# #

2 Μαΐ 2015

Μιράντα Ξαφά: "Εγώ έχω πάρει όλα τα λεφτά μου από την Ελλάδα" - Έδωσε το καλό παράδειγμα και κάνει και ...κριτική!!!!!



Μιράντα Ξαφά: "Εγώ έχω πάρει όλα τα λεφτά μου από την Ελλάδα" - Τέτοιοι άνθρωποι μιλάνε για το καλό της χώρας!
Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η Μιράντα Ξαφά, επικεφαλής της E.F. Consulting και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, αποκαλύπτοντας, παράλληλα ότι έχει πάρει όλα τα λεφτά της από τις ελληνικές τράπεζες.
 
Το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, μιλώντας σε εκδήλωση του London School of Economics, την οποία διοργάνωσαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Τραπεζιτών Ηνωμένου Βασιλείου, παραδέχθηκε ότι...

Τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου

Clipboard
Το «χαλασμένο τηλέφωνο» των διαρροών από Μαξίμου και Βρυξέλες, τα αδιέξοδα και τα σημεία σύγκλισης της διαπραγμάτευσης, αλλά και οι ..

Toυ αρέσει να τους εξοργίζει και το πετυχαίνει!

ΓΙΑ πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωζώνης, οι 18 υπουργοί των Οικονομικών, έχουν γίνει ΟΛΟΙ τους μια γροθιά και έχουν δημιουργήσει και πολύ καλές προσωπικές σχέσεις, όπως π.χ. βγαίνουν και τρώνε ή διασκεδάζουν μαζί, ακόμα δε σκέφτονται να κάνουν όλοι μαζί, διακοπές το καλοκαίρι!..
Ξέρετε δε, τι είναι εκείνο που τους ένωσε όλους τόσο πολύ;

"Κανείς ΔΕΝ μπορεί να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τους Έλληνες"

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο "Η Γέννηση της Τραγωδίας" (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.
 Αποτέλεσμα εικόνας για κανείς ΔΕΝ μπορεί να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τους Έλληνες"
Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:
«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.
Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους,

1 Μαΐ 2015

ΚΤΗΝΩΔΙΑ!!!ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!

 Άδωνις Γεωργιάδης-Ανδρέας Λοβέρδος...Ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι (στα κανάλια , όχι βέβαια στο δρόμο)


Νέο σκάνδαλο με επίκεντρο παραποιημένα στοιχεία από ινδική εταιρεία για γενοσήμα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη, συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Βέλγιο.

Πόσες φορές ο Ανδρέας Λοβέρδος, ως υπουργός Υγείας, διερρήγνυε τα
ιμάτιά του για την ποιότητα γενοσήμων παρασκευασμένων σε τρίτες χώρες; 

Πόσες φορές ο Άδωνις Γεωργιάδης, από την ίδια θέση, ισχυριζόταν πως ό,τι γενόσημο -ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης- έχει πάρει έγκριση από αρχές ευρωπαϊκών χωρών, είναι ασφαλές να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα;

Πότε επιτέλους θ αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ελληνικά....Και να κάνουμε μπουκοτάζ στα προιόντα των κατακτητών...??? ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ

Εκατομμύρια ευρώ για κρέας και λαχανικά από το εξωτερικό
Πλήρης η απουσία Ελληνικής γεωργοκτηνοτροφικής πολιτικής και μακροχρόνιου σχεδιασμού.
Μια κατ’ εξοχήν γεωργοκτηνοτροφική χώρα όπως η Ελλάδα, που μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ‘80 ήταν αυτάρκης σε φρούτα και λαχανικά, ενώ κάλυπτε το σύνολο των γαλακτοκρεατικών αναγκών της από την εγχώρια αγορά, δεν είναι δυνατόν να εισάγει πορτοκάλια και μανταρίνια από το Ισραήλ και ψάρια από το Μπαγκλαντές
Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ξοδεύουμε πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να αγοράσουμε κρέας μοσχαριού από την Ζιμπάμπουε, την Κένυα και την Μπουτσουάνα της Αφρικής!
Αυτό όμως, που κυριολεκτικά προκαλεί, είναι ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, από τότε που ξέσπασε η κρίση, έχουμε εισάγει από την Γερμανία μόνο,

Πρόεδρος της Γερμανίας(αντίθετα με τα ντόπια ξεπουπουλιασμένα)...Να εξεταστεί η καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα

Γκάουκ: Να εξεταστεί η καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα
Θετικός στην προοπτική καταβολής πολεμικών επανορθώσεων προς την Ελλάδα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ, παρά το γεγονός μάλιστα ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει άκαμπτη θέση για το θέμα.
O Γιόαχιμ Γκάουκ σε συνέντευξη που θα...

