# #

19 Δεκ 2020

Ένα κουβάνικο εργαστήριο και τα 4 εμβόλια κατά του COVID-19

 

Σπούτνικ / Ηλίας Πιτάλεφ 

Ο Ιταλός Fabrizio Chiodo είναι καθηγητής Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Αβάνας και είναι επικεφαλής της λίστας ξένων συνεργατών που συμμετέχουν στην ανάπτυξη δύο εμβολίων κατά του COVID-19 στο Finlay Institute of Cuba: Soberana 1 και Soberana 2. (Κυρίαρχος 1 και Κυριάρχος 2

"Η εμπιστοσύνη του λαού είναι ένας θεμελιώδης πυλώνας της κουβανικής αντίδρασης στην επιδημία", εξήγησε ο Chiodo σε συνέντευξή του στον Σπούτνικ στην οποία αξιολόγησε γιατί ο σκεπτικισμός έναντι των εμβολίων που κυριαρχεί σε μεγάλο μέρος του κόσμου δεν προκαλεί υποτροπή στην Κούβα.

- Η Κούβα έχει επί του παρόντος τέσσερα υποψήφια εμβόλια σε κλινικές δοκιμές, δηλαδή, στη φάση δοκιμών σε εθελοντές. Δουλεύω σε δύο υποψηφίους του Ινστιτούτου Finlay: Soberana 1 και Soberana 2.

Το πρώτο ολοκληρώνει έναν συνδυασμό φάσεων ένα και δύο, ενώ το δεύτερο ολοκληρώνει την πρώτη φάση. Αντ 'αυτού, οι άλλοι δύο υποψήφιοι από το Κουβανικό Κέντρο Γενετικής Μηχανικής και Βιοτεχνολογίας ολοκληρώνουν την πρώτη φάση. Αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχεί γιατί σκοπεύουμε να ολοκληρώσουμε την τρίτη φάση του Soberana τον ...

Η μοχθηρή κουτοπονηριά του υπαρχηγού και ο ρουφιάνος

 

Το κανάλι καρφώνει παραβάτες, οι άνθρωποι του  Άδωνι καρφώνουν το κάρφωμα, ο υπουργός καρφώνει κανάλι και δημοσιογράφο

Ω καιροί, ω ήθη. Έδειξε στο Mega o Ευαγγελάτος κάποια πλάνα από καταστήματα του Χαλανδρίου. Από κείνα που κατέχει η μεσαία τάξη, στον δρόμο προς τα χρυσά κουτάλια του Μητσοτάκη. 

Αναζητώντας λοιπόν αγωνιωδώς λίγο οξυγόνο, εν μέσω ασφυξίας, οι καταστηματάρχες παραβίασαν τους σιδηρούς κανόνες του lockdown και επέτρεπαν στους πελάτες να δοκιμάζουν έξω από το κατάστημα ρούχα και παπούτσια πριν τα παραλάβουν. 

Και τα έδειξε ο γνωστός δημοσιογράφος χωρίς να κρύψει πρόσωπα και διευθύνσεις. 

Πράγμα που έπρεπε να κάνει αν ήθελε, όπως είπε εκ των υστέρων, να αποκαλύψει καταστάσεις και όχι να «δώσει» κόσμο στις διωκτικές αρχές.

Πάει αυτό. Κάποιοι ειδοποίησαν τον Άδωνι, ο οποίος ήταν στην Αμερική. 

Για επενδύσεις!!!!!!!

Και άμ’ έπος άμ’ πρόστιμα, ο υπουργός ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή, και φυσικά το αίτημά του έγινε δεκτό. 

Και τι έκανε ο εθνικός έμπορος επενδύσεων, που έχει βάλει στο μάτι τους εμπόρους ενδύσεων; 

18 Δεκ 2020

Η Ελβετία δεν εγκρίνει τα νέα εμβόλια

 

Η ιατρική ρυθμιστική αρχή της Ελβετίας, Swissmedic, δήλωσε ότι δεν έχει επαρκείς πληροφορίες, για να εγκρίνει τα τρία διαφορετικά εμβόλια που έχει παραγγείλει η κυβέρνηση.

Η ρυθμιστική αρχή δήλωσε ότι της λείπουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα. Έχουν επικοινωνήσει με τους κατασκευαστές, οι οποίοι έδωσαν στοιχεία από τις μελέτες τους.

