# #

6 Ιουλ 2013

6 ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΕΘΥΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!




Μετά το γλέντι, τη χαρά και τη μέθη, ξυπνήσατε με το κεφάλι καζάνι και το στομάχι χάλια;
αλκοολ...


Υπάρχουν διάφορα φυσικά προϊόντα που θα σας κάνουν καλό, σύμφωνα με διατροφικές μελέτες.

Συγκεκριμένα:

ΛΥΚΟΣ

kartesios030713
Ο Πολύδωρας σήκωσε αρκετή σκόνη με τη δήλωσή του περί «Χρυσής Αυγής». 
Όμως σίγουρα δεν εκπροσωπούσε αποκλειστικά τον εαυτό του. 
Το επόμενο σωσίβιο της Δεξιάς είναι ο Μιχαλολιάκος. 
Όχι ότι το ΠΑΣΟΚ δε θα θέλει να βοηθήσει. Απλώς δε θα μπορεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου δάγκωσε το ΠΑΣΟΚ στο λαιμό κι ο Βενιζέλος του ρουφάει το αίμα.
Η κοινωνία γίνεται κάθε μέρα και πιο συντηρητική. Ακόμη και οι πάλαι ποτέ κεντροδεξιοί δεν ενοχλούνται από τον Βορίδη. Κι εφόσον δεν ενοχλούνται από τον Βορίδη, ποιος ο λόγος να ενοχληθούν από τον Μιχαλολιάκο; 

«ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ»

kartesios050713
«Ονομάζομαι Στέλιος Κυμπουρόπουλος και έχω την ηλικία των 28 χρονών (παρά λίγων ημερών). Είμαι ένας νέος ειδικευόμενος ψυχίατρος, είμαι ένας μεταπτυχιακός φοιτητής, είμαι ερευνητής, είμαι υποστηρικτής, και με κάθε τρόπο, προαγωγός των ανθρώπινων δικαιωμάτων… και τέλος είμαι ένας άνθρωπος με σοβαρή κινητική αναπηρία.
Παραπάνω περιγράφω εν συντομία τα όσα είμαι. Κανείς δε ξέρει όμως τα πόσα θέλω να γίνω, τα πόσα μπορώ να φτάσω, τα πόσα αξίζει να κάνω. Ούτε εγώ έχω κάποια απάντηση! 
Το μόνο που γνωρίζω είναι πως σε σύντομο χρονικό διάστημα δε θα μπορώ να είμαι τίποτα. 
Ένας άνθρωπος χωρίς όνειρα δεν είναι άνθρωπος. 
Ένας άνθρωπος χωρίς στόχους δεν είναι άνθρωπος. 
Ένας άνθρωπος χωρίς ελπίδα δεν είναι άνθρωπος. 
Ένας άνθρωπος χωρίς αύριο δε ζει! 
Θέλω να ζω όμως σε μια Ελλάδα που έχει αξίες που μπορεί να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις. Δεν έχει σημασία αν φάμε ακόμα μια ημέρα καλό φαγητό, όταν πολλοί συνάνθρωποί μας τρώνε ψίχουλα ή ό,τι βρουν σε συσσίτια και ανοιχτόκαρδους ανθρώπους… σ

Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος... Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι..



“Είμαι μέσα στο φως που προχωρεί
Tα μάτια μου είναι πλημμυρισμένα από πόθους
Ειν’ ωραίος ο κόσμος
Ειν’ ωραίος ο κόσμος..

H Ρακή των Εξεγερμένων

Εμπνευσμένοι από την πρόσφατη εξέγερση στην Τουρκία, 2 designers από την Νέα Υόρκη, ο Manuel Urbanke και ο Maximilian Hoch, είχαν μια λαμπρή ιδέα με εργονομικό design που αξιοποιεί πλήρως όλες τις δυνατότητες μίας συσκευασίας ποτού. Παρασκεύασαν μια ρακή που διαφέρει πολύ από τις άλλες αφού μπορεί πολύ απλά να μεταμορφωθεί σε μολότοφ.
Με το ειδικά σχεδιασμένο χαρτί που περιτριγυρίζει το μπουκάλι μπορεί εύκολα κάποιος και χωρίς να χρειαστεί κάποιο εγχειρίδιο για την κατασκευή μολότοφ να μετατρέψει αυτή την ρακή σε όπλο για την επανάσταση. Έχουν προνοήσει μάλιστα οι σχεδιαστές να υπάρχει και...

Η κόλαση που σε περιμένει μετά τον Σεπτέμβριο. Η κατάρρευση Κίνας-ΗΠΑ!

