# #

25 Μαΐ 2013

Μπαίνει λουκέτο στην ΕΡΤ; Πρόταση – βόμβα!!! Γιατί άραγε; Πάει κάπου το μυαλουδάκι σας;

ερτ 1 300x184 Μπαίνει λουκέτο στην ΕΡΤ; Πρόταση   βόμβα

Σοβαρά συζητείται το ενδεχόμενο να μπει λουκέτο στην ΕΡΤ και άνοιγμα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης εκ νέου, με διαφορετικό όνομα και 2.000 άτομα λιγότερο προσωπικό.
Μάλιστα η πρόταση -βόμβα έπεσε ξανά στο τραπέζι στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στην τελευταία τους συνάντηση, στα μέσα Απριλίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ούτε ο Φώτης Κουβέλης ...

Πάει για εξωκοινοβουλευτικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ - Δικαιωμένος αισθάνεται ο Παπανδρέου για την εγκληματική πολιτική του (Βίντεο)


Καθόλου δεν θα παραξενευτούμε αν δούμε σύντομα το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ να καταλήγει … εξωκοινοβουλευτικό κόμμα. 

Δεν είναι μόνο η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ Παπανδρέου-Βενιζέλου με πρόσχημα την μαύρη τρύπα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, που στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τους και δεν αποκλείεται αύριο στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ να ...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ!



Διαβάζοντας ειδήσεις όπως αυτή και αυτή αναρωτιέμαι κατά πόσο γνωρίζουν το Δημόσιο αυτοί που αποφασίζουν για το Δημόσιο. Οι τραυματιοφορείς είναι απόφοιτοι ΔΕ, δηλαδή έχουν τελειώσει το Λύκειο. Ο κ. Μανιτάκης, αλλά και συνολικά οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών έχουν θεοποιήσει την απόκτηση πτυχίων και μεταπτυχιακών. Υπόσχεται, μάλιστα ο κ. Μανιτάκης πως οι υπάλληλοι κατηγορίας ΔΕ στο Δημόσιο θα αντικατασταθούν από πτυχιούχους ΤΕΙ και ΑΕΙ.

Επίσης, η πλειοψηφία του παραϊατρικού προσωπικού και σημαντικό ποσοστό νοσηλευτών είναι κατηγορίας ΔΕ. 

Κοιτάξτε τώρα πόσο άσχετος είναι ο Μανιτάκης και ο κάθε Μανιτάκης. 

Πολλοί εργαζόμενοι στα...

Θέλεις δουλειά; Πήγαινε στο Mega Channel

Mega ChannelMega Channel
“ Αντί να αγανακτήσουν στο ΜΕΓΚΑ για τα 425 ευρώ, αγανακτούν με όσους τα αρνούνται, αντί να ξεσηκωθούν για τη μισθωτή σκλαβιά, την πλασάρουν ως χρυσή ευκαιρία για καριέρα. ”

Ιερή αγανάκτηση είχε καταλάβει, τόσο τον παρουσιαστή όσο και την ρεπόρτερ του ΜΕΓΚΑ. 

Μα είναι δυνατόν, Νίκο μου, να δίνουν 17 ευρώ την ημέρα για δουλειά στα χωράφια και να πηγαίνουν μόνο ξένοι; 

Που είναι οι Έλληνες, τι περιμένουν με τέτοια ανεργία; 

Η εκδίκηση της... φραπελιάς

Κατακρίθηκαν, απαξιώθηκαν, χλευάστηκαν και αντιμετωπίστηκαν με φαιδρότητα - μέχρι που απαξιώθηκαν εντελώς σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σήμερα, τα φύλλα της ελιάς ξαναγεννιούνται από τις «στάχτες τους και επιστρέφουν δυναμικά στην επικαιρότητα με τη «βούλα» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, καθώς διαθέτουν πια επίσημη έγκριση για συγκεκριμένες ενδείξεις.

Κι ενώ η «ρετσινιά» της φραπελιάς στοίχισε ακριβά στην Ελλάδα, την ίδια ώρα, γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία, έσπευδαν να ..

Η Ελλάδα έχει αυτοανακηρυχθεί ταπεινωτικά «ειδική περίπτωση» για τη διεθνή πολιτική σκηνή


Διπλό πολιτικό Βατερλό και αδυναμία υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων ...

























