# #

8 Οκτ 2011

Ν.Παπανδρεου..Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά..."."Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας... Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα...

Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι ...

Αλλα λογια να γ@μιομαστε !!!


Σας παρουσιάζουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ στο mantatanews την επεξήγηση των όρων..Τελικά με τα Ελληνικά έχουμε όντως πολλές λέξεις για να εκφράσουμε κάτι που θέλουμε να πούμε.
Πολλές φορές μας έχει τύχει να λέμε κάτι αλλά να εννοούμε κάτι ανάλογο ή και όχι τόσο.
Έτσι λοιπόν η  ομάδα του Mantatanews σας βοηθά με την επίλυση αυτού του προβλήματος μια για πάντα με την αποφυγή παρεξηγήσεων στο μέλλον.

Τι εννοούμε λοιπόν στα Eλληνικά όταν λέμε τα εξής:

1) Έχεις απεριόριστη ομιλία στο κινητό = Έχεις 1500 λεπτά (το ίδιο και στα sms)
2) Απεριόριστο internet = Έως 24mps    = Το πολύ 10mps εάν είσαι τυχερός και μένεις δίπλα στον κόμβο.
3) Έχεις cosmo έχεις την μεγαλύτερη 3g κάλυψη απο όλα τα άλλα δίκτυα, μα το ίδιο λέει και η voda! = @@ μέντουλες 3g δίκτυο έχεις. Εδώ καλά καλά δεν έχεις gsm θες και 3g!
4) Θα βγείτε είπαν σε εφεδρεία             = Θα απολυθείτε θέλουν να πουν...

Εμένα, πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, και δεν μπορεί στην Ελλάδα να ξεκινάει τη διαδρομή του για να μάθει γράμματα στα παιδιά ένας δάσκαλος με 660 ευρώ τον μήνα

Δεν
πρόκειται να πληρώσω τα χαράτσια που μου επέβαλαν και θα μου επιβάλουν,  διότι δεν είμαι ούτε τούρκος ούτε ραγιάς για να με σφάζει όποτε γουστάρει...Δεν είναι πατρίδα μου το Προτεκτοράτο.
Εμένα, πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, και δεν μπορεί στην Ελλάδα να ξεκινάει τη διαδρομή του για να μάθει γράμματα στα παιδιά ένας δάσκαλος με 660 ευρώ τον μήνα,
για να πάρει 750 ευρώ στα 45 του και να μην κάνει παιδιά δικά του ο ίδιος ποτέ...
Δεν είναι Πρωθυπουργός μου
αυτός ο τύπος που πάει να κάνει τη Θράκη Ειδική Οικονομική Ζώνη υπό την Εντολή της Γερμανίας - ανοίγοντας
έτσι έναν ακόμα δρόμο για την «αυτονόμηση» της περιοχής και τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας...
Είναι πιθανόν αυτός ο ανιστόρητος να μη γνωρίζει ότι οι Ναζί στην Κατοχή διακρίθηκαν εκτός των άλλων και στο σπορ του διαμελισμού της χώρας μας -ώς και ανεξάρτητο «Βασίλειο των Βλάχων» στην Πίνδο έστησαν οι ολετήρες· όμως, πώς να κάνει την Ελλάδα πειραματόζωο της νέας Τάξης, απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά ο επικεφαλής των δωσιλόγων.
*****
Δεν είμαι υπήκοος της Τρόικας.
Είμαι Ελληνας πολίτης -δεν οφείλω καμμιά νομιμοφροσύνη στα ανδρείκελα και τους κουίσλινγκ- δεν είμαι ανδράποδο
δεν οφείλω καμμιά νομιμοφροσύνη σε αυτούς που βουτάνε το υστέρημα του συνταξιούχου κι αφήνουν τον φοροφυγά να πλουτίζει ακόμα περισσότερο.
Δεν είναι (μόνον) φασιστικό, είναι και αηδιαστικό ο Υπουργός -εν προκειμένω ο Παπουτσής- να βάζει τις διαδηλώσεις για το ψωμί στον ίδιο παρονομαστή με την εγκληματικότητα - δεν
αναγνωρίζω συνεπώς καμμιάν εξουσία σε αυτούς που αφήνουν ανυπεράσπιστους τους γέροντες μπροστά στα καλάσνικωφ και τους φταίνε για την άθλια ανικανότητά τους οι διαδηλωτές.
Οχι, δεν είναι πατρίδα μου οι εντολές των τοκογλύφων, πατρίδα μου είναι η τήρηση του Συντάγματος.
Οφείλω να αντισταθώ για λόγους στοιχειώδους ευπρέπειας στον Υπουργό Οικονομικών -εν προκειμένω στον Βενιζέλο- που βάζει 23% ΦΠΑ στην μπουγάτσα αν είναι αλμυρή και 13% αν είναι γλυκιά. Η μαλακία δεν είναι θεσμός,
ούτε μπορεί πατρίδα μου να γίνει ο εκβιασμός, η τρομοκρατία, η καταστολή, ο παραλογισμός και η ανικανότης. 
Και η ντροπή.
Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα, της μάνας μου και του πατέρα μου η ιστορία, των παιδιών το πεδίο -δεν μπορώ να την παραδώσω μικρότερη.
Δεν ανέχομαι πλέον τους χυδαίους που με κατασυκοφάντησαν urbi et orbi ότι είμαι διεφθαρμένος και τεμπέλης, ότι
μαζί τους τα έφαγα.
Οφείλω να τους αντισταθώ. Να τους απονομιμοποιήσω.
Δεν
πρόκειται να πληρώσω τα χαράτσια που μου επέβαλαν και θα μου επιβάλουν, πρώτον διότι δεν είμαι ούτε τούρκος ούτε ραγιάς για να με σφάζει όποτε γουστάρει ο αγάς -ούτε είναι η χώρα μου οθωμανικό σαντζάκι, ώστε νόμος νά 'ναι η ανομία και
δεύτερον δεν θα νομιμοποιήσω με τον οβολό μου τη ληστεία εναντίον όλων μας -διότι δεν πρόκειται περί κάποιας θυσίας για να σωθεί η πατρίδα
αλλά πρόκειται για το τίμημα της προδοσίας -την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο.