Η απόφαση του κ. Draghi να δηλώσει ότι θα κρατήσει τα επιτόκια του ευρώ χαμηλά –και γιατί όχι να τα μειώσει ακόμα περισσότερο– δεν ξάφνιασε τους αναλυτές αλλά... ανακούφισε όπως φάνηκε τις αγορές.

Γιατί; Γιατί έδειξε ότι η ΕΚΤ δεν... τρελάθηκε να ακολουθήσει την FED στην προετοιμασία απόσυρσης των έκτακτων μέτρων παροχής ρευστότητας.

Δεν είναι όμως το μήνυμα του κ. Draghi αυτό μόνο. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε για να εξηγήσει την απόφαση της ΕΚΤ συγκλίνουν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα, ότι η οικονομία στην Ευρωζώνη πέραν των όσων περί του αντιθέτου λέγονται και γράφονται βρίσκεται στην ίδια «δύσκολη» πορεία χωρίς καμία βελτίωση τον ορίζοντα.


Με άλλα λόγια η οικονομία της Ευρωζώνης συνεχίζει να έχει ανάγκη τα πολύ χαμηλά επιτόκια και ο ορατός ορίζοντας πιέζεται τόσο από την υπερχρέωση και την ύφεση που δεν θα επιτρέψει κανένα φως ανάκαμψης που να μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον πληθωρισμό...

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό.

Μαύρο δεν υπάρχει πια...

Για την αντικατάσταση του μαύρου

blood_rose
Η ημέρα των ματωμένων λουλουδιών


Από μικρός λάτρευα εκείνη τη μοναδική αίσθηση που σου αφήνει το χάραμα. Τότε που πρωτοβγαίνει ο ήλιος, τότε που η ατμόσφαιρα δεν έχει ακόμα κατασταλάξει ανάμεσα στο ζεστό και το κρύο. Τότε που της αυγής το αεράκι χαϊδεύει απαλά τα βλέφαρά σου για να ξυπνήσεις οριστικά. 
Είναι τότε που η νύχτα μόλις έχει χαθεί και βλέπεις ακόμα απομεινάρια από το μαύρο της να θρυμματίζονται και να χάνονται μέσα στα ουράνια στόματα της πλάσης. 
Είναι τότε που τα χρώματα σμίγουν και φτιάχνουν μια ιριδίζουσα βεντάλια και θαρρείς ότι χορεύουν μεταξύ τους και αλλάζουν διαρκώς στον ουρανό θέση, κρύβονται πίσω από σύννεφα και εμφανίζονται ξανά, απροειδοποίητα, λες και δίνουν τη δική τους παράσταση στον κόσμο που αγουροξυπνά. 
Είναι τότε που τα πλάσματα της φύσης βγάζουν τις καθαρότερες και δυνατότερες φωνές τους, τότε που το πέταγμά τους είναι το πιο τρανταχτό, έτσι όπως σχίζουν τους αιθέρες και σπάζουν την άθικτη μέχρι εκείνη την ώρα σιωπή. 
Είναι τότε που οι άνθρωποι χουζουρεύουν, κρύβονται κάτω απ’ τα σεντόνια κι αγκαλιάζονται και δίνουν φιλιά ζεστά, φιλιά γεμάτα από όνειρα, καθώς πιστεύουν ότι ακόμα ονειρεύονται στ’ αλήθεια και ότι ίσως τελικά η αλήθεια να μην είμαι μονάχα ένα όνειρο. 
Είναι τότε που ο ήλιος ξεγλιστράει μέσα απ’ τις γρίλιες και κάνει ζωγραφιές πάνω στις ημίγυμνες τις πλάτες, τότε που τα δάκτυλα σχηματίζουν στη σάρκα ονόματα και σχήματα που πρέπει να μαντέψεις, καθώς μπερδεύεις την αγάπη με την ανατριχίλα. Τότε που όταν λες ότι αγαπάς, σχεδόν ανατριχιάζεις.
Έτσι είναι και σήμερα,

Οι νέοι Ελληνες ξύπνησαν! Η επανάσταση δεν αργεί!



Κι εκεί που νομίζεις ότι η ελπίδα θα έρθει από την νέα γενιά, έρχεται μεταξύ άλλων και το παρακάτω video το οποίο αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει σωτηρία....

Άρχισε ο εμφύλιος στην Αίγυπτο

Αίγυπτος

Η πλατεία Ταχρίρ, το σημείο που είχε γίνει σύμβολο το 2011 στην επανάσταση που οδήγησε στην ανατροπή του Χόσνι Μουμπάρακ, τώρα γίνεται σύμβολο του εμφυλίου που πλανιόταν σαν απειλή πάνω από την Αίγυπτο τα τελευταία 24ωρα. 