 Η εθνική ΑΟΖ έγινε... ευρωπαϊκή συνεκμετάλλευση
 Η Ελλάδα έχει αυτοανακηρυχθεί ταπεινωτικά «ειδική περίπτωση» για τη διεθνή πολιτική σκηνή


Χλευαστικά σχόλια σε ευρύ κύκλο διπλωματών και ειδημόνων περί τα ενεργειακά θέματα έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για το δικαίωμα των κρατών-μελών της Ε.Ε. να ερευνούν και να εκμεταλλεύονται τις...

Βρήκαν ζεστούς κώλους !!!

...
Εχει κι άλλα...

Το SIEG – HEIL σας πείραξε δημοκράτες της φακής!

mpafos
«Ως δημόσιο πρόσωπο είμαι ανοιχτός στην κριτική, αρκεί να είναι καλόπιστη. Χτυπήματα κάτω από τη μέση, όμως, δεν ανέχομαι. Υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου και κυρίως την αποφασιστικότητά μου. Εγώ θα φέρω σε πέρας το έργο που μου ανατέθηκε, είτε τους αρέσει, είτε όχι» διαβάζουμε στη Real.
Αλλού αναφέρει: 
«Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Τις έχω ήδη αυτές τις πιέσεις και με στενοχωρεί πολύ. Γνωρίζω πόσο ευαίσθητη είναι ακόμα η κατάσταση. Αρκεί ένα μικρό λάθος για να γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε με πάρα πολύ κόπο»
Αλλά δε σταματά εκεί ο ...

Παράξενα φρούτα...

“ Σαμαρική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα ”

Ο Αντώνης Σαμαράς

Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός λοιπόν.

Ύπουλο, υπόγειο, όλο διαρροές το όχι του στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο -αλλά το διέπραξε χωρίς να παίξει το μάτι του.

Ρώτησε βέβαια και τον Χρύσανθο, τον Μπαλτάκο και δυο-τρία άλλα μπουμπούκια της αυλής του και ξαπέστειλε τελικώς από το Μαξίμου την τελευταία διαρροή: 
το νομοσχέδιο του Ρουπακιώτη δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα, επειδή η υπάρχουσα νομοθεσία είναι επαρκής. Αλλά και επειδή δεν θέλει ιδιώνυμα.

Ποιος;
Ο Σαμαράς, που όλη του η πολιτική είναι ένα απέραντο ιδιώνυμο!
Δεν πα να λέει η Διεθνής Αμνηστία ότι πολλαπλασιάζονται τα ρατσιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα. Δεν πα να διασύρεται η χώρα εξαιτίας της...

Γιατί προστατεύουν τον Κώστα Σημίτη;

Ο Κώστας Σημίτης με τον Άκη ΤσοχατζόπουλοΟ Κώστας Σημίτης με τον Άκη Τσοχατζόπουλο
“ Το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού συστήματος, τα δομημένα συμφέροντα και η μιντιοκρατία τοποθετούν τον πρώην πρωθυπουργό εκτός κάδρου κριτικής ”

Στη δίκη που διεξάγεται αυτές τις ημέρες για τις μίζες και τα εξοπλιστικά προγράμματα, ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος ζήτησε επίμονα να κληθεί για κατάθεση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό με αποτέλεσμα ο πρώτος να ...

ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ! Γερμανικός Τύπος: "Η λιτότητα έκαμψε τους Έλληνες και δεν διαμαρτύρονται πλέον"

Η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung σε δημοσίευμα της δίνει τα... συγχαρητήριά της στην ελληνική κυβέρνηση, ενώ ευλογεί και τα γένια των ευρωπαίων ηγετών που επέμειναν στο πρόγραμμα της Ελλάδας και υπογραμμίζουν με νόημα ότι οι Έλληνες «κουράστηκαν να διαμαρτύρονται».
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι μετά την σύναψη της πρώτης δανειακής σύμβασης τον Μάιο του 2010, η Ελλάδα «είναι πλέον μια διαφορετική χώρα». 
Και βέβαια δεν εξηγεί ότι η αλλαγή αυτή  εμπεριέχει την κατάθλιψη, την απογοήτευση, τις αυτοκτονίες, τα λουκέτα καταστημάτων και τα ξενοίκιαστα μαγαζιά ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους των μεγάλων ελληνικών πόλεων.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υπογραμμίζει πως..

