# #

13 Ιουν 2015

Παραιτήθηκε ο διευθυντής Τύπου της ΔΕΗ μετά την εντολή για έρευνα στα εκατομμύρια των διαφημιστικών δαπανών

Ραγδαίες εξελίξεις στη ΔΕΗ, ύστερα από την εντολή του Παναγιώτη Νικολούδη για έλεγχο στις διαφημιστικές δαπάνες της επιχείρησης. 

Ο διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ της εταιρείας Κίμων Στεριώτης υπέβαλε την παραίτησή του, με σκοπό όπως ισχυρίζεται, να διευκολύνει την έρευνα.

Νωρίτερα ο υπουργός είχε δώσει εντολή για διενέργεια....

Άρθρο-φωτιά από τον Στίγκλιτς για τους δανειστές

Οι ηγέτες της ΕΕ συνεχίζουν να παίζουν ένα παιγνίδι ακραίας πολιτικής με την ελληνική κυβέρνηση, ενώ η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τις αξιώσεις των πιστωτών της καλύπτοντας πολύ περισσότερο από το μισό δρόμο, επισημαίνει ο Αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς σε άρθρο του Project Syndicate.
«Ωστόσο η Γερμανία και οι λοιποί πιστωτές της Ελλάδας συνεχίζουν να αξιώνουν να ενταχθεί σε ένα πρόγραμμα το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι ..

Οι νέοι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης.



1ο Κατερίνης
ΣΟΡΩΤΟΥ
ΦΛΩΡΑ
29,64






2ο Κατερίνης
ΝΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
33,5






3ο Κατερίνης
ΣΑΜΑΡΑ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ
23,81

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
19,31






4ο Κατερίνης
ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
32,38






5ο Κατερίνης
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ
ΓΑΒΡΙΗΛ
23,5






6ο Κατερίνης
ΟΡΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
29,57






7ο Κατερίνης
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
22,52

ΓΑΛΕΡΗ
ΙΟΥΛΙΑ
22,37






8ο Κατερίνης
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ
16,6

ΤΖΟΜΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
20,08






9ο Κατερίνης
ΤΑΚΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
25,75






10ο Κατερίνης
ΧΡΥΣΑΦΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ
29,5






11ο Κατερίνης
ΣΑΠΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
24,07

ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
20,7






12ο Κατερίνης
ΦΕΛΕΚΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
25






13ο Κατερίνης
ΚΟΣΚΙΝΑΣ Ν.
ΧΡΗΣΤΟΣ
26,29






14ο Κατερίνης
ΤΟΝΑΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
27,27

ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
19,29






15ο Κατερίνης
ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
24,15

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
13,48






16ο Κατερίνης
ΚΑΦΑ
ΣΟΦΙΑ
17,29

ΚΟΣΚΙΝΑΣ Δ.
ΧΡΗΣΤΟΣ
19,7

Το ΔΝΤ δανείζει τους ΝΑΖΙ του Κιέβου χωρίς συμφωνία, ενώ εκβιάζει την Ελλάδα !!!

ukrainians_neonazis

Τελικά αυτοί οι « γύπες» του ΔΝΤ , ποιο ακριβώς παιχνίδι «παίζουν» με την χώρα μας ; 

Ζητούν από μια  «γονατισμένη» ελληνική οικονομία και κοινωνία να πάρει και άλλα μέτρα εκβιάζοντας και απειλώντας χωρίς αιδώ , ενώ η χώρα είναι τυπική όλο το προηγούμενο διάστημα στις πληρωμές των δόσεων της 

ενώ την ίδια  στιγμή το ίδιο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , είναι διατεθειμένο να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την Ουκρανία , ακόμη και αν...

12 Ιουν 2015

Και τι θα γίνει στο τέλος; Θα πάρει υπό μάλης όλες τις συμβιβαστικές προτάσεις ο Τσίπρας και θα τους αποχαιρετήσει....

Άι σιχτίρ, επιτέλους...