Η «Παρασκευή της απόρριψης», όπως ονόμασαν τις διαδηλώσεις οι οπαδοί του Μοχάμεντ Μόρσι βάφτηκε με αίμα.

Οι φιλελεύθεροι κάλεσαν τον δικό τους κόσμο στους δρόμους. 
Και η απειλή για αιματοχυσία από τις συγκρούσεις μεταξύ του λαού έγινε πλέον εφιαλτική ..

Μποϊκοτάζ............

Οι Γερμανοί δεν είναι απλώς εχθροί του έθνους…

Είσαι πραγματικά μεγάλος εραστής !



Ο Robert 85 ετών, παντρεύεται την Jenny, μια κούκλα 25άρα.

·        Επειδή ο Robert είναι τόσο γέρος, η Jenny αποφασίζει ότι μετά τον γάμο αυτή και ο Robert θα κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες γιατί φοβάται ότι ο καινούριος αλλά ηλικιωμένος  συζυγός της μπορεί να το "παράκανει" αν περνούσαν όλη τη βραδυά μαζί.
 
·        Μετά το γαμήλιο πάρτυ, η Jenny ετοιμάζεται για το κρεβάτι και περιμένει το κτύπημα στην πόρτα. Όντως το κτύπημα ακούγεται, η πόρτα ανοίγει και να σου ο Robert, ο 85χρονος γαμπρός, έτοιμος για δράση. Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν! Ολα πάνε καλά , ο  Robert αφήνει την νύφη κι' αυτή ετοιμάζεται για ύπνο.
 
·        Μετά από λίγα λεπτά η Jenny ακούει ξανά κτύπημα στην πόρτα και εμφανίζεται ο...

Α, ρε πατέρα!

Πώς σκέφτεται ένα παιδί για τον πατέρα του σε κάθε ηλικία:
 
4 ετών:       Ο μπαμπάς μου μπορεί να κάνει τα πάντα!
7 ετών:       Ο μπαμπάς ξέρει τόοοσα πολλά!
8 ετών:       Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τελικά και τόσα πολλά.
12 ετών:     Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τι του γίνεται.
14 ετών:     Ο πατέρας μου; Άσε καλύτερα!
21 ετών:     Ωχ...

Μια φωτογραφία...χίλιες λέξεις!!!


Αυτό το κοριτσάκι έχασε τη μαμά του η οποία σκοτώθηκε στον πόλεμο και το πήραν στο ίδρυμα. Το κοριτσάκι αυτό δεν έτρωγε, δεν έπινε, δεν κοιμόταν, δεν μιλούσε σε κανέναν».
«Ένα βράδυ την ...

Γράμμα στον πρώην συμμαθητή μου, Θόδωρο Μαργαρίτη

Πώς τα κατάφερες, ρε μπαγασάκο, και πλασάρεσαι σαν πρωτοκλασάτος παπαγαλοπαραθυράκιας;

Γράφει ο Νίκος Κουνενής

 Θυμάσαι Θόδωρε; Ήταν τα τελευταία χρόνια της χούντας και το πρώτο της μεταπολίτευσης, κι εμείς ήμασταν μαθητές στο Πρώτο Εξατάξιο Γυμνάσιο Αρρένων του Ζωγράφου. Στο «κλασικό» βρισκόμουν στο ίδιο τμήμα με τον Νίκο Γιαννόπουλο (στέλεχος σήμερα του Δικτύου για τα Κοινωνικά και πολιτικά Δικαιώματα) και με τον δημοσιογράφο εδώ και δεκαετίες Γιώργο Σταματόπουλο. Στο «πρακτικό» φοιτούσε,  δίπλα στη δικιά μας αίθουσα, ο θυελλώδης, today, ευπώλητος άνκορμαν, Γιώργος Αυτιάς!

  Εσύ ήσουν μια τάξη παρακάτω. Υπήρξες ένα από τα καλομαθημένα παιδάκια, που eισέπρατtαν συχνά πυκνά σφαλιάρες από τους «μάγκες» του σχολείου. Εμείς, που δεν ανήκαμε σε καμία από τις δυο αυτές κατηγορίες, ούτε τη δική σου, ούτε τη δική τους, σε προστατέψαμε κάποιες φορές. Ελπίζω να μην τα έχεις ξεχάσει, ο μηχανισμός της μνήμης είναι επιλεκτικός, γράφει ο Άντλερ, και ενίοτε απωθεί τις ταπεινωτικές εμπειρίες. Μπορείς πάντως να ρωτήσεις παλιούς συμμαθητές, κάτι θα θυμούνται επ’ αυτών.