Το τρίτο χέρι. Η ινδική φιλοσοφία της πεοδυναμικής

002

LiveLeak com India’s Guru Morning Exercise WTF








 ...Βίντεο

Η ρεαλιστική σκέψη της ημέρας


 
Πριν και μετά το σεξ....


Έχεις σκεφτεί πως πριν το σεξ, ο ένας βοηθάει τον άλλο να γδυθεί; 

Έχεις σκεφτεί επίσης πως...

24 Μαΐ 2013

Μας περνούν για ηλίθιους;




Η τραγική κατάσταση των κοινωνιών μεταφέρεται, πλέον, από την περιφέρεια στο ευρωπαϊκό κέντρο. 

«Σταματάτε να μας περνάτε για ηλίθιους» λένε οι Γάλλοι, που θεωρούν ότι οι τύχες τους καθορίζονται όχι πια από την εκλεγμένη κυβέρνηση αλλά από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Η λιτότητα, η πτωχοποίηση των νοικοκυριών, το δημόσιο χρέος, οι ιδιωτικοποιήσεις, τα κουρέματα των μισθών αλλά και των καταθέσεων, η ευέλικτη εργασία και η ανεργία, όλα είναι εντολές μιας δράκας πλανητικών ολιγαρχών που ελέγχουν τις πλανητικές τράπεζες.

Οι κοινωνίες, όμως, ειδικά οι ευρωπαϊκές, έχουν φθάσει σε σημείο βρασμού και το καπάκι ανά πάσα κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα, καθώς δεν υπάρχει καμία βαλβίδα εκτόνωσης. 

Ήδη, το Husby, το προάστιο της Στοκχόλμης φλέγεται. Αυτοκίνητα πυρπολούνται, ομάδες νέων πετροβολούν τις αστυνομικές δυνάμεις, που κατηγορούνται για ρατσιστικές συμπεριφορές. Όλα άρχισαν στις 13 Μαΐου όταν..

Μια στημένη δημοσκόπηση και η τοποθέτηση του Α. Αλαβάνου

Το ποίημα που λένε δημοσκόποι και δημοσιογράφοι κάθε φορά που οι μετρήσεις της λεγόμενης κοινής γνώμης που παρουσιάζουν διαψεύδονται παταγωδώς από την πραγματικότητα είναι γνωστό και διαχρονικά το ίδιο: 
«Οι δημοσκοπήσεις είναι φωτογραφία της στιγμής», κάτι δηλαδή σαν καιρικό φαινόμενο. 

Σήμερα μπορεί να βρέχει και αύριο να έχει λιακάδα.

 Όχι ότι οι δημοσκοπήσεις δεν μπορεί να είναι χρήσιμα εργαλεία όταν γίνονται με επιστημονικό τρόπο, αλλά αυτό είναι κάτι το σπάνιο. 

Συνήθως ο πελάτης «έχει πάντα δίκιο» και οι περισσότερες δημοσκοπήσεις είναι κομμένες και ραμμένες στις...

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Καταγγελίες,katangelies


«Για να ανασάνεις, θα πάρεις άδεια!» -
«Θα σε σαπίσω, το κατάλαβες;» - 
«Για να ανασάνεις, θα πάρεις άδεια!» - 
«Με δυσκολεύεις, θες να τρελαθώ τώρα;» - 
«Μη μιλάς, μη γελάς» - 
«Θα σε σαπίσω και θα τρέχουμε στρατοδικείο κάνα χρόνο» - 
«Όταν μιλάει ο Θεός, θα κάθεσαι. Πετρέλαιο θα βγάζεις».
«Για να ανασάνεις, θα πάρεις άδεια!» 

«Στρατιωτικό καψώνι» με απαράδεκτη συμπεριφορά- σπρωξίματα, βρισιές κ.λπ.- αξιωματικού προς στρατιώτη σε μονάδα της Σαμοθράκης εμφανίστηκε χθες σε...

Δείτε τα ρεζιλίκια μας....Τα βλέπουν σ όλο τον κόσμο

...

Οχι περί, αλλά υπέρ Αριστεράς...

Οχι περί, αλλά υπέρ Αριστεράς
Οταν ένα αριστερό ριζοσπαστικό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ φθάνει σε ένα κορυφαίο σημείο εκλογικής απήχησης, περίπου ανάλογο με το ποσοστό των αριστερών σε μια κοινωνία συν εκείνων που έχουν αρχίσει να προσδοκούν στην Αριστερά, δύο δρόμοι ανοίγονται μπροστά του.