Πάντοτε οι εφιάλτες κάνανε τις "δουλειές" των κατακτητών....



Και σήμερα συνεχίζουν....
Με καμάρι και χαρά και πολλές (δε νομίζω ότι χρειάζονται επεξηγήσεις) τσιρίδες...

Η πρωτομαγιά έχει της ρίζες της στην αρχαιότητα

Ο Μάιος, σύμφωνα με την παράδοση, πήρε το όνομά του από τη ρωμαϊκή θεότητα 
Maia (Μάγια), η οποία ονομάστηκε έτσι από την ελληνική λέξη Μαία που σημαίνει τροφός
 και μητέρα.
Η Μάγια ταυτίστηκε με την Ατλαντίδα νύμφη Μαία, τη μητέρα του Ερμή 
στον οποίο αφιερώθηκε ο μήνας Μάιος.

Ο Μάιος είναι ο 5ος μήνας του χρόνου, ο οποίος αντιστοιχεί στον αρχαίο 

μήνα Θαργηλίωνα που γιορταζόταν με τα περίφημα ...

Έχουμε συμφωνία ΑΟΖ επιτέλους...???

Με την υιοθέτηση της Διακήρυξης της Λευκωσίας οι τρεις ηγέτες της Κύπρου, της Αιγύπτου και της Ελλάδας ολοκλήρωσαν σήμερα τις μεταξύ τους επαφές και συμφώνησαν σε περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των τριών χωρών σε μια σειρά από τομείς, που περιλαμβάνουν την οικονομία, το εμπόριο, τον τουρισμό και την ενέργεια.
Καλωσορίζοντας τον Αιγύπτιο Πρόεδρο και τον Έλληνα Πρωθυπουργό στην Κύπρο, σε κοινή διάσκεψη Τύπου μετά την ολοκλήρωση των σημερινών μεταξύ τους επαφών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι κατά τη σημερινή σύνοδο εξετάστηκε στη βάση της Διακήρυξης του Καΐρου εμβάθυνση της συνεργασίας σε υφιστάμενους τομείς δράσεων και αναπτύχθηκαν ιδέες για διεύρυνση σε νέα πεδία συνεργασίας.
Στην πράξη αυτό σημαίνει ...

Δημοψήφισμα...Θέλετε συμφωνία με τους εταίρους και παραμονή στο ευρώ πάση θυσία, δηλαδή με μειώσεις συντάξεων, μαζικές απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις των πάντων κι άλλα υφεσιακά μέτρα που θα μας ζητήσουν οι δανειστές; Ναι ή όχι;

Ας κάνουμε λοιπόν δημοψήφισμα...

Στην προσπάθειά μου να προλάβω τις εξελίξεις, αφού, όπως όλα δείχνουν, πάμε ντουγρού για συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους-δανειστές, αποφάσισα να γράψω συνοπτικά για το περίφημο δημοψήφισμα που δεν αποκλείει ο Αλέξης Τσίπρας αλλά στο οποίο δεν πιστεύω ότι έχει τα αρχίδια να προχωρήσει.

Όπως έχω γράψει και παλιότερα, είμαι αντίθετος σε ενδεχόμενο δημοψήφισμα με αντικείμενο τη συμφωνία ή τη ρήξη με την Ευρώπη, δηλαδή στην ουσία παραμονή ή έξοδο από το ευρώ - όσο κι αν δεν τολμάει να το πει ο Αλέξης Τσίπρας -, όχι γιατί το θεωρώ καταστροφικό - εξάλλου τίποτα πια δε μπορεί να θεωρηθεί πιο καταστροφικό για τη χώρα από όσα έχουμε ήδη ζήσει - αλλά για δύο κυρίως λόγους:

Πρώτον,

ο Βαρουφάκης είναι πιο αναρχικός από κάτι τέτοιους "αναρχικούς" τύπους.