Ακούστε κατάσταση: 
Έφτασε να παριστάνει τον θυμωμένο με την κυβέρνηση και τον Τσίπρα ακόμα κι ο καλός κ' αγαθός Γιούνκερ. 
Ενώ ο Σόιμπλε είναι διαρκώς συννεφιασμένος και κάθε τόσο μπουμπουνίζει. 
Η Μέρκελ μαλακά - πιο μαλακά ζητάει όσα ζητούσε πάντα. 
Ο Ντάισελμπλουμ ενοχλείται δημοσίως εμφανώς ενοχλημένος. Αυτός ζητάει εκμοντερνισμένο ασφαλιστικό σύστημα. 
Ανατριχίλα! Και η Κομισιόν απορρίπτει απορρίπτοντας τα απορριπτόμενα που θα απορρίψει με νέες απορρίψεις - μέσω διαρροών.


Λοιπόν, εντάξει,

Εξηγήσεις για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη SIEMENS καλείται να δώσει ο Στουρνάρας

Ο Γιάννης Στουρνάρας καλείται να εξηγήσει πώς και γιατί υπέγραψε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens, ενώ πρόταση και για την κλήτευση του  Βαγγέλη Βενιζέλου υπέβαλαν μέλη της  Εξεταστικής Επιτροπής που εξετάζει το σκάνδαλο διακίνησης μαύρου χρήματος από την γερμανική εταιρεία.

Με συντριπτική πλειοψηφία (14 υπέρ, 2 κατά και 1 παρών)  η εξεταστική Επιτροπή  καλέσει σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις της τον διοιηκητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ.  Γιάννη Στουρνάρα, ενώ την ίδια ώρα απέλπιδα προσπάθεια να κλείσει ποινικά και αστικά η υπόθεση του σκανδάλου Siemens έκανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μπάμπης Αθανασίου, αρνούμενος να δεχθεί την κλήτευση του Γιάννη Στουρνάρα και υποστηρίζοντας πως αν...

Αλητεία του Πρώτο Θέματος..Στέλνει SMS σε κόσμο, που μιλάνε για χρεοκοπία το Σαββατοκύριακο




























Στην παραπάνω φωτογραφία, βλέπετε SMS που στέλνει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", του Θέμου Αναστασιάδη,  σε αναγνώστες του.....

Από όλες τις ειδήσεις της ημέρας, επέλεξε να στείλει την συγκεκριμένη δήθεν αποκάλυψη του Bloomberg (γνωστού φερέφωνου των δανειστών), ότι υπάρχει σήμερα τελεσίγραφο 24 ωρών προς την ελληνική πλευρά να συμφωνήσει με τα άθλια αιτήματα των δανειστών, αλλιώς έρχεται χρεοκοπία.....

Και εντάξει,

Έρευνα για τις διαφημιστικές δαπάνες στη ΔΕΗ – Καταγγελίες για εκατομμύρια σε ανύπαρκτα ΜΜΕ

Εντολή για διενέργεια ελέγχου έδωσε ο Παναγιώτης Νικολούδης στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) και στο Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), πάνω στις διαφημιστικές δαπάνες της ΔΕΗ μέχρι το 2014. 
Από το γραφείο του υπουργού Επικρατείας κάνουν λόγο για..

Σοφία Σακοράφαστο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο: Αρνούμαι να ψηφίσω εναντίον της Κριμαίας!(βίντεο)

«Είμαι έντεκα μήνες σε αυτό το κοινοβούλιο και στο διάστημα αυτό έχουμε τοποθετηθεί για την Ουκρανία και τη Ρωσία όσο για κανένα άλλο ζήτημα.
Συγχαίρω τον εισηγητή γιατί κατάφερε επάξια να παρουσιάσει το πιο ψυχροπολεμικό κείμενο που έχω δει.
Διαβάζοντας το αναρωτήθηκα αν πρόκειται για έκθεση γραμμένη και διαμορφωμένη από εκλεγμένους βουλευτές ή είναι ψήφισμα του ΝΑΤΟ.
Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας με ..

Λεπτοκαρυά....Ιδανικός προορισμός


Αμμώδης παραλία με ψιλό βοτσαλάκι και πλούσια βλάστηση, βραβευμένη με τη Γαλάζια σημαία της Ευρώπης, στους πρόποδες του Ολύμπου. Οργανωμένη και ασφαλής προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές αλλά και για κάθε τύπο επισκέπτη.


Βρίσκεται πολύ κοντά στον οικισμό της Παλαιάς Λεπτοκαρυάς, στα Αρχαία Λείβηθρα, τόπο ταφής του μυθικού Ορφέα, καθώς και στη..

Λεγκρέν... "Tο πρόγραμμα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα «βάρβαρο» και με «λάθος παραδοχές» που οδήγησαν «σε απάνθρωπες συνθήκες τον ελληνικό λαό»".