Ο πρώτος είναι να επιμείνει στη ριζοσπαστική πολιτική πρόταση, που ήδη έτυχε της επιδοκιμασίας των αριστερών και πλέον ενδιαφέρει και όσους άλλους έτειναν ευήκοον ους στην πολιτική του, με σκοπό να διευρύνει ακόμα περισσότερο την επιρροή και την απήχησή του, πάντα στη βάση του ριζοσπαστικού αριστερού του προγράμματος.

Η διαδικασία αυτή είναι ζείδωρος. 

Διότι ...

O Έλληνας που μπορεί να κατασκοπεύσει όλο το πλανήτη - Δείτε τι πέτυχε - BINTEO

O Έλληνας που μπορεί να κατασκοπεύσει όλο το πλανήτη - Δείτε τι πέτυχε - BINTEO

Οι Έλληνες του εξωτερικού που διαπρέπουν είναι τελικά αμέτρητοι. 
Ένας απ΄ αυτούς και ο Γιάννος Αντωνιάδης, ο οποίος εργάζεται σε μία εταιρείακολοσσό, την BAE. 

Τι έχει ανακαλύψει,σχεδιάσει και δημιουργήσει;

Αυτοί είναι οι επενδυτές του Σαμαρά (ΔΩΔΩΝΗ)





Έξι μήνες στην ηγεσία της ΔΩΔΩΝΗΣ και καθυστερούν συστηματικά τις πληρωμές στους παραγωγούς ώστε να ρίξουν την τιμή του γάλατος, πληρώνουν κουτσουρεμένα ληξιπρόθεσμα, απειλούν εργαζομένους να μην εμφανιστούν δημόσια, αρνούνται να συναντήσουν τους εκπροσώπους και φέρονται ως τα πραγματικά αφεντικά που νομίζουν πως είναι.

Έχουν ήδη απολύσει 2 εργαζόμενους και ετοιμάζουν ατομικές συμβάσεις εργασίας με 15% μείωση των μισθών.

Θα πει κανείς, ναι κρίση έχουμε, λογικό είναι να μη τα βγάζει πέρα η ΔΩΔΩΝΗ μπλα μπλα μπλα. Αλλά ποτέ και σε καμία σχεδόν βιομηχανία τέτοιου μεγέθους δεν ...

Το αστείο της ημέρας.....

Η Αννα Διαμαντοπούλου αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ και ιδρύει νέο κόμμα




Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ και την πρόθεσή της να ιδρύσει νέο κόμμα μαζί με άλλους ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ και στον Μανώλη Κοττάκη η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου.
«Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει πια» τονίζει εγείροντας θέμα «ηθικής αξιοπιστίας» ενώ αποκαλύπτει ότι..

Ανεκδοτάκι...Παιδικό!!!


Ένα πρωινό, η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά:
- Όταν πεθαίνετε και πηγαίνετε στον παράδεισο, ποιο μέρος του σώματος σας πάει πρώτο.
Η επιμελής Ελενίτσα σηκώνει το χέρι και λέει:   
- Τα χέρια μας.
- Γιατί πιστεύεις ότι είναι τα χέρια; ρωτάει η δασκάλα.
- Επειδή όταν προσευχόμαστε κρατάμε σταυρωμένα τα χέρια μας μπροστά μας κι έτσι είναι πιο κοντά στο Θεό και τα παίρνει πρώτα.
- Α, τι όμορφη σκέψη, μπράβο Ελενίτσα! λέει η δασκάλα.
Ο Τοτός σηκώνει το χέρι και λέει με τη σειρά του:
- Νομίζω ότι είναι τα πόδια!
- Και γιατί είναι τα πόδια, Τοτέ;

Τα μίντια κατασπαράσσουν τους εχθρούς του συστήματος...


Τι κοινό έχουν οι κ. Πελεγρίνης, Μυλόπουλος και Παντής; 

Προσοχή στα media  
Προσοχή στα media
 
 
“ Κατασκευάζοντας ψεύτες, συκοφάντες και κανάγιες ”

Μέγας χαμός είχε γίνει πριν από κάνα χρόνο με τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Παντή, ο οποίος είχε χαρίσει, λέει, στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη ένα πανάκριβο κινητό τηλέφωνο.

