# #

11 Οκτ 2014

Πολιτικές δηλώσεις με φαρμάκι(η) ???



Οι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Γιώργου Φαρμάκη –εκλεγμένοι και μη- έχουν γίνει «μετρ της παλαιοΠΑΣΟΚικής» προβοκάτσιας. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε και φυσικά δε θα είναι ούτε η τελευταία. Όπως έχουμε ξαναπεί τους έχει γίνει δεύτερη φύση η προπαγάνδα της διαστρέβλωσης και ο γκεμπελισμός.  Χωρίς στοιχειώδη πολιτική κρίση συκοφαντούν, λασπολογούν τη Λαϊκή Συσπείρωση, έχουν καταντήσει κοινοί προβοκάτορες, αυριανιστές και επικίνδυνοι. Είναι οι μόνιμοι απολογητές και υπηρέτες του συστήματος που προσπαθούν σήμερα  να εξιλεωθούν απεγνωσμένα στα μάτια των δημοτών.

Διαβάζοντας την «πολιτική δήλωση» της κ. Λίτσας Μόχλα-Φαρμάκη, δημοτικής συμβούλου εκλεγμένης αυτή τη φορά με την παράταξη του κ. Γ. Φαρμάκη, θα μπορούσαμε να μην μπούμε καν στη διαδικασία να απαντήσουμε, μια που στις αιτιάσεις  της (για προεκλογικές συνεργασίες, συμφωνίες, αποκλεισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη ΔΕΑΔΟ κτλ) έχει ήδη δοθεί  απάντηση με την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης με τίτλο «Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί...». Βέβαια, γεννιούνται ερωτήματα του τύπου: 

Α.Σαμαράς: Μίλησε επί 63 λεπτά για να πει απλά "Αντίο"...


To "κύκνειο άσμα" της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν όντως εντυπωσιακό σήμερα τα ξημερώματα στη Βουλή: Ισως πρώτη φορά κατά την Μεταπολίτευση, αρχηγός κόμματος μιλά από το βήμα της Βουλής 63 ολόκληρα λεπτά!
Για να πει, τι; Τίποτα. Ή τουλάχιστον τίποτα το καινούριο εκτός και αν το ανέκδοτο ότι"Αρχισε να μειώνεται η ανεργία" θεωρείται "είδηση"...
Δεν μπορούσες να μην λυπηθείς τον Αντώνη Σαμαρά χθες στην ομιλία του.
Η αγωνία του πολιτικά "μελλοθάνατου" ήταν έκδηλη στο πρόσωπό του.
Γι αυτό άλλωστε μίλησε και πολύ: Οταν φοβάται κάποιος,

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ...AKOYΣΤΕ...ΥΠΕΡΟΧΟ

Etti Dinledim Tek Kelimeyle Muteşem | İzlemenizi Tavsiye Ederim
Η μουσική του Μίκη και η προσωπικότητά του, δεν περιορίζονται στα γεωγραφικά όρια της χώρας που τον γέννησε, της χώρας της οποίας πρόβαλε το πνεύμα και το φρόνημα του λαού της. Είναι αξίες της οικουμένης! Όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν, κατά καιρούς, να φυλακίσουν σε στενά κελιά την ψυχή και την μουσική του, να πνίξουν σε ξερονήσια την ελεύθερη φωνή του, δεν τα κατάφεραν...

10 Οκτ 2014

Εμβολίασαν τον κόσμο με ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ!!! τώρα με τον νέο...ιό "ΕΜΠΟΛΑ" θα πέσει χοντρό χρήμα????

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – 

Δεν ενημερώνουν τον κόσμο, αλλά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ !!! 

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΔΟΤΟ, ΤΗ ΓΝΩΣΗ !!!



Η μεγάλη απάτη της ανθρωπότητας είχε ξεκινήσει, με την υπογραφή του Παγκόσμιου Οργανισμού “Υγείας”. 

O στόχος, όπως γνωρίζουμε σήμερα δεν ήταν μόνο κερδοσκοπικός, γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσαν να εμβολιάσουν τον κόσμο με κάτι απλό και ακίνδυνο και όχι με νεκρά καρκινικά κύτταρα που εμβολίαζαν.


diaforetiko.gr : the signs of the end 150 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Εμβολίασαν τον κόσμο με ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ!!! 




Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ των πολιτών, που επιχείρησε το καρτέλ των φαρμάκων το 2009 με τον περιβόητο Η1Ν1, επανέρχεται τώρα ο “τρόμος” δριμύτερος και ακούει στο όνομα “embola”.

Σήμερα θα ξεγυμνώσουμε τον “τρόμο” και θα αποκαλύψουμε πολλά και άγνωστα γεγονότα, για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι παίζουν με την υγεία και την νοημοσύνη μας.
Όλοι γνωρίζουμε πως τα μεγάλα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα. 

Αυτός ο έλεγχος λοιπόν, τους επιβάλλει να παρουσιάσουν το θέμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. 
Δεν ενημερώνουν τον κόσμο, αλλά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ. 
Τους σκοπούς που αυτό εξυπηρετεί θα τους αναφέρουμε. 

Τώρα όμως που έχει περάσει ο καιρός και μπορούμε να δούμε πιο ψύχραιμα τα γεγονότα, να θυμηθούμε πως μας παρουσίαζαν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ τον Η1Ν1 το 2009.

Η γρίπη των χοίρων αποτέλεσε το κέντρο προσοχής τον Ιούνιο του 2009, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε τη γρίπη Η1Ν1 ως την πρώτη «πανδημία» των τελευταίων 42 ετών. ..

Οι άσκοπες κινήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ....



Η Τουρκία προσπαθεί να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού στην κυπριακή ΑΟΖ, διότι στην ουσία δεν ξέρει τι να κάνει με αυτό το θέμα. Εδώ και δεκαετίες δεν τα βγάζει πέρα με τον θαλάσσιο χώρο. Προσπαθεί να αποφύγει τις επιπτώσεις του Δίκαιου της Θάλασσας από το 1982, μάταια βέβαια. 

Προσπάθησε να αποφύγει την ύπαρξη συμφωνιών στη Μεσόγειο, αλλά δεν τα κατάφερε. 
Η ψευδαίσθησή της τελείωσε το 2003 με την οριοθέτηση μεταξύ της Κύπρου και της Αιγύπτου. 

Στην συνέχεια δεν τα έβγαλε πέρα με τον Τάσσο Παπαδόπουλο που ανακήρυξε την ΑΟΖ το 2004. Βέβαια επειδή υπάρχουν ακόμα φιλότουρκοι και ραγιάδες που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει πρέπει να υπενθυμίσουμε στους αγωνιστές ότι το ...

7 Οκτ 2014

Ραδιοταξί Κατερίνης...Η οφειλή του κράτους προς εμάς έφτασε το υπέρογκο ποσό των 470.000,00 Ευρώ,


Επιστολή του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κατερίνης για τα απλήρωτα μαθητικά δρομολόγια.


























Δεν έχουμε άλλα περιθώρια χρηματοδότησης.

Την εξόφληση των μαθητικών δρομολογίων των τριών τελευταίων ετών από το Υπουργείο Οικονομικών ζητά με επιστολή του ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Κατερίνης, επισημαίνοντας το οικονομικό τέλμα που έχει επέλθει στον κλάδο.

Όπως εξηγεί ο Συνεταιρισμός το ποσό που οφείλεται μέχρι σήμερα αγγίζει τις...

« Άρχισαν τα παρατράγουδα στο Δήμο μας»

« Άρχισαν  τα παρατράγουδα  στο Δήμο μας»



Από   τις πρώτες συνάξεις και συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου άρχισαν να φαίνονται ορισμένοι παράγοντες  και τα κριτήρια που επέδρασαν στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος των πρόσφατων Δημοτικών Εκλογών 2014.                                                                                                                                          

Ο νέος Δήμαρχος κ. Δημόπουλος ξεχρεώνει ήδη τα πρώτα γραμμάτια της εκλογικής του νίκης:   
                                                                                                               

α) Αντάλλαξαν  πριν λίγες μέρες ακριβά παραλιακά οικόπεδα του Δήμου με οικόπεδα της Μητρόπολης Κιλκισίου που είναι κατά πολύ φθηνότερα χωρίς κανένα αντάλλαγμα  εντελώς δωρεάν! 
Έκαναν χάρη στην «αδικημένη»  από τον πολεοδομικό σχεδιασμό εκκλησία, προχωρώντας προκλητικά σε χαριστική ενέργεια προς την τελευταία  σημειώνοντας εδώ ότι θα παρέμβω προσωπικά με αναφορά μου στην εισαγγελία για διάπραξη του αδικήματος της ..

