# #

4 Ιουν 2022

Ποιοι δυσφημίζουν την Λεπτοκαρυά και στην συνέχεια τον Πλαταμώνα και αύριο τους Ν. Πόρους?

 


Γέμισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες που καθόλου δε διαφημίζουν τις παραλίες του Αν. Ολύμπου. Πρώτα της Λεπτοκαρυάς, σήμερα του Πλαταμώνα, πιθανότατα αύριο των Ν.Πόρων. Η "καλή" αυτή επίθεση στον τουρισμό , αρχές καλοκαιριού, έγιναν από Λιτοχωρίτικες ¨εφημερίδες" και Κατερινιώτικα σάιτ. 

Λένε όλοι και ίσως να ναι και αλήθεια ότι όλα ξεκίνησαν από τον βιολογικό της Κατερίνης. 

Έχω όμως μια απορία : Για να φτάσουν ως τη Λεπτοκαρυά  και στον υπόλοιπο Αν. Ολυμπο, δεν πέρασαν πρώτα από τις παραλίες της Κατερίνης και του Λιτοχώρου?

Έγιναν ξαφνικά ευαίσθητοι οι Κατερινιώτες και οι Λιτοχωρίτες μόλις έφτασαν τα λύματα στη Λεπτοκαρυά?

Προφανώς το "παίξανε αδιάφοροι" για ...

3 Ιουν 2022

Η Ρωσία κερδίζει όχι μόνο στρατιωτικά την Ουκρανία, αλλά κερδίζει πολιτικά και οικονομικά την Δύση

Η Ρωσία κόντρα σε όλους και τελικά τα κατάφερε. Ο ρωσικός στρατός κατέλαβε το Severodonetsk και ακολουθεί το Slovyansk.
Για να συγκεκριμενοποιήσουμε τον στρατιωτικό θρίαμβο της Ρωσίας στην Ουκρανία, οι ρώσοι έχουν καταλάβει το 89% των εδαφών του Donbass που ήταν ο αρχικός τους στόχος.
Ελέγχουν το 95% των εδαφών του Luhansk μια από τις δύο μεγάλες περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας και απομένει μόνο η περιοχή του Donetsk.

Όμως ...

«Η Σάμος ανήκει στο τουρκικό Αρχιπέλαγος»! Η καμπάνια TurkAegean έχει αποτελέσματα για την Άγκυρα

 


Η Τουρκία εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει μεγάλη καμπάνια για τον τουρισμό της, παρουσιάζοντας το Αιγαίο ως τουρκικό!

TurkAegean, είναι το σύνθημα της καμπάνιας.

Από την Αθήνα δεν...

1 Ιουν 2022

Έρευνα του βιολόγου Κώστα Κουκάρα για τη Λεπτοκαρυά: Τι πιστεύουν οι Λεπτοκαρίτες για τον τόπο τους και τα προβλήματά του

Ο Κώστας ο Κουκάρας ένας πολύ σοβαρός επιστήμονας που αγαπάει τον τόπο του, έκανε μια  έρευνα-δημοσκόπηση μέσω διαδικτύου. Θα δούμε στη συνέχεια τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου που καταγράφονται στην έρευνα του Κ. Κουκάρα.

Σκοπός της έρευνας ήταν να καταγραφούν τα προβλήματα, ποιοι είναι υπεύθυνοι για την απογοήτευση που υπάρχει από την μεριά των κατοίκων, αν υπάρχει προοπτική για το μέλλον του τόπου και πιθανές ίσως λύσεις. 

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι κάτοικοι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από τους εκπροσώπους του Δήμου (κυρίως τους τοπικούς εκπροσώπους αλλά και τον Δήμο γενικότερα) αλλά και από εμάς τους ίδιους , τους κατοίκους της Λεπτοκαρυάς.

Είναι η πρώτη φορά που...

Η Gazprom κλείνει τη στρόφιγγα και στην Ολλανδία

 Η Gazprom κλείνει τη στρόφιγγα και στην Ολλανδία

Η ολλανδική GasTerra ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η ρωσική Gazprom θα σταματήσει να την προμηθεύει με φυσικό αέριο στις 31 Μαΐου μετά την άρνησή της να ..

31 Μαΐ 2022

Ο Σολτς ανακοινώνει και το ΥΠΕΘΑ υπάκουα επιβεβαιώνει την αποστολή ελληνικών ΤΟΜΑ στην Ουκρανια!

 

Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει… 

Ο Γερμανός καγκελάριος μας ενημέρωσε από τις Βρυξέλλες ότι θα στείλουμε τεθωρακισμένα BMP-1 στην Ουκρανία και η ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί . 

Το ΥΠΕΘΑ υπάκουα εκδίδει ανακοίνωση.
Τα BMP θα ...

30 Μαΐ 2022

Κάποιοι πραγματικοί ηγέτες εργάζονται για το λαό τους: Τριετή συμφωνία παροχής αερίου με την Gazprom υπογράφει η Σερβία

 Η Σερβία θα πληρώνει το φυσικό αέριο έως και δέκα φορές φθηνότερα από τους γείτονές της.Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Σέρβος ομόλογος του Αλεξάνταρ Βούτσιτς συμφώνησαν σε μία τηλεφωνική συνομιλία που είχαν σήμερα, ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να εφοδιάζει με φυσικό αέριο την Σερβία, ενώ οι δύο χώρες θα ενισχύσουν τη ...