«Απολύτως απαραίτητη είναι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αλλιώς οι πιθανότητες ανάκαμψης του ελληνικού λαού είναι πάρα πολύ ισχνές» ανέφερε ο οικονομολόγος Φιλίπ Λεγκρέν , πρώην σύμβουλος του πρώην Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. 

Μάλιστα εκτίμησε πως ο κυρίαρχος λόγος, για τον οποίο δεν επελέγη ως λύση στο ελληνικό πρόβλημα, ήταν η «επιθυμία να αποφευχθούν ζημιές για τις γαλλικές και τις ..

Ήταν να μην ξυπνήσει το πειραματόζωο…



Ο Πήτερ Σπήγκελ των Financial Times είναι κάτι σαν ο ημίθεος της ενημέρωσης, για μια μερίδα του ελληνικού διαδικτυακού χωριού. Οι χωρικοί αυτής της κατηγορίας ακολουθούν με δέος τον «γκουρού» τους. Δεν προλαβαίνει να γράψει οποιαδήποτε παπάρα -άνευ συγχωρήσεως-, και σπεύδουν ηδονικά να την προβάλλουν ή να την επικαλεστούν, όπως ο πιστός επικαλείται το λόγο του Θεού ή ο αμετανόητος νεοφιλελεύθερος τη Θάτσερ…

Σήμερα συγκλονίστηκαν και πάλι. Ο μέγας μάγος της φυλής των ζουλού της δημοσιογραφίας, σχολίασε στο Τwitter ότι «ο Τσίπρας ήταν ...

και που είσαι ακόμα....

...

11 Ιουν 2015

Ιδιωτικοποίηση Φυσικών Πόρων η μέγιστη ανοησία της ανθρωπότητας...



Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την υπόθεση “ιδιωτικοποίηση των φυσικών πόρων”.


Έχω γράψει κι άλλες φορές ότι οι φυσικοί πόροι δεν είναι κοινωνικά αγαθά, όπως πεπλανημένα υποστηρίζουν τα πολλά κινήματα ενάντια στην ιδιωτικοποιήσή τους, τα οποία αναπτύχθηκαν εντός του καπιταλιστικού-καταναλωτικού συστήματος ως φυσικά αντισώματα. 

Οι φυσικοί πόροι είναι αρχέγονα αγαθά κοινοκτημοσύνης όλων των πλασμάτων του Οικοσυστήματος, του μοναδικού δηλαδή αυθύπαρκτου άρα αληθινού και τέλειου συστήματος, στο οποίο περιέχεται ως υποσύνολο το τεχνητό, χωλό και ...

Το 69% των πολιτών της Τσεχίας απορρίπτει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα...


Πολύ υψηλό εξακολουθεί να είναι το ποσοστό των πολιτών της Τσεχίας που αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, με τον πληθυσμό της χώρας, στη συντριπτική πλειονότητά του (69%), να απορρίπτει το ευρώ,

Είστε ακόμα υπέρ των Μνημονίων ???Δείτε


Στα χρόνια των μνημονίων οι μισθοί μειώθηκαν έως 45%, οι συντάξεις έπεσαν κατά 40%, οι φόροι αυξήθηκαν 72 φορές, καθιερώθηκαν εννέα «έκτακτες» εισφορές, αλλά το χρέος εκτινάχθηκε. 

Από το 129,7% του ΑΕΠ που ήταν το 2009, «σκαρφάλωσε» στο 174,5% του ΑΕΠ το 2014.


Ο πίνακας που ακολουθεί με την πορεία του χρέους, είναι άκρως αποκαλυπτικός....

Η μαρτυριάρα Σπυράκη στο Ευρωκοινοβούλιο: Συμμορφώστε την Ελλάδα!!!!!! Οι "Εφιάλτες" δεν τελειώνουν

Σφορδή επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση από την... Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου εξαπέλυσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, κάνοντας λόγο για "ακραία αριστερή ιδεολογία".




Η Μαρία Σπυράκη καταφέρθηκε εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης με αφορμή την μη αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ και την αύξηση της συμμετοχής των ιδιωτών, στην χθεσινή Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε ακόμη την ελληνική κυβέρνηση για "ακραία αριστερή ιδεολογία", αλλά και για φλέρτ με την Ρωσία ενώ κάλεσε την Ευρώπη να την...