# #

28 Μαρ 2020

Και τώρα Άδωνι ,πείτε όλοι μαζί: 'Βόρεια Μακεδονία"!!!

Ξεμείναμε από Μακεδονομάχους


Αναμφίβολα είχε έμπνευση ο χρήστης του διαδικτύου που σχεδίασε το άγαλμα προς τιμή των μακεδονομάχων.

Δεν είναι για να λυπάσαι τους Ελληναράδες, υπερπατριώτες που τώρα πια έμειναν με τις σάρισες και περικεφαλαίες ... στο χέρι;

Τελικά όμως ας δούμε και την θετική πλευρά του θέματος.

Το ότι οι χρήστες του Ιντερνέτ με τις...

Ο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» Σπύρος Παπαδόπουλος, μας έμαθε να πλένουμε τα χέρια μας..

Έτσι γίνεται συνήθως στις κρίσεις, στη διάρκεια των πολέμων και σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης: Κάποιοι – οι λίγοι - πλουτίζουν και κάποιοι άλλοι - οι πολλοί - σχεδόν λιμοκτονούν.
Είναι παροιμιώδες  το σύνθημα «Αγάντα Ρόμελ» που ακουγόταν κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής από τους μαυραγορίτες
Βάστα Ρόμελ στην Αφρική, για να πλουτίζουν περισσότερο οι Έλληνες πονηροί «γερολαδάδες»…
(Υπήρξε βέβαια -να συμπληρώσω εγώ-Και το"Βάστα Γερούν" των σημερινών κυβερνητικών τηλεπερσόνων και υπουργών, κατά την περίοδο του πραγματικού ΣΥΡΙΖΑ του εξαμήνου..)
Και τώρα:

Σε δέκα περίπου μέρες θα ξέρουμε τι Μνημόνιο θα μας επιβάλουν



Σε καμιά δεκαριά μέρες θα γνωρίζουμε, αν η πεθαμένη Ευρωπαϊκή Ένωση θαφτεί ή θα ταριχευτεί.

Ολοφάνερα γίνεται ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Κάθε κράτος ψάχνει να βρει τα απαραίτητα για να στηρίξει τη Δημόσια Υγεία, αυτή που όλα τα προηγούμενα χρόνια απαξίωνε, περικόπτοντας τα κονδύλια και κάνοντας απολύσεις.
Τώρα τα δημοσιονομικά μέτρα πέρασαν προσωρινά σε δεύτερη μοίρα. 
Η πειθαρχία χάθηκε μπροστά στο πανικό της επιδημίας.

Στην Ισπανία μένουν σπίτι όσοι δεν το έχασαν από τους πλειστηριασμούς. 
Στις πανίσχυρες ΗΠΑ τα κρούσματα αυξάνονται όπως αυξήθηκαν οι άστεγοι, ενώ στην δήθεν πολιτισμένη Γαλλία οι φτωχές συνοικίες αφήνονται στην τύχη τους.

Όσο για μας δεν ξέρουμε τι μας γίνεται αφού τα τεστ γίνονται μόνο σε όσους έχουν μέσο. Άντε και να δείξουμε πως κάτι κάνουμε στα κανάλια. 
Έτσι κλείσαμε στο ίδιο μέρος 21 μολυσμένους με 242 που δεν είχαν το ιό, αλλά τώρα πιθανόν να τον απέκτησαν!

Περίεργη τακτική να περιορίσεις την επιδημία, αλλά έχει ξαναγίνει: 

Snowden: Η πανδημία είναι κόλπο για να θεσπιστούν μόνιμα μέτρα επιτήρησης

Οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν μέτρα επιτήρησης υψηλής τεχνολογίας για την καταπολέμηση της επιδημίας του κορωνοϊού. Αλλά αξίζουν τον κόπο;
Ο Edward Snowden δεν το πιστεύει.
Ο πρώην τεχνικός της CIA, της οποίας οι διαρροές εξέθεσαν την κλίμακα των προγραμμάτων κατασκοπείας στις ΗΠΑ, προειδοποιεί ότι μόλις αυτή η τεχνολογία βγει από το κουτί, θα είναι δύσκολο να την επαναφέρουμε.
“Όταν φύγουν τα μέτρα έκτακτης ανάγκης, φαίνεται πως μερικά θα παραμείνουν”, ανέφερε ο Snowden σε συνέντευξή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Κοπεγχάγης.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης τείνει να διευρυνθεί. Στη συνέχεια, οι αρχές είδαν ότι απέκτησαν ακόμη περισσότερη εξουσία και άρχισε να τους ...