Οχι, δεν θα πληρώσω το μερίδιό μου για τα τριάντα αργύρια του Ιούδα, δεν θα γίνω συνένοχός τους.
Ως εδώ!
Δυο χρόνια τώρα η χώρα καταστρέφεται. Σε αυτό συμφωνούν όλοι, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια μάς γύρισαν πίσω στο 1950 -οφείλω συνεπώς να αντισταθώ.
Πατρίδα μου ήταν τα σχολικά βιβλία -τα 3.000 χρόνια της παιδικής μας ηλικίας, απ' τον Ομηρο ώς τον Νίκο Γκάτσο - τι να προδώσω και γιατί; τα κυπαρισσάκια ή τα ηλιοβασιλέματα;
Δεκάδες φορές ώς τώρα στην Ιστορία τον μονόδρομο προς τα Τάρταρα τον έχουν φράξει τα οδοφράγματα...

Εξόντωση: 2.845€ επιπλέον φόρος στους τριτέκνους!Στο «εκτελεστικό απόσπασμα» στέλνει η κυβέρνηση τους τριτέκνους, τους πολυτέκνους και τους αναπήρους, αναγκάζοντάς τους να πληρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ παραπάνω φόρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αλλαγή της φορολογικής κλίμακας, σε συνδυασμό με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, αλλά και η δραματική περικοπή όλων των φοροαπαλλαγών θα αναγκάσουν μια τρίτεκνη, ελληνική οικογένεια να πληρώσει αυξημένο φόρο το νέο έτος πάνω από 5.000 ευρώ!

Η νέα ληστρική επίθεση στο εισόδημα επιβαρύνει κυρίως μικρά και μεσαία εισοδήματα, αφού ακόμα και η αλλαγή στη φορολογική κλίμακα γίνεται στην εισοδηματική κατηγορία των 16.000 ευρώ έως 40.000 ευρώ, στην οποία ανήκουν πάνω από το 50% των Ελλήνων φορολογουμένων.


Πιο αναλυτικά:

Ξεχάστε τις πολεμικές αποζημιώσεις...και δωστε διαφορετικο εργατικο και φορολογικο καθεστως για τους Γερμανους..."επενδυτες" !!!

Ηρθε ο ...ανθρωπος στην αποικια του...Οτι γουσταρει θα


 πει και θα κανει....
Δειτε και τον χαρουμενο, κατουρημενο απο την χαρα


 του ...αρχηγο της φυλης!!!


Η χαρα του Γιωργακη...


Πολλά λόγια για τους Ελληνες, αλλά ουσία μόνο για τα γερμανικά συμφέροντα είχε η πολυδιαφημισμένη επίσκεψη του Γερμανού αντικαγκελάριου Φίλιπ Ρέσλερ στην Ελλάδα.

