# #

28 Μαΐ 2022

Δεν τη λες αποτυχημένη την κυβέρνηση...Δείτε τι έχει πετύχει μέχρι τώρα

 


Ρεκόρ 25ετίας στον πληθωρισμό.

Ρεκόρ δεκαετίας στους μετακλητούς.

Ρεκόρ Δημοσίου Χρέους.
Ρεκόρ χρεών της ΝΔ.
Ρεκόρ σε θανάτους (εντός και εκτός ΜΕΘ) ανά εκατομμύριο πληθυσμού στην πανδημία.
Ρεκόρ καμένων δασικών εκτάσεων.
Ρεκόρ εγκλωβισμού οχημάτων σε ...

Επίδομα ρεύματος : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοi

 


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη εφαρμογής του πακέτου στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, απέναντι στις υψηλές τιμές του ρεύματος, το οποίο – σύμφωνα με το κυβερνητικό επιτελείο – θα δώσει «ανάσα» στο διαθέσιμο εισόδημα σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Η αρχή θα γίνει με την αποζημίωση έως και 600 ευρώ για τις επιπλέον καταναλώσεις από τον Δεκέμβριο του 2021 έως και τον Μάιο του 2022, θα ακολουθήσει η αύξηση της επιδότησης για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και θα ολοκληρωθεί με την εισαγωγή του νέου συστήματος υπολογισμού της τιμής του ρεύματος για όλους από τον Ιούλιο, που θα καλύψει το ...

Εκλογές Δασκάλων και καθηγητών Πιερίας: Τα αποτελέσματα


Αποτελέσματα εκλογών 25ης Μαΐου 2022 για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην 91η Γ.Σ της ΔΟΕ και την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Ν.Τ. Πιερίας της ΑΔΕΔΥ

1. Αποτελέσματα εκλογών για αντιπροσώπους στη ΔΟΕ


Ψήφισαν: 447
Άκυρα: 3
Λευκά: 8
Έγκυρα: 436

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΙΚΤΥΟ:

26 Μαΐ 2022

Οι Σερβοβόσνιοι ζήτησαν την «ειρηνική διάλυση» της χώρας - Έρχεται ένωση με Σερβία;

 


Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την διάλυση της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Ο Σερβοβόσνιος ηγέτης, Μίλοραντ Ντόντικ, μέλος της τριμερούς προεδρίας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης που εκπροσωπεί την Σερβική Δημοκρατία, ζήτησε «ειρηνική διάλυση» της χώρας.

Υπονόησε δηλαδή ότι αν “η διάλυση δεν είναι ειρηνική, τότε μπορεί να γίνει με χρήση βίας;”…

Ταυτόχρονα, σημειώθηκε η πρώτη μεγάλης έκτασης υβριδική επίθεση στο Σεράγιεβο με πολλαπλές απειλές για βόμβες σε σχολεία και ιδρύματα.

Ο Ντόντικ μίλησε σε δημοσιογράφους στη Μπάνια Λούκα, την πρωτεύουσα της Σερβικής Δημοκρατίας, μία από τις δύο αυτόνομες οντότητες της Βοσνίας, μαζί με την Ομοσπονδία Βοσνίων και Κροατών.

Ντόντικ: ‘Ήρθε η ώρα για ειρηνική διάλυση της Β-Ε”

Ο Ντόντικ παραπονέθηκε για τις προσπάθειες των Βόσνιων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Σλάβοι Μουσουλμάνοι, να κυριαρχήσουν στους Σέρβους και τους Κροάτες, περιγράφοντας έναν «μουσουλμανικό εθνικισμό».

«Ήρθε η ώρα να...

Αν υπήρχε ΜΑΕΣΤΡΟΣ σ' αυτήν τήν χώρα...

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ !



Από τήν στιγμή πού θά ξυπνήσουμε καθημερινά , καί μέχρι νά ξανακοιμηθούμε , ακούμε παραμύθια !

Η ζωή μας είναι ένα διαρκές ναρκωτικό αποβλάκωσης πού δέν μάς επιτρέπει πλέον νά κάνουμε ούτε ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ !

Κατ' αρχάς , τήν μεγαλύτερη αφαίμαξη τών μεγάλων ξενοδοχείων στήν χώρα τήν κάνουν οί...

25 Μαΐ 2022

Η Δημοκρατία στο απόσπασμα.

 "Οτι θέλω κάνω και δε ρωτάω κανένα" ..είπε ο Μωυσής



Δείτε τη δημοσκόπηση και τα αποτελέσματα

Συμφωνείτε με την αποστολή όπλων και πυρομαχικών από τα αποθέματα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους Ουκρανούς;

Από πότε η Κωνσταντινούπολη έγινε Ίστανμπουλ; Έτσι αποκάλεσε την Πόλη ο.... πρωθυπουργός

 

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για γκάφα. Ελπίζουμε να είναι αυτό. Ο κ.Μητσοτάκης σε δηλώσεις του από το Νταβός αποκάλεσε την Κωνσταντινούπολη Ίστανμπουλ!!! Δεν το κάνει κανένας στην Ελλάδα. 