“Μας λείπουν στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα των κλινικών μελετών, καθώς και για τις σημαντικές υποομάδες που...

Σε λίγες μέρες και στην Πιερία τα νέα μέτρα Μητσοτάκη...Δείτε τα



 1)Επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από της 18:00 το απόγευμα έως της 05:00 το πρωί εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

2)Αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου, ακόμα και με την μέθοδο του click-away, των κομμωτηρίων, των καταστημάτων περιποίησης νυχιών, των...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: 'Δεν σας φοβόμαστε, εσείς να μας φοβάστε"

 


Όπως ήδη έχουμε ενημερώσει σχετικά, την Τετάρτη 16/12/20 ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ στην συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της ΟΕΝΓΕ και της ΑΔΕΔΥ δεσμεύτηκε πως θα επανεξέταζε το θέμα των μετακινήσεων του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του «Άγιου Σάββα» και μέλους του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και άλλων υγειονομικών, από τον Άγιο Σάββα προς άλλο νοσοκομείο. Μάλιστα ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ είχε δεσμευτεί ότι μέχρι την επανεξέταση του ζητήματος δε θα γίνει καμία μετακίνηση. 

Ωστόσο σήμερα, Παρασκευή 18/12/20, αιφνιδιαστικά, μετά από εντολή του υπουργείου, αποφασίστηκε να δρομολογηθούν οι μετακινήσεις εντός την ημέρας. 

Αν νομίζουν οι υπουργοί και η κυβέρνηση ότι με αυτόν τον χυδαίο, αυταρχικό κατήφορο θα φοβίσουν κανέναν, είναι πολύ βαθιά γελασμένοι.  

Οι υγειονομικοί της δημόσιας περίθαλψης που επί μήνες δίνουν στο πλευρό των ασθενών τη μάχη ενάντια στο θάνατο, που οι ίδιοι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν πάνω στο καθήκον, δεν πρόκειται να φοβηθούν τις ΕΔΕ, τις διώξεις και τις εκδικητικές μετακινήσεις που ...

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ: «Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»



Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με: 


 
1. το άρθρο 10 της από 11.03.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, (ΦΕΚ 55 Α) «Μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19» που κυρώθηκε με άρθρο 2 του ν. 4682/2020 (ΦΕΚ 76 Α),
2. Τη με αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 80189 ΚΥΑ (ΦΕΚ 5486 Β/12.12.2020) «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00»
3. Τη με αρ πρωτ.:ΔΙΔΑΔ/Φ.69/136/οικ.22080/30.11.2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού –24η Εγκύκλιος»
4. Τη με αρ. 426/77233/13.11.2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. «Ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας».

 Θέματα:

17 Δεκ 2020

Μην ανησυχείτε, όλα ¨καλά¨ θα πάνε.


ΥΠΕΡΟΧΑ¨ …Και έλα να δεις τι θα γίνει.
Υποχρεωτική έντυπη… συναίνεση.

Αυτό και αν είναι ¨δημοκρατική¨ φροντίδα.

Άντε αγαπητοί μου συμπολίτες. Μη τυχόν και ξανα-ισχυριστείτε πως δεν έχετε ενημερωθεί για το τι σας περιμένει, γιατί αλλοίμονό σας, έτσι ?
Με την υπογραφή αυτού του εντύπου (εικ.1) επιβεβαιώνεις (εσύ ο καθένας) πως έχεις ενημερωθεί –

Λεπτοκαρυά... Κάλλιο αργά - παρά ποτέ


Καθαρίζονται τα φρεάτια τις 2 τελευταίες μέρες στη Λεπτοκαρυά.



Δε θα γράψω άλλο σχόλιο  διότι ....

Δειγματοληψίες για τεστ Covid-19 κάθε Τρίτη πρωί στον χώρο του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου

 

Κέντρο Δειγματοληψίας Τεστ Covid-19 στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου



Δειγματοληψίες για τεστ Covid-19 θα πραγματοποιούν Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ Πιερίας στον χώρο του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου. 

Οι δειγματοληψίες θα γίνονται κάθε Τρίτη πρωί (08:30 πμ – 12:30 μμ).

Η δειγματοληψία θα γίνεται χωρίς να..

16 Δεκ 2020

Σκάνδαλο στη Γερμανία! Τεστ PCR... ένα ακριβοπληρωμένο σκουπίδι!

