# #

6 Ιουλ 2022

ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην ταβέρνα των "ΜΠΟΕΜ"


 

Ας Γνωριστούμε ....Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου

 


Ο Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου ο οποίος  δημιουργήθηκε μετά την  ανάγκη  μιας μεταβαλλόμενης κοινωνίας που κατευθύνεται σε μια νέα πραγματικότητα, έχει την θέληση και την προοπτική να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Σκοποί της ιδρύσεώς του είναι:

5 Ιουλ 2022

"Ήρθε ο Ιούλιος και οι παραλίες του δήμου δεν έχουν ναυαγοσωστική κάλυψη"

 


Την Τρίτη 28/6 πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας η εικόνα του οποίου ήταν αποκαρδιωτική. Με 13 συμβούλους παρόντες ίσα που εξασφαλίστηκε η απαρτία.

Από την πλευρά μου έθιξα ορισμένα ζήτημα που απασχολούν τους δημότες.

Αναφέρθηκα στην εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν πολλά χωριά μας: πλατείες και κεντρικοί δρόμοι όπου πρωταγωνιστές είναι τα χόρτα, φρεάτια που δεν έχουν καθαριστεί, βλάβες που χρονίζουν.

Κατήγγειλα την "εργαλειοποίηση" της πυρασφάλειας από την πλευρά του δήμου για εξυπηρέτηση συμφερόντων της. 

Συγκεκριμένα ανέφερα ότι χρησιμοποιούν τα χρήματα μόνο για πρόσληψη προσωπικού που, όλως τυχαίως, πλαισιώνει τον συνδυασμό τους και όχι για ...

Οι Γάλλοι έδωσαν όπλα στους Ουκρανούς, που τα πούλησαν στους Ρώσους, που ευχαριστούν τον Μακρόν!

 



Η ιστορία μοιάζει απίστευτη. 

Την αποκάλυψε αρχικά ο διαπρεπής, πολύ γνωστός Γάλλος νομικός Ρεζίς ντε Καστελνώ με ανάρτησή του στο Τwitter, την επιβεβαίωσε το ρωσικό εργοστάσιο Ουραλβαγκόν Ζαβόντ και τη μετέδωσαν διάφορα μέσα ενημέρωσης του Ντονμπάς και της Ρωσίας, δίνοντας και περισσότερες λεπτομέρειες. 

Δεν την έχουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστο, δοκιμάσει να τη διαψεύσουν ούτε οι γαλλικές, ούτε οι ουκρανικές αρχές, αντίθετα, σύμφωνα με την «Donbass Insider», την επιβεβαιώνουν γαλλικές στρατιωτικές πηγές.

Δύο γαλλικά αυτοκινούμενα πυροβόλα τύπου Caesar (Καίσαρας) που η Γαλλία έστειλε στην Ουκρανία πουλήθηκαν από τους Ουκρανούς στους Ρώσους, που τα έχουν τώρα αποσυναρμολογήσει και τα ...

«Η δήθεν αύξηση των “κρουσμάτων” που ακούμε τις τελευταίες μέρες, είναι μία σκέτη ΑΠΑΤΗ»

 

Kωνσταντίνος Αρβανίτης: «Αν έχουμε ακόμη “πανδημία” αυτή είναι των εμβολιασμένων»




«Η κυβέρνηση ντρέπεται να μας πει πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ - Είναι ελάχιστοι»


«Αν έχουμε ακόμη “πανδημία”, αυτή είναι των εμβολιασμένων» σχολίασε ο Διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Αρβανίτης τα πρόσφατα στοιχεία του ΕΟΔΥ που δείχνουν πως το ποσοστό των εμβολιασμένων (σημ: το κράτος θεωρεί εμβολιασμένους τους τριπλοεμβολιασμένους) που βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ ξεπέρασε το 62%!


Μάλιστα όπως αναφέρει «Η δήθεν αύξηση των “κρουσμάτων” που ακούμε τις τελευταίες μέρες, είναι μία σκέτη ΑΠΑΤΗ»

«Υπάρχει διαρκής ΜΕΙΩΣΗ των διασωληνωμένων, που προχτές 1η Ιουλίου έφτασαν για πρώτη φορά να είναι συνολικά κάτω και από 100 σε όλη την Ελλάδα!
Από αυτούς οι 59 είναι ...

Δημοσίευμα “έκπληξη”: «Ο επόμενος πόλεμος στην Ευρώπη θα είναι μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας – Ποιος θα κερδίσει & τι θα συμβεί»



 Δημοσίευμα “έκπληξη” αναπαράγουν τα ρωσικά ΜΜΕ το οποίο μιλά “για νέο πόλεμο στην Ευρώπη” αναφερόμενο σε Ελλάδα και Τουρκία. Και όμως, το δημοσίευμα δεν είναι ρωσικό, αλλά προέρχεται από ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Νέας Ζηλανδίας.

Το άρθρο υπογράφει ο Δρ Oliver Hartwich, Εκτελεστικός Διευθυντής της New Zealand Initiative, ενός γνωστού think tank της χώρας. Ο τίτλος του είναι “Γιατί ο επόμενος πόλεμος της Ευρώπης θα μπορούσε να είναι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας”.

Το άρθρο παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς αναφέρει πως η Ελλάδα θα ...

4 Ιουλ 2022

Αποκάλυψη – «βόμβα»: ΙΝΚΑ: «Δεν καταργείται η ρήτρα αναπροσαρμογής – Απλά αλλάζει όνομα και ενσωματώνεται στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος»

 

«Οι προμηθευτές θα έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν τις τιμές κατά το δοκούν»




Αντί να την καταργήσουν, την απαλείφουν εικονικά από τα τιμολόγια, ενσωματώνοντας την στα κυμαινόμενα τιμολόγια που θα αλλάζουν χρεώσεις ανά μήνα!

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Αλεξόπουλος δήλωσε σε εκπομπή της ΕΡΤ πως:

«Η χρέωση θα μπαίνει κανονικά… θα δίνει το δικαίωμα στους προμηθευτές να αλλάζουν τις τιμές κατά το δοκούν και να το βάζουν σύμφωνα με το άρθρο 2 της τροπολογίας κάτω από την αιτιολογία χρέωση προμήθειας ενέργειας. Δηλαδή του αλλάζουμε όνομα. Θα είναι τα ίδια νούμερα. Βαφτίσαμε το κρέας ψάρι, αυτό γίνεται».

Και πρόσθεσε τα εξής απίστευτα:

..."μια μέρα θα νικήσουμε για πάντα"

 


Τη μέρα που θ' αποφασίσουμε ότι κανείς δε θα πεθαίνει από πείνα, φόβο, κατάθλιψη ή μοναξιά'

τη μέρα που θ' αποφασίσουμε ότι κανείς δε θα πεθαίνει μόνος, στις ουρές της εφορίας, του νοσοκομείου ή του συσσιτίου'
τη μέρα που θ' αποφασίσουμε ότι ο οι άνθρωποι θα πεθαίνουν στην αγκαλιά των αγαπημένων τους και των συντρόφων τους, μόνο από...