# #

30 Αυγ 2014

Τι λεει; Τι ακομη μας ετοιμαζουν;

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (31 Αυγούστου 2014)



..

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΑΤΗΣ!!!!

— Ενώ διέδιδαν μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ οι απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, ότι οι νέες εκκαθαρίσεις ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟΥ ΕΝΦΙΑ (Φόρος-χαράτσι ακίνητης περιουσίας) θα γίνονταν περί της 15 Σεπτεμβρίου και σε 7 δόσεις και με πρόνοια για ελάφρυνση των μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων και για μη φορολόγηση των…. τυφλών οικοπέδων και αγροτεμαχίων,
— ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ άρχισαν να εκδίδουν εκκαθαριστικά, με μοναδική μεταβολή, ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: «Δωράκι» 1.600.000.000 ευρώ στην ALPHA BANK και εσύ Έλληνα…πλήρωνε!

τραπεζα



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΚ (ME ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 1.600.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ .ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ;;;

ΙΔΟΥ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...

Λένε ότι ..."η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα" ??? Για δες παπαγάλε....

Οι ¨Ελληνες και οι..."έλληνες"

Κοντά στο Νου κι η Γνώση

 Κούρος, άκουρος,άγουρος,αγόρι

Παρατήρησε προσεκτικά τον κούρο
 Σκέψου πως λειτουργεί αυτό το σώμα,
τι είδους κατοικία αποτελεί για την ψυχή που φιλοξενεί...
Ύστερα, 

Ραγιά μου... Δες τι λένε για σένα(?) οι ξένοι

Τυχαίο...???

Ω, καλή μου τράπεζα, πόσο σ’ αγαπώ!


   

Στις 15 Σεπτέμβρη του 2008 κατέρρευσε η «Lehman Brothers». Επρόκειτο για ένα τραπεζικό «κραχ» στο έδαφος των ΗΠΑ το οποίο αποτέλεσε τη με βροντώδη τρόπο εκδήλωση της οικονομικής κρίσης που έκτοτε αγκαλιάζει ολόκληρο τον καπιταλιστικό κόσμο.
     
Πώς αντέδρασε το αμερικανικό πολιτικό σύστημα της πλουτοκρατίας στην κατάρρευση της «Lehman Brothers»; Ανοιξε τους κρουνούς...

Ο περιοδεύων θίασος Σαμαρά για λίγες παραστάσεις στο Παρίσι, για το κοινό των χαχόλων.





Ο περιοδεύων θίασος Ψευταρά για λίγες παραστάσεις στο Παρίσι!

     
Μην φανταστείτε όμως τίποτα κανονικές παραστάσεις.
     Δοκιμαστικά θα κάνουν!
     Εξετάσεις.
     Θα τους δούνε οι εξεταστές της τρόϊκας και θα τους πούνε ποιά απ' τα νούμερά τους είναι καλά και ποιά θέλουν κόψιμο!

     Επίσης ο θιασάρχης  θα υποβάλλει για έλεγχο και έγκριση την προσεχή του ομιλία στην ΔΕΘ.
     Εκεί θα του πούνε ποιά απ' τα αστεία του πρέπει να παρουσιάσει,
     ..και ποιές απ' τις κωλοτούμπες του είναι...

Διαβάστε και κοινοποιήστε ...

...

Ο νέος Ποινικός Κώδικας: Διάταξη σωσίβιο για τη Χρυσή Αυγή και για τους κλέφτες…


Το Σχέδιο του νέου …αναμορφωμένου Ποινικού κώδικα περιλαμβάνει και διατάξεις …εξόφλησης πολιτικών γραμματίων:«αναμορφωμένες» στη βάση των άμεσων πολιτικών συμφερόντων της κυβερνητικής συμμορίας και των πολιτικών της παιχνιδιών… Μια τέτοια διάταξη είναι η κάτωθι:

«Όποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή εγκληματική δράση ομάδα τριών ή περισσοτέρων προσώπων, που επιδιώκει την τέλεση περισσοτέρων κακουργημάτων για προσπορισμό οικονομικού οφέλους τιμωρείται με κάθειρξη ως δέκα έτη και χρηματική ποινή. Η μη διάπραξη οποιουδήποτε από τα σχεδιαζόμενα εγκλήματα συνεπάγεται την επιβολή μειωμένης ποινής». 

