# #

16 Απρ 2015

Οι Financial Times απορούν γιατί οι Έλληνες πλέον δεν τρομοκρατούνται από τα ΜΜΕ των δανειστών!



Κανείς δεν θα πρέπει να ανησυχεί για την Ελλάδα, καθώς «ο ήλιος λάμπει, τα εστιατόρια είναι γεμάτα και η Αθήνα δεν πανικοβάλλεται», όπως αναφέρει ο αρθρογράφος των Financial Times, Τόνι Μπάρμπερ, εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι τα συστημικά ηλεκτρονικά, έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ που υποστηρίζουν τους δανειστές δεν έχουν καταφέρει να τρομοκρατήσουν τους πολίτες!...

Τα παραπάνω, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπάρμπερ, αποδεικνύουν ότι η ελληνική κοινωνία δεν γνωρίζει ή δεν φοβάται ότι μπορεί να βρίσκεται δύο βήματα πριν από τον γκρεμό.

«Για να πούμε την αλήθεια η Αθήνα ένοιωθε περισσότερο φόβο τον Ιούνιο του 2012. 

Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ, ταρακούνησε για πρώτη φορά τα θεμέλια του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος και βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη νίκη στις εθνικές εκλογές. Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα (σ.σ.: και τελικώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κέρδισε τις εκλογές), υπήρξε μία διευρυμένη αίσθηση ότι αποφεύχθηκε η καταστροφή», τονίζει ο αρθρογράφος.

Σήμερα, συνεχίζουν οι F.T., οι Έλληνες μοιάζουν κουρασμένοι και αντιμετωπίζουν τα πάντα με μοιρολατρία. Αυτό ισχύει για όλους εκτός από τους νεαρούς οι οποίοι εδώ και τρεις εβδομάδες πραγματοποιούν κατάληψη στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών.



http://kafeneio-gr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.