# #

21 Δεκ 2021

Σ όλη την Ελλάδα και στο δήμο μας φυσικά ο κορονοϊός δεν κολλάει σε πανηγύρια και γιορτές αλλά κολλάει στα δημοτικά συμβούλια.

 


Αγαπητέ Κώστα

Παρακολουθώ όσα συμβαίνουν στον κόσμο,στη χώρα και στο δήμο μας μέσα από την ηλεκτρονική σου εφημερίδα αν και πολλές φορές έχουμε αντίθετες απόψεις για αρκετά θέματα.

Θα ασχοληθώ σήμερα με τί άλλο με τον κορονοϊό.
Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι εμβολιασμένος με τρεις δόσεις ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα καταλαβαίνω.
Μέρες τώρα μας προειδοποιούν για ένα νέο κύμα πανδημίας που θα φέρει λένε οι ειδικοί και άλλες εκατόμβες ( μάθαμε και τη λέξη) νεκρών.

Από τη μια μας τρομοκρατούν από την άλλη όμως γίνονται εκδηλώσεις με εκατοντάδες και χιλιάδες κόσμου. Είδα σε σάιτ κ. Τουρνιδη για μια εκδήλωση αφιερωμένη στην ελιά, χθες δημοσιεύτηκε επίσης σε διάφορα τοπικά σάιτ για μια χριστουγεννιάτικη συναυλία του ...

20 Δεκ 2021

Δήμος Δίου-Ολύμπου: "Ο επιχειρηματίας από τον Ανατολικό" επανέρχεται δριμύτερος

Τι συμβαίνει όταν τριαντάρηδες+ πιάνουν πληρωμένες καρέκλες για το καλό των δημοτών του Δίου Ολύμπου


Αγαπητοί συνδημότες του δήμου Δίου Ολύμπου. 



Με τη δουλειά του καλοκαιριού και τη μικρή μου απουσία από την περιοχή για λίγες εβδομάδες (γιατί πρέπει να ξεκουραστούμε και εμείς που ασχολούμαστε με τον τουρισμό) δεν μπόρεσα, για ένα σημαντικό διάστημα, να κάνω κάποια δημοσίευση που θα αφορούσε το παρόν και το μέλλον του τόπου μας όχι μόνο για το χωριό μου εδώ στον Ανατολικό Όλυμπο αλλά και για όλο το Δήμο Δίου Ολύμπου. 

Όταν γύρισα στο χωριό μου, νόμιζα ήρθα σε άλλο τόπο. 
Τόσος ξεπεσμός, τόση αγάπη για καρέκλες εξουσίας νομίζω δεν ξαναείδαμε σε αυτόν τον δήμο. Και ξέρετε συνδημότες ποιο είναι το κοινό όλων αυτών; 

Όλοι τους είναι και καλά "μορφωμένοι". 
Σέβομαι τους ανθρώπους που καταφέρνουν στη ζωή τους να μορφωθούν. 
Οι δικοί μας όμως πέρασαν και δεν ακούμπησαν γιατί όπως λέει και μία φίλη "άλλο πτυχιούχος άλλο καλλιεργημένος" άνθρωπος. 

 Αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και θέλουν να μας πείσουν ότι για εμάς το κάνουν, για το καλό του δήμου. 

Παιδιά μη θυσιάζεστε άλλο για το καλό μας, κοιτάξτε λίγο και τον εαυτό σας. 
Κρίμα είστε νέοι άνθρωποι. Τώρα που είπα νέοι, σκέφτηκα ότι η γενιά των τριαντάρηδων είναι αυτή που πρωτοστατεί στον ξεπεσμό. 

Με πόση ευκολία ξέχασε ο άλλος όσα έλεγε προεκλογικά για τον δήμαρχο και δέχτηκε θέση 1500€. Ναι ξέρω με βαριά καρδιά το έκανε. 

Δεν λέμε ονόματα γιατί έμαθα ότι με το καλημέρα απείλησε...