27 Μαρ 2020

Να κι ένας πολιτικός με..πρόταση!!

Ελλην Ελληνολάτρης: ΒΙΝΤΕΟ: Μισθοί βουλευτών: "πολλά τα λεφτά ...

Θα στενοχωρήσω διάφορους κλάδους στους οποίους υπηρέτησα. Δεν πειράζει.
Η κυβέρνηση πρέπει:
() Να μειώσει κατα τα δύο τρίτα τον αριθμό δημοσιογράφων ανα υπουργείο που η ίδια θεσμοθέτησε.
() Να μειώσει σε τρείς τον αριθμό μετακλητών υπαλλήλων που μπορεί να διορίσει υπουργός η υφυπουργός. Μπορει να εξυπηρετηθει κσλλιστα απο τη δημοσιουπαλληλική ιεραρχία της υπηρεσίας του.
() Να ζητήσει απο τη Βουλή να μειώσει σε ...

Όπου υπάρχουν υπεύθυνες κυβερνήσεις..λαμβάνονται σοβαρά μέτρα.

Ιρλανδία - Τα ιδιωτικά νοσοκομεία θα γίνουν δημόσια κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού

Ιρλανδία - Βικιπαίδεια

Το κράτος αναλαμβάνει τον έλεγχο όλων των ιδιωτικών δομών υγείας.

Τα ιδιωτικά νοσοκομεία θα λειτουργήσουν ως μέρος του δημόσιου συστήματος υγείας για όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Περίπου 2000 κλίνες, εννέα εργαστήρια και χιλιάδες προσωπικού έχουν ενταχθεί στο δημόσιο σύστημα υγείας, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Leo Varadkar σε συνέντευξη τύπου στις 24/3. 

Ταυτόχρονα, ο υπουργός υγείας Simon Harris είπε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει χώρος για την αντιπαράθεση "δημόσια ή ιδιωτική υγεία"», όταν ερωτήθηκε για τη κρίση του Covid-19.

«Εννοείται πως πρέπει να υπάρχει ισότητα στην περίθαλψη, όσοι ασθενούν από τον ιό θα περιθάλπτονται ...

Τα ΜΜΕ του κοινωνικού αυτοματισμού: «Τεμπέληδες» πάλι οι δάσκαλοι

Σχόλιο..Το σύνηθες θύμα της φασιστικής συμπεριφοράς των "δημοσιογράφων" - λαγών του συστήματος αλλά και πολλών συμπολιτών που παπαγαλίζουν ότι ακούν στα κουτιά της αποβλάκωσης και τσουβαλιάζουν αδιακρίτως , είναι και πάλι ο Δάσκαλος.

Τα ΜΜΕ του κοινωνικού αυτοματισμού: «Τεμπέληδες» πάλι οι δάσκαλοι
Νέο κύμα συκοφάντησης των εκπαιδευτικών, με αφορμή τον κοροναϊό αυτή τη φορά. 

Οι εκπαιδευτικοί, όπως δηλώνουν με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, συκοφαντούνται ξανά, γιατί δεν έχουν ξεκινήσει διδασκαλία διαδικτυακά. Μάλιστα έμμεσα αλλά και άμεσα, λάδι στη φωτιά βάζουν και συγκεκριμένα ΜΜΕ, που δεν χάνουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν, ότι τα ιδιωτικά σχολεία έχουν βρει τον βηματισμό τους ήδη, σε αντίθεση με τα δημόσια. 

Ο κοινωνικός αυτοματισμός ενεργοποιήθηκε από διάφορα tweet αρχικά, όπως αυτό του δημοσιογράφου Τ. Τέλογλου, ο οποίος έγραψε:«Οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα, πρέπει να ζήσουν με 800 ευρώ ως τα τέλη Απριλίου, οι γιατροί με τους νοσηλευτές να σηκώσουν το σταυρό του μαρτυρίου για ψίχουλα βάζοντας σε κίνδυνο και την υγεία τους και οι εκπαιδευτικοί (κι άλλοι ΔΥ), κάνουν απλά διακοπές».
Όλα αυτά ενώ τα σχολεία είχαν κλείσει ορθώς, με ..