 

Bλέποντας και το βίντεο προπηλακισμού του Γιάνη Βαρουφάκη επιβεβαιώθηκε ότι αυτά που του είπαν ήταν «λίγο» -πολύ δηλαδή- φασιστικά.
O αναρχικός χώρος αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι και ιδεολογικά και πρακτικά είναι η καλύτερη πνευματική τροφή, γιατί για την υλοποίηση των όσων λέει ο αναρχισμός χρειάζεται περισσότερος κόσμος να έχει συνείδηση.
Και δυστυχώς, οι αναρχικοί είναι μειοψηφία (που θα πρέπει να γίνει πλειοψηφία).
Για να έρθουμε όμως στο θέμα μας, προφανώς και αυτοί οι τύποι δεν αντιπροσώπευαν τον αναρχισμό, κάθε άλλο.
Δύο πράγματα με προβλημάτισαν:
Το ένα είναι ότι από το πρωί υπάρχει σιγή ιχθύος από τις αναρχικές συλλογικότητες. Για παράδειγμα, θα περίμενα να βγάλει μια ανακοίνωση-τοποθέτηση το athens indymedia ότι καταδικάζει ή όχι το γεγονός, και θα τελείωνε η ιστορία.
Δεν είναι κακό να λες ότι «κάναμε λάθος». Η σιωπή, όμως, είναι συνενοχή, άρα θαρρώ πως σωστά ο Βαρουφάκης ονόμασε το γκρουπ αυτό των ατόμων «αντιεξουσιαστές». Αν δεν ήταν σίγουρος, δεν θα το έλεγε. Μας το έχει αποδείξει, άλλωστε, ως προς την ακρίβεια των λέξεών του όταν μιλάει.
Το δεύτερο είναι ότι πήγαν και την έπεσαν στο ...

Για του λόγου το αληθές της προηγούμενης ανάρτησης....Επτά ελληνικά νησιά μεταξύ των δέκα κορυφαίων της Μεσογείου

The 19 best Greek islands
Για ακόμα μια φορά τα ελληνικά νησιά κλέβουν τις εντυπώσεις και καταλαμβάνουν τόσο τις πρώτες, όσο και τις περισσότερες από τις συνολικές θέσεις στην κατάταξη των δημοφιλέστερων νησιών της Μεσογείου για το 2015. 
Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η μαγευτική...

Τι δεν καταλαβαίνεις...???



Την εμμονή της στην αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό επιβεβαιώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δια στόματος του κ. Μοσκοβισί, στην απάντησή της σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου. Το οξύμωρο είναι ότι ο ίδιος ο κ. Μοσκοβισί, ως Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας στο παρελθόν (Μάιος 2012-Μάιος 2014) είχε κρατήσει στο...

Ο Μάης είναι μια φωτιά, μια φλόγα μαγεμένη..



Ο Μάης έχει μυστικά κι ένα κλειδί κρυμμένο
που ανοίγει μάτια σκοτεινά και χείλι πικραμένο
έχει και άνεμο τρελό που κουβαλάει τη γύρη
και πυροβάτες της καρδιάς σαν βγει στο πανηγύρι
και πυροβάτες της καρδιάς σαν βγει στο πανηγύρι...

Ανάπτυξη Των Σαμαροβενιζελοποτάμηδων.....

To Μητσοτακέικο...

mitsotakeiko

30 Απρ 2015

ΠΡΟΠΟΛΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ...


Η πρόπολη είναι ένα προϊόν της μέλισσας που προκύπτει από την επεξεργασία ρητινωδών χυμών από φλοιούς και οφθαλμούς ορισμένων φυτών μαζί με ειδικά ένζυμα που παράγονται από την ιδία την μέλισσα και την προσθήκη, ενδεχομένως, υπολειμμάτων γύρης και κεριού.


Έτσι μπορεί να πει κανείς ότι πρόκειται για μια «σούπα» μικροβιακής καλλιέργειας μιας και χρησιμοποιείται για την αποστείρωση και την προστασία της κυψέλης από κάθε μικρόβιο χάρις την ισχυρή αντιμικροβιακή και...

