# #

16 Απρ 2011

«Η επιστροφή των θεών»...προς τιμην της Ελλαδας! ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ



Μεγάλη έκθεση, αφιερωμένη στους θεούς της Αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο «Η επιστροφή των θεών», εγκαινιάστηκε χθες βράδυ στο Μουσείο Τέχνης «Κούνστχαλε» της πόλης Λεόμπεν της Αυστρίας, στην οποία θα φιλοξενείται μέχρι την 1η Νοεμβρίου, όπου αναμένεται να τη δουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Αυστρία και τις γύρω χώρες. Στο ίδιο Μουσείο της πόλης Λεόμπεν, στο ομόσπονδο κρατίδιο της Στυρίας, είχε φιλοξενηθεί πέρσι, για οκτώ μήνες, μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις που παρουσιάστηκαν ποτέ διεθνώς για τη ζωή και τη δράση μιας από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της παγκόσμιας ιστορίας, τον Μέγα Αλέξανδρο. Στους χαιρετισμούς τους κατά την τελετή των εγκαινίων,



στα οποία παραβρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι της δημόσιας ζωής και των Γραμμάτων και Τεχνών και εκ μέρους της ελληνικής πρεσβείας στην Αυστρία η ..

χα..χα..απιστευτη γελοιογραφια !


Μου αρεσει...!!!


  Mου αρέσει,γιατί ξαφνικά έγινα φιλόζωος και ειδικά fun του γαιδάρου..επειδη,σκεφτομαι,ο,τι πλησιαζει η ωρα που θα τον χρησιμοποιησω για μεταφορικο μεσο..
  Μου αρεσει,γιατι προσπαθωντας να κανω οικονομια στην βενζινη,το εριξα στο βαδισμα, με αποτελεσμα να πεσουν τα τριγλυκεριδια και η χοληστερινη..
  Μου αρεσει,γιατι βλεποντας ολο και πιο συχνα στην τηλεοραση,διαμαρτυρομενη,την Παπαρηγα,ευγνομονω τον Θεο που ειμαι ακομη ελευθερος-ανυπαντρος
  Μου αρεσει,γιατι θα προσλαβω στην δουλεια μου τον πιο κολλητο μου φιλο [ανενταχτο αριστερο],επειδη εκλεισε η βιοτεχνια του..τωρα θα καταλαβει πως ''το κεφαλαιο πινει το αιμα των εργατων''..η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο..
  Μου αρεσει,γιατι η δολια η μανα μου βλεπει ακομα εκπομπες μαγειρικης..Δεν εχει παρει χαμπαρι ο,τι σε λιγο θα ψαχνουμε ,οχι για καλη μαγειρικη, αλλα για τα προιοντα του γευματος..
  Μου αρεσει,γιατι πολλοι της ευρυτερης Αριστερας συνεχως διαμαρτυρονται,χωρις ομως να προτεινουν λυσεις..προτεινω να μετανομαασουν τον σχηματισμο τους σε ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ..
  Μου αρεσει,γιατι οι ελευθερες γκομενες που ψαχνουν γαμπρους,ελεγχουν και τις 2 τσεπες των υποψηφιων..

Όταν η κυβέρνηση παρανομεί, η επανάσταση του λαού νομιμοποιείται



Πόσες φορές έχει παρανομήσει η σημερινή κυβέρνηση; Πάμπολλες. Τις περισσότερες τις γνωρίζει ο Ελληνικός λαός. Κάποιες άλλες, παραμένουν άγνωστες γιατί δεν ξέρουμε ακόμα σε όλο του το εύρος το ξεπούλημα που προωθήθηκε.

Τώρα η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζει άλλη μια παρανομία. Ενώ η θητεία της λήγει το 2013, αυτήθα πάρει μέτρα που δεσμεύουν την επόμενη.Περιφρονείται ναι ή όχι καθαρά η όποια απόφαση του λαού στις επόμενες εκλογές με αυτόν τον τρόπο; Ότι και να αποφασίσει ο λαός, όποιον και αν επιλέξει στο μέλλον για κυβέρνηση, η σημερινή κυρίαρχη πολιτική ομάδα, παίρνοντας αποφάσεις που είναι νομικά δεσμευτικές, στην καλύτερη περίπτωση φέρνει εμπόδια, στο λαό και στις όποιες μελλοντικές επιλογές του.

Η κυβέρνηση, υπογράφοντας “γραμμάτια” για ...

Σκουριάζει το τηλεσκόπιο «Αρίσταρχος»???




To υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο βρίσκεται χωρίς εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και χωρίς καμία οικονομική στήριξη για τα στοιχειώδη έστω λειτουργικά του έξοδα. Ο υπερσύγχρονος "Αρίσταρχος" (για την κατασκευή του διατέθηκαν 4 εκατ. ευρώ), μετά τις «πανηγυρικές κυβερνητικές τελετές» εγκαινίων του το 2007, έχει αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη του. Kαι, φυσικά, δεν μπορεί να διατεθεί για παρατηρήσεις στην ευρωπαϊκή επιστημονική κοινότητα, όπως ήταν ο αρχικός ..

ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ….(video)





Και τι δεν είπε ο πρωθυπουργός χτες στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε στο τέλος το σχετικό βίντεο.
ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ,…..
Έκθεση ιδεών θέλετε να το πείτε, γενικόλογες τοποθετήσεις, αοριστολογίες..
Ένα είναι σίγουρο ότι φοβήθηκε να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό.
Το αποκορύφωμα όμως και η ένδειξη ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνησή του, έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. ήταν αυτό που δήλωσε:..

