# #

24 Σεπ 2016

Αντε ρε -αρσενικές και θηλυκές- Μαντάμ Σουδούδες του φέϊσμπουκ



Αναρτάς τη φωτό μιας σέξυ γκόμενας και κάνεις ένα πολιτικής υφής λογοπαίγνιο, σε λένε ...σεξιστή.
Βάζεις τη φωτογραφία του άλλου, που είναι σαν φουσκωμένο ασκί με σκατά έτοιμο να σκάσει, σου λένε ότι κάνεις ...bullying.
Ανεβάζεις την φωτογραφία του ....Βλάκα (ένας είναι ο βλάκας),

23 Σεπ 2016

Είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα...

Τα πήρε στο κρανίο ο Κυριάκος...




Ευλογία για τον τόπο τα μνημόνια....


Jo Di


Πώς γίνεται η Νορβηγία να έχει όλους τους δείκτες της θετικούς? 

Την καλημέρα μας στον καλό μας Άδωνι....



..που ποτέ δε λέει ψέματα και τηρεί πάντα το λόγο του....

22 Σεπ 2016

Αμείλικτα ερωτήματα του Λοβέρδου στον Βαρδινογιάννη

Αμείλικτα ερωτήματα του Λοβέρδου στον Βαρδινογιάννη στην εξεταστική της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ



Σ αυτα ο Λοβερδος ειναι πολυ σκληρος....

Λευτεριά στο Στέφανο Χίο!

.


 Μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε το βίντεο που υπάρχει στην ανάρτησή μας όπου και βλέπουμε την αντιπαράθεση μεταξύ ενός «γλείφτη, γλοιωδέστατου, χαμερπή» τύπου και ενός τηλεοπτικού παρουσιαστή ο οποίος χρειάζεται  «να επισκεφτεί μια γυναικολόγο για να εξετάσει την ανδρική του κλιμακτήριο», η διαφορετικά τον «διάλογο» μεταξύ Μπογδάνου και Χίου.

Να πάρω όμως θέση για όσα συμβαίνουν με τον εκδότη του «Μακελειού»

Λευτεριά στο Στέφανο Χίο! Ναι τον έπιασαν. Τι εννοείτε, όταν λέτε "επιτέλους, καιρός ήταν"; Μα δεν τον έπιασαν αυτοί που έπρεπε. Οι νοσοκόμοι από το πλησιέστερο ψυχιατρείο δηλαδή. Τον συνέλαβε η αστυνομία.

Για συκοφαντική δυσφήμηση. Έεελα! Ο Στέφανος Χίος να συκοφαντεί;

Τα Top 10 Φαρμακευτικά Βότανα που μπορείτε να Καλλιεργήσετε Μόνοι Σας!

Τα Top 10 Φαρμακευτικά Βὀτανα που μπορείτε να Καλλιεργήσετε Μόνοι Σας
Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος έχει χρησιμοποιήσει διάφορα βότανα για θεραπευτικούς σκοπούς. Τα περισσότερα φάρμακα έχουν δραστικές ουσίες που προέρχονται από βότανα και άλλα φυτά, ενώ αυτά που έχουν συνθετικές χημικές ουσίες έχουν ως στερεοχημικά πρότυπα φυσικές χημικές ενώσεις βοτάνων.
Μπορείτε να ξεπεράσετε τις νόρμες και τις συνήθειες του μέσου ανθρώπου και νακαλλιεργήσετε μόνοι σας τέτοια φαρμακευτικά φυτά στον κήπο σας. Τα φυτά αυτά δεν χρειάζονται αρκετό χώρο, ούτε είναι δύσκολη η καλλιέργειά τους και συγκομίζονται εύκολα και ανέξοδα. Τέτοια βότανα μπορούν να θεραπεύουν ένα ευρύ φάσμα ασθενειών και έχουν απειροελάχιστες παρενέργειες σε σύγκριση με τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.
Αντί να τρέχετε για το παραμικρό στο κοντινότερο φαρμακείο,

"Μέρα ντροπής για την κυβερνώσα αριστερά"

..
«Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται» Γιόζεφ Γκέμπελς - Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ.

Αρχικά καλό είναι να θυμηθούμε τι έλεγαν προεκλογικό  Τσίπρας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την εκποίηση του Ελληνικού διαβάζοντας αυτή μας την ανάρτηση. 



Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε. Σήμερα η βουλή και με μεγάλη πλειοψηφία  (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη,

Το Μητσοτακέικο ξαναχτυπά!

Κέντρο δημοκρατικής ιστορίας το σπίτι του Π.Μπακογιάννη με λεφτά απο το ΕΣΠΑ! Με κρατικό χρήμα το σπίτι του νεοφιλελέ!  

Το Μητσοτακέικο ξαναχτυπά! 
Το σπίτι του Παύλου Μπακογιάννη γίνεται μουσείο δημοκρατίας και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ Στέρεας Ελλάδας με υπογραφή του γιου του Κώστα Μπακογιάννη!

Σύμφωνα με τον Λαμιακό τύπο:
Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη η ένταξη του έργου «Κέντρο Σύγχρονης Δημοκρατικής Ιστορίας» του Δήμου Καρπενησίου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας προϋπολογισμού 647.746,75 ευρώ. 
Πρόκειται ουσιαστικά για το σπίτι του πατέρα του Περιφερειάρχη στο χωριό Βελωτά, του δολοφονημένου, Παύλου Μπακογιάννη, όπου θα μεταμορφωθεί στο ...

20 Σεπ 2016

Φάκελος «Κάνναβη» ...Το πλέον αμφιλεγόμενο φυτό μπαίνει στο «μικροσκόπιο»

Φάκελος «Κάνναβη»

Σε καιρούς χαλεπούς έπνιγε τον καημό του ρεμπέτη και χόρδιζε το μπουζούκι του σε παραφωνία με τα κελεύσματα της εξουσίας. 
Σε καιρούς ευμάρειας κατηγορήθηκε ως εκμαυλιστής της νεολαίας και μαντζούνι του ρέμπελου. 

Τελικά, τι είναι αυτό το «χόρτο» που καταναλώνει – κατά τον ΟΗΕ – το 4% του γήινου πληθυσμού; 

Είναι το γιατροσόφι κάθε πικραμένου ή το βοτάνι του Διαβόλου; 

Τον θυμάστε τον...Wesley Clark;



Ο συνταξιούχος πλέον Γουέσλει Κλάρκ, ο στρατηγός των ΗΠΑ που είχε το γενικό πρόσταγμα στους βομβαρδισμούς της Σερβίας από το ΝΑΤΟ, επανέρχεται στην περιοχή και ειδικότερα στο Κόσοβο, γεμάτος δολάρια για να "επενδύσει" στον τομέα της ενέργειας,ισχυρίζεται η αυστριακή εφημερίδα  που ασχολείται κυρίως με οικονομικά θέματα, Wirtschaftsblatt.

Ιδιοκτήτης καναδικής εταιρίας ο βομβαρδιστής της Σερβίας ,που δηθεν-τάχα  ήθελε να σώσει τους Κοσοβάρους από τον "δολοφόνο"Μιλόσεβιτς, τώρα...

19 Σεπ 2016

Έλληνες δημοσιογράφοι στη Νέα Υόρκη...




Τι να σχολιάσεις.....

Έχουνε χάσει τη μπάλα αρκετά χρόνια τώρα....

Γι' αυτό έγινε η εισβολή του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γι' αυτό έγινε η εισβολή του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία.

Λεγόταν Μιλόσεβιτς, τον θυμάστε; Ως γνωστόν ο Μιλόσεβιτς ήταν «χασάπης». Και «εγκληματίας». Και «δολοφόνος». Και έκανε «γενοκτονία». Και ειδικά στο Κόσσοβο έκανε και «εθνοκάθαρση». Για να καταλάβετε πόσο «κάθαρμα» ήταν, ακόμα κι αυτός ο Πρετεντέρης - όπως έγραφε τότε - μόλις τον είδε στο εδώλιο της Χάγης (τον Μιλόσεβιτς ) «ανατρίχιασε» (ο Πρετεντέρης...).

Στις 11 Μαρτίου 2006, ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς πέθανε στις φυλακές της Χάγης. Προηγουμένως είχε καταγγείλει τους δεσμοφύλακές του ότι τον οδηγούσαν στο θάνατο, αρνούμενοι να του παράσχουν την αναγκαία ιατροφαρμακευτική αγωγή για τα καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Δέκα χρόνια αργότερα, πριν από ένα περίπου μήνα, ο Μιλόσεβιτς…