Ουδείς την αποκαλεί έτσι και δεν πρόκειται για κανενός είδους εθνικισμό…

Στο βίντεο η πρωθυπουργική γκάφα όπως θέλουμε να πιστεύουμε…

Σκληρή απάντηση ΚΚ-Ρωσίας στο ΚΚΕ: Πατάει σε δυο βάρκες στο Ουκρανικό

 





Η απάντηση του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο ΚΚΕ για το ουκρανικό.
19 Μαΐου 2022
Κομμουνιστικό Κόμμα Ρωσικής Ομοσπονδίας: Στην Ουκρανία η Ρωσία πολεμά τον νεοναζισμό

Σχόλια σχετικά με το άρθρο του Διεθνούς Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ «Για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και τη στάση του ΚΚΡΟ»

Στις 23 Απριλίου 2022 η εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, δημοσίευσε άρθρο του Διεθνούς Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ “Για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και τη στάση του ΚΚΕ”.

Το άρθρο αξιολογεί τη δράση του ΚΚΕ σε σχέση με την ειδική επιχείρηση που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία κατηγορώντας ανοιχτά το κόμμα ότι έχει φιλοκυβερνητική, ήτοι φιλοϊμπεριαλιστική στάση. Διαφωνούμε κατηγορηματικά με αυτή την ωφελιμιστική εκτίμηση.

Η ουσία του άρθρου είναι ότι κατά τη γνώμη των Ελλήνων συντρόφων,

23 Μαΐ 2022

Διεθνής διασυρμός από τον Economist για την ελευθερία Τύπου στην Ελλάδα

 



Ακτινοβολούμε διεθνώς και αυτό είναι εμφανές. 
Πλέον, η… «χάρη» μας έφτασε μέχρι τον έγκριτο Economist, που με εκτενές άρθρο κατακεραυνώνει την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, αφήνοντας καρφιά για την κυβέρνηση και τις τακτικές εκφοβισμού που χρησιμοποιεί κατά δημοσιογράφων, ενώ κάνει αναφορά και στην έκθεση-κόλαφο των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα.

Όσο κι αν προσπάθησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης να πείσει για την ελευθερία Τύπου, που θεωρεί πως έχουμε στη χώρα, στην πρόσφατη συνέντευξή του με τον δημοσιογράφο David Ignatius, στο αμερικανικό πανεπιστήμιο, Georgetown University, δε φαίνεται να τα κατάφερε και ο διεθνής τύπος συνεχίζει να διασύρει τη χώρα.

«Η κεντροδεξιά κυβέρνηση της Ελλάδας έκανε καλή δουλειά στο να γυαλίσει την εικόνα της για τους τουρίστες και τους επενδυτές από τότε που ...

22 Μαΐ 2022

Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο (Δείτε το βίντεο..ολόκληρο)

 

ΠΩΣ ΚΑΗΚΕ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

 


Μια ώρα και είκοσι λεπτά με μαρτυρίες και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πώς μια φωτιά που θα μπορούσε να περιοριστεί έγκαιρα, κατάφερε με μηδενικό άνεμο και “εντολές μη διακινδύνευσης”, που ισοδυναμεί με εντολές μη παρέμβασης, να κατακάψει περισσότερα από 520 χιλιάδες στρέμματα γης. 

Δάση, ζώα, χωριά, καλλιέργειες, κόποι μιας ζωής αφέθηκαν στην τύχη τους και έγιναν στάχτη από μία κυβέρνηση η οποία εκδίωξε τους κατοίκους από τα χωρία τους ενώ...

Ο κόσμος μετά τις αντιρωσικές κυρώσεις (δεν είναι πρόβλεψη)

 

Σύμβουλος Β.Πούτιν: Προετοιμαζόμαστε για παγκόσμιο λιμό - Πότε θα ξεσπάσει σε παγκόσμιο επίπεδο





Η Ρωσία προετοιμάζεται για επισιτιστική κρίση από πέρυσι

Κορυφαίος συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προβλέψει έναν «παγκόσμιο λιμό» που θα συμβεί κατά το τέλος του έτους ως αποτέλεσμα των παγκόσμιων ελλείψεων σιτηρών που προκλήθηκαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, όπως αναφέρουν οι «The Moscow Times».

Ο Maksim Oreshkin ισχυρίζεται ότι η προσπάθεια των Ηνωμένων Πολιτειών να κατακτήσουν τα αποθέματα σιτηρών της Ουκρανίας πρόκειται να οδηγήσει σε ανθρωπιστική καταστροφή.

Μόνο η Ρωσία και η Ουκρανία ...