«Δεν χρειάζονται κρατικά νοσοκομεία. Μπορούν όλα να είναι ιδιωτικά» !!!!!


Στο φως έρχεται ένα ακόμη άκρως αποκαλυπτικό στιγμιότυπο για τους σχεδιασμούς και τις ακραίες θέσεις των νεοφιλελεύθερων για το δημόσιο εθνικό σύστημα υγείας, που εκφράζονταν με πάθος όλο το προηγούμενο διάστημα και κατέρρευσαν με το ξέσπασμα της κρίσης του κοροναϊού... 
Πρωταγωνίστρια η Μιράντα Ξαφά, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ και με εξέχουσες σχέσεις με τον ...

Ιταλία και Ισπανία έβαλαν βέτο, εμείς κύριε;

Ο δούλος και ο Σπάρτακος 

Μάθαμε για το φιάσκο της συνόδου κορυφής με τηλεδιάσκεψη.

Μάθαμε για το ηχηρό όχι της Γερμανίας για το ευρωομόλογο λόγω κορωνοϊού.
Ξέρουμε ότι την πρόταση για το ευρωομόλογο την είαν καταθέσει εννέα κράτη μέλη μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Τι έκαναν τα άλλα κράτη  πλην Ιταλίας και Ισπανίας;

Κατάπιαν αμάσητο το Γερμανικό όχι;

Προτιμούν την λύση να την δώσει ο ESM, κάτι που σημαίνει δανεισμό με μνημόνια;

Παρακολουθώ ότι στο διαδίκτυο δεν καυτηριάζεται επαρκώς η στάση της...

26 Μαρ 2020

Ποιος είναι τελικά ο κύριος Τσιόδρας ;



Υπάρχουν πολλοί που είτε δεν καταλαβαίνουν ότι ο κύριος Τσιόδρας αυτή τη στιγμή είναι ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, είτε κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν.

Υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο κύριος Τσιόδρας δεν έχει καμία σχέση με όλους αυτούς που όχι μόνο κατασυκοφάντησαν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, αλλά το διέλυσαν κιόλας.


Υπάρχουν πολλοί που χαρακτηρίζουν ανόητους όσους ασκούν κριτική στον κύριο Τσιόδρα γιατί ο κύριος Τσιόδρας είναι κορυφαίος λοιμωξιολόγος, καλός καθηγητής, καλός οικογενειάρχης και καλός ψάλτης.

Δεν έχω καμιά αμφιβολία για το ότι ο κύριος Τσιόδρας είναι κορυφαίος λοιμωξιολόγος, πάρα πολύ καλός οικογενειάρχης και εξαιρετικός ψάλτης,

25 Μαρ 2020

Τα 28 Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών..

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα 28 Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών..
Με απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Μετανάστευσης και Ασύλου συστήνονται οι 28 Δομές Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία, ως Περιφερειακές Υπηρεσίες της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
Ποιες είναι και που βρίσκονται οι 28 δομές:

Η ευθύνη είναι ολόκληρη δική τους...(βίντεος)

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτάκης,Αδωνις,Βασ.Οικονομου,Πορτοσάλτε..Δική τους η ευθυνη για τη δημοσια υγεία

«Η ευρωπαϊκή οικονομία πέφτει διότι συντηρεί ένα λεγόμενο Κοινωνικό Κράτος πάνω από τις δυνατότητές της» - Άδωνις Γεωργιάδης, 2014

«Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση» - Κυριάκος Μητσοτάκης, 2017

«Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ,

Τα ιδιωτικά νοσοκομεία έχουν επιτάξει την κυβέρνηση!!!!!

υγεία νοσοκομεία
Τριάντα εκατομμύρια ευρώ θα δαπανήσει το Υπουργείο Υγείας για την πραγματοποίηση τεστ για τον κορονοϊό από ιδιώτες τη στιγμή που, σύμφωνα με πληροφορίες του TVXS, σχετικά αιτήματα δημοσίων φορέων αγνοούνται από την κυβέρνηση.

H δαπάνη που εγκρίθηκε την Τρίτη ως επιχορήγηση από το Υπουργείο Υγείας στον ΕΟΠΥ αφορά στην «αποζημίωση ιδιωτικών θεραπευτηρίων – κλινικών, καθώς και ιδιωτών για την πραγματοποίηση κλινικού και εργαστηριακού ελέγχου, στο πλαίσιο της υλοποίησης μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού».