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ: 1,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΙ ΤΟ 2015.... "Παρανοϊκός" προϋπολογισμός - Ξέρουν ότι φεύγουν και ψηφίζουν ότι να ‘ναι

Ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης σε συνέχεια των ισχυρισμών περί εξόδου της χώρας από τα μνημόνια όταν όλοι αποκλείουν να συμβεί κάτι τέτοιο, μοιάζει με… παράνοια. Το ίδιο καταδεικνύει και το γεγονός ότι ενώ η κυβέρνηση διαφημίζει φοροελαφρύνσεις βάζει νέους έμμεσους και άμεσους φόρους ύψους 1,739 δισ. ευρώ.
Απίστευτα πράγματα. Η κυβέρνηση έχει καταρτίσει ένα προσχέδιο προϋπολογισμού ποντάροντας στην ανάπτυξη που χρόνια τώρα περιμένει αλλά δεν έρχεται και στην αύξηση λέει της ιδιωτικής κατανάλωσης. 
Καλά τι να καταναλώσουν οι άνθρωποι που δεν τους έχει μείνει τίποτα, είναι άνεργοι και τη στιγμή που η κυβέρνηση τους φορολογεί ακόμη και τις δωροεπιταγές και τη χρήση εταιρικών κινητών;

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...


Ένας αθλητικός αγώνας, μια πολιτιστική γιορτή για όλες τις ηλικίες
O Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν Αγώνα Δρόμου 8 
χιλιομέτρων, με τίτλο «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. 

Αφετηρία του αγώνα θα είναι το..

ΦΩΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ!!!


Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας, οι κάτοικοι της περιοχής Γρέβενη στην Καλλιθέα Πιερίας βρίσκονται σε αναβρασμό ύστερα από την αποκάλυψη ότι 220 οικογένειες πρέπει να πληρώσουν το 30% της αντικειμενικής αξίας των οικοπέδων που κατέχουν!


Ήδη δημιουργήθηκε..

5 Οκτ 2014

ΝΔ – Θρησκεία – Τρομοκρατία

images
ΝΔ
Πολύ ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις για τα 40 της ΝΔ.
Σε μια γιορτή ορόσημο έχει την ατυχία να έχει για πρόεδρο κάποιον που γαμάει το κεφάλι του, μιλάει με το θεό και δεν ξέρει τι κάνει ο πιο στενός του συνεργάτης, ο Μπαλτάκος.

Έχει για Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο έναν τηλεπωλητη που πριν δυο χρόνια έλεγε ότι θα ήταν τρελός κάποιος για να πάει στην ΝΔ.

Έχει για συνεταίρο στην κυβέρνηση μόνο τον Βενιζέλο που τον υποστηρίζει μόνο ο εαυτός του και η Αλ Σάλεχ.

Έχει τους λιγότερους ψηφοφόρους.

Έχει το «Κεφάλαιο Καραμανλής» σε χειμερία νάρκη.

Έχει απέναντί της ακόμα και τον ...

Στο σκαμνί καθίζουν οι Ινδοί τον Bill Gates για τα φονικά εμβόλια του!

Ολοένα και αποκαλύπτεται η απάτη και η διαφθορά της βιομηχανίας εμβολίων, παρότι τα συστημικά ΜΜΕ των ΗΠΑ (αλλά και της Ελλάδας μας) συνεχίζουν να αγνοούν σε μεγάλο βαθμό τέτοιες ιστορίες. Έξω από τις ΗΠΑ, όμως, οι αυτοκρατορίες του εμβολίου αρχίζουν να καταρρέουν κι ακόμα και κάποια mainstream ΜΜΕ κάνουν, σχεδόν σε καθημερινή βάση πλέον, αναφορές μέσω διαδικτύου. 
Picture
Και τα νέα είναι ευχάριστα, γιατί μαθαίνουμε ότι μια χώρα, η Ινδία, θα κάτσει τον βασιλιά του αποπληθυσμού μέσω των εμβολίων, τον Bill Gates, στο σκαμνί!

