομία.

 Μέχρι την εισαγωγή της χώρας στο ευρώ το 2002, η τράπεζα της Ελλάδος είχε το αποκλειστικό δικαίωμα της κοπής Εθνικού νομίσματος.




 Μαζί με τις άλλες κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης είναι οι αποκλειστικοί μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και συμμετέχει στο σύστημα κεντρικών τραπεζών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Συνθήκη Μάαστριχ).

 Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι δημόσιος οργανισμός όπως πιστεύουν, ίσως, οι περισσότεροι των Ελλήνων, αλλά είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία, εισηγμένη μάλιστα στο Χρηματιστήριο των Αθηνών.

 Μαζί με την Κεντρική Τράπεζα του Βελγίου είναι οι μόνες εισηγμένες σε Χρηματιστήρια κεντρικές τράπεζες της Ευρώπης.

 Επίσης, ίσως είναι η μόνη Κεντρική Τράπεζα στην Ευρώπη η οποία ..

Οι τρεις μοιραίοι της οικονομίας...Ριξτε μια ματια !!!


Ηταν ολα γνωστα απο την αρχη...Για τον Γιωργο και την τσακαλοπαρεα του...


thumb
Η χώρα «έκλεισε» και τυπικά από τον περασμένο Ιούλιο.
 Ο πρωθυπουργός το ήξερε.
 Και ήταν σύμφωνος.
 Αυτό που βλέπουμε να εκτυλίσσεται τώρα είναι η μικροπολιτική και επικοινωνι­ακή πλευρά του θέματος.
 Τάδε έφη στο  «Π»  Ευρωπαίος αξιωματούχος που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και έχει αναλάβει τη χαρτογράφηση του «αύριο».
Από το καλοκαίρι του 2010 σας γράφαμε ότι το σχέδιο είναι η εξόντωση της ελληνικής κοινω­νικής και οικονομικής οντότη­τας της μεσαίας τάξης (αυτής που κα­τά τις ΗΠΑ είναι η πραγματική δύνα­μη) και της εγκαθίδρυσης ενός νέου πολιτικο-οικονομικο-επιχειρηματικού συστήματος, που θα διαχειρίζεται τα πάντα (από ταξί και τράπεζες μέχρι σκουπίδια) και θα ελέγχει παρασκηνι­ακά την εκάστοτε πολιτική εξουσία.
 Μέσα στην εξαθλίωση που φέρ­νουν οι αλλεπάλληλες μειώσεις μι­σθών και οι αυξήσεις σε όλους τους φόρους, ο κάθε Έλληνας πολίτης δεν πρόκειται να έχει χρόνο ή διάθεση να «ενδιαφερθεί» τι θα γίνεται στα πάνω στρώματα.
 Εκείνα τα στρώμα­τα που συνεχίζουν το πάρτι ακόμα και τώρα...

Αυγά στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Τουρκία...βιντεο


Ετσι ...για να μας παει καλα η μερα ...
ΣΗΜΕΡΑ 15.10 !!!  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Θα θυμάται για πολύ καιρό ο  Mark Lewis την επεισοδιακή του ομιλία στο πανεπιστήμιο της Προύσας
Θα θυμάται για πολύ καιρό ο Mark Lewis την επεισοδιακή του ομιλία στο πανεπιστήμιο της Προύσας
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τούρκοι φοιτητές στον εκπρόσωπο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Τουρκία, Mark Lewis, σε ομιλία του στο 16ο Οικονομικό Συμπόσιο που διεξάγεται στο πανεπιστήμιο Ουλούνταγ της Προύσας.
Ο Lewis μόλις ανέβηκε στο βήμα δέχθηκε τα ...

SPIEGEL, 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!!


Ποιο ειναι το νεο παιχνιδακι του Βενιζελου ???



Γιατι , μεσω των παπαγαλων, μιλαει για

 τοσο λιγα χρηματα???



Ποιους θα κυνηγησει για να σκεπασει τα

 ...βρωμονερα???




Οπότε, η ελληνική οικονομία κρύβεται ...φανερά πλέον στις τράπεζες της Ελβετίας!
 Του Κώστα Γκαλιμάνη, Γερμανία

 Το Handelsblatt, είναι το πιό σεβαστό οικονομικό περιοδικό, όχι μόνο 
στα γερμανόφωνα κράτη και την Ευρώπη ολόκληρη, αλλά και παγκοσμίως!
Παράλληλα είναι, περίεργα, και φιλικό προς την Ελλάδα - περίεργα, διότι
κάτι τέτοιο δυστυχώς, ...σπανίζει αυτήν τη στιγμή στα ΜΜΕ της Γερμανίας!

Γράφει λοιπόν, το Handelsblatt, στις 23.3.2011, επί λέξη:
<<...Αγαπημένος στόχος τους είναι η Ελβετία, στις τράπεζες της οποίας έχουν οχυρώσει οι Έλληνες 600 δις Ευρώ, - ανέφερε πρόσφατα τοSPIEGEL...>>

Δηλαδή, το Handelsblattεπαναλαμβάνει ό,τι αρκριβώς ανέφερε το SPIEGEL.
Και συνεχίζει: <<...Πραγματικά όμως, το ποσό ανέρχεται ’’μόνον’’στα 280 δις Ευρώ - όπως διευκρίνισε ο υφυπουργός οικονομικών Dimitris Kouselas...>>!

Βλέπε ολόκληρο το άρθρο του Φιλέλληνα Gerd Höhlerο οποίος ζει στην Αθήνα, ενεργοποιώντας το σύνδεσμο 1) στο τέλος!

Στην τελευταία μου έκκληση (...ουρλιαχτό απελπισίας): ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ - ΚΥΠΡΟΣ (βλέπε σύνδεσμο 2) στο τέλος), ανέφερα επίτηδες, όχι τα 600 δις Ευρώ ...του SPIEGEL αλλά, τα 280 δις Ευρώ...του Δ. Κουσέλα!

Έλαβα εκατοντάδες ε-μαιλ από απλούς φίλους και αρκετούς ισχυρούς ...