Το κόστος,

24 Μαρ 2020

Καλά..Αυτοί δε παίζονται..."30 εκατ. ευρώ στις ιδιωτικές δομές για «κλινικούς και εργαστηριακούς ελέγχους»"!


Το γράφουν έτσι:
«Επιχορήγηση στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) για την κάλυψη παροχών υγείας» του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2020 του Υπουργείου Υγείας, ύψους τριάντα εκατομμυρίων ευρώ (30.000.000,00€), ως έκτακτη επιχορήγηση του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), για την αντιμετώπιση δαπανών αποζημίωσης ιδιωτικών θεραπευτηρίων-κλινικών, καθώς και ιδιωτών για την πραγματοποίηση κλινικού και εργαστηριακού ελέγχου, στο πλαίσιο της υλοποίησης μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού»
Με απλά λόγια: Δίνουν 30 εκατ. ευρώ στις ιδιωτικές δομές υγείας ως «αποζημίωση» (!) για ελέγχους σε σχέση με τον κορωνοϊό.
Μόλις χθες γράψαμε: «Κατάργηση του εμπορίου εξετάσεων για τον κορωνοϊό – Επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας», εξηγώντας αναλυτικά τι συμβαίνει και ποιοι είναι οι κίνδυνοι από τη συνέχιση του εμπορίου των εξετάσεων για τον κορωνοϊό. Η κίνηση της κυβέρνησης να πληρώνει τις ιδιωτικές δομές, την ίδια στιγμή που δεν καλύπτει βασικές ανάγκες του δημόσιου συστήματος υγείας και των υγειονομικών (διαβάστε εδώ) στη μάχη που δίνουν για όλους μας, δεν είναι απλά προκλητική. Δείχνει, ακόμα και τώρα,

Ήταν 24 Μάρτη 1999 όταν άρχιζε το μακελειό, το στυγερό έγκλημα, που κράτησε 78 μέρες!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Από τις 2.500.000 βόμβες που έπεσαν στη Γιουγκοσλαβία, οι 500.000 περιείχαν εξασθενημένο ουράνιο.





 Ήταν 24 Μάρτη 1999 όταν άρχιζε το μακελειό, το στυγερό έγκλημα, που κράτησε 78 μέρες. Ήταν η αρχή του τέλους για την Γιουγκοσλαβία. Μια χώρα που ο λαός της όρθωσε το ανάστημά του στις μεραρχίες του Χίτλερ, δεν υπάρχει πια. Τη διέλυσε το ΝΑΤΟ σε συνεργασία με την ΕΕ.


   Οι χειροκροτητές της θηριωδίας των χιλιάδων νεκρών, των «παράπλευρων απωλειών», των ΝΑΤΟικών «λαθών», των εκτελέσεων αμάχων, του βομβαρδισμού νοσοκομείων, σχολείων, ΜΜΕ και νεκροταφείων (!), αυτοί που κόβουν και ράβουν στα μέτρα τους το Διεθνές Δίκαιο, υποστήριζαν τότε ότι τα αμερικανικά «Στελθ» αποτελούσαν προάγγελο της «δημοκρατίας» και της «ειρήνης» στα Βαλκάνια και τον κόσμο.

   Η αλήθεια είναι ότι εκείνος ο πόλεμος, που έγινε με πρόσχημα τα «δικαιώματα των μειονοτήτων», εξελίχτηκε σε «προληπτικό πόλεμο» στο Αφγανιστάν και μετεξελίχτηκε σε «ανθρωπιστικό πόλεμο» στο Ιράκ. Μετά ακολούθησαν από Λιβύη μέχρι Συρία.

   Ως γνωστόν, όλα αυτά συνέβησαν γιατί ο Μιλόσεβιτς ήταν «χασάπης». Και «εγκληματίας». Και «δολοφόνος». Και έκανε «γενοκτονία». Και ειδικά στο Κόσσοβο έκανε και ...

Θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά ή θα κρύβεστε πίσω από το μικρό σας δαχτυλάκι φιλελέδες μου;

Αποτέλεσμα εικόνας για φιλελεδες

Θέλετε να μιλήσουμε για την Κεραμέως που επέτρεπε στα σχολεία να βολτάρουν στην Ιταλία την ώρα που φούντωνε ο κορονοϊός; Όχι.