Διάταξη, ανοικτό παράθυρο,

Eντάξει μάνα.....

28 Αυγ 2014

Το πρώτο μπορδέλο στο Πειραιά το έφτιαξε ο Μπόμπολας!

Πάντα είχα το ερώτημα ποιός εργολάβος έφτιαξε το πρώτο μπορδέλο στο Πειραιά, στην περιοχή της Τρούμπας! Η απάντηση είναι, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ απο ενα άρθρο που έγραψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Νικόλαος Μπόμπολας το 1876 με δάνειο του Δήμου!

Η κατασκευή του διήρκεσε 4-5 χρόνια όπως οι δρόμοι που κατασκευάζονται και ξανακατασκευάζονται στην Ελλάδα απο τον γνωστό Εθνικό εργολάβο, οποίος
κατά καιρούς συμβουλεύει  και τον αρχηγό του σημερινού καθεστώτος.

Το μπορδέλο αυτό ήταν το..

ΠΑΝΤΑ το εκκλησιαστικό κατεστημένο ήταν ΕΝΑ με το καθεστώς και την εξουσία του χρήματος…

Οι θρήνοι πολλών Ορθόδοξων και οι αυταπάτες τους…



Κλαυθμυρισμοί και οδυρμοί για τη στάση της εκκλησιαστικής γραφειοκρατίας των δεσποτάδων απέναντι στο «αντιρατσιστικό». 
Έξω, όμως, από αυτούς τους θρήνους και τα αναθέματα δεν διαβάσαμε μια τεκμηριωμένη εξήγηση και ανάλυση γι αυτήν την ταύτιση της εκκλησιαστικής, εξουσιαστικής ιεραρχίας με το δωσίλογο καθεστώς του 4ου Ράιχ. 
ΓΙΑΤΙ,

η κάστα των δεσποτάδων της Ιεράς Συνόδου, ταυτίζεται με το αποικιοκρατικό καθεστώς των ανδρεικέλων και των μαφιόζων του χρήματος; 

Σε αυτό το ερώτημα δεν απαντούν οι θρηνωδίες των «προδομένων» Ορθόδοξων… 

Η Φαρμακευτική εταιρεία Merck παραδέχεται την εσκεμμένη εξάπλωση του καρκίνου μέσω εμβολίων! [video]


Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος διαβάστε εδώ...


Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorterγια την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνη της - η παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχει παραδοσιακά ενιχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Αυτός ο τομέας, αυτός που έχουμε εμπιστοσύνη, ψεύδεται: Η CIA, Hollywood & Βιοτρομοκρατία, παράγονται και διανέμονται ελεύθερα στους..

Ένας ιδανικός ...Πρόεδρος


Είμαστε σε κρίση...


...

Ραγιά μου......Κοιμήσου και η τύχη σου είναι σε καλά χέρια




27 Αυγ 2014

ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ.... Έχουμε γίνει ....ευρύπρωκτοι !!!


ΕΝΦΙΑ: Η απάτη των... βελτιώσεων από μία κυβέρνηση που θέλει μόνο τη δήμευση περιουσιών


Οι Έλληνες βυθίζονται στα χρέη και η κυβέρνηση τους εξαπατά για ακόμη μία φορά με τις δήθεν βελτιώσεις του τερατουργήματος που ακούει στο όνομα ΕΝΦΙΑ και συνιστά ένα νέο μέσο για την επίτευξη του τελικού σκοπού που είναι η δήμευση της ακίνητης περιουσίας.
Μετά από ένα μήνα που η κυβέρνηση υπόσχεται ευνοϊκές αλλαγές σε έναν φόρο ο οποίος επιβλήθηκε από την τρόικα και εστάλη μάλιστα στο υπουργείο Οικονομικών στην αγγλική γλώσσα, φαίνεται πώς έχει χαθεί στη…

Εξώδικο: Πώς δεν θα πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ


Εξώδικη δήλωση επιφύλαξης πληρωμής του ΕΝΦΙΑ συνέταξαν δύο νομικοί για όσους φορολογούμενους αρνηθούν να πληρώσουν το νέο κυβερνητικό «χαράτσι». 
Ο Γιάννης Καρδαράς, επικεφαλής της ..