Eλευσίνια Mυστήρια.







Τα Ελευσίνια Μυστήρια περιστρέφονταν γύρω από μια θεότητα, η οποία πολύ νωρίς, πρώτη ίσως από όλους τους άλλους θεούς, προσείλκυσε την προσοχή του ανθρώπου. Μολονότι οι περισσότεροι από τους αρχαίους λαούς φαντάζονταν τους θεούς τους να κατοικούν στον ουρανό, η θεότητα της γης είναι πολύ παλαιότερη.
Αποκαλούμενη στην αρχή Γαία, με το πέρασμα των αιώνων, απέκτησε το όνομα Δήμητρα, το οποίο πιθανότατα σημαίνει «Γη μήτηρ». Η λατρεία της Δήμητρας, με καθαρά αγροτικό χαρακτήρα, συνδεδεμένη με τον κύκλο των εργασιών από τη σπορά ως τη συγκομιδή, είχε ευρύτατη διάδοση σε όλο τον ελληνισμό από τον μικρασιατικό έως τον ιταλιωτικό χώρο. Έχοντας ως αφετηρία τις εύφορες πεδιάδες της νότιας Θεσσαλίας, εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα.
Τα Θεσμοφόρια,

Παγκόσμιος Πρωταθλητής o Ζαμπίδης! (video ο τελικός)


Παγκόσμιος Πρωταθλητής
o Ζαμπίδης! (video ο τελικός)

ΟΜιχάλης Ζαμπίδης κατέκτησε τον Παγκόσμιο Τίτλο W5 σε τουρνουά 4 μαχητών στη Μόσχα, πιστοποιώντας την δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό. Ο Ελληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής αυτή τη φορά μάγεψε το ρωσικό κοινό τόσο με την υψηλή του τεχνική, όσο και τα πολύ μεγάλα ψυχικά του αποθέματα, στο πλαίσιο του W5 Grand Prix KO!
Ο Iron Mike αρχικά "μονομάχησε" με τον Ουκρανό Πρωταθλητή Enriko Gogokhia, ο οποίος και στον πρώτο γύρο του ημιτελικού δυσκόλεψε τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο Ουκρανός επιβεβαίωσε τη φήμη του δυνατού αντιπάλου, αλλά ο Ζαμπίδης ανεβάζοντας στροφές στους επόμενους δύο γύρους έστειλε το παιχνίδι σε έξτρα γύρο όπου και κυριάρχησε. Ετσι, πέρασε στον μεγάλο τελικό πέρνωντας ομόφωνα από τους κριτές.

Μία μόλις ώρα μετά τον ημιτελικό, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρήκε μπροστά του τον σκληροτράχηλο Dzhabar Askerov που νωρίτερα είχε επιβληθεί του Ολλανδού William Diender. Ο Askerov (γεννήθηκε στην Ρωσία αλλά πήρε υπηκοότητα της Σαουδικής Αραβίας) με 5 νίκες και 4 ΚΟ στους τελευταίους 5 αγώνες του!),  αναζητούσε τη ρεβάνς από τον Iron Mike από το 2009 (ο Ζαμπίδης τον είχε νικήσει με ομόφωνη απόφαση των κριτών μετά από μία μεγάλη μάχη 5 γύρων στην Αυστραλία) και είχε δηλώσει πως αυτό το τουρνουά ήταν η ευκαιρία του να αποδείξει την πραγματική του αξία μέσα στη χώρα του!
Ο Askerov εμφανίστηκε προκλητικός..

Ριζοσπαστική εφεύρεση Έλληνα επιστήμονα







 "Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τη δίνη του νερού είναι δυνατή, και μια μέρα θα σώσει την ανθρωπότητα", υποστηρίζει ο ομογενής δικηγόρος-εφευρέτης , Παύλος Κουρής, την ώρα που η ανθρωπότητα με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις στην Ιαπωνία με τη διαρροή

Το σύστημα που εφηύρε ο ομογενής και φέρει την ονομασία K.C.T. (The Kouris Centri - Turbine Generator) έχει ήδη κατοχυρωθεί ως πατέντα σε Αμερική, Καναδά, Μεξικό, Βραζιλία, Αυστραλία, Nέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Νορβηγία και σύντομα σειρά θα πάρουν άλλες δέκα χώρες της Ευρώπης.

Ο δρόμος που διάνυσε για να φτάσει μέχρι εδώ υπήρξε μακρύς, κουραστικός, αλλά και γεμάτος προκλήσεις για τον εφευρέτη που είδε από πολύ νωρίς "τη μεγάλη εικόνα", αλλά έπρεπε να την κάνει ορατή και ..

Ισραήλ προς Ελλάδα: Καθορίστε την ΑΟΖ και αν αντιδράσει η Τουρκία θα είναι αιτία πολέμου για εμάς



«…Εάν φίλε μου και Σύμμαχε, ο εχθρός μου δεν θεωρείται και εχθρός σου, τότε ούτε φίλος είσαι ούτε Σύμμαχος…παρά κι εσύ ένας ΕΧΘΡΟΣ…»

Τάδε Έφη : Το Νόημα της «Συμμαχίας» 

Του Δημήτρη Μπεκιάρη

«Καθορίστε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη σας με την Κύπρο, και οποιαδήποτε απειλή, αντίδραση και πρωτοβουλία της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας θα θεωρείται για εμάς Casus Belli». Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο μετέφεραν την προηγούμενη εβδομάδα Ισραηλινοί αξιωματούχοι σε ανώτατα στελέχη του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Όπως αναφέρει...