Το ίδρυμα Bill & Melinda και η αυτοκρατορία του εμβολίου τους δέχεται πυρά, με μια δίκη που ..

Η πόλη του μαλάκα...!!!



Ερωτική, ατμοσφαιρική, ρομαντική, νύφη του Θερμαϊκού, στολίδι του Βορρά, γραφική, πανέμορφη. Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η πόλη μας. Εδώ ενοικεί ένας ιδιότυπος τοπικισμός που αντίστοιχο μόνο στην Κρήτη μπορείς να συναντήσεις. Έτσι είμαστε εμείς οι Σαλονικιοί. Την αγαπάμε την πόλη μας. Και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας.

Το αγαπημένο μας χόμπι είναι να κοροϊδεύουμε Αθηναίους. 
Δεν χορταίνουμε να δίνουμε μάχες για το σουβλάκι, το τυρί, την μπουγάτσα. Για κάποιο λόγο μας φταίνε οι Αθηναίοι. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιος είναι αυτός, αλλά μάλλον κάτι μας κάνουν και δεν μπορούμε να βρούμε το δρόμο μας. Μας κλέβουν και τα...

Βροχαρίδης...."ξεκάθαρο χάρισμα περιουσίας του δήμου" η παραχώρηση των οικοπέδων της Λεπτοκαρυάς στην μητρόπολη Κιλκισίου .

Σχετικά με την ΔΕΑΔΟ,την μονή Κιλκισίου και άλλα….


Κατ΄αρχήν να ξεκαθαρίσω πως ο ντόρος που έγινε για την αδικία να μείνει ο συνδυασμός μας (Συνδυασμός Ευθύνης με επικεφαλή τον Γιώργο Φαρμάκη) χωρίς αντιπρόσωπο στην ΔΕΑΔΟ (πρώην ΔΕΑΛ) δεν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Καλώς η κακώς η διοίκηση Δημόπουλου αποφασίζει πως θα επανδρώσει τις επιχειρήσεις της.
Δεν μας ήθελε μέσα,μας άφησε απ’έξω.Περισσότεροι είναι,ψηφοφορία έγινε,με τις υγείες μας.Απλά μαθηματικά.

Όσο για το αν είναι ηθικό να μην εκπροσωπείται στο νταμάρι (του Λιτοχώρου κυρίως και κατά δεύτερο λόγο της Βροντούς) ο συνδυασμός που στο σύνολο του Δήμου είχε την πρώτη Κυριακή πάνω από σαράντα τοις εκατό και μέσα στο Λιτόχωρο πάνω από εξήντα αυτό το αφήνω στην κρίση σας.
Ίσως το ότι και εμείς την προηγούμενη φορά αφήσαμε εκτός (σε πρώτο χρόνο γιατί στην συνέχεια τον συμπεριλάβαμε) τον σημερινό Δήμαρχο και επιλέξαμε τον τέως Δήμαρχο Λιτοχώρου  Σάκη Τσιφοδήμο να έπαιξε και αυτό (ρεβανσιστικά προφανώς) τον ρόλο του.

Εξάλλου όποιος νόμιζε ότι η πολιτική είναι για αγίους και ασχολήθηκε έκανε μέγα λάθος.
Ας γινόταν επίτροπος στην εκκλησία.
Και αφού ανέφερα την εκκλησία ας περάσω στο δεύτερο θέμα που αν και σχολιάστηκε λιγότερο θεωρώ πως είναι ξεκάθαρο...

ΟΤΑΝ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο 1ος ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ

 Σε ένα άρθρο του Σ.Ψυχάρη στις 25.7.1999, στο "Βήμα" αναφέρεται ότι ο Κ.Καραμανλής επιχείρησε να καθιερώσει, στην πρώτη τετραετία της μεταπολίτευσης, το λατινικό αλφάβητο και την φωνητική γραφή και υποχώρησε μετά την σθεναρή αντίδραση του Κ.Τσάτσου και του Ε.Παπανούτσου.