   Στη μεταπολίτευση όλοι κάπου ενταχθήκαμε, εσύ μπήκες στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος. Τα γραφεία της βρίσκονταν κανα κατοστάρι μέτρα από το σπίτι μου, στη δεύτερη στάση του Ζωγράφου. Ήσουν από τότε το δεξιότερο μέλος της οργάνωσής σου, καθ’ ομολογίαν και των δικών σου κομματικών συντρόφων. Δεν είχες πάρει χαμπάρι το παραμικρό από τη εκρηκτική ριζοσπαστικοποίηση της μεταπολίτευσης. 
Τέλος πάντων, παρά ταύτα συνργαζόμασταν τότε αρκετά, μαχόμασταν, διαδηλώναμε μαζί (κάποιες φορές, γιατί κάποιες άλλες κάτι τέτοια τα θεωρούσες αριστερίστικα κι αδιέξοδα, και καθόσουν στο σπιτάκι σου).

Πάντως, νεαρούλης κι άμαθος ήμουν τότε, πίστευα ότι..

5 Ιουλ 2013

Νορβηγοί εμπειρογνώμονες; "Τελικά, είστε πάμπλουτοι! Έχετε πετρέλαιο για 100 χρόνια!"


Πετρέλαιο και φυσικό αέριο για...100 χρόνια έχει η Ελλάδα!!! 

Αυτή την απίστευτη ρήση είπαν οι Νορβηγοί ολοκληρώνοντας την έρευνά τους για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες! 

Οχι μόνο δε χρωστάμε , αλλά αν φύγουμε απ το γιούρο και μέσα στα επόμενα 5 χρόνια όταν πέσει και η πρώτη γεωτρυπανιά, η Ελλάδα θα είναι η ...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!




Εντυπωσιακό είναι το ότι κρύβουν την αλήθεια των πραγματικά ανέργων στη χώρα μας όλα τα ΜΜΕ και αποσιωπούν τον πραγματικό κίνδυνο που ελλοχεύει και ακούει στο όνομα «λαθρομετανάστες», οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι άνεργοι οι λαθροεργαζόμενοι.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής πολιτείας οι Έλληνες άνεργοι αγγίζουν το 1.400.000 άτομα με συνεχιζόμενη τάση ανόδου.

Κανένας όμως δεν αναφέρεται στους 1.500.000 λαθρομετανάστες που ζουν στην χώρα μας οι οποίοι ανεβάζουν το νούμερο κοντά στα 3.000.000…!!!

Οι λαθρομετανάστες μετά την ψήφιση το εφαρμοστικού νόμου πέρυσι τον Μάρτιο (2012),αργά και σταθερά προετοιμάζονται, (σύμφωνα με την συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ), να εισέλθουν στην αγορά εργασίας και να «καταλάβουν» τις θέσεις των Ελλήνων …!!!

Πολλές αλυσίδες πολυεθνικών ήδη εδώ και μήνες έχουν αρχίσει να εκμεταλλεύονται την ανωτέρω συνθήκη και έχουν προσλάβει, χιλιάδες  ενοικιαζόμενους εργάτες λαθρομετανάστες οι οποίοι εκπαιδεύονται και εργάζονται σε κλειστούς  χώρους μακριά από το προσκήνιο για να μην γίνονται αντιληπτοί, με σκοπό να αξιοποιηθούν στις ειδικές Οικονομικές Ζώνες που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται, όπως στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, οι οποίες θα φρουρούνται και θα αποτελούν το άβατο για το..

Πολύ μιλάνε για την ασφάλεια των καταθέσεων … Μήπως υπάρχει λόγος;

Σύμφωνα με ένα σοφό γνωμικό: Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Τον τελευταίο καιρό συνέχεια το EUROGROUP ασχολείται με το θέμα και προσπαθεί να ετοιμάσει νομοθεσία για τον χειρισμό των τραπεζικών διασώσεων και για το ποιός θα επιβαρύνεται με το κόστος τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές πριν από τον ESM θα έχουν προηγηθεί κατά σειρά μέτοχοι, δανειστές, μη εξασφαλισμένοι ομολογιούχοι, καταθέτες με κεφάλαια άνω των 100.000 ευρώ, καταθέτες κάτω του ορίου αυτού με αποζημίωση τους μέσω των μηχανισμών ασφάλισης καταθέσεων της χώρας και φορολογούμενοι του κράτους.
Στο σημείο αυτό έχω μερικές απορίες...