Βγήκαν τα ψαλίδια……




Έκοψαν μισθούς μισθούς και συντάξεις.
Έκοψαν τη χρηματοδότηση σε νοσοκομεία, ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Έκοψαν τις δωρεάν μετακινήσεις σε ατομα με αναπηρίες.
Έκοψαν το Ε.Κ.Α.Σ και την πορτοκαλάδα για τους αιμοδότες.
Έκοψαν την ενισχυτική διδασκαλία στα σχολεία, το επίδομα ενοικίου στους φοιτητές.

Στις παραπάνω περικοπές η κυβέρνηση μας, χρησιμοποίησε τους παρακάτω τύπους ...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ...Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ (Με στοιχεία)





- Το κράτος δεν πληρώνει  (τους εγχώριους προμηθευτές του, δηλ. εσωτερική στάση πληρωμών)

- Οι πολίτες δεν πληρώνουν τις Τράπεζες (βλ. αντικειμενική αδυναμία εξυπηρέτησης δανείων)

- Οι πελάτες δεν πληρώνουν τους προμηθευτές τους.

 Τι; Όχι; Οι 8μηνες, 12μηνες & 18μηνες επιταγές που κυκλοφορούν στην αγορά, στην καλύτερη περίπτωση, τι είναι;;



Απ.: Υπόσχεση πληρωμής (του αγίου θα δούμε…), άτοκη & μονομερής επιμήκυνση χρέους!! Αυτό είναι. Δηλαδή απλά: Στάση πληρωμών.

Θέλετε κι άλλες αποδείξεις;...

Ανακαλύφθηκε η συνταγή της coca cola.






Από το 1886, όταν πρωτοεμφανίστηκε η Coca Cola, η συνταγή της ήταν ένα μεγάλο μυστήριο, καθώς κανείς δεν ήξερε τα συστατικά και τη δοσολογία τους, ώστε να παραχθεί το συγκεκριμένο αναψυκτικό. Ωστόσο, μετά από 125 ολόκληρα χρόνια μυστηρίου μάλλον ήρθε ο καιρός να λυθεί το μυστήριο και να μαθευτεί η μυστική συνταγή.

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν σελίδες από μια τοπική εφημερίδα της Ατλάντα, στην οποία αποκαλύπτεται η συνταγή και η δοσολογία των υλικών για τη παρασκευή του αναψυκτικού. Η εφημερίδα είναι του 1979 και εκεί είναι γραμμένη η φόρμουλα της Coca Cola.
Η συνταγή της Coca Cola αποκαλύπτει ότι εκτός από τα υλικά και τις σωστές δοσολογίες, υπάρχουν και…

Επεισόδια στην Θεσσαλονίκη (βιντεο)

Ο περιστρεφόμενος ναός του Επικουρίου Απόλλωνος



Νοτιοδυτικά της Ανδρίτσαινας σε απόσταση 14 χλμ., σε ένα επιβλητικό και άγριο ορεινό τοπίο,
σε υψόμετρο 1.130 μ., στο όρος Κωτίλι, στην τοποθεσία που στην αρχαιότητα ονομαζόταν Βάσσες (που σημαίνει μικρή κοιλάδα μέσα στα βράχια), βρίσκεται ο μεγαλοπρεπής ναός του Επικουρίου Απόλλωνα, ένας από τους μεγαλύτερους ναούς της Αρχαιότητας.

Ο ναός του Επικουρίου Απόλλωνα είναι έργο του αρχιτέκτονα του Παρθενώνα Ικτίνου. Κατασκευάστηκε γύρω στα 420 π.Χ. πάνω σε παλαιότερο ναό, από τους κατοίκους της Φιγάλειας προς τιμήν του Απόλλωνα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη σωτηρία τους από λοιμό. Το επίθετο Επικούριος δόθηκε στον Απόλλωνα γύρω στο 650 π.Χ., την εποχή των πολέμων με τους Σπαρτιάτες.

Είναι ...

Απιστευτο...Βρετανία...«πάρτι βρικολάκων»?


 


Την ίδια ώρα που οι βρικόλακες εισβάλλουν στην καθημερινότητά μας μέσα από δεκάδες ταινίες και σειρές με θέμα τα αιμοσταγή αθάνατα πλάσματα που τρέφονται με αίμα, μία ομάδα περίπου 3.000 ανθρώπων στη Βρετανία, διοργανώνει μια φορά το μήνα «πάρτι βρικολάκων» όπου πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου!

Η 24χρονη Pyretta Blaze είναι ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας, η οποία επιτηρείται από τους αρχηγούς βρικόλακες, που είναι γνωστοί ως «Elders» (Πρεσβύτεροι). «Από πολύ μικρή αισθανόμουν την ανάγκη να πιω αίμα και να εκφράζομαι ως βαμπίρ» λέει η νεαρή κοπέλα.
«Ανυπομονώ να έρθει η μέρα της συγκέντρωσης, για να μπορέσω να πιω αίμα και να καταλαγιάσω τη δίψα μου για έναν ακόμα μήνα. Είναι μοναδική εμπειρία. Όταν φεύγω αισθάνομαι σα να έχω ξαναγεννηθεί και γεμάτη ενέργεια» δηλώνει στην εφημερίδα Sun η Pyretta.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 24χρονης, όσοι παρευρίσκονται στις συγκεντρώσεις, πρέπει να περάσουν πρώτα ένα ψυχολογικό τεστ από τους «Πρεσβύτερους», οι οποίοι διαπιστώνουν αν οι εν μέρει βρικόλακες βρίσκονται σε καλή ψυχολογική υγεία.

