# #

27 Μαΐ 2017

Αφού η Ελλάδα δεν έχει πια κανένα περιουσιακό δικαίωμα και όλη η υπάρχουσα και η μελλοντική περιουσία της παραχωρήθηκε στους δανειστές, ανακάλυψαν όλοι ξαφνικά ότι η χώρα είναι ζάπλουτη !

ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΩΣ ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ;





Αφού η Ελλάδα δεν έχει πια κανένα περιουσιακό δικαίωμα και όλη η υπάρχουσα και η μελλοντική περιουσία της παραχωρήθηκε στους δανειστές, ανακάλυψαν όλοι ξαφνικά ότι η χώρα είναι ζάπλουτη !


Αναφέρομαι στο θόρυβο που ξέσπασε εδώ και λίγες μέρες, έπειτα από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόσφατες ανακαλύψεις σχετικά με τα πλούτη της χώρας μας, όπως:

Ο τύπος που έβγαλε εις πέρας το PSI –το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην παγκόσμια ιστορία του καπιταλισμού

Ξεχύθηκαν τα μνημονιακά καθάρματα και ξεκλήρισαν μια ολόκληρη πόλη, χωρίς να λογοδοτήσουν ποτέ.




Ο Λουκάς Παπαδήμος, άξιο τέκνο του διεθνούς και εγχώριου τραπεζοχρηματιστηριακού συστήματος έπαιξε πρόθυμα τον ρόλο του δοτού πρωθυπουργού, προκειμένου να ευεργετήσει τις γαλλικές και γερμανικές τράπεζες που κινδύνευαν από τα Ελληνικά ομόλογα τα οποία είχαν στο χαρτοφυλάκιο τους.

Ήταν ο τύπος που έβγαλε εις πέρας το PSI –το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην παγκόσμια ιστορία του καπιταλισμού– και οδήγησε τα Ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα και τα ασφαλιστικά ταμεία στην ουσιαστική και μόνιμη τους πτώχευση.

Με τις ενέργειές του, έβαλε το ελληνικό δημόσιο χρέος κάτω από την Δαμόκλειο σπάθη του Αγγλικού δικαίου και υποθήκευσε το μέλλον πολλών γενεών.

Μετά αποσύρθηκε βέβαια από τας επάλξεις και βρέθηκε μήνες αργότερα να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον από την θέση του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών.

Οι υποτιθέμενοι πνευματικότεροι άνθρωποι του τόπου τον έκριναν ως τον πλέον κατάλληλο για αυτή την θέση, αν και είναι ηλίου φαεινότερο πως πρόκειται στην ουσία για έναν ακόμα διορισμό ημετέρων του συστήματος σε θέσεις κύρους, για μια ακόμη εξόφληση ενός παλιού γραμματίου.

Για μένα είναι προφανές ότι άνθρωποι σαν τον Παπαδήμο, τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον..

«Μηχανορράφοι, υπηρέτες συμφερόντων, ψεύτες, γκέι»



Πληροφορήθηκα ότι στο βραδινό δελτίο του ΑΡΤ ο κ.Γεωργιάδης οργίλος με αποκάλεσε "κλέφτη".

Δεν με θίγει και ως γιατρός κατανοώ υποσυνείδητους συνειρμούς.

ΜΕ αυτή τη λογική δεν θα με εξέπληττε αν ο κ.Μηταράκης με χαρακτηρίσει ..

Αν ο Καραισκάκης ζούσε σήμερα , θα ήταν σαν κι αυτούς?

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ. ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΗ
Αποτέλεσμα εικόνας για καστορης αστεριος

Η μόνη δέσμευση που έχει αναλάβει και υλοποιεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι απέναντι στον..