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ "Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματά της!"

Ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπεδάφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να ...

Άντε γαμη$#@τε...

Σκίτσο Ημέρας

Οι 17 Έλληνες ολιγάρχες που χρωστούν €10.6 δις

ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ …ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ!!!


Δείτε το Mega και άλλους 17 Ολιγάρχες που χρωστούν 10.6 δις (και είναι ανέγγιχτοι)

Σ.Σ. Πλήρωνε κορόϊδο το… σώσιμο των τραπεζών από τους πολιτικούς εγκληματίες που ψηφίζεις. Πλήρωνε δίποδο για την ανακεφαλοποίηση ούτως ώστε να σωθούν οι τραπεζίτες και οι ολιγάρχες. Τρέχα ζώο και χειροκρότα τους ΣαμαροΒενιζέλους. Μα πόσο ζώα έγιναν οι Έλληνες Θεέ μου.

H υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας…

Ποιος θα το περίμενε όμως, ότι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, βαριά ονόματα της ολιγαρχίας του πλούτου στη χώρα μας, θα ήταν κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη; 


Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ’ εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων.

Χωρίς πολλά λόγια, δείτε τι αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί, για τα…

Το κουτάκι με τις μαλθακίες άνοιξε ο Γιάννης Στουρνάρας

ftwxeia
Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας ξαναχτύπησε με μια ακόμη άστοχη δήλωσή του: «Θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο εάν χρεοκοπούσαμε και βγαίναμε από το ευρώ, όπως υποστήριζαν κάποιοι».
Και τώρα θυμάμαι πόσο σοφή ήταν εκείνη η διαφήμιση όταν έλεγε: “μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς”. Νομίζω πως για τον κο Στουρνάρα (τον αριστερό κατά δήλωσή του) ισχύει απόλυτα.
Φωτογραφίες με ανθρώπους που ψάχνουν τα αποφάγια σου κε υπουργέ στα σκουπίδια κατακλύζουν καθημερινά το διαδίκτυο. Συμμορίες που λυμαίνονται τις γειτονιές αρπάζοντας, βιάζοντας και γρονθοκοπώντας το ίδιο.
Βέβαια ο κος Στουρνάρας έχει ένα δίκιο από την πλευρά του να τα λέει...

Μια μέρας ακροατής της "ελεύθερης" ΕΡΤ






----------------------------
1. Η θεματολογία των εκπομπών, εξαιρώντας τη συστηματική παρουσίαση του "προβλήματος που λέγεται ΕΡΤ", δεν διαφέρει από τη θεματολογία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.
Ώρες ατέλειωτες ξοδεύτηκαν στην τρομολαγνική παρουσίαση των "διαπραγματεύσεων" για τη δόση μας, μεταξύ "κυβέρνησης" και απεσταλμένων της Ύπατης Αρμοστείας των δανειστών
Είναι η μικρή συνεισφορά της "ελεύθερης" από κρατικό - εξουσιαστικό παρεμβατισμό ΕΡΤ στον αποπροσανατολισμό και την καλλιέργεια φόβου και σύγχυσης ανάμεσα στο πλήθος. 
Συνεισέφεραν, με τη σειρά τους, στο παιχνίδι "θα την πάρουμε - δεν θα την πάρουμε και, τελικά, με τι αντάλλαγμα;". Κι ας ακούγεται κάποιες στιγμές ότι μπορεί όλα αυτά να είναι "επικοινωνιακό παιχνίδι", πριν τη δόση μας. 
Ηθελημένη ή "αθέλητη" συμβολή της "ελεύθερης τηλεόρασης" στο "παιδί μου κάτσε φρόνιμα, για να φας όλο το φαϊ που σου δίνω". 
Στην αντίθετη περίπτωση, θάρθει ο..

