# #

22 Απρ 2017

Τα απίστευτα σκάνδαλα της χούντας


ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
 Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ




Μια εξωφρενική «μόδα» των τελευταίων ετών τείνει να περιβάλλει με ιδιότυπο φωτοστέφανο τους πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου 1967!

Απόρροια του αναπόφευκτου θυμού, αναμεμειγμένου όμως με άγνοια ή και σκοπιμότητα, η πολιτική (;) αυτή «μόδα» παράγει τη θεωρία ότι κατά την επταετή δικτατορία τέθηκε σε γύψο και... η διαφθορά. Ότι η χούντα φρουρούσε, σαν κέρβερος, το δημόσιο χρήμα και τις αρχές της «χριστής διοίκησης»...

Οι ίδιοι οι συνταγματάρχες δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι στον 21ο αιώνα έμελλε να μνημονεύονται με ...

Δηλώσεις περί «Μεγάλης Αλβανίας» προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις στη Σερβία, άχνα και στα "τέσσερα" οι Καμμένοι

Μυρίζει και πάλι μπαρούτι στις σχέσεις Βελιγραδίου – Τιράνων

Ισχυρές αντιδράσεις στο Βελιγράδι προκαλούν οι διαδοχικές δηλώσεις Αλβανών αξιωματούχων σύμφωνα με τις οποίες εάν διακοπεί η διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης των δυτικών Βαλκανίων οι Αλβανοί της περιοχής «θα ζήσουν σ ένα ενιαίο κράτος» αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προχωρήσουν στην συγκρότηση της «Μεγάλης Αλβανίας».

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς (ο οποίος εξελέγη πρόεδρος της Σερβίας και θα αναλάβει το καλοκαίρι τα νέα του καθήκοντα) κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση «να επαναφέρει στην τάξη» τους Αλβανούς πολιτικούς ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς ζήτησε από τις ΗΠΑ και την ΕΕ να αντιδράσουν προτού οι εξελίξεις λάβουν επικίνδυνη τροπή.

Το χορό των δηλώσεων περί «ένωσης των Αλβανών της βαλκανικής σ ένα κράτος» άνοιξε πριν λίγες μέρες ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Politico του Βελγίου είπε πως εφόσον η περιοχή της δυτικής Βαλκανικής δεν ενταχθεί στην ΕΕ, τότε ..

Μια εικόνα...Χίλιες λέξεις

Φωτογραφία της Dimitra Papadopoulou.


Οπότε δε χρειάζεται εμείς να σχολιάσουμε ...

Οι χήρες, οι φραπέδες και οι βρωμιάρηδες




Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει τις αδιάντροπες επιθέσεις της στον ελληνικό λαό, όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο επεκτείνοντας και εντείνοντας κάθε μέρα τον αργό του θάνατο, αλλά προσπαθώντας, ταυτόχρονα, να επιτείνει την αδυναμία του και να τσακίσει ό,τι έχει απομείνει από το ηθικό του. 

Η τελευταία λεκτική επίθεση του βουλευτή Καμμένου για τους νέους που «πίνουν φραπέδες» και του τηλεπερσόνου Βερύκιου για τις «χήρες», δεν είναι τυχαία γεγονότα, αλλά είναι μέρος της ενορχηστρωμένης, διαρκούς επίθεσης της νεοφιλελεύθερης συμμορίας που κυβερνά και του εσμού των βρωμιαρέων  που την στηρίζει.

Οι  πολιτικές των διεθνών τοκογλύφων αναδείχθηκαν σε κυρίαρχες από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και από την σημερινή και έχουν νικήσει, προς το παρόν. 

Αφού όλα τα κόμματα της μνημονιακής βουλής, τότε και τώρα, χτύπησαν με..

21 Απρ 2017

Κατάρα , στα λαμόγια της μεταχουντικής χούντας,

Φωτογραφία του Νικόλας Αρβανίτης.


Από μία κατάρα σήμερα, στα λαμόγια της μεταχουντικής χούντας, Τσίπρα, Καμμένο, Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπανδρέου, Καρατζαφέρη, Παπαδήμο,

Οι Γερμανοί θα πληρώσουν πολύ ακριβά...



Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύεται και η Γερμανία φαίνεται να το απολαμβάνει.

Είναι η Γερμανία που προκαλεί την διάλυση της Ευρώπης -για μια ακόμα φορά-, αφού η Ιστορία, προφανώς, δεν διδάσκει τίποτα σε κανέναν.

Η Γερμανία γίνεται διαρκώς όλο και πιο πλούσια -απομυζώντας τις άλλες χώρες- και οι άλλες χώρες γίνονται όλο και πιο φτωχές, αφού δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός αναδιανομής, ώστε τα ελλείμματα κάποιων χωρών να καλύπτονται από τα πλεονάσματα άλλων.

Η Γερμανία παγίδεψε τις άλλες χώρες στο τρελοκομείο του ευρώ -στο όραμα μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής Ένωσης- και απολαμβάνει την ωραία παγίδα που έστησε.

Ας αφήσουμε την Ελλάδα απέξω, κι ας δούμε τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η Βρετανία, η οποία δεν είχε κάνει το λάθος να υιοθετήσει το ευρώ, εγκαταλείπει την Ευρωπαϊκή Ένωση -μετά από δημοψήφισμα-, η Ιταλία το σκέφτεται πολύ σοβαρά, στην Γαλλία υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι που υπόσχονται δημοψήφισμα για έξοδο από το ευρώ, ενώ σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν κόμματα και κινήματα που ζητούν την έξοδο από το ευρώ.