Ο άνθρωπος αρνήθηκε εξ αρχής οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση, ο κύβος όμως είχε ριφθεί. Σκάνδαλο, δωροδοκία, διαφθορά, ανέκραξαν τα ΜΜΕ, μέχρι και υπόνοιες για ερωτική διασύνδεση του καθηγητή με την ηθοποιό διαχύθηκαν στην ατμόσφαιρα. Μετά από αυτά, ο οικονομικός εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη, με αποτέλεσμα ο κ. Παντής να τεθεί σε αργία, με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης.

Πρόκειται για τον περίφημο ..

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ.

20130523-235125.jpg
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ: ΟΙ “ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ” ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Σήμερα στην εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ έπεσαν ουσιαστικά οι τίτλοι τέλους για τον Παπακωνσταντίνου που μόνο με παραδικαστικές μεθοδεύσεις θα γλιτώσει την εσχάτη των ποινών. 




Από κοντά και ο Γιώργος Παπανδρέου που σύμφωνα με όσα έχουν έλθει στο φως, ήταν ενήμερος για τις κινήσεις Παπακωνσταντίνου και για να γλιτώσει τον δόλο θα πρέπει να αποδείξει ότι Παπακωνσταντίνου, Χαλαστάνης, Μπίκας, Διώτης, Καπελέρης τον …εξαπάτησαν από την αρχή μέχρι το τέλος. 
Πράγμα αδύνατο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Αυτό όμως που προβληματίζει πλέον σοβαρά, είναι η στάση του...

Είναι ο Πάγκαλος φασίστας;



Μετά την προτροπή για φυλάκιση του Τσίπρα, επειδή χειροκρότησε το  αστείο του Ζίζεκ για τα γκούλαγκ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος διέβη οριστικώς τον Ρουβίκωνα της φασίζουσας νοοτροπίας, του αυταρχισμού και της αντιδημοκρατικής εκτροπής. 

Το ζήτημα όμως δεν είναι αν διάβηκε τον Ρουβίκωνα  ο Πάγκαλος, το γραφικό σκιάχτρο του παλαιού συστήματος. Το ζήτημα είναι αν έχει διαβεί το Ρουβίκωνα το ίδιο το παλαιό σύστημα, διότι αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τα πράγματα είναι σκούρα.  
 
Ο Πάγκαλος είναι το τροχιοδεικτικό βλήμα του συστήματος. Η αθυροστομία, ο κυνισμός, η κακία, η σκοταδοψυχιά και η μισανθρωπία του,  τον κάνουν να ..

Το μεγάλο λάθος του συστήματος....Δείτε το βίντεο, ολόκληρο (αφού πρώτα κλείσετε τους γελοίους των καναλιών)

...

Η εξέγερση στη Στοκχόλμη αποδομεί το "μύθο της Σουηδίας"



Τρίτη νύχτα εξέγερσης στη Στοκχόλμη


Επεισόδια στη Σουηδία προκαλούν το διάλογο πάνω στις αποτυχίες της κυβέρνησης σε ότι αφορά την ανεργία και το μεταναστευτικό.
Εκατοντάδες νέων βάζουν φωτιά σε αυτοκίνητα και επιτίθενται σε αστυνομία και υπηρεσίες διάσωσης σε φτωχά προάστια, όπου ζουν κυρίως μετανάστες, εδώ και τρεις νύχτες, κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών στη Στοκχόλμη. 
Πρόκειται για τις χειρότερες σκηνές κοινωνικής αναταραχής που έχει δει η Σουηδία εδώ και πολλά χρόνια.
 Την Τρίτη το βράδυ, ένα αστυνομικό τμήμα στην...

Το Δεξί Ημισφαίριο Του Μητροπολίτη...!!!