Βάζουν φόρο και στο επίδομα ανεργίας –Ποιοι άνεργοι θα χάσουν τουλάχιστον 1000 ευρώ

Βάζουν φόρο και στο επίδομα ανεργίας –Ποιοι άνεργοι θα χάσουν τουλάχιστον 1000 ευρώ
Μια (ακόμη) δυσάρεστη έκπληξη κρύβει για τους ανέργους που εξακολουθούν και εισπράττουν επίδομα ανεργίας το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Όσοι άνεργοι συλλαμβάνονται να ζουν με κάτι περισσότερο από το επίδομα φτώχειας των 360 ευρώ, κινδυνεύουν να φορολογηθούν με συντελεστή…

Μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για την γνωστή υπόθεση του κ. Αρτέμη Σώρρα οι γνωστοί εφιάλτες(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ) το παίζουν ...αδιάφοροι


Εσκασε η βόμβα!!!Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γαβριήλ Αβραμίδης δίνει απάντηση σε email για το θέμα τις E.N.D και μας δείχνει την Ερώτηση που έχει καταθέσει στο υπουργείο οικονομικών




Κύριε Αβραμίδη,
Μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για την γνωστή υπόθεση του κ. Αρτέμη Σώρρα και των 600δις που είναι κατατεθημένα σε τράπεζα του Καναδά στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας, παρακαλώ πολύ και με όλο το σεβασμό, ως ελεύθερη και φορολογούμενη πολίτης της χώρας αυτής, ζητώ από εσάς να ερευνήσετε σοβαρά, σθεναρά και αμερόληπτα το θέμα αυτό και να ενημερώσετε τον Ελληνικό λαό για τις όποιες σχετικές εξελίξεις.
Σε κάθε περίπτωση...

Ανεκδοτάκι.....Καθημερινής τρέλας στο Ελλαδιστάν

Η γυναίκα φτάνει ξαφνικά στο σπίτι και βρίσκει τον άντρα της να κανει ερωτα με μια νεαρη κοπελα σκετη μπομπα!

- Ανηθικε!, πως μπορεις να το κανεις αυτο σε μενα, στην μητερα των παιδιων σου, την πιστη γυναικα σου; Θέλω το διαζύγιο τώρα!-

-Περίμενε ένα λεπτό αγάπη μου, σου ορκιζομαι υπαρχει μια εξηγηση!-

-Mμμμμμ.... μιλα αλλα γρηγορα, δεν θελω να σε ξαναδω ποτε πια στη ζωη μου!, θελω να φυγεις αμεσως και για παντα!-

-Συνεβη το εξης:

Η «Νέα Ελλάδα» τους...

Η«Νέα Ελλάδα» που εξήγγειλε ο κ. Σαμαράς είναι ήδη εδώ.
Η «Νέα Ελλάδα» των εφοπλιστών και της ΝΔ, των τραπεζιτών και του ΠΑΣΟΚ, των βιομηχάνων και του ΔΝΤ, των μονοπωλίων και της ΕΕ, των κατασχέσεων, των χαρατσιών και των «Cosco», είναι ήδη εδώ.
Ηταν πάντα εδώ.
Η «Νέα Ελλάδα», η Ελλάδα της εγχώριας πλουτοκρατίας με τα κεντροδεξιά, με τα κεντροαριστερά και με τα νεοναζιστικά δεκανίκια της, η «Νέα Ελλάδα» των «διαπραγματευτών» με την τρόικα, είναι, πράγματι, ό,τι...

4 Ιουλ 2013

ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (Διαβάστε το)

ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΜΕΡΟΣ 1ο)
Μάθετε την αλήθεια για την διατροφή και..
  • Απαλλαγείτε  μια για πάντα από το περιττό λίπος.

  • Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις περισσότερες ασθένειες.

  • Γεμίστε πάλι ενέργεια και πείτε αντίο στην κούραση.


Θέλει μεγάλο θάρρος και θέληση για να απορρίψεις όλες τις σύγχρονες θεωρίες περί «υγιεινής διατροφής» που επικρατούν τα τελευταία 50 χρόνια και να υιοθετήσεις απόψεις που θα ..........

Γραψαρχιδιστάν...

Έκθεση Θεσσαλονικιού για τον Μέγα Αλέξανδρο


Για να μην υπάρχουν απορίες για το πως έφθασε αυτή η χώρα ως εδώ και να ψαχνουμε να βρούμε ποιος και τι φταίει...







...

Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ



Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας, που λέει κι ο Μπουνιουέλ, είναι καλά κρυμμένη στους τρεις κύριους θεσμούς του καπιτα­λισμού, την Τράπεζα, την Ανώνυμη Εταιρεία και το Χρηματι­στήριο (…).
Αν και η τράπεζα είναι θεσμός πολύ προγενέστερος του καπιταλισμού, εξ αυτής απορρέουν οι δυο αποκλειστικά καπιταλιστικοί θεσμοί, η ανώ­νυμος εταιρεία και το χρηματιστήριο. Κατά κάποιον τρόπο, η τράπεζα συνδέει τον καπιταλισμό με τα προηγούμενα κοινωνι­κά και οικονομικά συστήματα και τούτη η σύνδεση δείχνει πολύ παραστατικά πως το μεταγενέστερο σύστημα οργάνωσης της κοινωνικής ζωής βγαίνει από το προγενέστερο, με συνέπεια και αναγκαιότητα.
Ο Μαρξ ονόμασε το χρηματιστήριο ναό του καπιταλισμού. 
Όντως, η μόνη θεότητα που λατρεύεται εκεί μέσα είναι το χρή­μα και γενικότερα οι αξίες. Εννοείται, οι οικονομικές αξίες (τρα­πεζογραμμάτια, χρεόγραφα, μετοχές κ,λπ.) και όχι οι ηθικές. 
Ο καπιταλισμός έκανε κατανομή έργου. Τις ηθικές αξίες τις ενα­πόθεσε προς φύλαξη στις εκκλησίες. Όμως,