«Το να ζεις σαν βαμπίρ είναι ..

Πληρώσαμε το χρέος μας προς την Ελλάδα, λένε οι Γερμανοί


 



Απέρριψε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών τη θέση, σύμφωνα με την οποία η χώρα του χρωστά πολλά δισ. ευρώ στην Ελλάδα, από τον καιρό της κατοχής. «Μια συζήτηση για το παρελθόν δεν συμβάλλει καθόλου στην επίλυση των προβλημάτων της Ελλάδας και δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή ελληνική κρίση», τόνισε ο Αντρέας Πέσκε.Παρέθεσε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η Δυτική Γερμανία πλήρωσε στην Ελλάδα ...

«Η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία πρέπει να αναδιαρθρώσουν το χρέος τους τώρα». . . «Είναι τελειωμένες. Παραδεχθείτε το»!!!


«Αναδιάρθρωση τώρα!»

thumb
Το κείμενο αυτό του βρετανικού περιοδικού «Economist» δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση στις 31.3.2011 και προκάλεσε μεγάλο θόρυβο, χωρίς ωστόσο να έχει δημοσιευθεί ολόκληρο. Το αναδημοσιεύουμε σε δική μας μετάφραση και με δικές μας επισημάνσεις. Ο υπέρτιτλος του κειμένου στην αγγλική έκδοση: «Η περιφέρεια της ευρωζώνης». Ο τίτλος: «Είναι τελειωμένες. Παραδεχθείτε το». Και ο υπότιτλος: «Η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία πρέπει να αναδιαρθρώσουν το χρέος τους τώρα». Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο:
Αποτελεί το μέτρο της ικανότητας των Ευρωπαίων πολιτικών να αυταπατώνται από το γεγονός ότι η Άνγκελα Μέρκελ, καγκελάριος της Γερμανίας, αποκάλεσε τη Σύνοδο της ευρωζώνης στις 24-25 Μαρτίου «μεγάλο βήμα μπροστά» στην κατεύθυνση της επίλυσης της κρίσης χρέους της Ευρώπης. Κάτι ανάμεσα στο γλυκό και την αποτυχία θα ήταν πιο ακριβές [αγγλική έκφραση που δεν μεταφράζεται επακριβώς].
Οι ηγέτες δεν κατάφεραν να πιάσουν κανέναν από τους στόχους που έθεσαν. Συμφώνησαν σε έναν «μόνιμο» μηχανισμό στήριξης, ο όποιος θα εισαχθεί το 2013, άλλα δεν μπόρεσαν να τον χρηματοδοτήσουν σωστά, διότι η κ. Μέρκελ αρνήθηκε να παράσχει τα χρήματα που ο υπουργός της Οικονομικών είχε υποσχεθεί. Η συνάθροιση των Βρυξελλών έκανε λίγα πράγματα για να βοηθήσει τις Ελλάδα, Ιρλανδία και Πορτογαλία, τις πιο ταλαιπωρημένες οικονομίες της ευρωζώνης. Οι κατάστασή τους χειροτερεύει και οι ηγέτες της Ευρώπης φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη.
Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας παραιτήθηκε στις 23 Μαρτίου, αφού απέτυχε να βρει στήριξη για το τέταρτο πακέτο λιτότητας μέσα στο έτος. Η πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας   μειώθηκε   δραματικά στις 29 Μαρτίου σε κατάσταση near-junk, ενώ οι αποδόσεις των δεκαετών  ομολόγων  ξεπέρασαν το 8% υπό τον φόβο των επενδυτών ότι η χώρα θα πρέπει να στραφεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση  και το ΔΝΤ για δάνεια.
Οι οικονομίες της Ελλάδας και της Ιρλανδίας, των δυο «σωσμένων» χωρών της Ευρώπης, συρρικνώνονται ταχύτερα απ’ ό,τι αναμενόταν και ...

Μια εικονα . . . χιλιες πασχαλινες λεξεις!!!


Σορος....Αναδιαρθρώστε τώρα που σας (δηλαδή... «μας») συμφέρει περισσότερο.


Ο Σόρος, ο Γιώργος και τα... μυστήρια

thumb
Εκεί που η κυβέρνηση μας «πουλούσε» ότι όλα εξελίσσονται ομαλά, ήρθαν πάλι οι ξένοι για να μας πουν ότι η χρεοκοπία είναι πάλι προ των πυλών. Φαίνεται μάλιστα ότι το ερώτημα πλέον δεν είναι αν αυτή θα γίνει, αλλά πώς θα ονομαστεί («αναδιάρθρωση», «φιλική διευθέτηση» κ.λπ.), πότε θα γίνει (πριν ή μετά το 2013) και κυρίως σε ποιο σύστημα θα «κάτσουμε»: στους Ευρωπαίους ή τους Αμερικανούς;
Δεν πέρασαν ούτε λίγες ώρες από τη δήλωση του επιτρόπου Όλι Ρεν ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει, και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε βγήκε να δηλώσει ότι η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και η μείωση του επιτοκίου της 11ης Μαρτίου ίσως να μην αρκούν για την αποκατάσταση της οικονομικής υγείας της Ελλάδας.
Προειδοποιήσεις