Ηρθε για να ζητήσει να πληρωθούν οι γερμανικές εταιρίες που έχουν λαμβάνειν από το Ελληνικό Δημόσιο (μεταξύ των οποίων και η Siemens), επιβεβαίωσε ότι η Γερμανία έχει προτείνει τη δημιουργία ειδικών οικονομικών ζωνών, στις οποίες θα ισχύει διαφορετικό εργατικό και φορολογικό καθεστώς (δηλαδή μισθοί Βουλγαρίας για τους Ελληνες) και υποστήριξε ότι οι απαιτήσεις των Ελλήνων για πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία θα «απομακρύνουν» τις δύο χώρες.

 Και το κερασάκι;

 Πρότεινε να δουλέψουμε οι Ελληνες περισσότερο αφού, όπως είπε, «έμαθα από κάποιον επιχειρηματία πως αν οι δουλειές δεν πάνε καλά, πας στο γραφείο δύο ώρες νωρίτερα και φεύγεις μια ώρα αργότερα».

 (Μάλλον δεν έχει πληροφορηθεί τα επίσημα στοιχεία του ΟΟΣΑ ο αντικαγκελάριος, σύμφωνα με τα οποία οι Ελληνες εργάζονται κάθε χρόνο κατά μέσο όρο 2.199 ώρες, δηλαδή τις περισσότερες στην Ευρώπη, και οι Γερμανοί μόλις 1.390, δηλαδή τις λιγότερες στην Ευρώπη).

 Οσο για τις παλαιότερες δηλώσεις του περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ο Φίλιπ Ρέσλερ υποστήριξε ότι καμία χώρα δεν πρέπει να βγει.

Πρέπει όμως ...

O No Jobs παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της GAPple...Δειτε τον ...καλο Δ/ντη !!!Απ’ότι κατάλαβα, ο Steve Jobs είναι ο… «Michael Jackson των gadgets». Αν και το επάγγελμά του δεν έχει καμία σχέση με… Hollywood ή αθλητισμό, λατρεύτηκε ως σούπερσταρ.

 Η αλήθεια είναι πως τα επιτεύγματά του ήταν εντυπωσιακά και προκάλεσαν θαυμασμό ανά τον κόσμο, αλλά ας είμαστε σοβαροί.
 Ειδικά εμείς οι Έλληνες.

Είδα σε πολλά προφίλς στο Facebook, να ανεβαίνουν φωτογραφίες του δαγκωμένου μήλου, ως ένδειξη πένθους για τον εκλιπόντα. Η τραγική ειρωνεία είναι πως ένας από τους λόγους της οικονομικής μας κατάρρευσης, είναι η υπερκατανάλωση.
 Αυτοί που θαυμάζουν τον Steve Jobs, έχουν οικονομικά προβλήματα τώρα, επειδή σπατάλησαν λεφτά για αγορά πανάκριβων (και... υπερχρήσιμων) προϊόντων όπως το iPhone, το iPod, το iPad κτλ. Τέλος πάντων, ο καθένας με τα γούστα του.

Ας αφήσουμε τους Αμερικανούς με τον Jobs κι ας ασχοληθούμε τώρα με τον δικό μας:
 Τον Νο Jobs, το διευθυντή της GAPple, ο οποίος παρουσίασε τα νέα προϊόντα της εταιρείας του που αναμένεται να κάνουν θραύση:............

Οι προυχοντες κι οι Κοτσαμπασηδες...Δειτε το βιντεο..δειτε το!!!

Οι καλα αμειβομενοι οσφυοκαμπτες εχουν την δικη τους γλωσσα κι ειναι και μεγαλη !!!

ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ; ..... η μηπως ηδη μας ελεγχουν???Το Καστρο....βιντεο

Δίας ή Χριστός; …


 Μύθος να ‘ναι κι ότι να ‘ναι!«Αφού λοιπόν ο Ηρακλής κυρίεψε την Τροία, μάζεψε τους άνδρες του, μπήκαν στα καράβια και ξεκίνησαν για την πατρίδα.

 Η Ήρα όμως έστειλε τον θεό Ύπνο να κοιμίσει τον Δια.