 


Ένα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στην Γερμανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά την δημοσίευση συμπερασμάτων 23 διεθνών ιολόγων, μικροβιολόγων και σχετικών επιστημόνων, που αποδεικνύουν ότι όλα τα τεστ PCR, σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR) βγαίνουν "ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ"! (Έκθεση Μπόργκερ).


Σ΄αυτά τα τεστ βασίστηκε όλη η πολιτική "αντιμετώπισης της πανδημίας". Οι έρευνες, οι δρακόντιες επιστημονικές συμβουλές, για οικονομικά λοκντάουν, για πρόστιμα, ξύλο, συλλήψεις, κοινωνική αποστασιοποίηση.

Το σκάνδαλο περιλαμβάνει τον ας τον πούμε "Τσιόδρα της Γερμανίας", επικεφαλής της συμβουλευτικής ομάδας της Μέρκελ, για τον ιό, δόκτωρα Κρίστιαν Ντρόστεν.

Από τις 23 Ιανουαρίου του 2020, όταν οι θάνατοι, στην Κίνα, έφταναν μόλις τους 6 νεκρούς, ο Ντρόστεν με αρκετούς συναδέλφους του,

15 Δεκ 2020

Μόνο στο τσίρκο των Μητσοτάκηδων μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα

 

Mούφα με πατέντα μυρίζει η ιστορία των

 "πρακτόρων 000"😂😂


 Από αυτά που ανακοίνωσαν χτες το απόγευμα τα κανάλια, συνάγεται ότι οι δύο φοβεροί και τρομεροί ... "κατάσκοποι" και "προαιώνιοι εχθροί του έθνους" αφέθηκαν ελεύθεροι, λόγω του ότι ... δεν πιάστηκαν επ' αυτοφώρω, επί το έργον!!! 

Ακόμα το ψάχνουν λέει το θέμα τα λαγωνικά της ΚΥΠ (των πρακτόρων η σχολή, που είσαι αμίμητε πράκτορα Θού-Βού και συ υποπράκτορα Μάπ μαζί!). 

Μάλλον μια μούφα με πατέντα μυρίζει και αυτή εδώ η ιστορία των "πρακτόρων 000" και των "αστυνόμων Σαΐνηδων". 

Προφανώς για εσωτερική κατανάλωση. Για να ξεχνάμε την πείνα, τη σκλαβιά και το θανατικό σε τούτα τα χρόνια της πανούκλας.

Ξέρετε εσείς σε κανένα κράτος του κόσμου να έχουν ποτέ πιάσει πραγματικούς κατασκόπους, που μάλιστα να έχουν "ομολογήσει" τη "δράση" τους, και να τους έχουν αφήσει ελεύθερους γιατί ... πέρασε το αυτόφωρο;

Ο Όλιβερ Στόουν εμβολιάστηκε... αλλά στη Μόσχα!

 https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=e2727a8ec840dd3de6e339d20e533672-l&n=13&fbclid=IwAR1KwKhm3RS0HvzNZpiNDPf0OXaVW_ETcTLNRNbxwZUSsGu_UcGKcs1spg4


Ο Όλιβερ Στόουν εμβολιάστηκε. 

Όχι στην Ουάσιγκτον. 

Στη ΜΟΣΧΑ!


Ο πολυβραβευμένος αμερικανός σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν, βρέθηκε στη Μόσχα την περασμένη βδομάδα και έκανε το εμβόλιο, Sputnik V, δηλώνοντας ότι έχει...

Κρήτη : Oι έμποροι και ανοίγουν στις 18/12 τα καταστήματα κάτω των 200 τ.μ.




Σχόλιο....

και καλά κάνουν.

Επιτέλους κάποιοι συνέλληνες αποφάσισαν να αντισταθούν στον φασισμό και στην πείνα που έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της.

Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο ασυδοσίας, υπερβολής και γελοιότητας.

Διέλυσαν τη δημόσια υγεία , δεν πήραν κανένα μέτρο από τον Μάρτιο για την προετοιμασία του δεύτερου κύματος παρ όλες τις δηλώσεις των Μητσοτάκηδων ήδη από την άνοιξη ότι θά ρθει το δεύτερο κύμα το φθινόπωρο, είμαστε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη σε γιατρούς και νοσοκόμους.