Τι έγινε, τρελάθηκαν όλοι αυτοί;

ΦΟΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΟΥΝΤΑ

Φωτογραφία του Νικόλας Αρβανίτης.

Το ότι σε κυβερνά ένας δικτατορίσκος, μια ψωλή του κόκκορα, ένας αμετανόητος χειράναξ πεντόβολος, ανεψιός του δικτάτορα Παττακού, ένας εργολάβος αντάμ-παπαντάμ, τον οποίο ακόπως ο εβραίος ..

«Θα σε κάνω να ακούς ΕΣΑ και να τρέμεις»....!!!!


Μέρα που είναι ας θυμηθούμε και την ιστορία του ηρωικού Σπ. Μουστακλή, αξιωματικού από τους ελάχιστους που αντιστάθηκαν έμπρακτα στη Χούντα.

Συνεργάστηκε με τους αξιωματικούς του ναυτικού ως ταγματάρχης και ήταν από τους λίγους αξιωματικούς του στρατού που...

18 Απρ 2017

Μελανσόν: «Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας»


Ο Ζαν Λικ Μελανσόν, ο υποφήφιος της Αριστεράς για την προεδρία της Γαλλίας δήλωσε «εγώ δεν είμαι ο Αλέξης Τσίπρας, δεν διαπραγματεύομαι 17 ώρες με ανθρώπους που με προσβάλλουν. Εγώ εκπροσωπώ την Γαλλία.».

Παράδειγμα προς αποφυγήν για τον Ζαν Λικ Μελανσόν ο Αλέξης Τσίπρας, αν και στο παρελθόν -πριν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός και κάνει τα αντίθετα από όσα έλεγε- Μελανσόν και Τσίπρας είχαν σχέση λατρείας και οι Γάλλοι δημοσιογράφοι χαρακτήριζαν τον Τσίπρα «Έλληνα Μελανσόν».

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την ημέρα που ο Τσίπρας επισκεπτόταν το Παρίσι και -σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μελανσόν- έλεγε πως ο Φρανσουά Ολάντ θα κινδυνεύσει να γίνει ...

Λάλησε ο κ. 35.000 ευρώπουλα το μήνα...

«Όχι, δεν είμαι μαζί τους, είμαι αυτό που θέλω»



Σήμερα, 17 Απρίλη, συμπληρώνονται 5 χρόνια από τον θάνατό του Δημήτρη Μητροπάνου. Και τον θυμόμαστε όπως ήταν: Χωρίς «πόζες». Πηγαίος. Χωρίς τίποτα το «δήθεν». Αξιοπρεπής. Χωρίς «τάχα μου». Με κουβέντες μετρημένες. Και καθαρές. Αυτός ήταν. Ένας μεγάλος τραγουδιστής, ένας μέγιστος άνθρωπος. Ένας μάγκας. Αληθινός. Με την μπέσα και την λεβεντιά που έχουν οι ωραίοι μάγκες. 

Δεν είχε τίποτα πάνω του που να μοιάζει με «πόζα». Τίποτα το «δήθεν», το «τάχα μου». Ήταν ένας μάγκας. Κανονικός. Με την μπέσα και την λεβεντιά που έχουν οι ωραίοι μάγκες. 

Κουβέντες μετρημένες. Δεν «κορδωνόταν», δεν «το έπαιζε κάπως». Και για κείνα τα 2 – 3 πράγματα που ένιωθε να τον σφραγίζουν μιλούσε πάντα με...

17 Απρ 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη...


Το μεγαλύτερο χτύπημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, είναι αυτό που ζούμε σήμερα. Την απάθεια του κόσμου σ’ αυτό που βιώνει. 


Του ανακοινώνουν την πορεία θανάτωσής του και κοιτάει. 
Ποιος θα τολμούσε να κόψει 30% συντάξεις, να φτάσει το αφορολόγητο στα 5000, να διαλύσει εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα, να ξεπουλήσει τα πάντα, και να μην έχει γίνει κοινωνική έκρηξη;

16 Απρ 2017

Οι μισθοφόροι των Αμερικάνων, χτύπησαν πάλι.



Οι μισθοφόροι των Αμερικάνων, χτύπησαν πάλι.
Χτύπησαν ύπουλα αμάχους, παραβιάζοντας συμφωνία ανταλλαγής πληθυσμών. Οι θάνατοι από την τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο, που είχε ως στόχο το λεωφορεία στο Al-Rashideen κοντά στο Χαλέπι, έχουν δυστυχώς αυξηθεί σε 70, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 100. Μεταξύ τους είναι και 39 παιδιά.

Στα συγκεκριμένα λεωφορεία ήταν οι πολιορκημένοι από τις πόλεις της Αλ-Fou'aa και Kafraya που είναι οι περισσότεροι ..

Ο άνθρωπος είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ και ελεεινά αποκρουστικός…

 


Έχουμε αναφερθεί κουραστικά στα αβυσσαλέα ψεύδη του Τσίπρα και κυρίως στον κυνισμό του στο να εμπαίζει σασύστολα τον ελληνικό λαό.


Ο άνθρωπος είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ και ελεεινά αποκρουστικός… 


Πριν από λίγες ημέρες υπέγραφε, μαζί με τα άλλα ανδρείκελα της ΕΕ, την ΣΤΗΡΙΞΗ των βομβαρδισμών εναντίον της Συρίας και τώρα έρχεται ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που ...