Left_brain_right_brain 
Χθες σηκώθηκα από το κρεβάτι με μια αποκάλυψη, μια ιδέα που μόλις την ανακοίνωσα στο φίλο-ψυχολόγο μου είπε: «Είναι λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη μεγαλοφυΐα και την παράνοια», αλλά δεν κατάλαβα αν μιλούσε ειρωνικά.
Σκέφτηκα, έτσι όπως ήμουν ακόμα στο μεταίχμιο ανάμεσα στην εγρήγορση και τον ύπνο, ότι όλη μου τη ζωή κοιμάμαι με τη δεξιά πλευρά.
Αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα την υπερβολική αιμάτωση του δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου μου.
Αν δεν το γνωρίζετε το δεξί ημισφαίριο είναι υπεύθυνο για την ολιστική θεώρηση των πραγμάτων – θεώρηση βουτηγμένη μέσα στην παρόρμηση, το συναισθηματισμό και την αταξία (αν δείτε το γραφείο μου θα καταλάβετε τι εννοώ). Το δεξί ημισφαίριο είναι ο καλλιτέχνης, είναι το μέρος εκείνου του εαυτού μας που περισσότερο διαισθάνεται και έχει ενοράσεις, παρά αναλύει τα γεγονότα λογικά.
Τη λογική την έχει αναλάβει εργολαβία το αριστερό...

ΕΕ: «Ηρωες» οι γερμανοτσολιάδες – «πολύτιμο σύμβολο» η σβάστικα!


To νομοσχέδιο περί «ρατσισμού και ξενοφοβίας» θα το δούμε (αν το δούμε…) πώς θα διατυπωθεί στην τελική του μορφή.

Αυτό που κρατάμε προς το παρόν είναι οι δηλώσεις του ίδιου του υπουργού Δικαιοσύνης.

Ο κ. Ρουπακιώτης έχει τονίσει ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που μεταφέρει στο εθνικό δίκαιο την Απόφαση – πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της ΕΕ (28/11/2008), «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του…ποινικού δικαίου».

 

Παρακαλούμε την προσοχή σας:

Ο...Νονός !!!


Bρήκαν ζεστούς κώλους !!!

...

Ο νεοφιλελεύθερος εκτελεστής της Μέρκελ


20130521-2121
Η θεωρία του δόγματος του σοκ ή της θεραπείας του σοκ αποδίδεται στον Αμερικανό, ουγγαροεβραϊκής καταγωγής, οικονομολόγο Μίλτον Φρίντμαν.

 Αυτή η θεωρία εκμεταλλεύεται μια οικονομική κρίση ή ένα γεγονός καταστροφής ή ένα πόλεμο και μέσω αυτών των οδυνηρών καταστάσεων δημιουργεί μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε ένα κράτος.

Η επιτυχία της πολιτικής αυτής βασίζεται στο γεγονός ότι ο φόβος και οι ενοχές για τα αποτελέσματα της κρίσης ή της καταστροφής κάνει τους πολίτες ανεκτικούς και απαθείς σε επαναλαμβανόμενες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις ακριβώς επειδή πιστεύουν ότι κάτι άλλο χειρότερο έρχεται.

Στην πατρίδα μας σήμερα, από την τρικομματική-μνημονιακή-προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά εφαρμόζεται πιστά αυτός ο..

23 Μαΐ 2013

Γυναίκες οδηγοί, σου λέει μετά...


    

- Το πρωί ήμουν στην Εθνική Οδό, κοιτάω αριστερά και τι να δω?
Μια τύπισσα, με πατημένα 120,να κοιτάζεται στον πλαϊνό καθρέφτη & να βάζει κραγιόν.. 

Και φυσικά, έτσι αφηρημένη όπως ήταν, είχε αρχίσει να μπαίνει στη λωρίδα μου!

Τρόμαξα τόσο που μου έπεσε η...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Funds-γύπες, τρόμος για 100.000 νοικοκυριά με «κόκκινα» δάνεια

Κάποιοι μας έλεγαν “συνωμοσιολόγους”. Τα γράφαμε όμως αναλυτικά από το 2010. Δεν ανακαλύψαμε τον τροχό. Όπου έδρασε ανενόχλητο το ΔΝΤ, ακριβώς τα ίδια έγιναν και ακριβώς ίδια ήταν η συμπεριφορά των ΜΜ”Ε”.

Νέα θηλιά αρχίζει να σφίγγει γύρω απ’ τον λαιμό νοικοκυριών και επιχειρήσεων που, λόγω των απανωτών περικοπών και της ύφεσης, έχουν περιέλθει σε αδυναμία αποπληρωμής των δανείων τους. 

Απανωτές είναι τον τελευταίο καιρό οι επισκέψεις στελεχών ξένων κεφαλαίων, των λεγόμενων distress funds, στη χώρα μας, οι οποίοι φλερτάρουν με την αγορά μέρους του δανειακού χαρτοφυλακίου των ελληνικών τραπεζών. 