Όμως δίνουν συνεχώς χρήματα του ελληνικού λαού στα ΜΜΕξαπάτησης αλλά δεν δίνουν στα ΜΜΜ και μάλιστα ο Κυριάκος στα κανάλια δήλωσε χωρίς ίχνος ντροπής .."δε μπορούμε να γεννήσουμε λεωφορεία, δεν έχουμε λεφτά".

Άφησε ανοιχτά τα διόδια (λες κι εκεί δεν κολλάει ),μη τυχόν και χάσουν χρήματα οι δικοί του φίλοι.

Τα πρόστιμα πέφτουν βροχή σταν απλό λαό, ενώ ο ίδιος ,ο ανέμελος, ο ανθρώπινος και άλλες τέτοιες αηδίες , κάνει βόλτες όπου γουστάρει και φωτογραφίζεται χωρίς μάσκες με διάφορους μες στη μεγάλη χαρά.

Οι αυτοκτονίες των απεγνωσμένων Ελλήνων άρχισαν πάλι αλλά δεν τους καίγεται καρφάκι...

Είναι η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση όλων των εποχών στην Ελλάδα.


                          Εχω και μια απορία...Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει;

Από τον Μακρυγιάννη … στην Μερκούρη … & από την Μελίνα …. στην Μενδώνη ! ! !



Ο στρατηγός Μακρυγιάννης (ήρωας της επανάστασης του 1821) μας αναφέρει στα απομνημονεύματά του: “Είχα, (μας λέει) δυο αγάλματα περίφημα, μια γυναίκα και ένα βασιλόπουλο, ατόφια, φαίνονταν οι φλέβες, τόση εντέλεια είχαν. Όταν χάλασαν τον Πόρο, τά ’χαν πάρει κάτι στρατιώτες και στ’ Άργος θα τα πουλούσαν κάτι Ευρωπαίων. Χίλια τάλαντα γύρευαν . . . . Πήρα τους στρατιώτες, τους μίλησα: «Αυτά, και δέκα χιλιάδες τάλαντα να σας δώσουνε, να μην το καταδεχτείτε να βγουν από την πατρίδα. Γι’ αυτά πολεμήσαμε . . . .»”.



Η Μελίνα Μερκούρη (υπουργός πολιτισμού 1981 έως 1989 & 1993 έως 1994), είπε στον διευθυντή του Βρετανικού μουσείου: “Θέλω τα μάρμαρά μου πίσω”. Ήταν εκείνη που έβαλε τα θεμέλια, για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, στην Ελλάδα. 
Η Μελίνα, ως υπουργός πολιτισμού της Ελλάδας, έθεσε το θέμα στο Μεξικό, στη “διεθνή διάσκεψη υπουργών πολιτισμού της UNESCO”: “Πρέπει να καταλάβετε τι σημαίνουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα για εμάς”, έλεγε. “Είναι το καμάρι μας. Είναι οι θυσίες μας. Είναι η ουσία της ελληνικότητάς μας”. Και “αν με ρωτήσετε, εάν θα ζω όταν τα μάρμαρα του Παρθενώνα επιστρέψουν στην Ελλάδα, σας λέω πως ναι, θα ζω. Αν όμως έρθουν αργότερα, εγώ θα ξαναγεννηθώ . . . .”.
Πριν από λίγες ημέρες, ψηφίστηκε ο νόμος, για τον “δανεισμό ελληνικών αρχαιοτήτων σε ξένα μουσεία έως και για πενήντα χρόνια”. 
Η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, αναφέρει:

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από τον καθηγητή Ιωαννίδη: «Η λύση "κλειστείτε μέσα μέχρι να έρθει το εμβόλιο και αν..." είναι καταστροφική!»

 


Γιάννης Ιωαννίδης στο Omega Κύπρου: Οι επιθέσεις που δέχομαι ότι είμαι αρνητής του ιού και αρχηγός των αρνητών κλπ είναι αστείες και δεν νομίζω να αξίζει κανείς να ασχοληθεί. Διακινούνται από ανθρώπους που δεν σχετίζονται με επιστήμη και κυρίως δρουν στο «πανεπιστήμιο» του Φέισμπουκ.

Η καραντίνα με βάση τα δεδομένα που έχουμε είναι απίθανο να έχει αποτελεσματικότητα. 
Πρόκειται για ένα θεατρικό μέτρο το οποίο μάλιστα είναι και επιβλαβές καθώς σε ήδη εγκατεστημένο επιδημικό κύμα, αναγκάζουμε πολλούς ανθρώπους να περνούν την ώρα τους σε κλειστούς χώρους συχνά μαζί με ευπαθείς ανθρώπους. 