 Ελεύθερη τώρα να δράσει κατά Ηρακλή εξαπέλυσε ανέμους και θύελλες πάνω απ’ τη θάλασσα. Που έφερνε μια τρομαχτική τρικυμία. Τα πλοία ανεβοκαταίβεναν σαν καρυδότσουφλα πάνω κάτω στα κύματα και το ένα μετά το άλλο άρχισαν να γεμίζουν νερά και μετά... 

44 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ - ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ
ΟΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ...βιντεο
Η φωτογραφια της χρονιας.....Τι θλιßερό που ο άνθρωπος δεν είναι πάντα έτσι»Η συγκεκριμένη εικόνα, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ψηφιστεί ως η φωτογραφία της χρονιάς.

 Δείχνει μία μητέρα, η οποία από το ένα της στήθος θηλάζει το μικρό της παιδί και από το άλλο, ένα νεογέννητο πιθηκάκι.

 Στη λεζάντα της, η φωτογραφία η οποία δημοσιεύθηκε στον ινδικό τύπο αναγράφει:

Η σοκαριστική αλήθεια για το γάλαΗ χειρότερη πηγή ασβεστίου
Μήπως αυτό σημαίνει ότι μα έχουν κοροϊδέψει και το γάλα δεν περιέχει ασβέστιο;

Φυσικά όχι.

 Το γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο αλλά σε μια μορφή που είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί από τον άνθρωπο.

 Ως αποτέλεσμα το ασβέστιο περνάει από το σύστημα του σώματός μας και εξέρχεται από αυτό σαν άχρηστο
Μόνο στο ωμό γάλα το ασβέστιο είναι εύκολα απορροφήσιμο.

 Από την άλλη ωστόσο είναι αδύνατο να βρεις ωμό φρέσκο μη παστεριωμένο γάλα.
Το ένζυμο φωσφατάση που βρίσκεται στο ωμό γάλα είναι αυτό που κάνει το ασβέστιο εύκολα απορροφήσιμο . 

Δυστυχώς η φωσφατάση, καταστρέφεται εντελώς κατά την διάρκεια της διαδικασίας της παστερίωσης.

Χιλιάδες εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι εκείνοι που πίνουν 3 - 4 ποτήρια γάλα την ημέρα, ...

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ-ΕΡΩΤΙΚΟ .................Επιστροφή στη φασολάδαΣε φτηνές διατροφικές λύσεις οδήγησε η κρίση τον Ελληνα καταναλωτή.

 Οσπρια, ζυμαρικά και λαχανικά αντικαθιστούν ή υπερτερούν σημαντικά σε σχέση με το κρέας και τα ψάρια.

 Από τα σουπερμάρκετ αγοράζονται πλέον μόνο τα απολύτως αναγκαία, τα εστιατόρια αδειάζουν και οι πελάτες μετακινούνται σε πιτσαρίες και σουβλατζίδικα.

Οσπρια, ζυμαρικά και λαχανικά αντικαθιστούν ή υπερτερούν σημαντικά σε σχέση με το κρέας και τα ψάρια στο τραπέζι του Ελληνα, καθημερινά.

 Το φαγητό της προηγούμενη μέρας δεν πετάγεται πλέον, τα εμφιαλωμένα κρασιά είναι σχεδόν παρελθόν...

Δικαιολογημένη αγανάκτηση.....

Ολυμπος...Το βουνο των Θεων !«Κούρεμα» αυτοί, κουραμάνα εμείς!


Δειτε τι συνεβη στην πρωην Αν.Γερμανια....

κι ο παραδεισος τους καλα κρατει.....Μισθοί ... Ινδοκίνας μέσω ... Γερμανίας,

«Κούρεμα» αυτοί,
κουραμάνα εμείς!

Μας φέρονται σαν σε λαό «ιθαγενών».
Λες και οι Ελληνες από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ (για να μην πάμε πιο πίσω) δεν έχουν ξανακούσει ούτε έχουν ξαναδεί πολυεθνική.

Λες και στην Ελλάδα, πριν ο λαός γευτεί τις αγαθές υπηρεσίες του Βενιζέλου, δεν ξέραμε τίποτα: Ούτε από γαλλική «Πεσινέ», ούτε από αμερικανική «Ούλεν».