Ήταν μία ακόμη γερμανική προειδοποίηση, της οποίας είχε όμως προηγηθεί μια σημαντικότερη: ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, που μίλησαν τηλεφωνικά στις 2 Απριλίου, εκτίμησαν (τουλάχιστον οι περισσότεροι) ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να αντλήσει χρηματοδότηση από τις αγορές το 2012 και αναρωτήθηκαν αν θα έπρεπε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.
Οι προειδοποιήσεις έρχονται λίγο μετά τη δήλωση του επικεφαλής του Ινστιτούτου IFO (του γερμανικού ΣΕΒ δηλαδή) Χανς Βέρνερ Σιν ότι το τεράστιο δημόσιο χρέος της Ελλάδας πρέπει να περιοριστεί μέσω μιας αναδιάρθρωσης: «Είναι προφανές ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει. Πρέπει να βάλουμε το χρέος στο τραπέζι και να απελευθερώσουμε αυτήν τη χώρα από ένα μέρος του τεράστιου χρέους της» τόνισε, την ώρα που ο επισκεπτόμενος την Αθήνα Τζορτζ Σόρος έλεγε το ίδιο. Γιατί μας τα λένε όλα αυτά τώρα και τι θέλουν;...

Ο φάρος της Αλεξάνδειας




Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν τεράστιοι όγκοι μπετόν ρίχτηκαν στη θάλασσα, στο ανατολικό λιμάνι της Aλεξάνδρειας, για να προστατεύσουν από τα κύματα της Mεσογείου το φρούριο που έκτισε στο νησί Φάρος το 1477 ο Mαμελούκος Σουλτάνος Kάϊτ-μπέης, πάνω στα θεμέλια του αρχαίου φάρου.

H κινηματογραφίστρια Aσμά Eλ Mπακρί ανατρίχιασε στη θέα των ογκόλιθων που απειλούσαν να θάψουν για πάντα ένα σημαντικό μέρος της παγκόσμιας ιστορικής κληρονομιάς. Oι ογκόλιθοι είχαν "καθίσει" πάνω σε αρχαιότητες.

Έτσι, τον Oκτώβριο του 1994, έξι Γάλλοι και έξι Aιγύπτιοι δύτες άρχισαν τις υποβρύχιες έρευνες για τον εντοπισμό και την καταγραφή τμημάτων από μνημεία και κτίρια της αρχαίας Aλεξάνδρειας. Σφίγγες, οβελίσκοι, και αγάλματα-κολοσσοί μαρτυρούν το παρελθόν ενός λαμπρού οικονομικού, πολιτιστικού και θρησκευτικού κέντρου της Mεσογείου. Πολλές από τις έντεχνα ...

Η Βίβλος του διαβόλου.







Το δαιμονικό βιβλίο που θεωρούνταν το 8ο θαύμα του κόσμου Η Βίβλος του Διαβόλου, ή αλλιώς «Codex Gigas», είναι ένα μοναδικό χειρόγραφο βιβλίο του Μεσαίωνα, με μήκος 93 εκατοστά και βάρος 74 κιλά! Το περιεχόμενό του είναι αρχαίες ιστορίες, ιατρικές θεραπείες μαγικά ξόρκια.
Αποτέλεσε αντικείμενο πόθου για πολλούς και συνάμα την καταστροφή τους. Θεωρείται καταραμένο και εικάζεται ότι γράφτηκε σε μία μόνο νύχτα! Αξίζει να σημειώσουμε ότι παλαιότερα θεωρούνταν το όγδοο ..

Ταφρος με κροκοδειλους στη λεωφορο Λαυριου???


γυναίκα-αλεξίπτωτο "που εσωσε το Περου", ηρθε να "σωσει" τωρα και την Ελλαδα!!!



thumb
Η προσγείωση της Έλενας Πανα­ρίτη με... αλεξίπτωτο (του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και των... αγορών) στο ελληνικό πολιτι­κό σκηνικό αντιμετωπίστηκε σαν μια ακόμη «καινοτόμος ιδιορρυθμία» του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος αναζητά «μοντέρνες λύσεις» από τους... ειδικούς.
Όμως, οι ζυμώσεις που γίνονται (με διαρροές) το τελευταίο διάστημα για την ανάθεση του τομέα των αποκρα­τικοποιήσεων στην εν λόγω πολύπει­ρη κυρία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως έφτασε η ώρα που το «κομάντο» (του ΔΝΤ) θα αναλάβει δράση. Γι' αυτό άλλωστε... προσγειώθηκε.
Βίος και... πολιτεία
Μια και θα (μας) κάνει τη δουλειά, ας τη γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από το βιογραφικό της, όπως αυτό είναι διατυ­πωμένο στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ:
«Το συνολικό έργο της Έλενας Πανα­ρίτη αναγνωρίζεται διεθνώς σαν καλή πρακτική εφαρμογή "θεσμικών οικο­νομικών". Είναι ειδική στα ιδιοκτησια­κά δικαιώματα και στην αντίστοιχη δια­χείριση του δημόσιου τομέα. Τώρα είναι κοινωνικός επιχειρηματίας και επικεφα­λής του Panel Group, ένας ειδικός συμ­βουλευτικός όμιλος που επενδύει σε υποβαθμισμένες περιοχές και παρέχει συμβουλές για τη δημόσια στρατηγική πολιτική και τη μετατροπή και αξιοποί­ηση, της μη ρευστοποιήσιμης ακίνητης περιουσίας.
Στη σχολή Wharton του Πανεπιστημί­ου της Πενσυλβάνια και στο πλαίσιο της διερεύνησης της αγοράς της ακίνητης περιουσίας ασχολείται ιδιαιτέρως και διδάσκει χρηματοδότηση του οικιστι­κού τομέα. Επίσης έχει διδάξει και στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στο τμήμα Ανωτέρων Διεθνών Σπουδών (SAIS) και Insead.
Κατά την διάρκεια της εργασίας της στην Διεθνή Τράπεζα ως οικονομολό­γος, πρωτοστάτησε σε σειρά θεσμικών μεταρρυθμίσεων, όπως τη μεταρρύθμι­ση Δημόσιου Τομέα και των ιδιοκτησια­κών δικαιωμάτων στο Περού, εργασία για την οποία της απενεμήθη η διάκριση της καλύτερης πρακτικής πρότασης και καινοτομίας.
Η Panel Group ασχολείται με ρυθμί­σεις αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα και που αποδί­δουν σημαντικά οικονομικά, κοινωνι­κά και περιβαλλοντολογικά αποτελέ­σματα. Έχει πτυχία από τα Πανεπιστή­μια John Hopkins School of Advanced International Studies (SAIS), Insead, Harvard.
Έχει πολύ καλές γνώσεις Ισπανικής, Αγγλικής, Γαλλικής, Ιταλικής γλώσσας και τη βασική γνώση της Γερμανικής».
Προσοντούχος η βουλευτής Επικρα­τείας. Πώς μπορούμε να διαφωνήσου­με; Ας «σκύψουμε» όμως λίγο πάνω από τη δουλειά της για να τη γνωρίσου­με καλύτερα. Άλλωστε είναι πολύ πιθα­νό να υποστούμε την «ευεργεσία» των γνώσεων και των προσόντων της. Ας προετοιμαστούμε...