Το να κλείνεις τα καταστήματα δεν έχει καμία αποτελεσματικότητα. 
Σαν να θυμόμαστε τα προϊστορικά χρόνια που ο βασιλιάς θυσίαζε ...

14 Δεκ 2020

Ακόμα μια συνειδητή και προσχεδιασμένη δολοφονία με ηθικό αυτουργό την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Δείτε την τελευταία του ανάρτηση)

 



«Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο.
Μπορείς να τον μαχαιρώσεις στην κοιλιά,
να του αρπάξεις το ψωμί απ' το στόμα,
να μην θεραπεύσεις την αρρώστια του,
να τον χώσεις μέσα σε μια τρώγλη,
να τον εξοντώσεις βάζοντάς τον να δουλεύει μέχρι θανάτου,
να τον οδηγήσεις στην αυτοκτονία, να τον σύρεις στον πόλεμο»

ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ


Η τραγική είδηση αναφέρει ότι ένας αγαπητός άνθρωπος στην κοινωνία του Βόλου "αρωγός πολλών φιλανθρωπικών σωματείων της Μαγνησίας, μέλος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Βόλο, που δεν αδιαφορούσε για το κοινωνικό έργο και την προσφορά στον συνάνθρωπο", επέλεξε να γίνει αυτόχειρας.

Οχι και σ' αυτή την περίπτωση δεν έχουμε μια αυτοκτονία, αλλά όπως διαπιστώνουμε και στο τελευταίο κείμενο που έγραψε ο Γ. Καλέργης στο f/b πρόκειται για μια ακόμα συνειδητή και προσχεδιασμένη δολοφονία, με ηθικό αυτουργό την κυβέρνηση των "αρίστων" που πυροβολώντας με τις "σφαίρες" της ανέχειας και εξαθλίωσης, σκότωσε έναν συμπολίτη μας.

Δυστυχώς αυτά τα εγκλήματα του καθεστώτος που έχουν μόνο θύματα και ποτέ θύτες δεν θα σταματήσουν ποτέ αν...

Για “το σπίτι του Τσίπρα”…



Στις 6 Δεκέμβρη, την ημέρα που έσκασε η υποψήφια για Πούλιτζερ «αποκάλυψη» περί το «σπίτι του Τσίπρα», στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν 101 νεκροί από την πανδημία…

Από την αρχή του μήνα, τη βδομάδα που μεσολάβησε μέχρι την «αποκάλυψη», η χώρα μετρούσε 500 επιπλέον νεκρούς.

Από την «αποκάλυψη»  μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (12/12), κι ενώ η ΝΔ εκδίδει ανακοινώσεις για «το σπίτι του Τσίπρα» και ο ΣΥΡΙΖΑ για τα «32 ακίνητα» και τις «μεσοτοιχίες του Μητσοτάκη με τον Χριστοφοράκο», έχουν προστεθεί άλλοι 500 νεκροί.   

Ας δούμε καταρχάς το πρόδηλο:  Όταν ως ΝΔ δεν μπορείς να κάνεις κριτική στον Τσίπρα

  • για τα Νοσοκομεία που δεν άνοιξε (αφού εσύ τα είχες κλείσει)
  • για το ΕΣΥ που δεν ενίσχυσε (αφού ΕΣΥ το στραπατσάρισες) 
  • για τους γιατρούς, τις ΜΕΘ, τους νοσηλευτές που δεν ..

13 Δεκ 2020

Γιατρός....8 μέρες στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Κατερίνης.

 8 μέρες στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Κατερίνης.



Ίσως οι πιο πυκνές ιατρικές ημέρες και ώρες της ζωής μου. Σίγουρα οι πιο πικρές.
> 90 νοσηλευόμενοι ασθενείς καθημερινά. > 140 συνολικά.

Δεκάδες θάνατοι.
Συνεχείς διασωληνώσεις.

Ένα μεσημέρι δώσαμε 7 εξιτήρια, το απόγευμα τα κρεβάτια τους ήταν πάλι γεμάτα. Στο ΤΕΠ κρατούσαν αρρώστους ακόμη και 36 ώρες μέχρι να βρεθεί κρεβάτι στην κλινική. Πολλές διακομιδές, γιατί δεν χωρούσαν πουθενά.