Λες και περιμέναμε τον Παπακωνσταντίνου και τον Παμπούκη για να μάθουμε και να γευτούμε την προσφορά των μονοπωλίων:
Από «Ζήμενς» και «Τίσεν» μέχρι «Κόκα Κόλα» και κάθε λογής «αδελφή του πετρελαίου».
*
Απευθύνονται στο ελληνικό λαό σαν σε χαχόλο...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ»: Κίνημα αυτόνομο με ρίζες στον αναρχισμό ??? Φωτογραφιες και videos


Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΤΟΥ «ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΓΟΥΟΛ ΣΤΡΙΤ» ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Κίνημα αυτόνομο με ρίζες στον αναρχισμό

Για πολλούς απλούς παρατηρητές, το «νεογέννητο» κίνημα «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ» μοιάζει να έχει έρθει από το πουθενά -μια αυθόρμητη συγκέντρωση νεαρών ακτιβιστών που νιώθουν θυμό και πολιτική δυσαρέσκεια για την οικονομική κρίση, φόβο και ανησυχία για την προοπτική της αμερικανικής μεσαίας τάξης και επιθυμία να αναβιώσουν τις παραδόσεις της δημοκρατικής διαμαρτυρίας.
 
Παρόμοια ήταν, από πολλές απόψεις, η γενική εντύπωση που δημιουργήθηκε και για το πρώτο κύμα των διαμαρτυριών του συντηρητικού κινήματος «Tea Party» κατά της κυβέρνησης Ομπάμα το 2009.

 Και ενώ και οι δύο ομάδες επιζητούν να επιτύχουν στόχους οι οποίοι είναι, με πολλούς τρόπους, εκ διαμέτρου αντίθετοι, το ερώτημα που τίθεται στο φιλελεύθερο στρατόπεδο είναι το εάν οι διαμαρτυρίες με επίκεντρο το πάρκο Ζουκότι στο νότιο Μανχάταν μπορεί να αντιπροσωπεύουν την αρχική έξαψη μιας...

KΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...


Είμαστε εδώ σήμερα για να φωνάξουμε :
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ 
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Ο Αδαμάντιος Κοραής για το Πατριαρχείο - Ελληνική Νομαρχία 1806Η Ελληνική Νομαρχία "Λόγος Περί Ελευθερίας" γράφτηκε το 1806 και αποτέλεσε το ιδεολογικό μανιφέστο της Επαναστάσεως των Ελλήνων ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ο "Λόγος Περί Ελευθερίας", αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα που γράφτηκαν την συγκεκριμένη περίοδο. Ο Αδαμάντιος Κοραής στο παρακάτω απόσπασμα από το συγκεκριμένο έργο, επεξηγεί ακριβώς τις αντιθέσεις που είχαν οι υποδουλωμένοι Έλληνες με το Πατριαρχείο και την αντίθετη στάση του πριν και κατά την πορεία αυτών προς την Ελευθερία... 

ΜΥΘΩΔΙΑ: ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ?Το καλοκαίρι του 2001 (αν δεν κάνω λάθος) ο Βαγγέλης Παπαθανασίου έκανε μια συναυλία στις στύλες του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα και το μουσικό έργο που παρουσίασε ονομάζετε Μυθωδία.
Λέγεται ότι την είχε συνθέσει από το ΄93 και ότι την είχε κάπου καταχωνιασμένη, ώσπου η NASA, ζήτησε από διάφορους συνθέτες κάποιο μουσικό θέμα το οποίο θα γινόταν ο ύμνος για την αποστολή ενός δορυφόρου στον Άρη, που θα χαρτογραφούσε τις υπόγειες ποσότητες νερού (πάγου). Υπήρξαν πολλές προσφορές, αλλά επικράτησε η Μυθωδία!!!! Το CD υπάρχει μέσα στον δορυφόρο και παίζει συνέχεια τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου!
Η συναυλία ήταν πληρωμένη από τη NASA και το ελληνικό κράτος δεν έβαλε ούτε μια δραχμή για να υποστηρίξει αυτόν τον μεγάλο Έλληνα που είναι αναγνωρισμένος στα πέρατα του κόσμου. Αρκετοί άνθρωποι όταν άκουσαν την Μυθωδία πίστεψαν ότι κάπου στο υπόβαθρο υπήρχαν στίχοι και για το συγκεκριμένο θέμα έγιναν και κάποιες εκπομπές στην τηλεόραση όπως του Κώστα Χαρδαβέλλα. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι στο υπόβαθρο πραγματικά ακούγονται στίχοι. Πάμε να τους δούμε παρακάτω:

Ελλαδαρα.............βγαλαν και νομο γι αυτο...αν ειναι δυνατον...!!!Ρωσική θύελλα κατά κυβέρνησης Παπανδρέου μετά τους "πάγους"...πως θα μας φαινόταν να έστελνε η Ρωσία ένα τάγμα


 να συνασκηθεί με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στον


 Έβρο;

Image
Σφοδρή είναι η αντίδραση της Ρωσίας στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχει σε άσκηση του ΝΑΤΟ στα ρωσο-λιθουανικά σύνορα δίπλα στον υπό ρωσικό έλεγχο θύλακα του Καλίνινγκραντ θέτοντας στην διάθεση τοιυ ΝΑΤΟ το Deployable Corps Greece (NDC-GR με έδρα τη Θεσσαλονίκη).