Η πώληση των «κόκκινων» δανείων στους ξένους θα προκαλέσει χάος στην ελληνική κοινωνία, καθώς δεκάδες χιλιάδες σπίτια θα βρεθούν προ της απειλής της κατάσχεσης.

Το έναυσμα στις τράπεζες για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα εξυγίανσης των χαρτοφυλακίων τους αναμένεται να..

Εκπληκτικό Βίντεο: Τι θα συμβεί, εάν εμείς σηκωθούμε...;



 Εκπληκτικό Βίντεο: Τι θα συμβεί, εάν εμείς σηκωθούμε...;
...

BBC στον Πάγκαλο..."Θα πάτε εν τέλει και ο ίδιος φυλακή;"!!!

"Ο χοντρομπάσταρδος, ή αλλιώς Θεόδωρος Πάγκαλος, κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, θεωρεί ότι τα μικρά Ελληνόπουλα πρέπει να σταματήσουν να πεινάνε. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία κάτω ούτε εκείνος σφαδάζει από τον πόνο της πείνας. Ίσως να δείχνει ότι θα διπλώσει από τον πόνο από τη δουλειά ή καλύτερα ότι δεν μπορεί να διπλώσει καθόλου".




Στη φωτογραφία ο Πάλαστ με τον Πάγκαλο, όπως την ανέβασε ο ίδιος ο δημοσιογράφος
Ο Υπουργός Πάγκαλος είναι πολύ αγαπητός ανάμεσα στους Ευρωπαίους τραπεζίτες, στους σπεκουλαδόρους, στην Άγκελα Μέρκελ γιατί στην ουσία είναι ο σκύλος που γαβγίζει για το μαντρί τους...

"Xοντρομπάσταρδος" αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που επιφύλασσε για τον πρώην αντιπρόεδρο των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου ο δημοσιογράφος του BBC Γκρεγκ Πάλαστ για τον πρώην υπουργό σε ένα εκπληκτικό άρθρο με τίτλο "Έτσι εκνεύρισα τον Πάγκαλο" το οποίο σίγουρα θα τον οδηγούσε στην φυλακή αν βρισκόταν στην Ελλάδα και μάλιστα σε εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου κατά του ρατσισμού που απαγορεύει σε κάποιον να αποκαλεί έναν "χοντρό".
Πώς τον εκνεύρισε;

22 Μαΐ 2013

ΠΑΣΟΚ: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω


Βουλευτές και πρώην Υπουργοί θέλουν να είναι υποψήφιοι με τη Ν.Δ για να επιβιώσουν πολιτικά.

Η δημοσκοπική συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει κύμα πανικού σε Βουλευτές και πρώην Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που αγωνιούν για την προσωπική πολιτική τους επιβίωση.
Η αβέβαια έκβαση του φλερτ με τη ΔΗΜΑΡ και η τάση διαρκούς υποχώρησης που δείχνει το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να καταγράφεται ανάμεσα στο 4 έως 5%, έχει οδηγήσει πολλούς σε δεύτερες σκέψεις προκειμένου να μπορέσουν να επανεκλεγούν στην επόμενη Βουλή.

Το σενάριο τρόμου φέρνει το ΠΑΣΟΚ να ...

Kαι..Καλή τύχη μάγκες

Ασκήστε τώρα δίωξη στον Βενιζέλο


Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να κάνει το αυτονόητο; 

Ναι ξέρω, η φράση αυτή έχει γραφτεί και ειπωθεί χιλιάδες φορές, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να γράψω πια. 
Στην Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, έφτασαν επισήμως τα έγγραφα από τις Γαλλικές αρχές, τα οποία περιγράφουν με ποιο τρόπο έφτασε η λίστα στην Ελλάδα. 

Πρόκειται για την πλήρη επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων του HOT DOC, το οποίο είχε γράψει πως η Λίστα έφτασε επισήμως από Γαλλία, συνοδευόμενη από τα επίσημα έγγραφα παραλαβής-παράδοσης, για φορολογική χρήση. Όλα αυτά τα οποία είχαν προκύψει δημοσιογραφικά από πληροφορίες από το Γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών και την Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι, τώρα εγγράφως έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή.
Ακόμη και αυτοί που δεν έχουν καμιά συμπάθεια στην..

