# #

12 Απρ 2015

Κοπρολαγνική απάντηση στον Πέτρο Τατσόπουλο...Πολύ γέλιο



Χαρακτηριστικό παράδειγμα κοπρολόγου, που έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοπρολαγνικό κοινό, είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί με το Ποτάμι, είχε πει ότι θα αφιερωθεί στη συγγραφή βιβλίων αλλά το μόνο που έχει καταφέρει ως τώρα είναι να γράφει ανυπέρβλητες κουράδες στο facebook.

Η κουράδα που ανάρτησε ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει ως εξής: 

"Αλέξη μου,
μερικά πρόχειρα μαθήματα Ιστορίας, έτσι στα πεταχτά, γιατί αν είναι να μάθεις Ιστορία από τον μέντορά σου τον Φλαμπουράρη, που έβγαλε τις προάλλες τους Πολωνούς συμμάχους με τους Ναζιστές, πρόκοψες -και, αλίμονο, τώρα πια, θα προκόψουμε κι εμείς μαζί σου. 

΄Εγραψες σήμερα ότι κατέθεσες στεφάνι στο Κρεμλίνο "για όσους έδωσαν τη ζωή τους για να ηττηθεί ο Ολοκληρωτισμός". 

Μάλιστα. ΄Ακου αγόρι μου, μεγάλο παιδί είσαι πια, σαραντάρισες, έγινες πρωθυπουργός, τέτοιες μαλακίες δεν γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα, γιατί τις παίρνουν και τα διεθνή πρακτορεία και μας βγάζουν βούκινο σε όλο τον πλανήτη. 

Δεν γίνεται να τα έχεις όλα σαλάτα μέσα στο κεφάλι σου. 
Ο σοβιετικός στρατός πολέμησε το Ναζισμό -και μάλιστα όχι από την αρχή, όχι από το 1939, τουναντίον, το 1939, μήνα Σεπτέμβριο, τα έκανε πλακάκια με τη Βέρμαχτ και μοίρασαν σε δυο φέτες την Πολωνία του Φλαμπουράρη. 

Πολέμησε το Ναζισμό από το 1941, μήνα Ιούνιο -αυτό, δεν μπορεί, σίγουρα το έχεις ακουστά. Ο σοβιετικός στρατός έχυσε ποταμούς αίματος εναντίον του Ναζισμού. ΄Οχι όμως -πρόσεχε, στο σημείο αυτό, συγκεντρώσου- εναντίον του Ολοκληρωτισμού. Ο σοβιετικός στρατός ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ τον Ολοκληρωτισμό. Υπηρετούσε το σταλινικό καθεστώς, ένα από τα πιο αδυσώπητα ολοκληρωτικά καθεστώτα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Είπαμε. Δεν είσαι κανένας φλούφλης γυμνασιόπαις πλέον να κάνεις κοπάνες από το μάθημα. Είσαι ο πρωθυπουργός. Και μας εκθέτεις, ρε φίλε. Μας εκθέτεις ανεπανόρθωτα. Με την αγάπη μου."



Επειδή λοιπόν βρέθηκαν ήδη κοντά στα 1650 άτομα που έκαναν like στην κοπρολαγνική ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου κι άλλα 380 που την κοινοποίησαν, σκέφτηκα να γράψω κι εγώ μια κοπρολαγνική απάντηση για να δούμε ποιος παράγει τις καλύτερες κουράδες. To Skouliki Tom ή ο Πέτρος Τατσόπουλος; Πάμε λοιπόν:

Πέτρο μου, μερικά πρόχειρα μαθήματα Ιστορίας, έτσι στα πεταχτά, γιατί αν είναι να δίνεις μαθήματα Ιστορίας στον Πρωθυπουργό, πρέπει πρώτα να την έχεις διαβάσει. 

Καταρχάς, ο Φλαμπουράρης παραδέχτηκε τη μπαρούφα που πέταξε και ζήτησε συγγνώμη. Πριν γράψεις παπαριές, κάνε μια μικρή έρευνα γιατί γίνεσαι κι άλλο ρόμπα. 