Προμηθεϊκόν κάλεσμα....4, 5, 6, 7 Ιουλίου στο Λιτόχωρο

4, 5, 6, 7 Ιουλίου

Εκδηλώσεις τιμής

προβολής και ανάδειξης

της ελληνικής θέασης του κόσμου

PROMITHEIA_2013 greece_rs

Προμηθεϊκόν κάλεσμα

Στις πρωτόφαντες στιγμές που περνάει η χώρα μας, εκείνο που πρωτίστως έχει ανάγκη ο λαός μας και το έθνος μας είναι το φρόνημα για ν’ αντεπεξέλθει στην κατά μέτωπο και δίχως προσχήματα επίθεση που δέχεται από τις δυνάμεις της διεθνούς χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας και των εσωτερικών της φερεφώνων. Μόνο αν κατορθώσουν να κάμψουν το φρόνημα, τότε μόνον συρρικνώνονται οι αντιστάσεις.

Δεν μας αξίζει να αφηνόμαστε ανήμποροι στην εξαθλίωση που προωθούν εκείνοι που..

5 ύπουλοι ένοχοι για τον καρκίνο

Στον κατάλογο των καρκινογόνων ουσιών, ο ήλιος είναι μία αντιμετωπίσιμη απειλή. Ωστόσο, οι τηγανητές πατάτες, τα ποτήρια από φελιζόλ, τα απορρυπαντικά και άλλοι «μεταμφιεσμένοι» εχθροί είναι δύσκολο, σύμφωνα με το men’s health, να τους αντιληφθούμε. 

Απορρυπαντικό πλυντηρίου
Καρκινογόνος χημική ουσία: 1,4-διοξάνη
Επίπεδο απειλής:

Ποιος είναι ο Έλληνας και ποιος είναι ο "ελληναράς"...

Μιχαλολιάκος: 

«Χιμπατζής» ο Γιάννης Αντετοκούμπο



«Και στο ζωολογικό κήπο αν δώσετε σε έναν χιμπατζή μια μπανάνα ή μια σημαία θα την σηκώσει» είπε o Ν. Μιχαλολιάκος σε χθεσινοβραδινή συνέντευξη σχολιάζοντας την κίνηση του Γιάννη Αντετοκούμπο να σηκώσει την ελληνική σημαία στην εκδήλωση για τα ντραφτ του ΝΒΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Με την ρατσιστική χυδαιότητα που διακρίνει τον ηγέτη του ναζιστικού κόμματος, ισοπεδώθηκαν τα στοιχειώδη ανθρώπινα διακαιώματα ενός νέου που για την Χρυσή Αυγή κατατάσσεται στα...

Γιάννης και Όλγα, οι πιο ακριβοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι

O δημόσιος τομέας είναι γεμάτος από δολοφόνους, στραγγαλιστές, παλουκωτές, κλέφτες, ληστές, διαρρήκτες, συμμορίτες, κτηνοβάτες, φετιχιστές, βιαστές, παιδεραστές...

Η διαπραγμάτευση με την τρόικα, Όλγα μου, κολλάει επειδή η κυβέρνηση δεν έχει τα κότσια να διώξει τους δημόσιους υπαλλήλους. 

Έχεις δίκιο, Γιάννη μου, η ατολμία είναι το πρόβλημα, τρία χρόνια τώρα δεν άγγιξαν ούτε μια τρίχα από το δημόσιο. 

Ο Γιάννης και η Όλγα. Οι πιο ακριβοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, οι σταρ ενός συστήματος που θρέφεται από το κράτος και θρέφει το κράτος, ζητούν θυσίες ανθρώπων που αμείβονται με...