Ηγέτης ή στα αζήτητα;



thumb
Ένας αρχηγός κόμματος που θέλει να αναλάβει τα ηνία της χώρας – και μάλιστα σε κατάσταση ημιεπίσημης πτώχευσης – πρέπει πριν απ’ όλα να πείθει ότι είναι ηγέτης. Ότι είναι ικανός να τα βάλει με τα θηρία της διεθνούς αγοράς και της διεθνούς πολιτικής για να προασπίσει τα συμφέροντα της χώρας.
Η εικόνα του Αντώνη Σαμαρά να σύρεται σε συνάντηση στο αεροδρόμιο με τον καταδικασμένο και διερευνώμενο από τη Δικαιοσύνη για άλλες υποθέσεις περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη προκαλεί κάκιστη εντύπωση. Όλοι γνωρίζουν ότι η συνάντηση Σαμαρά - Ψωμιάδη δεν αντανακλά τη γενικότερη αντίληψη του προέδρου της Ν.Δ. για την εφαρμογή της Δικαιοσύνης και των δικαστικών αποφάσεων.
Αντανακλά όμως φόβο. Η συγκαλυμμένη απειλή Ψωμιάδη – ή, έστω, η ερμηνεία προθέσεών του από ΜΜΕ – ότι, σε περίπτωση μη κάλυψής του, θα ...

Η τρόικα σηκώνει τα χέρια ψηλά...



thumb
Ανησυχία, προβληματισμός και δυσφορία επικρατούν στις Βρυξέλλες για την πορεία που έχουν πάρει τα δημοσιονομικά της Ελλάδας αλλά και τη σαφή έλλειψη πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης να κάνει πράξη αποφάσεις που θα ανακόψουν έστω και αργά τον εκτροχιασμό του προϋπολογισμού του 2011.
Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε. δεν ξέρουν πλέον τι να πιστέψουν, αφού στις συναντήσεις με τον πρωθυπουργό λαμβάνουν «μηνύματα αποφασιστικότητας και διάθεσης να παρθούν όσα σκληρά μέτρα χρειάζονται προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του μνημονίου». Αυτό το μήνυμα έλαβε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χένρι Βαν Ρομπέι, από τον οποίο ο πρωθυπουργός ζήτησε πολιτική και επικοινωνιακή στήριξη, εν όψει των δύσκολων εβδομάδων που έρχονται.
Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν στα χέρια των αξιωματούχων της Ε.Ε. φτάνουν τα πορίσματα των ελέγχων της τρόικας, που δείχνουν ότι υπάρχει καθολική κατάρρευση του οικονομικού και πολιτικού συστήματος της χώρας. Μάλιστα, στο τελευταίο ραβασάκι που έφτασε στα γραφεία της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, με αφορμή τους πρόσφατους ελέγχους του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας, περιγράφεται μια χαώδης κατάσταση:
♦  Δεν λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός, ...

Την Πέμπτη του Πάσχα "σταυρώνουν" επιλεκτικά μόνο τον Άκη για τα υποβρύχια Type 214 στη Βουλή



ImageΓια πρώτη φορά στην ιστορία της Μεταπολίτευσης συστήνεται απ'ευθείας προανακριτική επιτροπή για την διερεύνηση ενός σκανδάλου, αυτού των υποβρυχίων Type 214. Πριν λίγο ολοκληρώθηκε  η συλλογή υπογραφών για την  πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής  για το σκάνδαλο των υποβρυχίων από  την κοινοβουλευτική ομάδα του  ΠΑΣΟΚ και κατατέθηκε ήδη στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο  Πετσάλνικο.
Η ψηφοφορία στην Ολομέλεια θα γίνει την Πέμπτη του Πάσχα. 
Η πρόταση, την οποία υπογράφουν 112 βουλευτές  του ΠΑΣΟΚ, όλοι πλην υπουργών και  προέδρου της Βουλής, αναφέρει «ζητάμε να συσταθεί σύσταση Προανακριτικής επιτροπής …

Ο Νηστικος....δειπνος !


Προσωρινή Διαταγή: Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους θα βγει και πάλι στο Φως!!!




Προσωρινή Διαταγή: Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους να βγεί και πάλι στο φως!!!