Έγραψες ότι ο σοβιετικός στρατός τα έκανε πλακάκια με τη Βέρμαχτ το Σεπτέμβριο του 1939 και μοίρασε μαζί της την Πολωνία σε δύο φέτες. Π
ροφανώς, αναφέρεσαι στο Σύμφωνο Μολότωφ-Ρίμπεντροπ που υπογράφτηκε τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Έχεις δίκιο. Όχι απλώς μοίρασε την Πολωνία αλλά μετά από δύο μήνες μπούκαρε και στη Φινλανδία, αφού το Σύμφωνο προέβλεπε ότι οι Βαλτικές Χώρες - εκτός από τη Λιθουανία - και η Φινλανδία θα άνηκαν στη σοβιετική σφαίρα επιρροής. 

Έγραψες επίσης ότι ο σοβιετικός στρατός υπηρετούσε τον Ολοκληρωτισμό. Άκου αγόρι μου, κοντεύεις να γίνει κωλόγερος, εξηνταρίζεις σιγά σιγά, τέτοιες μαλακίες δε γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα, γιατί τις αναπαράγει το κοπρολαγνικό Μέτωπο της Κοινής Λογικής και μετά ερχόμαστε εμείς και σας βγάζουμε βούκινο στο διαδίκτυο. Δε γίνεται το κεφάλι σου να έχει μέσα μόνο σκατά. 

Μάθε λοιπόν ότι ακόμα κι αυτή η μοιρασιά που λέγεται ότι υπογράφτηκε αμφισβητείται, αφού το ακριβές περιεχόμενο του Συμφώνου δεν είναι καθολικά αποδεκτό και δεν τεκμηριώνεται από τα πρακτικά της συνάντησης. Αλλά ας πούμε ότι τα πράγματα έγιναν έτσι. Ξέρεις τί είναι καθολικά αποδεκτά; Όχι ε; Δεν πειράζει, θα σου πω εγώ. 

Είναι καθολικά αποδεκτό λοιπόν -πρόσεχε, στο σημείο αυτό, συγκεντρώσου - ότι χωρίς το Σύμφωνο Μη Επίθεσης οι Σοβιετικοί δε θα κέρδιζαν τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζονταν ώστε να εξοπλιστούν, να προετοιμάσουν τον Κόκκινο Στρατό και την οικονομία τους και να απομακρύνουν τον πληθυσμό από τα σύνορα προς τα ενδότερα της χώρας, για να αποκρούσουν στη συνέχεια την επίθεση των Ναζί, μια επίθεση που την περίμεναν μέχρι και οι βράχοι της στέπας - αυτό, δε μπορεί, σίγουρα το έχεις ακουστά. 

Επειδή όμως μου φαίνεσαι εντελώς ανιστόρητος, μάλλον δεν το έχεις. Έτσι, ο Κόκκινος Στρατός, Πέτρο μου, δεν υπηρέτησε κανένα καθεστώς και κανέναν Ολοκληρωτισμό. Αντιθέτως, θυσίασε 10 εκατομμύρια στρατιώτες και 20 εκατομμύρια πολίτες για να νικήσει τον Ναζισμό και στη συνέχεια να απελευθερώσει κι όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Είπαμε. Είσαι ένας πουθενάς αλλά μην πας να βγάλεις και τους Έλληνες, που πολέμησαν τους Ιταλούς στα βουνά της Αλβανίας, υπηρέτες του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μεταξά. Έχει και η μαλακία τα όριά της. Κατά τα άλλα συνέχισε να γράφεις τις κουράδες σου. Και δε μας εκθέτεις, ρε φίλε. Δεν εκθέτεις κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό σου και το κοπρολαγνικό ΜΚΛ που σε αναπαράγει. Δεν είσαι άξιος αναφοράς. 

Είσαι ένας τελειωμένος αντικομμουνιστής. Ένα πολιτικό τίποτα. Με την αγάπη μου.

Άι στο διάολο, λέρωσα το πληκτρολόγιό μου πάλι.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Πέτρο μου, εσύ δε χρειάζεται να ερμηνεύεις την Ιστορία. Περιορίσου σε αυτά που ξέρεις καλύτερα. Εξάλλου, είναι σίγουρο ότι θα άνοιγες τα πόδια σου και θα άφηνες τη Βέρμαχτ να σε σκίσει. Ντάξει, όχι όλη. Τη μισή.)

απόσπασμα από το άρθρο του Skouliki Tom

1 σχόλιο:

  1. Συγχαριτήρια φίλε μου.
    Κάποιος πρέπει να ξεσκεπάζει τα νεοταξικά ζόμπι που παραπληροφορούν τη κοινωνία.
    Και μια απορία. Ποιοί μαλάκες τον ψηψίζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.