Ετοιμάζει βαλίτσες για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο ο 14χρονος Αιμίλιος Σιανίδης



Katerini News | Κατερίνη | Πιερία
Η  εκπροσώπηση  στο Βαλκανικό πρωτάθλημα τζούντο παίδων-κορασίδων θα είναι από την Πιερία και συγκεκριμένα από την Λεπτοκαρυά.

Ο 14χρονος αθλητής του συλλόγου «Τζούντο-Ερμής»  Αιμίλιος Σιανίδης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 5και 6 Ιουλίου στην πόλη Τέκιρνταγκ της Τουρκίας.
Μια ημέρα πριν αναχωρήσει ο ίδιος και ο προπονητής του..

ΠΑΣΟΚ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Εφυγε και άλλο στέλεχος



pasok3

H «χέρι χέρι» με τη ΝΔ σε επίπεδο συγκυβέρνησης πορεία του ΠΑΣΟΚ, μετά και από τη «φυγή» της ΔΗΜΑΡ, σε συνδυασμό με τη «μαύρη τρύπα» των 110 – έως 140 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, συρρικνώνει επικίνδυνα, πλέον, τις δυνάμεις που έχουν απομείνει στην Ιπποκράτους. Ολα τα μέχρι στιγμής δεδομένα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, ακόμη και εντός του 2013, το κόμμα το οποίο ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου ενδέχεται να οδηγηθεί σε κανονικό «λουκέτο».
Οι εκτιμήσεις αυτές ενισχύονται από τη νέα αποχώρηση που σημειώθηκε στο ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΚΠΕ) του, η κυρία Ζωή Καρκούλια. Η κυρία Καρκούλια αποχώρησε επισημαίνοντας στην επιστολή της ότι ..

Πάρτε λοιπόν από μας όσο DNA θέλετε.

DNA Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου
«Άμα δεν πληρούν τις προδιαγραφές, οι Ιερισσιώτες δίνουν τα παιδιά τους στο γύφτο.
Στα σχολεία της Ιερισσού, δίπλα στην εικόνα του Χριστούλη κρέμεται και η φωτογραφία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, για να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι νεότεροι.
Τα Ιερισσιωτόπουλα  μαθαίνουν από νωρίς να επιβιώνουν σε αντίξοες συνθήκες, κυνηγώντας αγριογούρουνα στις κορυφές του Κακάβου, τα λεγόμενα ‘γρούνια’.
Πίνουνε το ..

Ορίστε τα λαμόγια του Στουρνάρα !!!


Σε παραίτηση  οδηγήθηκε το Νο 2 του Τ.Χ.Σ, μετά την απάντηση σε σχετική ερώτηση της βουλευτού Ν.Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, αναφορικά με την υπέρογκη αύξηση του μισθού του, 75 χιλιάδων ευρώ και απολαβές της τάξης των 175.000 ευρώ. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι... τις συγκεκριμένες πρακτικές (κατα ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ) επισφραγίζει με τις ευλογίες του το Euro Working Group με την σύμφωνη γνώμη που παρείχε...

Ο Φίλιππας και ο Αντώνης

H oμορφιά....

Φωτογραφία: Ποτέ οι Έλληνες δε δούλεψαν την τέχνη για την τέχνη· πάντα η ομορφιά είχε σκοπό να υπηρετήσει τη ζωή.

Και τα σώματα τα ήθελαν οι αρχαίοι όμορφα και δυνατά, για να μπορούν να δεχτούν ισορροπημένο και γερό νου.

Κι ακόμα, για να μπορούν – σκοπός ανώτατος – να υπερασπίσουν το άστυ.
 
Νίκος Καζαντζάκης

Ποτέ οι Έλληνες δε δούλεψαν την τέχνη για την τέχνη· 

πάντα η ομορφιά είχε σκοπό να υπηρετήσει τη ζωή.

Και τα σώματα τα ήθελαν οι αρχαίοι όμορφα και δυνατά, για να..

Ανεκδοτάκι...



- Ένας ταξιδιώτης αποφασίζει να περάσει την νύχτα του στο πρώτο χωριό που θα συναντούσε μπροστά του.
Αυτό "έτυχε" να είναι ποντιακό...νοικιάζει ένα δωμάτιο και βγαίνει βολτίτσα στην ταβέρνα.
Δεν άργησε η στιγμή που θα ξεκινούσαν τα ανεκδοτα, μόνο που υπήρχε μία διαφορά.....Δεν λέγανε ανέκδοτα μα αριθμούς...
Φωνάζει κάποιος -το 1364.....χαχαχαχα,γελάνε οι υπόλοιποι,λέει ο άλλος το 2104,χαχαχαχαχαχα γελάει ο κόσμος...