Θέλετε να μιλήσουμε για τη Μενδώνη που ξεναγούσε στην Ολυμπία, Ιταλούς τουρίστες κρουαζεροπλοιου που την επόμενη μπήκε σε καραντίνα, την ώρα που ο Κικίλιας είχε ήδη κλείσει τα σχολεία και είχε ακυρώσει τα καρναβάλια; Όχι.

Θέλετε να μιλήσουμε για τον Καραμανλή και τα μέτρα στα αεροδρόμια και στα λιμάνια ενώ η πανδημία κάλπαζε; Όχι.

Θέλετε να μιλήσουμε για την κωμωδία της κυβέρνησης με τις ανοιχτές - κλειστές εκκλησίες; Όχι.

Θέλετε να μιλήσουμε για την Ράπτη που διαφήμιζε, τρομάρα της, την πίστη της στη Θεία Κοινωνία; Όχι.

Θέλετε να μιλήσουμε για τον Μπογδάνο που προέτρεπε τους πιστούς να ...

Η "πολιτισμένη Ευρώπη" έχει το 46,3% των παγκοσμίων κρουσμάτων! Και το συντριπτικό ποσοστό του 59,3% των θανάτων από Κοροναϊό στον πλανήτη! ΔΙΑΒΑΣΤΕ -ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Προς τους Μένουμε (άρρωστοι) στην Ευρώπη - Θέλατε στατιστικά; Ορίστε τα στατιστικά σας, γελοίοι!




“Αχ Ευρώπη” Τ
α έλεγε ο Τζιμάκος από τη δεκαετία του 80 μάλιστα.

172.407 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού στην Ευρωπαϊκή Ένωση! 

Τη φάγαμε την Κίνα με τα 81.496 κρούσματα. 
Κι ενώ στην Κίνα τέλειωσε ο εφιάλτης, εδώ μόλις άρχισε.

Από το σούρουπο ως την αυγή θα μας φάνε οι βρικόλακες σαν τον Κούλη.

Η "πολιτισμένη Ευρώπη"! 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει το 46,3% των παγκοσμίων κρουσμάτων! 
Και το συντριπτικό ποσοστό του 59,3% των θανάτων από Κοροναϊό στον πλανήτη!
9.720 θάνατοι! 5,64% μέσος όρος. Με την Ιταλία να φτάνει το 9,5%!


Η Ευρώπη των ανισοτήτων. Της Ελεύθερης μαύρης αγοράς.
Διανύει ένα νέο Μεσαίωνα. Χειρότερο σε κάποια σημεία από τον προηγούμενο. 

Τουλάχιστο τότε δεν ήθελες άδεια να κάνεις βόλτα.

“Γιατί δε βγάζουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία για την ΕΕ”...

23 Μαρ 2020

Στην Ισπανία η κυβέρνηση Σάντσεθ προχωρά στην πρόσληψη 52.000 νοσηλευτών και ιατρών, στην Ελλάδα ;;;

Ο πρωθυπουργός κατέφυγε στο ύστατο μέτρο του δημοκρατικού κράτους, πριν από την πλήρη αναστολή του Συντάγματος. Η απαγόρευση κυκλοφορίας ακούγεται και είναι βαριά – και ψυχολογικά και πολιτικά.
Ασφαλώς προέχει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η διαφύλαξη των ανθρώπινων ζωών. Αλλά έχουν προηγηθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και οι προφυλάξεις; 
Ενισχύεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας;
Δεν γνωρίζουμε. Φαίνεται πως όχι. Καθώς περνούν οι μέρες του εγκλεισμού  και η κοινωνική-οικονομική ζωή μπαίνει στη ζώνη του λυκόφωτος, δεν έχουμε ενημέρωση για τα βασικά:
  • Δεν γνωρίζουμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται το ΕΣΥ, και ποιες ενέργειες προχωρούν για την άμεση ενίσχυσή του. Πόσες οι προσλήψεις προσωπικού; Πόσο υγειονομικό υλικό έχει παραληφθεί; Πόσο αναμένεται; Πόσο πραγματικά χρειάζεται; Πόσα κιτ εξετάσεων είναι διαθέσιμα; Οι πληροφορίες έρχονται αποσπασματικά, είναι συγκεχυμένες και συχνά φοβίζουν.
  • Δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των πραγματικών περιστατικών της ίωσης, δηλαδή των ..

Τώρα ξέρουμε όλοι που βρίσκουν τα κείμενα τα κανάλια του Μητσοτάκη. Τα έχουν πει παλιότερα άλλοι προδότες!!!

Το γαλάζιο μας τσίρκο.


Ένα διαχρονικό ηχητικό αποτελεί το έργο “Το μεγάλο μας τσίρκο” Σε ένα σπάνιο video η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος θαρρείς πως περιγράφουν με ακρίβεια τη σημερινή χούντα.

Προσέξτε τις ομοιότητες με αυτή των γελοίων συνταγματαρχών “διότι θεωρητικώς πηγαίναμε μπρος αλλά στην πραγματικότητα πηγαίναμε πίσω – πίσω – πίσω”
Εκτός της λογοκρισίας, της στέρησης της Ελευθερίας, της βίας, και των ψεμάτων, κοινό γνώρισμα όλων των ακροδεξιών καθαρμάτων είναι η υποτίμηση της νοημοσύνης των πολλών.

“21η Απριλίου 1697... Ένας “Έλληνας”... πληροφορεί αιφνιδίως 8,5 εκατομμύρια Έλληνες ότι είμαστε όλοι άρρωστοι”!!! 


Διαβολική σύμπτωση...

Ίσως τελικά η συλλογική μας ευθύνη, να είναι μεγάλη.





Ακούσαμε και σχεδόν το χωνέψαμε, πως το μέγεθος της ατομικής ευθύνης όλων μας, είναι εξ ίσου μεγάλο με την ευθύνη των κυβερνώντων, που από την μεριά τους την ανέλαβαν και έπραξαν τα δέοντα, αυτές τις δύσκολες στιγμές. 

Αλήθεια;

Όχι ακριβώς. 

Και ίσως να πρέπει να προσδιορίσουμε την έννοια της προσωπικής ευθύνης.

-Στην κλιμακούμενη κρίση λόγω κορονοϊού,

22 Μαρ 2020

Αντί να κάνουν τα αυτονόητα, έκαναν δικτατορία, στρατιωτικό νόμο!



Έμπηξαν τα κλάματα οι κροκόδειλοι. 
Δήθεν λυπούνται για μια κατάσταση που οι ίδιοι δημιούργησαν. Κι από κοντά τα ΜΜΕ να κάνουν αποπροσανατολισμό και την πιο αισχρή προπαγάνδα.

Τώρα δεν είναι γρίπη ο ιός; 

Και πως βρεθήκαμε κοντά στην Κίνα; 
Η θωράκιση; Τρύπησε; 

Δυο μήνες έβλεπαν τι γίνονταν. Είχαν καιρό να προετοιμαστούν. Να φτιάξουν έστω ένα νοσοκομείο, ένα εργοστάσιο, που να παράγει μάσκες, οινόπνευμα. Να προμηθευτούν τα απαραίτητα.
Αντί να κάνουν τα αυτονόητα, ότι έκαναν οι χώρες που αντιμετώπισαν την επιδημία, έκαναν δικτατορία, στρατιωτικό νόμο!

Να μείνουμε στην απομόνωση, γιατί ρήμαξαν την Υγεία.

Να μείνουμε σπίτι γιατί δεν υπάρχουν γάντια και απολυμαντικά ώστε να βγούμε έξω.

Να μείνουμε μέσα γιατί, όταν αρρωστήσουμε θα πάμε άκλαυτοι, αφού αντί για γιατρούς πήραν μπάτσους.

Δεν έχουν οι γιατροί ούτε μάσκες! Πολλοί μολύνθηκαν. Κι όταν πήγαν να δουν τον Κικίλια...

Το Κράτος όπως πάντα κατηγορεί τους πολίτες για ανευθυνότητα!!! (Βίντεο)

Ποιος πραγματικά δείχνει ανευθυνότητα;
Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτάκης - Παγκαλος



Η γνωστή τακτική των βασικών υπεύθυνων για το χάλι της δημόσιας υγείας....

Για όλα φταίνε οι πολίτες....

Ποιος όμως κυβερνούσε; 
Ποιος κυβερνά και σήμερα;

Και τα διόδια είναι ακόμα ανοιχτά..τεράστιος κίνδυνος για εργαζόμενους και οδηγούς με κέρματα και χαρτονοσμίματα να αλλάζουν συνεχώς χέρια...!!!


Δείτε το βίντεο...