Τρεις λαλούν και ο χορός των λαμόγιων καλά κρατεί....

Για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ...



...



Αν ο Αδάμ και η Εύα ήταν Κινέζοι ...









































Θα άφηναν το μήλο 
και θα έτρωγαν...

Ξεχάστε τις ευθύνες του Σημίτη, του Καραμανλή, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου, του Σαμαρά και των συνεργατών τους, ξεχάστε την οικονομική ελίτ που συνεχίζει να κάνει πάρτι –ενώ η ανεργία φουντώνει και οι μισθοί πετσοκόβονται-, και ασχοληθείτε με το πώς θα σωθεί η Ελλάδα από την Χρυσή Αυγή.

Χρυσή Αυγή: Η κομπίνα συνεχίζεται



Είναι διάχυτη η εντύπωση πως η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις. 
Έχουν γραφτεί χιλιάδες κείμενα για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. 

Η Χρυσή Αυγή δεν ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις. 

Αν η Χρυσή Αυγή ανέβαινε στις δημοσκοπήσεις, δεν θα σκίζονταν τόσοι συστημικοί αρθρογράφοι και ...

«Πολύ ελευθερία στο διαδίκτυο! Φτάνει πια! Να επέμβει η Αστυνομία!»


Του Νίκου Κλειτσίκα


«Πολύ ελευθερία στο διαδίκτυο! Φτάνει πια! Να επέμβει η Αστυνομία!»

Αναφώνησε ο «δημοκράτης» πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, ο υπέργηρος που αποδέχθηκε να παραβιάσει -όπως ο Παπούλιας- το Σύνταγμα της χώρας του, όταν στο διαδίκτυο τον έχουν κάνει ρόμπα του κερατά!

«Θίχθηκε» από τις αναρτήσεις των κοινωνικών ιστοσελίδων που του επισημαίνουν με καυστική πένα ότι ...
όρκισε πρωθυπουργό-Goldman Sachs τον τεχνοκράτη Μόντι που δεν ήταν εκλεγμένος, 
ότι δήλωνε πως θα ήταν γελοίο να αποδεχτεί να τον ξαναψηφίσουν πρόεδρο,
όταν δεν έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο πρώτο κόμμα (το Κίνημα του Διαδικτύου του κωμικού Γκρίλλο είναι το πρώτο κόμμα σε ποσοστά και ψήφους), 
ότι όρκισε μνημονιακή συγκυβέρνηση με παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας κ.ο.κ. 

Στους έλληνες πολίτες δεν είναι πρωτοφανείς ενέργειες από τον ανώτατο πολιτειακό παράγοντα, αφού τα ίδια έχει κάνει κι ο δικός πρόεδρος.

Όμως, ο...

Βίντεο-Απάντηση στον Ζίζεκ από τον Βενιζέλο της ΝΔούλας!!!!!!!!


Φρίκη: Ο Βενιζέλος «απειλεί» με ... πραξικόπημα και οι βουλευτές της ΝΔ χειροκροτούν

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος  

“Μα είναι δυνατόν να κάνουν πλάκα με αυτά τα θέματα και μάλιστα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο - Φρίκη.”

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που θα παρακολουθείστε παρακάτω. Όταν ο... 

Eβαλαν φωτιά στην κυβέρνηση Χρηστίδης-Μαζαράκης. Μίλησαν για εθνική καταστροφή





Κόλαφος για την πολιτική που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις από το 2009 έως και σήμερα στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούν τα όσα είπαν ο πρώην Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης και ο πρώην Αρχηγός Στόλου Κωνσταντίνος Μαζαράκης.

Οι “βόμβες βυθού” που έριξαν κάνουν τόσο μεγάλο θόρυβο που η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει να παριστάνει την ανήξερη . Γιατί πλέον όλα δείχνουν ότι αν έστω και τα μισά απ΄ όσα φοβούνται οι στρατιωτικοί ότι μπορεί να συμβούν,επαληθευτούν, θα υπάρξουν τεράστιες ευθύνες. Και αυτές δεν θα αφορούν πια τους στρατιωτικούς που έστω και μεμονωμένα λένε δημόσια τα όσα συμβαίνουν. 
Αλλά θα αναζητηθούν και θα υπάρξει καταλογισμός ευθυνών στους...