Μιλάνε όλοι...Μιλάνε κι οι κ@λοι...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: 170 χρόνια πληρώνουμε τους μητσοτάκηδες (ΓΡΑΦΗΜΑ)


Η οικογένεια Μητσοτάκη

Για νοοτροπία οικογενειοκρατίας και «βαθμό συγγένειας» σχετικά με προσλήψεις στη νέα κυβέρνηση έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το να μιλάει βέβαια για οικογενειοκρατία ο βουλευτής της ΝΔ είναι κάπως οξύμωρο όπως φαίνεται και στο γράφημα του Jo Di Graphics, το οποίο είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό πηγαίνοντας αρκετές γενιές πίσω για το ποιοι πληρώνονται 170 χρόνια από τον ελληνικό λαό την ώρα που ζητούσαν απολύσεις άλλων δημοσίων υπαλλήλων. 

Δείτε το ΓΡΑΦΗΜΑ: 

ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΤΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Ο Βασιλικός στη θεραπεία του καρκίνου


Είναι ένα κοινό όνομα για την μαγειρική βότανο Ocimum basilicum, της οικογένειας της μέντας. Ήρθε αρχικά από τη Νοτιοανατολική Ασία. 

Θεωρείται ως ο «βασιλιάς των βοτάνων». 
Τα φύλλα με γεύση γλυκάνισο, με μια ισχυρή, πικάντικη,

Ο Λαζόπουλος ξεφτιλίζει το μαύρο μέτωπο δείχνοντας τις φάτσες τους ! ΒΙΝΤΕΟ

wpid-20150428103643...

Μεταξύ μας, Μητσοτάκης μας αξίζει. Κυριάκος για πρωθυπουργός!

mitsotakis

Ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανάρτηση «Το Μητσοτακέικο»
Η λιτή ανακοίνωση έγραφε:

Ο Νανόπουλος, ο Βαρουφάκης και η δικτατορία των μετρίων...Εξαιρετικό

22161_nanopoulos

«Μου έλεγε, δύο μήνες πριν πεθάνει, ο Χρήστος Σβολόπουλος , ο πρύτανης των Ελλήνων αθλητικογράφων: “Κάποτε, ήρθε στην εφημερίδα γυρεύοντας δουλειά ένας νέος, άγνωστος συντάκτης. Τον έστειλα να περιγράψει ένα ματς. Μου παρέδωσε τα χειρόγραφά του και εντυπωσιάστηκα!…
…Έξοχο κείμενο, γλαφυρό, ουσιώδες! Το δημοσίευσα. 

Τι ήταν να το κάνω; 

Παίξ'το χριστιανός ,παίξ'το Μαρία Αντουανέττα , παίξ΄το Παιδί των Λουλουδιών και γενικώς Παίξ'το όσο και όπως θέλεις....



Κάθε  τί   καλό  σε  αυτή  την  ζωή  έχει   και  ένα  αντίτιμο . 

Παράδειγμα   πρώτο  : Θέλεις  να   είσαι  αγαπητός    βασιλιάς  και  να  μην  φοβάσαι   συνομωσίες ;  


Θα  είσαι  πιό  τίμιος   και  πιό  ολιγαρκής  απο  ΟΛΟΥΣ  τους  υπηκόους  σου .  Ο  πλούτος  θα  περνά  μέσα  απο  τα  χέρια  σου    και  θα  κατευθύνεται  στους   πολίτες .  Τίποτα  δεν  θα  μένει  για  σένα .  Θα  ντύνεσαι  και  θα  τρώς   πιό  λιτά  απο  όλους .  Δεν  θα  αγγίζεις   ασήμι  ή  χρυσάφι  ή  άλλο   πολύτιμο  στολίδι . Αυτό  είναι  το  αντίτιμο . 
Παράδειγμα   δεύτερο  :  

Κατοικείς    σε  μία  χώρα   με  θαυμάσιο  κλίμα .  
Με  ήλιο .  Με  θάλασσα .  Με  μνημεία .  Με  στρατηγική  θέση .  
Σου  αρέσει ε ; 

O δρόμος για την αλλαγή της ιστορίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι μακρύς και δύσβατος αλλά και ότι είναι ένας δρόμος "ναρκοθετημένος" από τους εγχώριους συνεργάτες των δανειστών

 
  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ συνεχίζει τις πολιτικές της εξορμήσεις στο νομό μας στα πλαίσια της ενημέρωσηςγια όλα τα θέματα που αφορούν τους κατοίκους και την κοινωνία γενικότερα. 

