# #

8 Ιουλ 2017

Λεπτοκαρυά ..Βραδιά Θεσσαλικής Παράδοσης

κεντρική πλατεία λεπτοκαρυά πιεριασ
Αποτέλεσμα εικόνας για Βραδιά Θεσσαλικής Παράδοσης

Βραδιά Θεσσαλικής Παράδοσης διοργανώνεται την Κυριακή 9 Ιουλίου και ώρα 9.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Λεπτοκαρυάς του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

  • Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Απ’ τα τσακάλια δε γλιτώνεις με ευχές και παρακάλια...

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Απ’ τα τσακάλια δε γλιτώνεις
Αποτέλεσμα εικόνας για Απ’ τα τσακάλια δε γλιτώνεις με ευχές και παρακάλια...με ευχές και παρακάλια...
Κ.Βάρναλης


Η επιχειρούμενη προσπάθεια της διοίκησης του Δήμου Δίου-Ολύμπου ( συγκεκριμένα του Δημάρχου κ. Δημόπουλου και του Aντιδημάρχου καθαριότητας κ. Χαρέλα) να απολύσει 14 συμβασιούχους στην καθαριότητα, δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο στην εφαρμογή της νομοθετικής ρύθμισης που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πριν λίγες μέρες, έπεσε στο κενό κάτω από τη σθεναρή αντίσταση των εργαζομένων, των δημοτών και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η δημοτική αρχή, κολυμπώντας στον φαρισαϊσμό και την υποκρισία εφαρμόζοντας αντεργατικές πρακτικές, δεν στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους-συμβασιούχους, δεν έπραξε το παραμικρό προκειμένου να πιέσει την κυβέρνηση ώστε να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου. 
Πώς να το κάνει άλλωστε μια δημοτική αρχή που πολύ πιο γρήγορα από άλλους Δήμους της χώρας -συγκεκριμένα από τον χειμώνα του 2015- επιχειρεί να..

6 Ιουλ 2017

Ο δρόμος προς την δουλεία....

Σ’ ένα χρόνο εργασίας, οι επτά μήνες πάνε για να πληρωθεί το κράτος. 

Ένας άλλος τρόπος για να δεις το εύρος της φορολογικής κλοπής, αν εργάζεσαι πενθήμερο, σχεδόν από Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη εργάζεσαι για το κράτος, Πέμπτη και Παρασκευή για εσένα και την οικογένεια σου. 

‘Η, εάν θέλουμε να δούμε το θέμα με βάση το οκτάωρο,

Ο καλός Θεός να προσέχει και να κρατάει γερούς τον Σημίτη, τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά και όλους αυτούς τους αναντικατάστατους πολιτικούς.

Ένας γάμος, μια κηδεία



Είναι ισχυρό το ψυχολογικό σοκ που υφίσταται ένας άνθρωπος, όταν είναι αναγκασμένος, από εκεί που ήταν σε γάμο τη μία μέρα, να παρευρεθεί την επόμενη σε κηδεία.

Οι απλοί άνθρωποι αυτή την εναλλαγή των συναισθημάτων δεν την αντέχουν. 
Καταρρέουν.
Οι επώνυμοι, όμως, είναι προσωπικότητες ισχυρές. 
Μπορούν να ελέγχουν ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις.

Άλλωστε, για αυτό είναι επώνυμοι και δεν παρέμειναν ανώνυμοι. 
Είναι η αφρόκρεμα του πολιτικού, επιχειρηματικού, πνευματικού και καλλιτεχνικού κόσμου.
Είναι οι άνθρωποι που έχουν διακριθεί στη πολιτική, στις επιχειρήσεις ή στις τέχνες.
Είναι αυτοί που αξίζουν να παρευρίσκονται τόσο στις μεγάλες χαρές της πατρίδας, όσο και στις μεγάλες λύπες.

Και ήταν μεγάλη η χαρά όλων μας για τον γάμο των δύο όμορφων παιδιών, του Σάκη και της Κάτιας, αλλά και μεγάλη η θλίψη που χθες κηδέψαμε άλλον ένα μεγάλο Έλληνα, που έφυγε από την ζωή.

Στη σύγχρονη ιστορία η πατρίδα δεν θρηνεί μόνο πολιτικούς που πέθαναν και αρχιεπισκόπους που κοιμήθηκαν. Θρηνεί ακόμη και..

Δώστε μας πίσω το κλάμα του Μπογδάνου !

Είμαστε σε Πένθος ! Βαριά η απώλεια του Μπογδάνου για την κατευθυνόμενη μπουρδολογία - δημοσιογραφία !


Τετοια ταλέντα δεν βρίσκονται. Σύσσωμοι εδώ στο blogs κηρύσσουμε τριήμερο πένθος και αναρτούμε την φωτογραφία του Μπογδάνου στη μέση του ποστ.

Η εργοδοσία του Σκάι ...σε συνεργασία με την σταλινοπαρέα του Μαξίμου ρίχνει ένα ακόμα μετερίζι της ανεξάρτητης μπουρδολογίας ...
Οι επιστολές των πρώην συντρόφου του Τσίπρα...

4 Ιουλ 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ



Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Κονταριώτισσας στις 05.07.2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 μ.μ, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

3 Ιουλ 2017

Το ΠΑΣΟΚ, υπάρχει ακόμα μόνο και μόνο για να μην πάει φυλακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΠΑΣΟΚ χωρίς μάσα, ή προοπτική για μάσα, δεν υπάρχει ...



Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία είναι ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο υπάρχει ακόμα μόνο και μόνο για να μην πάει φυλακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΠΑΣΟΚ χωρίς μάσα, ή προοπτική για μάσα, δεν υπάρχει -και δεν έχει λόγο ύπαρξης-, οπότε οι πασόκοι την έκαναν για τον ΣΥΡΙΖΑ ή για την Νέα Δημοκρατία.

Στόχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να μην..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ

Η Ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ... συνεχίζεται ακάθεκτη!!!!

Βάζουν «τέλος» οι δανειστές σε επιδόματα αναπηρίας και σε κοινωνικές παροχές

Ριζικές ανατροπές σε εργασιακά και κοινωνικά προνόμια, φέρνει ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς να χάνει χρόνο, το αμέσως επόμενο διάστημα, πλήττοντας βάναυσα τα ελληνικά νοικοκυριά.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων τους τελευταίους μήνες βρίσκονται όλες οι τροποποιήσεις που θα επέλθουν στα επιδόματα αναφορικά με όσα συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση με τους δανειστές. 
ο σίγουρο είναι ότι, οι...