 Μάλιστα πρόκειται να δαπανηθεί και ποσό ύψους...

Vangelis - "Mythodea" - Athens - Temple Of Zeus....... καταπληκτικο...........

..αλλα και απιστευτο !!! Ποιο σκοπο, ομως , ειχε?


Ποιος πληρωσε την ολη παρασταση ???

δηλωσε ο εκπροσωπος της τρόικα...

Ουτε μια σταγονα αιματος δεν θα μας αφησουνε, οι...Δρακουλες !!!
καλημερααα..Σαββατο πρωι...

ενας ωραιος ζεστος ηλιος κανει τη γη να αχνιζει μετα απο τοσο νερο που ριξε ο θεος ουρανος...
(στις κορφες του Ολυμπου το κανει συχνα ο...Διας)

τι πιο ωραιο απο να καφεδακι "φατσα καρτα" με το ηλιο..

μια εφημεριδα....

ωωωωωχχχχ τι τοθελα ..ποια εφημεριδα..

τι να διαβασω αλλο...
μου χαλασε την διαθεση...


ξεχαστηκα...αυτο γινοταν πριν αρκετα χρονια...

η τουλαχιστον ετσι νομιζαμε........

 Τωρα πια η μαγεια της εφημεριδας ,ειδικα το Σαββατοκυριακο με τον πρωτο καφε και τεσσερα τσιγαρα "που ελεγε και ο Νικος Παπαζογλου",εχει πια περασει.

 Σημερα οι εφημεριδες εχουν μεταλλαχθει , οι "δημοσιογραφοι" εχουν κι αυτοι μεταλλαχθει....

 εχουν γινει πια πραγματικη εξουσια..
πιονακια βεβαια ,πολυ καλα αμοιβομενα, των αχορταγων,λαιμαργων αφεντικων τους.

 Ασε ,μην αναφερουμε τωρα τα "καλα παιδια" της τηλεορασης...Μου θυμιζουν κατι, οχι πολυ παλιες, αμερικανικες ταινιες οπου καποιοι τυποι "ζομπι" προσπαθουσαν με γελοιο τροπο να κυριαρχησουν στον πλανητη ,να τον καταστρεψουν, να επιβαλουν τη νεα ταξη πραγματων.

 Τις θυμαστε σιγουρα αυτες τις ταινιες..ολοι λιγο-πολυ τις εχετε δει.

 Πεστε μου την αληθεια, οταν τους βλεπετε στο γυαλι ,αυτους δεν σας θυμιζουν?

 Γελοια υποκειμενα..μεταλλαγμενα ανθρωποειδη..υποταγμενα πληρως στα αδηφαγα μεταλλαγμενα τομαρια που μας πινουν το αιμα λαιμαργα.

 Ουτε σταγονα δεν θα μας αφησουν.. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ....

Θα μεινουν στην ιστορια ωσαν ...ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ !!!

 Ας κανουμε αυτη τη ταινια να τελειωσει με "χαπυ εντ"..απο εμας εξαρταται.

 ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.... Αν αντιδρασουμε ολοι μαζι...δεν θα χουν μερος να κρυφτουν.....

 Ειναι τοσο λαιμαργοι , ηλιθιοι, οι κοιλιες τους τοσο αχορταγες, που δεν βλεπουν οτι τους εχουμε παρει χαμπαρι πλεον..

 οτι μας οδηγουν σε βαρβατο ξεσηκωμο....................


Ξεφυγα παλι...οργιστηκα.... με το ανεφερα τους "δημοσιογραφους"..κι ειχα μια ωραια διαθεση να γραψω κατι ομορφο, αισθανομενος την ζεστασια του απολλωνιου ηλιου...
την πεντακαθαρη μυρωδικη αυρα...
......την ζωη που ναι δικη μας και δεν την χαριζουμε σε κανεναν παρα μονο στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..............................................................

Αριστοφανης