Γνωρίζοντας ότι...

OLYMPUS MARATHON....Τρέχοντας με τους Θεούς


Οι Γερμανοί διατάζουν...«Κάτσε κάτω, φτύσε την δημοκρατία,κακέ Βαρουφάκη».(Βίντεο)

Ένας καθωσπρέπει κύριος με κοστούμι και γραβάτα… κρατάει μαστίγιο. Χτυπάει στον αέρα, αλλά ο στόχος του είναι ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης. Τον απειλεί, ρίχνει με το μαστίγιο και φωνάζει: «Κάτσε κάτω, φτύσε την δημοκρατία».
Όχι, δεν πρόκειται για εικόνα βγαλμένη από τα όνειρα σουρεαλιστικού συγγραφέα, αλλά περιγραφή σκηνής από εκπομπή της… δημόσιας τηλεόρασης της Γερμανίας.
Η εκπομπή Die Anstalt (Το θεσμικό όργανο) ξαναχτύπησε…
Και με σάτιρα που σπάει κόκαλα, βάζει στο στόχαστρο τη στάση πολλών εταίρων -κυρίως των Γερμανών-

Εξάρχεια και μ@#$#τριχες των καναλιών...

30-04-2015 - Media

...

Στο Πήλιο το 4ο Ράλι Ολύμπου...!!!!!!!!!!



Άρχισαν ,ήδη οι προετοιμασίες για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 4ο Ιστορικό Ράλι Όλυμπου που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 και που θεσμοθέτησε για πρώτη φορά στην ιστορία το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» (Ελασσόνα -Θεσσαλία) και η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου( ΛΕΚΟΒ ), το έτος 2012 .

Το Ράλι αυτό υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο για 4η συνεχή χρονιά σε συνεργασία, πλέον,

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το γραφειο προϋπολογισμού της βουλής αποκαλύπτει την απάτη Σαμαρά – Βενιζέλου!

ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!



Μία ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ βόμβα έχει η τριμηνιαία έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της βουλής, ο μόνος θεσμός που κρατήθηκε όρθιος τα μαύρα χρόνια του μνημονιου. 

Συγκεκριμένα,

Τι γίνεται Δήμαρχε με το ..."Αποχετευτικό" της Λεπτοκαρυάς ???



Σταμάτησαν οι εργασίες...
Έφυγαν οι υπεύθυνοι και οι εργάτες από την Λεπτοκαρυά και άφησαν τις τρύπες ανοιχτές...

Μια χαρά είμαστε κι ήρθαν κιόλας οι τουρίστες....

Θα μας ενημερώσει κάποιος από τον Δήμο???

Θα έπρεπε να τελειώσει , απ ότι γνωρίζουμε μέχρι το τέλος του 2015...

Μεγάλη αύξηση στα ποσοστά του.....ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!!!

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 14,8% έναντι της ΝΔ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 14,8 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Marc.
Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε»:
ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το ...

ΒΟΜΒΑ Σ.τ.Ε Αντισυνταγματική η μείωση συντάξεων/δώρων από το 2012! ΟΡΙΣΤΙΚΟ...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…
Μας έλεγαν λαϊκιστές, μας κουνούσαν το δάκτυλο οι κυβερνήσεις του ήθελαν να αυτοαποκαλούνται  «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ !  
Aπόφαση – βόμβα από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Όλες οι μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων από το 2012 είναι αντισυνταγματικές! Αντισυνταγματική και η κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα! Αντισυνταγματική η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.
Η απόφαση θα πρέπει,

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ξεσκεπάζει τα σκάνδαλα της παρέας του μνημονίου ....Βίντεο

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου «ξεσκεπάζει» τα σκάνδαλα της παρέας του μνημονίου

Με μια παρέμβαση που θα μείνει στην ιστορία του κοινοβουλίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποστομώνει όλους τους μνημονιακούς ήρωες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αποκαλύπτοντας τη δράση τους και τις υπόγειες διαδρομές με την κρατική διαφήμιση.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου προέβη σε αποκαλύψεις – φωτιά με τις οποίες έβαλε στη θέση τους τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Γιάνη Στουρνάρα και τον Σταύρο Παπασταύρου.
Όλα ξεκίνησαν όταν προκλήθηκε να απαντήσει για το κόστος του καναλιού της Βουλής και όπως διευκρίνισε η ίδια δεν έχει προσλάβει ούτε έναν υπάλληλο στο κανάλι.
Η φράση – κλειδί της Προέδρου της Βουλής που «ξεγυμνώνει» την παρέα του μνημονίου ήταν η ακόλουθη:

ΣΚΑΙ...ανήκουν στους εγχώριους Ευρωπροσκυνημένους οι οποίοι λειτουργούν βάση σχεδίου..