Μοιραζόμαστε τη χαρά της απόφασης της δικαιοσύνης που σήμερα κατάφερε να λειτουργήσει Ελληνικά! Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους διετάχθη από τη δικαιοσύνη να ξαναβγεί στο Φως!


Σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη πήρε μια λαμπερή απόφαση. Ο Βωμός των Δώδεκα Θεών και του Ελέους, ο Βωμός των Ελλήνων και της ανθρωπότητας ολόκληρης, βγαίνει ξανά στο Φως. Οι εργασίες κατάχωσης του ιερού μνημείου που εσπευσμένα έγιναν τις τελευταίες τρεις μέρες, αναστέλλονται και με απόφαση του Έλληνα δικαστή που εκδίκασε την υπόθεση, αρχίζουν εργασίες επαναφοράς του..

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ




« ...Η ελίτ δεν θα δίσταζε να πραγματοποιήσει τους πολιτικούς της σκοπούς, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες σύγχρονες τεχνικές για να επηρεάσει τη συμπεριφορά του κοινού και να κρατήσει την κοινωνία υπό στενή παρακολούθηση».
Ζπμίγκνιου Μπρεζίνσκυ σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ
(Σ.Σ:Ο Μπρεζίνσκυ είναι εβραϊκής καταγωγής)

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει επιστητό ότι, για τη νεοταξική μεταμόρφωση του πλανήτη, χρησιμοποιείται μια ολόκληρη «επιστήμη» ψυχολογικών επιχειρήσεων απότην υπερεθνική ελίτ. Η σημερινή κοινωνική κατάσταση είναι παραπροϊόν μιας σειράς τεχνικών «κοινωνικής μηχανικής» η οποία δρα στο παρασκήνιο της πολιτικής,της κοινωνικής μέριμνας, της οικονομίας, της ενημέρωσης, του πολιτισμού, της βιομηχανίας, του θεάματος και του μάρκετινγκ, επιχειρώντας να χειραγωγήσει και να παθητικοποιήσει τους πολίτες, να μεγιστοποιήσει τα κέρδη των πολυεθνικών, να αποδομήσει τα παραδοσιακά έθνη, τις κοινωνίες και τα θρησκευτικά συστήματα, επιβάλλοντας πολέμους και «τρομοκρατία» εναντίον ολόκληρων λαών και μετακινώντας στρατιές φθηνής εργατικής δύναμης με τη λαθρομετανάστευση επιδιώκοντας τη νέα δουλοκρατία.

Όλα αυτά τα φαινόμενα που παρουσιάζονται.........

TΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???







Αίσθηση κι ερωτηματικά έχει προκαλέσει η είδηση ότι ήδη στις ΗΠΑ έχει απαγορευτεί δια νόμου στους πολίτες να φυτεύουν μόνοι τους τα κηπευτικά τους σε κήπους η κτήματα.
Ακόμα όμως μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο και στη χώρα μας.
Όσο κι αν αυτό ακούγεται αστείο κυοφορείται κι...
 έρχεται οσονούπω.
Αυτό αποκάλυψε ο βουλευτής...

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ



Πολίτες τής Ελλάδος,
επειδή δέν ανεχόμεθα πλέον
νά μάς κοροϊδεύουν,
νά μάς λοιδωρούν,
νά μάς υποτιμούν,
νά μάς εξαπατούν,
νά μάς καταληστεύουν,
νά κλέβουν τήν ευτυχία μας,
νά ακυρώνουν τούς μόχθους μας,
νά υποβιβάζουν τήν ποιότητα τής ζωής μας,
νά ευτελίζουν τόν πολιτισμό μας,
νά υποθηκεύουν τό μέλλον τό δικό μας καί τών παιδιών μας καί τού Έθνους,
νά υποστούμε τό άχθος ενός απεχθούς χρέους,
νά μήν γνωρίζωμε πώς καί ποίοι εδημιούργησαν τό απεχθές “χρέος”
Σάς καλούμε σέ
Σιωπηρή πορεία διαμαρτυρίας, αλλά καί ενημερώσεως τών πολιτών
Σημερα  ΣΑΒΒΑΤΟ 16-4-11
καί ώρα 11:30 π.μ., στήν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Χώρος συγκεντρώσεως η κάτω πύλη τής Δ.Ε.Θ. (πύργος ΟΤΕ).
Διοργάνωσις : Ε.Ρ.Χ.Ο.Μ.Α.Σ.Τ.Ε.
Ένωσις Ριγμένων, Χολωμένων, Οργισμένων, Μονίμως Αδικημένων αλλά Συνειδητοποιημένων καί Τολμηρών Ελλήνων!
Γιά τά άσχημα αυτού τού κόσμου δέν φταίνε μόνον οι πράξεις τών “κακών”, αλλά καί η απραξία τών “καλών”.
Οι πόλεις καταστρέφονται όταν δέν μπορούν οι πολίτες νά διακρίνους τούς τιποτένιους από τούς σπουδαίους (Αντισθένης).
Τοίς ελευθέροις μεγίστη ανάγκη η υπέρ τών πραγμάτων αισχύνη (Δημοσθένης)
Αγωγή τών πολιτών, κυριότατον καί μέγιστον, πρός ευδαιμονίαν πόλεως. (Πλούταρχος)
Όσοι τό χάλκεον χέρι
βαρύ τού φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι·
θέλει αρετήν καί τόλμην
η ελευθερία
(Ανδρέας Κάλβος)
Η τήρησις τού Συντάγματος επαφίεται εις τόν πατριωτισμόν τών Ελλήνων, οι οποίοι δικαιούνται καί υποχρεούνται νά αντιστέκωνται μέ κάθε μέσον εναντίον οιουδήποτε επιχειρεί νά τό καταλήση μέ τήν βία.
(Άρθρο 120ο, 4η παράγραφος τού ισχύοντος Συντάγματος τής Ελλάδος)
Επικοινωνία: erxomaste@oikoumenismos.gr
(Λεπτομέρειες  http://www.oikoumenismos.gr )
Μάθετε περισσότερα γιά τό ΑΠΕΧΘΕΣ “χρέος”

Ιατρική τεχνική “παγώνει” τον θάνατο.