Όλοι όσοι γράφουν κατά της κυβέρνησης ή των τραπεζών, καλύτερα να αλλάξουν χώρα!!!!

Το πρώτο μέλημα κάθε χούντας είναι η φίμωση κάθε αντίθετης άποψης και κάθε κριτικής.
Έτσι στον νέο Ποινικό Κώδικα αναφέρεται πως ποινή έως 10 έτη θα περιμένει όσους ”προκαλούν με εικόνες ή μέσω του Διαδικτύου τη διάπραξη της συγκεκριμένης πράξης”.
Όπου ”συγκεκριμένη πράξη” είναι η προσβολή πολιτεύματος.

Με τους συγκεκριμένους πολιτικούς που μας κυβερνούν, και που συγχέουν τον εαυτό τους με την Δημοκρατία και την κυβέρνησή τους με Πολίτευμα,
είναι προφανές ότι σύμφωνα με την ερμηνεία του νόμου που θα δοθεί, όλοι όσοι γράφουν κατά της κυβέρνησης ή των τραπεζών,

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

γερμανιδα τουριστρια κως

Ανοιχτή επιστολή επισκέπτριας από τη Γερμανία για το κρέμασμα των 9 σκυλιών στην Καρδάμαινα
«ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»
«ΑΠΑΙΤΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ»

Με ανοιχτή επιστολή της, μια επισκέπτρια από τη Γερμανία, ζητά την παραδειγματική τιμωρία του «σαδιστή που σκότωσε 9 σκυλιά στην Καρδάμαινα», επισημαίνοντας ότι το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο και υπογραμμίζει ότι θα οργανώσει μποϋκοτάζ της Κω και της Ελλάδας γενικότερα, λέγοντας σε όποιον γνωρίζει να μην υποστηρίζουν τη Χώρα μας και τα προϊόντα της.

Ολόκληρη η επιστολή είναι η εξής:
Είμαι τρομοκρατημένη από το σαδιστικό κρέμασμα των 9 σκυλιών στην Καρδάμαινα, φωτογραφίες του οποίου έκαναν το γύρο του κόσμου. Απαιτώ δικαιοσύνη για τα ζώα και τιμωρία (με τον υπ. Νόμο 3170/2003) για τον σαδιστή που τα σκότωσε.
Αυτό το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο. Μου προκαλεί αποτροπιασμό, πως μια κυβέρνηση έχει σε τόσο μικρή υπόληψη μια αθώα ζωή. Τα περισσότερα ζώα στην Ελλάδα, αντιμετωπίζονται σαν παράσιτα. Τα κρεμάνε, τα δηλητηριάζουν, τα πατάνε ή τα δέρνουν μέχρι θανάτου. Οι φιλοζωικές οργανώσεις τυγχάνουν λίγης έως καθόλου συμπαράστασης και στήριξης, και οι Νόμοι της χώρας για τη βαρβαρότητα απέναντι στα ζώα είναι χαλαροί και δύσκολα επιβάλλονται.
Είναι ώρα για μια αλλαγή! Σας παρακαλώ δείξτε στον κόσμο μια πιο συμπονετική Ελλάδα. Μέχρι τότε, θα οργανώσω μποϋκοτάζ της Κω και της Ελλάδας. Θα λέω σε όποιον γνωρίζω και πρόκειται να ακούσει, να μην υποστηρίζει τη Χώρα σας και τα προϊόντα της.
Με εκτίμηση Doris Volmar


Ανοιχτή επιστολή – απάντηση της Ξανθίππης Αγρέλλη προς την Γερμανίδα τουρίστρια για τα περί μποϊκοτάζ
Αγαπητή κ. Doris Volmar
Με θλίψη και ..

25 Αυγ 2014

Εκλογή Πρόεδρου της Τηλεδημοκρατίας μας...Πολύ γέλιο(?)




Μέχρι τον Μάρτιο του 2015, ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, μεσολαβούντος μάλιστα ενός καλοκαιριού κατά τη διάρκεια του οποίου θα ιδιωτικοποιήσουν και την πουτάνα τη μάνα που τους γέννησε, που λέει κι ο ποιητής, αλλά και του πολύ δύσκολου χειμώνα που θα ακολουθήσει. 