Δεδομένου ότι ο Κ. Καραμανλής, παρότι επιθυμούσε να βρίσκεται κοντά σε σημαντικούς στοχαστές, ο ίδιος ποτέ δεν είχε ιδιαίτερους θεωρητικούς προβληματισμούς, είναι αξιοπερίεργο τι τον ώθησε να ασπαστεί θέσεις, που στην χώρα μας συμμερίζονταν μόνο ένα κομμάτι του δημοτικισμού.

Πως ένας πολιτικός που δεν είχε γίνει γνωστός για την εμπλοκή του στις γλωσσικές διαμάχες λαμβάνει μια τέτοια πρωτοβουλία, που αιφνιδιάζει τους κατ' εξοχήν δημοτικιστές συνεργάτες του.

Βεβαίως η κατάργηση της..

Οι πιο Έλληνες από τους Έλληνες αυτή την στιγμή στην χώρα είναι οι γύφτοι.


Οι πιο Έλληνες από τους Έλληνες αυτή την στιγμή στην χώρα είναι οι γύφτοι. Τρανή απόδειξη το πώς αντιμετώπισαν τον εκτοπισμό τους από το τον οικισμό τους στο Χαλάνδρι όταν οι μπουλντόζες με διαταγή της κυβέρνησης έκαναν ντου για να γκρεμίσουν τα φτωχοκάλυβά τους. 

Δείτε με πόσο πάθος και παρά την μη γνώση νόμων και εγκυκλίων, θεσμών και διαταγμάτων στέκονται ο ένας πλάι στον άλλο κάνοντας αντίσταση για τέσσερα νοβοπάν και ένα κομμάτι τσίγκο για σκεπή. 

Δεν υπερασπίζονται τις παράγκες τους αλλά ..

Τζίφος εμπιστοσύνης....

Γιατί στήνει το πανηγύρι της ψήφου εμπιστοσύνης η κυβέρνηση; 

Όλοι συμφωνούν: 
Για να μαζέψει τα στρατά της, πράσινα, γαλάζια και μεικτά, που το έχουν ρίξει στο προεκλογικό σορολόπ. 

Για να επαναφέρει στην τάξη όσους σηκώνουν μπαϊράκι, ή βγάζουν γλώσσα, μπροστά στην κοινωνική αγανάκτηση και την επερχόμενη ήττα. 

Και να μπορέσει έτσι, με στοιχειώδη κοινοβουλευτική συνοχή, να μας ..

Γιατί καίνε τις τράπεζες...



Εδώ είναι ένα ζήτημα.

Τι είναι οι τράπεζες, τι οι ελληνικές τράπεζες και γιατί γίνονται ενίοτε στόχος ενός καταραμένου κι απόβλητου περιθωρίου;

Είτε έχουμε να κάνουμε με ληστεία, είτε με απαλλοτρίωση. 
Είτε τα λεφτά μέσω Παλαιοκώστα μοιράζονται σε κάποιους αναξιοπαθούντες ορεσίβιους, είτε μπαίνουν στα σεντούκια μιας οργάνωσης.

Και βέβαια, απ´ ο,τι φαίνεται, δεν καίγεται καρφάκι κανενός, αν κάποιος λήστεψε μια Τράπεζα, η την έκαψε, παρεκτός κι αν από αυτή την...

Bravo Adonis....


Σύντομο ανέκδοτο: “Ψήφος εμπιστοσύνης”



Αφού αυτά που εφαρμόζουν και όσα ετοιμάζονται να εφαρμόσουν είναι η «σωτηρία της Ελλάδας», αφού μέσω αυτών των αποφάσεων υπηρετείται το «καλό» του ελληνικού λαού, τότε:

* Γιατί η κυβέρνηση εμφανίζει αυτή την εικόνα αποσάθρωσης;

* Γιατί οι υπουργοί βγαίνουν και βρίζουν ο ένας τον άλλον στα τηλεπαράθυρα;

* Γιατί αναζητούν καταφύγιο στο ένα επικοινωνιακό κόλπο μετά το άλλο;

* Γιατί η κυβέρνηση δείχνει να παραπαίει και να αναζητά πατερίτσα σε μια ψήφο εμπιστοσύνης που φυσικά δεν θα την λάβει από την κοινωνία, αλλά από τον… εαυτό της;

Γιατί ο ΕΝ.Φ.Ι.Α. είναι ένας ακόμα άδικος φόρος?