# #

29 Αυγ 2022

Αύριο Τρίτη 30 Αυγούστου στις 9 μμ στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας Βροντούς.. «Pan!k at the Opera»

 ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ PAN!K AT THE OPERA 


Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την μουσικοθεατρική παράσταση των «Pan!k at the Opera» την Tρίτη 30 Αυγούστου 2022 στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας Βροντούς.

Οι «Pan!k at the Opera» θα παρουσιάσουν ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο με ζωντανή μουσική, τραγούδι και πρόζα, ακροβατώντας μεταξύ κάποιων από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας. Θα απολαύσετε διασκευές από τον David Bowie ως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Tom Waits έως τον Μάνο Λοΐζο, με ενδιάμεσες πινελιές γέλιου και συγκίνησης, κωμωδίας και δράματος.

Το συγκρότημα απαρτίζεται από τον χαρισματικό performer Tenorman (Γιώργο Τζουβάρα), τον...

28 Αυγ 2022

Την Κυριακή 11/9 ο 34ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου

 

Ο 34ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο 34ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου είναι αγώνας ορεινού τρεξίματος μήκους 39.500 μέτρων. 

Διασχίζει ορεινή έκταση με αφετηρία και τερματισμό το ...

Ο Κιάφας διέγραψε από το συνδυασμό τον πρόεδρο του τοπικού της Καρίτσας

 


Στις 10/8/2022 και ώρα 7μ.μ πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της παράταξης Προοπτική για τον Δημό-τη έπειτα από πρόσκληση του επικεφαλής κ. Κιάφα Πέτρου  με ένα και μοναδικό θέμα : τη διαγραφή από την παράταξη του προέδρου του τοπικού συμβουλίου της Καρίτσας, κ. Γκίνα  Κωνσταντίνου  του Αστερίου.

Αρχικά  έγινε ενημέρωση από τον κ. Κιάφα Πέτρο οποίος κατέστησε σαφές ότι ο κ. Γκίνας αν και εκλέχθηκε με τον συνδυασμό  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ-ΤΗ διαπραγματεύεται την κάθοδο του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με...