Ωστόσο η προεδρολογία και η σχετική μπουρδολογία, έχουν ξεκινήσει τόσο σε επίπεδο ονομάτων όσο και σε επίπεδο κομμάτων και αποκομμάτων που ενδέχεται να συναινέσουν σε εκλογή Πρόεδρου της Τηλεδημοκρατίας μας, προκειμένου να αποφευχθούν οι ανεπιθύμητες πρόωρες εκλογές.

Η δημοσιότητα ρίχνει φως και η κυβέρνηση ρίχνει δίχτυα, στο συνονθύλευμα της Δ.ΉΜ.ΑΡ. [Δεν ΉΜασταν ΑΡιστεροί (σας τη σκάσαμε)], στους αποδεκατισμένους ΑΝ.ΈΛΛ. [ΑΝερμάτιστοι ΈΛΛηνες] και τους άλλους, τους ..

Δείτε την εικόνα ....Μιλάει μόνη της



Η μετάλλαξη των δυτικών "δημοκρατικών χωρών στο μεγαλείο της....

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η βλακεία είναι αθεράπευτη

Τυφλοπόντικες...
   Βεβαίως το θέμα που μας απασχολεί στο σημερινό σημείωμα της στήλης δεν είναι τόσο σοβαρό όσο τα «τσαλιμάκια» του Μαξίμου για την ανεύρεση των 180 βουλευτών. Υπολείπεται σε σημασία αν συγκριθεί με τα γραφόμενα για τις κινήσεις Σαμαρά όσον αφορά την «αξιοποίηση» του Φώτη Κουβέλη ενόψει της προεδρικής εκλογής. Και φυσικά πώς θα μπορούσε να σταθεί δίπλα σε εξαιρετικής σπουδαιότητας ζητήματα όπως:
Ποιός είναι ο αυθεντικότερος εκπρόσωπος της επερχόμενης επετείου της 3ης Σεπτέμβρη του ΠΑΣΟΚ;

Πολιτικός "σεισμός" στη Γαλλία λόγω ... Γερμανίας - Παραιτήθηκε η κυβέρνηση - Τρίτη κυβέρνηση σε δύο μήνες!

Η πολιτική λιτότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπαγορευμένη από το Βερολίνο προκάλεσε πολιτική ρήξη στην κυβέρνηση της Γαλλίας, η οποία σήμερα οδηγήθηκε σε παραίτηση, με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ του οποίου η δημοτικότητα καταρρέει, να δίδει εντολή σχηματισμού νέας μέχρι αύριο, της τρίτης μέσα σε δύο μήνες!
Κάτι το πρωτοφανές για τα πολιτικά ήθη της Γαλλίας.
Της κατάρρευσης της γαλλικής κυβέρνησης προηγήθηκαν οι βολές που εξαπέλυσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Αρνό Μοντεμπούρ κατά της Άνγκελα Μέρκελ και των γερμανικών πολιτικών λιτότητας που έχουν επιβληθεί στην ευρωζώνη.
Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Le Monde» στέλνει σαφές μήνυμα πως η Γαλλία δεν προτίθεται να συμπράξει άλλο σε αυτές τις πολιτικές, αλλά θα προβάλει μια ζώνη αντίστασης στα «γεράκια του πληθωρισμού» και στην «επικίνδυνη και μόνιμη ασθένεια που έχει..

18 εκατομμύρια Βρετανοί αρνήθηκαν να πληρώσουν ...

Έτσι έπεσε η Θάτσερ!

Εμείς μπορούμε να ξεμπερδεύουμε μέσα σε δυο βδομάδες με τα Aνδρείκελα που έχουμε μπλέξει …Απλά σταματήστε να πληρώνεται το τέρας που είναι έτοιμο να σας καταβροχθίσει
Η εμπειρία αυτού του κινήματος πρέπει να μελετηθεί και να αξιοποιηθεί από εμάς, γιατί έχει πολύτιμα συμπεράσματα και για τους δικούς μας αγώνες. Στο βαθμό που οργανωθούμε σε κάθε γειτονιά, με μαζικό και δημοκρατικό τρόπο, και αρνηθούμε να πληρώσουμε τους φόρους που μας επιβάλλουν, μπορούμε να έχουμε αντίστοιχες επιτυχίες!