Κύριοι της κυβέρνησης αν δεν είστε μία από τα ίδια και έχετε "πραγματικά" την πρόθεση να "αντισταθείτε" στους Ευρωπαίους τοκογλύφους φροντίστε να "πατήσετε" έγκαιρα στο "κεφάλι" όλα αυτά τα εγχώρια “ερπετά” τα οποία καθημερινά μέσα από τα τηλεπαράθυρα τους χύνουν τόνους δηλητήριο στις ψυχές και στις καρδιές μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σκαι logo


Βλέποντας το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ αναρωτήθηκα για το που μπορεί να φτάσει ο Γκεμπελισμός και η δημοσιογραφική αλητεία αφού επί ένα δεκάλεπτο βομβάρδιζαν τους τηλεθεατές με τρομολαγνικά σενάρια για το μέλλον της χώρας μας αν η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν ικανοποιήσει τις παράλογες και οδυνηρές για τον λαό μας απαιτήσεις των Ευρωπαίων τοκογλύφων.

Η δημοσιογραφική τους λοιπόν αλητεία έγκειται στο ότι όλα αυτά τα "τρομακτικά" που μας έλεγαν δεν ήταν δηλώσεις κάποιου επωνύμου Ευρωπαίου αλλά απλά κάποιου Ευρωπαίου  ......

29 Απρ 2015

“ευρώ ή δραχμή”??? Ηρθε η ώρα για σοβαρές αποφάσεις....


Ναι ρε, ΔΡΑΧΜΗ!



Στο δίλημμα “ευρώ ή δραχμή” θα μπορούσα να απαντήσω μονολεκτικά λέγοντας: 

ΔΡΑΧΜΗ. 

Βέβαια, αμέσως μετά θα έγραφα σελίδες επί σελίδων για τα πλεονεκτήματα του εθνικού νομίσματος, επικαλούμενος βιβλιογραφία, οικονομικά στοιχεία και παραδείγματα…

Αλλά θα μου επιτρέψετε να θέσω μια σειρά από άλλα ερωτήματα, που θεωρώ ότι αναδεικνύουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης που έχει στηθεί πίσω από αυτό το δίλημμα.

Ποιος είπε ότι το ευρώ δημιουργήθηκε για να υπάρχει για πάντα?

Ποιος είπε ότι το ίδιο το ευρώ δεν έχει ημερομηνία λήξης?

Ποιος είπε ότι το εφεύρημα του ευρώ δεν επιτέλεσε ήδη το καθήκον του και είναι η ώρα σιγά-σιγά να αποσυρθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας?

Ποιος είπε ότι μπήκαμε στο ευρώ για να ..

28 Απρ 2015

«Σκασμός Αντωνάκη»!



Απόλυτα αδύνατος αποδεικνύεται  ο συμβιβασμός του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την πολιτική πραγματικότητα. Αδυνατώντας να κατανοήσει τους λόγους της συντριβής του και σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί στην ηγεσία του κόμματος που οδήγησε στην ήττα,  ο πρώην πρωθυπουργός   εξακολουθεί να ποντάρει στην ...

Επίσημο: Ο Τσίπρας αποκαλύπτει την Ευρω-τραπεζική μαφία και τις μαριονέτες της

Αποκαλύψεις που δεν θα περιμέναμε από 

άλλον Έλληνα πρωθυπουργό.


Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε ορισμένες σημαντικές αποκαλύψεις στην σημερινή συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Αποκαλύψεις που δεν θα περιμέναμε από άλλον Έλληνα πρωθυπουργό.

