# #

18 Ιαν 2019

«Αλέξη Τσίπρα, άσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε προσκαλώ εγώ σε ντιμπέιτ...Θα έρθεις?"

Ζωή Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα: Άσε τον Κυριάκο, έλα με μένα σε ντιμπέιτ - Media

Πρόσκληση για ντιμπέιτ απηύθυνε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με φόντο την αντίστοιχη πρόταση του τελευταίου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Αλέξη Τσίπρα, άσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε προσκαλώ εγώ σε ντιμπέιτ για τη Μακεδονία και για τη Συμφωνία που υπέγραψες στις Πρέσπες. Αλλά και ..

Συνάντηση με το Δήμαρχο είχε χτες το νέο ΔΣ του συλλόγου των Ενοικιαζομένων Δωματίων Λεπτοκαρυάς

Δείτε το νέο ΔΣ του Συλλόγου των Ενοικιαζομένων Δωματίων της Λεπτοκαρυάς.

Το καλοκαίρι έρχεται σιγά-σιγά κι το νέο ΔΣ του συλλόγου των Ενοικιαζομένων το πήρε ζεστά το θέμα. Πολλές προτάσεις έπεσαν στην κουβέντα που έγινε με τον Δήμαρχο ο οποίος ήταν θετικός σχεδόν σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στην πρώτη αυτή συνάντηση.

Στην συνάντηση ήταν ...

17 Ιαν 2019

Σύλλογος Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Λεπτοκαρυάς...Ανακοίνωση

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας
Καρτέλα Ενημέρωσης Πελάτη 2019


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας (Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.) σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον νόμο του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού  –  νόμο 4403/2016 ΦΕΚ 125Α 07-07-2016 –  οι επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων έχουν την υποχρέωση ανάρτησης, σε εμφανές σημείο της επιχείρησης "Καρτέλας Ενημέρωσης Πελάτη", την οποία ...

16 Ιαν 2019

Το έτος 2140 λέει ο Μητσοτάκης ότι θα αποπληρωθούν τα δάνεια της ΝΔΤο πλάνο του Μητσοτάκη για την αποπληρωμή των δανείων, ύψους 220 εκατομμυρίων ευρώ, είναι να γίνει η εξόφληση από τις συνδρομές 

(12 ευρώ ετησίως) των 155.000 μελών του κόμματος.

...

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη στον ΑΝΤ1

Ό,τι έβλεπαν οι Θεοί: 16 εκπληκτικές φωτογραφίες που δείχνουν την κορυφή του χιονισμένου Ολύμπου

 ......

Ανεβαίνοντας στην κορφή του Ολύμπου...video

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανεβαίνοντας στην κορυφή του Ολύμπου...video

Ένα συγκλονιστικό κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ, της ανάβασης στην κορυφή του Ολύμπου με καταιγίδα, για πρώτη φορά παγκοσμίως από μαθητές σχολείου.
Οι μαθητές του...

Αγαπητοί γονείς...

ΣΕΠΕ Πιερίας

Οι ήχοι του κινήματός μας έρχονται από το μέλλον!


Αγαπητοί γονείς,

είμαστε οι δασκάλες και οι δάσκαλοι των παιδιών σας.

Είμαστε αυτοί-ές  που κρατούν ανοιχτά και όρθια  όλα τα σχολεία της χώρας.

Είμαστε αυτοί που αγωνιούν για τα παιδιά σας – παιδιά μας.

Γνωρίζετε ότι τα τελευταία  χρόνια οι διορισμοί στην εκπαίδευση  είναι μηδενικοί.
Τα τελευταία χρόνια όλες  οι μνημονιακές κυβερνήσεις προσλαμβάνουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς χιλιάδες συμβασιούχους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι περισσότερο από μια δεκαετία  μετακινούνται  διαρκώς, για να εργαστούν με καθεστώς ολιγόμηνων κακοπληρωμένων συμβάσεων, προκειμένου να καλύψουν πάγιες ανάγκες του δημόσιου σχολείου.

 Η άρνηση όλων των κυβερνήσεων να...

15 Ιαν 2019

Δώδεκα επιπλέον χώρες διεκδικούν ονομασία με τη λέξη ΜακεδονίαΝέος πονοκέφαλος για την κυβέρνηση από δώδεκα επιπλέονχώρες – πέραν της ΠΓΔΜ – οι οποίες διεκδικούν αλλαγή της ονομασίας τους – ώστε να περιέχεται μέσα η λέξη Μακεδονία.

Νέος πονοκέφαλος για την κυβέρνηση από δώδεκα επιπλέον χώρες – πέραν της ΠΓΔΜ – οι οποίες διεκδικούν αλλαγή της ονομασίας τους – ώστε να περιέχεται μέσα η λέξη Μακεδονία. Μέσα στη λίστα των χωρών βρίσκονται χώρες όπως η...

Να κι ένας Έλληνας στην Πράξη...Μια είδηση που πρέπει να προωθηθεί από όλους μας.

Έλληνας άνοιξε σούπερ μάρκετ στη Φρανκφούρτη και την γέμισε με ελληνικά προϊόντα.

Έλληνας άνοιξε σούπερ μάρκετ στη Φρανκφούρτη και την γέμισε με ελληνικά προϊόντα - Εικόνα 2


Σχόλιο... την ίδια στιγμή  στην Ελλάδα οι μπακάληδες προωθούν τα εισαγόμενα προιόντα και οι Έλληνες καταναλωτές  αγοράζουν από τα LΙDL,IKEA κλπ, ενισχύοντας την γερμανική
,τούρκικη,αμερικανική και άλλων χωρών οικονομία ,διαλύοντας ταυτόχρονα την ελληνική παραγωγή.
Ελπίζουμε να πετύχει στην επιχείρησή του ο Έλληνας έμπορος του εξωτερικού και να βρει μιμητές και σε άλλες ευρωπαικές χώρες αλλά και να βρεθούν και στην Ελλάδα επιτέλους έμποροι που να στηρίζουν τα ελληνικά προιόντα.
Αριστοφάνης

......
Ένα σούπερ μάρκετ που προσφέρει αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα άνοιξε στη Γερμανία, στην περιοχή της Φραγκφούρτης.

Ο ομογενής Σωτήρης Πούλος είναι ο δημιουργός του Griechischer Top Markt, της πρώτης ελληνικής υπεραγοράς στη Γερμανία, από την οποία οι καταναλωτές μπορούν προμηθευτούν περισσότερα από ...

14 Ιαν 2019

TO ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Το Κάστρο του Πλαταμώνα, είναι κάστρο της Φραγκοκρατίας , χτισμένο στη θέση οχυρωμένης πόλης της Μεσοβυζαντινής περιόδου, νοτιανατολικά του Ολύμπου, σε μικρή απόσταση από τη σημερινή κωμόπολη του Πλαταμώνα, σε θέση στρατηγική που ελέγχει τον δρόμο Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Νότιας Ελλάδας. Είναι το καλύτερα διατηρημένο κάστρο της βόρειας-κεντρικής Ελλάδας, με τον επιβλητικό κεντρικό πύργο του, που δεσπόζει πάνω στην Εθνική Οδό.
Το κάστρο είναι χτισμένο στη..