Γύρω στα τέλη της δεκαετίας του ’80, η κυβέρνηση Θάτσερ στη Βρετανία αποφάσισε να επιβάλλει ένα νέο φόρο στα νοικοκυριά, ο οποίος έμεινε με το όνομα polltax.
Πρακτικά το ποσό που αναλογούσε σε κάθε οικογένεια προέκυπτε από το πόσα άτομα έμεναν σε ένα σπίτι, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν
το εισόδημά τους.
Σχεδόν αμέσως προέκυψε ένα...

O "αρχηγός" έσπασε όλα τα ρεκόρ.....



Με άνεση ο Πρωθυπουργός της χώρας κατέρριψε όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων "αρχηγών" του Ελλαδιστάν συντρίβοντας κυριολεκτικά ...

Γεωπολιτική κρεατομηχανή: Ο κοινός παρονομαστής των σφαγών που γίνονται σε Ουκρανία-Ιράκ-Συρία


 
Διαχρονικός στρατηγικός στόχος της Δύσης, από το τέλος του Β’ΠΠ μέχρι σήμερα, είναι ο περιορισμός της επιρροής που ασκεί η Ρωσία σε ευρωπαϊκές χώρες καθώς και ο περιορισμός της ενεργειακής εξάρτησης της Ευρώπης από το ρωσικό φυσικό αέριο.
 
Όσον αφορά την επιρροή, η Δύση σταδιακά απέσπασε μια σειρά χωρών από τη ρωσική επιρροή και τις ενέταξε στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.


Από την άλλη πλευρά, με ένα πολύ φιλόδοξα σχέδιο, που ήταν η κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου Nabucco –εκ του Ναβουχοδονόσωρ- μέσω του οποίου θα μεταφερόταν φυσικό αέριο στις ενεργοβόρες αγορές της Ευρώπης από το Τουρκμενιστάν αλλά και από άλλες πηγές εκτός ελέγχου της Ρωσίας, θα εξασφαλιζόταν η μείωση της ενεργειακής εξάρτησης της Ευρώπης από τη Ρωσία.
 
Όμως,

24 Αυγ 2014

Ο Σαμαράς με τους 180 Χαικάληδες ετοιμάζονται να εκλέξουν Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Φώτη Κουβέλη!!!!!!!!



ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κι ενώ ο Σαμαράς με τους 180 Χαικάληδες ετοιμάζεται να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Φώτη Κουβέλη, έναν ακόμη πολιτικό- τίποτα που δεν έχει ουδεμία σχέση με προσωπικότητες σαν του Κώστα Γαβρά και της Αρβελέρ, την ίδια ώρα “δίνει” στεγνά στην δημοσιότητα τις VIP πτήσεις του συνεταίρου του στην κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εκδότες του Πρώτου Θέματος, Αναστασιάδη και Καραμήτσο, άφησε να διαρρεύσει στην συγκεκριμένη εφημερίδα μια “προσωπική αδυναμία” του Βενιζέλου.
Οταν ο Σαμαράς βρισκόταν κλινήρης στην σουίτα του Costa Navarino, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που έκανε διακοπές στη Σκιάθο, ζήτησε να..

Όταν οι Ολλανδοί ήλθαν ως βοτανοκλέφτες...Και



Το βαλσαμόλαδο της Σαμοθράκης. Από τα καλύτερα στον κόσμο! 

Η πανέμορφη Θάσος, στο Βόρειο Αιγαίο, είναι γνωστή για πολλά προϊόντα της: 
Ένα απ’ αυτά, είναι το υψηλής ποιότητος έξτρα παρθένο ελαιόλαδό της, από την περίφημη τοπική ελιά «θρούμπα», κ.ά. 

Ένα άλλο όμως, είναι το βαλσαμέλαιό της, από το εξαιρετικό βαλσαμόχορτό της, που θεωρείται – μαζί με της Σαμοθράκης, της Ικαρίας,του Ολύμπου και της Λακωνίας - ως το καλύτερο στον κόσμο! 

Τα προϊόντα αυτού του «δυναμίτη της φύσεως», διακινούν δισεκατομμύρια ευρώ σήμερα στον πλανήτη... Η Ελλάς κάθεται πάνω σε ένα θησαυροφυλάκειο ακόμη, και κοιμάται... 

Όταν οι Ολλανδοί ήλθαν ως βοτανοκλέφτες...

Ποιοι κυβερνάνε ακόμα...???


Σύνταξη Τέλος................


...