Με την πρόκληση ακραίας υποθερμίας, θα σώζεται η ζωή πολυτραυματιών, σύμφωνα με τη νέα τεχνική που ανακάλυψαν Αμερικανοί ερευνητές. Θα διοχετεύουν παγωμένο υγρό στις αρτηρίες κερδίζοντας χρόνο για την πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης.

Με μια πρωτοποριακή τεχνική ανακάλυψαν Αμερικανοί ερευνητές για να σώσουν τη ζωή δεκάδων πολυτραυματικών ασθενών. Προκαλώντας τους ακραία υποθερμία σκοπεύουν στη συνέχεια να τους φέρνουν πίσω στη ζωή.
Μέσω αυτής της τεχνικής θα διοχετεύουν...

Υπουργοί κλεισμένοι στη γυάλα τους, απέκτησαν μνήμη χρυσόψαρου





Γυάλα

Όλο και πιο συχνά, το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπουργοί, υφυπουργοί και ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης δέχτηκαν επιθέσεις από πολίτες κάθε φορά που έτυχε, οι πρώτοι, να κατεβούν από το θρόνο τους και να συναντηθούν με τους δεύτερους σε διάφορες κοινωνικές ή κομματικές εκδηλώσεις.
 
Οι επιθέσεις αυτές κάποιες φορές ήταν μόνο φραστικές και κάποιες άλλες συνοδεύονταν από το γνωστό λευκό επιδόρπιο μέσα σε κλίμα έντασης και αποδοκιμασιών.
 
Είναι η πρώτη φορά που το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται με τέτοια ένταση και συχνότητα κάτι το οποίο φανερώνει πως για πρώτη, επίσης ,φορά υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στην πολιτική πρακτική της κυβέρνησης και τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Πάντα υπήρχε αυτή η απόκλιση αλλά τώρα έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
 
Υπουργοί, υφυπουργοί και λοιποί κυβερνητικοί παράγοντες, δίνουν την εντύπωση πως έχουν κλειστεί σε μια γυάλα και, ξεκομμένοι από τους πολίτες που τους ψήφισαν και τους εμπιστεύτηκαν, απολαμβάνουν τη θαλπωρή που τους παρέχει η υπουργική πολυθρόνα και η βουλευτική τους ασυλία, χωρίς να δίνουν δεκάρα για τα προβλήματα των πολιτών.
 
Λες και απέκτησαν μνήμη…

Η διεθνής των "σοφών" κόλλησε ... άρπα κόλλα!



thumb
Από το Μαρικάκι
Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση του νομοσχεδίου με τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει αρχίσει. Από τον Ιαναουάριο που είχε προγραμματιστεί αρχικά το νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί προς τα τέλη Μαϊου. Ω, του θαύματος το νομοσχέδιο, όπως όλα δείχνουν, πάει προς ψήφιση καλοκαιριάτικα και πάνω στη θερινή εξεταστική των φοιτητών.  Τα προεόρτια έχουν αρχίσει. Στην αρχή της εβδομάδας το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα την Έκθεση που συνέταξε η η διεθνής συμβουλευτική επιτροπή με επικεφαλής την ελληνικής καταγωγής Λίντα Κατέχη πρύτανη του πανεπιστημίου Davis της Καλιφόρνια, μπομπούκι του διεθνούς πανεπιστημιακού τζετ σετ αφού το όνομά της εμπλέκεται σε σκάνδαλο ευνοικορατίας στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις όπου βρέθηκε πως στις εγγραφές των πρωτωετών φοιτητών ευνοούσε εκείνους που ...

ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.....το μοντάζ έγινε από το ίδιο το ΛΑ.Ο.Σ. / ΤΗΛΕΑΣΤΥ !


ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. / ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΜΟΝΤΑΡΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ,ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΥΘΙΖΕΙ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Χωρίς τέλος τα ύπουλα παιχνίδια του ΛΑ.Ο.Σ. και ο παραλογισμός του ΤΗΛΕΑΣΤΥ, το οποίο είτε κατά λάθος... είτε κατά παραγγελία του ίδιου του ΛΑ.Ο.Σ, μόνταρε τις δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη, στις οποίες φαίνεται να λέει πως θα βυθίζει όποιο πλοίο με μετανάστες εισέρχεται στην....
Ελλάδα.

Αυτό είναι το βίντεο από το οποίο έδειξε ένα απόσπασμα ο Λαζόπουλος στην..

Βρεθηκε λυση για την Κερατεα !!!


Άλλη μια μέρα σε κώμα. . .


Κάποιες σκέψεις

Περνάς δίπλα μου και αναρωτιέμαι τι μας ενώνει; Ξεχασμένη υπόθεση εδώ και καιρό η φαντασία σου, σφίγγεις τα δόντια σέρνοντας το βιαστικό σου σώμα.

Μαζί θα ζήσουμε μια αλλαγή, θα φτιάξουμε κάτι καλύτερο; Κάτι καινούργιο που δεν είχες φανταστεί..