Πολλοί σχετικά νέοι, 45-60 ετών.
Κάποιοι με μικρά παιδιά: "σώσε με γιατρέ, έχω παιδιά να μεγαλώσω".
Σπάραζε η καρδιά σου.

Την 2η ημέρα διασωληνώσαμε 39χρονο. Έπειτα από λίγο και ...

‘Ωστε μας πούλησε ο Μακρόν;

Τα όσα έγιναν στη τελευταία Σύνοδο Κορυφής δεν “στρογγυλεύονται” με τίποτα. Η ελληνική κυβέρνηση μόνη της είχε δημιουργήσει προσδοκίες μιλώντας για “κυρώσεις που δαγκώνουν” και στέλνοντας με διάφορες δηλώσεις και διαρροές μηνύματα αποφασιστικότητας. 

Το κάζο ήταν μεγάλο και δικαιολογίες δεν υπάρχουν…

Ανάμεσα στα πολλά που ακούσαμε ήταν και η “αλλαγή στάσης του Μακρόν και της Γαλλίας”.

Μας πούλησε λοιπόν η Γαλλία, όπως υπονοούν κάποιοι;

Να επισημάνουμε για ακόμη μία φορά ότι δεν υπάρχει ηγέτης που θα βάλει ψηλότερα τα ελληνικά συμφέροντα απ΄ αυτά της χώρας του. Κατανοητό νομίζουμε… Συνεπώς όσοι ανέμεναν τον Μακρόν να φορέσει …

Πρώην υπουργός Υγείας «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ τα εμβόλια, φέρτε αμέσως τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα...»

 

Την εισαγωγή δύο συγκεκριμένων φαρμάκων που θεωρούνται αποτελεσματικά στην μάχη κατά του κορονοϊού ζήτησε ο Παύλος Πολάκης από την κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως είναι λάθος η μονομερής επένδυση στα εμβόλια τα οποία όπως είπε «θα έχουν αποτέλεσμα μετά από 5-6 μήνες».

Ρίχνοντας μια μικρή βόμβα στην όλη συζήτηση για τα εμβόλια, ο  πρωην υπουργος Υγείας υποστήριξε πως τα εμβολια δεν ειναι πανάκεια και οτι η κυβέρνηση οφείλει να προμηθευτεί ολα τα διαθέσιμα επιστημονικά "οπλα".
 
Ο  κ. Πολάκης υποστήριξε πως η χώρα δεν διαθέτει τις ...

Εκατόμβη νεκρών στο ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ .


Η Πιερία πληρώνει ακριβά το τίμημα της εγκατάλειψής της από την πολιτεία.
Η κατάσταση στο ΓΝ Κατερίνης που μετετράπη χωρις να πληρει τις προϋποθέσεις σε Νοσοκομειο αναφοράς Covid 19 είναι ομολογουμένως τραγική και άκρως ανησυχητική.

Σοβαρές ελλείψεις κυρίως σε ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό και ειδικευόμενους γιατρούς σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία του Δντή της Παθολολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ που θήτευσε για 8 ημέρες σε αυτό, και το χαρακτηρίζει ως κολαστήριο.

Δίνουν με νοσηλεύτριες και νοσηλευτές με αυταπάρνηση αλλά σε απόγνωση, άνιση μάχη με υπεράνθρωπη προσπάθεια με τον επικίνδυνο θανατηφόρο ιό, με ελλιπή μέσα, με ελλείψεις ακόμη και σε υγειονομικό υλικό .

ΔΕΝ υπάρχει καταρχήν καν Πνευμονολόγος.

Το Νοσοκομειο αυτό υποδέχεται αυξημένα περιστατικά Covid 19 και καταγράφει καθημερινά θανάτους ηλικιωμένων αλλά και και νεότερων ανθρώπων που αυξάνονται ιλιγγιωδώς.

Πολίτες της Πιερίας φοβισμένοι και ανήσυχοι, σχεδόν τρομοκρατημένοι...

«Φαντάζεστε να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση;»

 


Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών επί ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media κάνοντας το απλό ερώτημα «Τι θα γινόταν αν ήμασταν ακόμα κυβέρνηση», με τα σχόλια και τα likes να… τρελαίνονται.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του κ. Τσακαλώτου: