# #

19 Μαρ 2022

Λάρα Λόγκαν(πολεμική ανταποκρίτρια του CBS): «Μας είπαν ψέματα σε επική κλίμακα για την Ουκρανία – Το Κίεβο ξεπλένει το “μαύρο χρήμα” των ΗΠΑ»

 Λάρα Λόγκαν: «Μας είπαν ψέματα σε επική κλίμακα για την Ουκρανία – Το Κίεβο ξεπλένει το “μαύρο χρήμα” των ΗΠΑ»

«Κεραυνοί» από την πολεμική ανταποκρίτρια του CBS

«Κεραυνούς» έριξε η διάσημη πολεμική ανταποκρίτρια του CBS Λάρα Λόγκαν κατά την διάρκεια συνέντευξή της στην εκπομπή America’s Voice όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στην Ουκρανία.

Ενώ οι δημοσιογράφοι της εκπομπής περίμεναν να ακούσουν άλλη μια μαρτυρία δαιμονοποίησης της Ρωσίας και του Πούτιν, η Λάρα Λόγκαν τους είπε ακριβώς το αντίθετο, μιλώντας για μια «επική απάτη» σε όσα λένε τα αμερικανικά –και όχι μόνο- ΜΜΕ για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Έτσι σε μια ερώτηση για τον Πούτιν  ότι ξεμένει από σφαίρες, ότι δεν πάρει καλά στην Ουκρανία ότι είναι υπεύθυνος για 2 εκατομμύρια πρόσφυγες η Λόγκαν εξεμάνη, 

18 Μαρ 2022

Ελληνίδα μαθήτρια από Μαριούπολη: Οι Ουκρανοί μας σημάδεψαν με όπλα και μας απειλούσαν


Νεαρή ομογενής από την Μαριούπολη λέει σε μία φράση την αλήθεια για αυτά που συμβαίνουν.

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται πως οι ουκρανικές δυνάμεις κρατούν τον άμαχο πληθυσμό ομήρους ως ανθρώπινη ασπίδα και δεν τους συμφέρει να ανοιχτούν ανθρωπιστικοί διάδρομοι, ώστε να φύγουν.

Η Ουκρανία ισχυρίζεται πως η Ρωσία το έχει προκαλέσει όλο αυτό!

Η Φιλίτσα νεαρή Ελληνίδα της Μαριούπολη είπε όμως την αλήθεια, όπως την έζησε.

«Οι Ουκρανοί ...

17 Μαρ 2022

Οι πρώτες ρωσικές κυρώσεις

 




Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που στήριξαν τις κυρώσεις και βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» της Ρωσίας.

Η εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία έφερε «τσουνάμι» κυρώσεων προς τη Μόσχα με τους δυτικούς να έχουν σκοπό να «γονατίσουν» την οικονομία της και να πάψει η χρηματοδότηση του στρατού.

Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που στήριξαν τις κυρώσεις και βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» της Ρωσίας. Η Μόσχα πέρυσι είχε...

Ρωσία: Βιο-εργαστήρια θανάτου στην Ουκρανία! Οι ΗΠΑ μελέτησαν τη μετάδοση ασθενειών από νυχτερίδες σε άνθρωπο!!!

 


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδειξε στοιχεία για τη χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών έργων από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι χώρες του ΝΑΤΟ διεξήγαγαν ένα μυστικό έργο στην Ουκρανία για να μελετήσουν τη μετάδοση ασθενειών στον άνθρωπο από νυχτερίδες, 

13 Μαρ 2022

Θα κάνει κι άλλο λάθος ο χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών;

 Ο υπάκουος "λαγός" των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ θα εκθέσει τη χώρα και θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας  και πρώτο στρατιωτικό στόχο της Ρωσίας αν στείλει τους S 300 στην Ουκρανία...οι οποίοι δεν θα φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους και επίσης θα αποδυναμώσει σε μεγάλο βαθμό την αντιαεροπορική άμυνα της Ελλάδας. 

ΗΠΑ: "ΝΑΙ" στη παραχώρηση S-300 χωρών του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία 




Eπίσημη απειλή Ρωσίας: "Θα βομβαρδίσουμε τα κονβόι"

Ποιες είναι οι υποψήφιες χώρες

Tα αντιαεροπορικά συστήματα S-300 χωρών μελών του ΝΑΤΟ μαζί με το απόθεμα πυραύλων τους ζήτησε η Ουκρανία, ένα αίτημα το οποίο φαίνεται πως έχει πάρει την έγκριση των ΗΠΑ.

Νωρίτερα, η Ρωσία απείλησε επίσημα με βομβαρδισμό των ΝΑΤΟϊκών κονβόι μεταφοράς όπλων.

“Θα βομβαρδίσουμε τα ΝΑΤΟϊκά κονβόι”

Πιο αναλυτικά, η Ρωσία εξαπέλυσε την πρώτη επίσημη απειλή βομβαρδισμού των ΝΑΤΟϊκών κονβόι μεταφοράς όπλων και πυρομαχικών προς την Ουκρανία με συνέπεια το Κίεβο να ...