Η πρώτη αποκάλυψη επιβεβαιώνει τον βρόμικο ρόλο της ΕΚΤ ως εργαλείο ασφυκτικής πίεσης προς τα μέλη της ευρωζώνης, προκειμένου να αναγκάζονται να εφαρμόζουν την νεοφιλελεύθερη ατζέντα και να παίρνουν όλο και πιο σκληρά μέτρα λιτότητας.

Συγκριμένα, όπως είπε ο πρωθυπουργός: “... στις 18 Φλεβάρη η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πήρε μια απόφαση πολιτικά και ηθικά ανορθόδοξη. [...] Μια απόφαση να μειώσει το όριο της δυνατότητας των συστημικών ελληνικών τραπεζών, να αγοράζουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, να εκδίδουν τα λεγόμενα έντοκα γραμμάτια. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Τον Γιάνη τον πάμε. Πολύ, μάλιστα. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τον πάνε αυτοί....


Λοιπόν, ας το πάρουν όλοι απόφαση. 
Τον Γιάνη τον πάμε. Πολύ, μάλιστα. Ξέρετε γιατί; 
Γιατί δεν τον πάνε αυτοί. 
Κι όταν λέμε δεν τον πάνε, μαγειρεμένο το λέμε. Το ωμό είναι ότι έχουν πάθει αμόκ. Να τον φάνε δεν τον χορταίνουν. Οι επιθέσεις εναντίον του -οργανωμένες, λυσσόδηκτες, κατινίστικες- έχουν πάρει χαρακτήρα επιδημίας. Ακραίος, αγενής, επιπόλαιος, ταραξίας, οικονομικός τρομοκράτης. Μόνο οι φασίστες χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν τέτοια μέσα για να εξοντώσουν ανεπιθύμητα πρόσωπα.
Κι όταν λέμε αυτοί, εννοούμε το σινάφι που μας ...

Το εύρημα της δημοσκόπησης της KR που έκρυψαν άπαντες!

Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση ότι τα αποτελέσματα δημοτικότητας των πολιτικών αρχηγών εξαφανίστηκαν από παντού; 

Δείγμα που πάντα παίζει πριν ακόμα και απο την πρόθεση ψήφου; 

Δείτε το γιατί…


Δήμος Δίου-Ολύμπου....Κύριε δήμαρχε....Μηπώς υπάρχει κάποια σκόπιμη εφελοτυφλία εκ μέρους σας?


Σας αποστέλλω μια ανοιχτή επιστολή προς τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου και προς κάθε αρμόδιο.
Παρακαλώ πολύ να δημοσιευθεί.

Κύριε δήμαρχε

Σας αποστέλλω αυτήν την ανοιχτή επιστολή με αφορμη τις παραβάσεις που
γίνονται από πλευράς επιχειρηματία στην παραλία Σκοτίνας, με αφορμή τις αποφάσεις που πήρατε για υγιή ανταγωνισμό σε διπλανό χωριό.

Συγκεκριμένα μπροστά στον παραλιακό οικισμό της Σκοτίνας,

Δες τι πίνεις ....Και μετά αν είσαι νταής..Ξαναπιές...(2 videos)



Δες και ξαναπιές....

Μπροστά στον Αντώνη Σαμαρά φαίνεται διανοούμενος ακόμα και ένας σκαντζόχοιρος.

Η Ώρα του Πρωθυπουργού...

Ξενυχτισμένο είναι το πανελλήνιο, αφού χθες το βράδυ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ ο Γιάννης Πρετεντέρης πάλευε να ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο του 1% τηλεθέασης.

Σε γενικές γραμμές, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αρκετά καλός και σίγουρα καλύτερος από τον Αντώνη Σαμαρά της προηγούμενης εβδομάδας αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο, αφού μπροστά στον Αντώνη Σαμαρά φαίνεται διανοούμενος ακόμα και ένας σκαντζόχοιρος.

Μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις, ο Νίκος Χατζηνικολάου ρωτούσε επίμονα να μάθει αν ο Γιάνης Βαρουφάκης ζήτησε την άδεια του Πρωθυπουργού για να μην πάει στο δείπνο με τους Ευρωπαίους συναδέλφους του στη Λετονία, λες και ο Υπουργός Οικονομικών είναι κανάς ξεπουλημένος δημοσιογράφος που δεν πάει ούτε για κατούρημα χωρίς να ρωτήσει τα αφεντικά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι ο ...