# #

9 Φεβ 2013

Το «ένοχο» παρελθόν των μελών της προανακριτικής για τη Λίστα Λαγκάρντ...



Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται κιόλας.
Γι’ αυτό και ξενίζει το ότι αρκετά μέλη της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, τα οποία καλούνται να βγάλουν «στον αφρό» τις όποιες αμαρτίες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, έχουν «σκελετούς» στο ντουλάπι τους οι οποίοι δημιουργούν εύλογες αμφιβολίες για το κατά πόσο διαθέτουν το ηθικό πλεονέκτημα. Η προϊστορία, εξάλλου, των...

Η ευτυχία του να δικάζεις τον εαυτό σου!!!!!!


Και ποιος δε θα 'θελε, αγαπητοί μου, όταν συλληφθεί για κάποιο παράπτωμα στα πλαίσια της εργασίας του, να δικάζεται από τους... συναδέλφους του;
Ας φανταστεί ο καθένας μας να ήταν ταξιτζής και να τον κατήγγειλε κάποιος πελάτης για διπλοκούρσα.
Να γινόταν ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) και οι κριτές μας να ήταν... ταξιτζήδες!
Πόσες πιθανότητες θα είχαμε να μας καταδικάσουν;;;
0,00%

Με αυτόν τον τρόπο ελέγχονται όλα τα λεγόμενα "πειθαρχικά παραπτώματα".
Με ΕΔΕ. Με κριτές τον εκάστοτε κλάδο.

Γιατρός με φακελάκι;
Οι γιατροί τον βγάζουν λάδι.
Εφοριακός εκβιαστής;
Οι εφοριακοί τον βγάζουν λάδι.
Πολεοδόμος μιζαδόρος;
Οι πολεοδόμοι τον βγάζουν λάδι.....

Βγήκαν οι σκελετοί από την …ντουλάπα.



Μήνυμα στήριξης υπέρ του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στέλνει ο αρχιαποστατης  Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς Στουρνάρα. 

Η επιλογή Στουρνάρα στην θέση του υπουργού Οικονομικών αποτελεί μονόδρομο και «μακάρι να είχαμε δέκα σαν αυτόν»!!!

 «Αν δεν αποκτήσουμε φορολογική πολιτική κι αν δεν καταπολεμήσουμε την σταδιακά και αποτελεσματικά την φοροδιαφυγή, δεν υπάρχει πιθανότητα να αναρρώσει η Ελλάδα».

Αλλοίμονο εάν δεν έβγαινε ο…

Η Κούβα στον δρόμο για την μετατροπή του καρκίνου σε χρόνια ασθένεια


Παρά τον δαιμονικό και απάνθρωπο αποκλεισμό κατά της Κούβας εδώ και δεκαετίες, αυτό το έθνος της Καραϊβικής έχει ηρωικά αναπτύξει και σφυρηλατήσει νέες μεθοδολογίες στη δημόσια υγειονομική περίθαλψη με τη χρήση των διαθέσιμων πόρων, καθώς επίσης, εξάγει παράλληλα τη σοφία του προς τις αναπτυσσόμενες χώρες, παρέχοντας άριστη υγειονομική περίθαλψη και εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

Στο κουβανικό "ισχυρό πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας" κάνει αναφορά η πρόσφατη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) σχετικά με την εισαγωγή της βιοτεχνολογίας στη θεραπεία του καρκίνου στην Κούβα, με κατευθυντήριες γραμμές στην εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της επάρατης νόσου που παρέχει καθολική πρόσβαση σε όλες τις προσεγγίσεις, από την πρόληψη, τη διάγνωση , τη θεραπεία μέχρι και την..

Τι είδε ο Μπάμπης...




Κοίτα ποιος μιλάει...


Ο κύριος Χρήστος Μαρκογιαννάκης είναι πρώην εισαγγελέας, πρώην υπουργός, πρώην βουλευτής πρώην κομμάτων. 
Το πορτραίτο του θα μπορούσε να αποτελεί κάλλιστα το πορτραίτο του πολιτικού συστήματος. 
Αυτή η ευχέρεια που έχει να εμφανίζεται ως αποκλειστικός εκφραστής των λαϊκών συμφερόντων, όποιο κόμμα και αν υπηρετεί, και ο στόμφος με τον οποίο διαβεβαιώνει γι αυτό, είναι τα μισά δομικά υλικά του πολιτικού συστήματος. Τα άλλα μισά είναι η ατιμωρησία και η ταύτιση των κατηγοριών που αποδίδονται με πολιτικές σκοπιμότητες.
Το όνομα του κυρίου Μαρκογιαννάκη έχει εμπλακεί σε πλείστες υποθέσεις. 
Δύο απ αυτές ήταν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών. Της ...

Ρίγανη: Η ισχυρότερη Πανάκεια της Φύσης

Origanum vulgaris hirtum


Αρχικά της δίνεται η βοτανική ονομασία Origanum heracleoticum

“ορίγανος Ηρακλεωτική ,οι δε κονίλην καλούσι” μας λέει ο Διοσκουρίδης

αργότερα ονομάζεται Origanum vulgare hirtum και είναι η αληθινή Ελληνική ρίγανη-Origanum vulgaris hirtum is the true Greek Oregano

με γεύση τόσο έντονη που μουδιάζει το τέλος της γλώσσας όταν είναι φρέσκια και
τα άνθη της ελληνικής ρίγανης είναι λευκά στο σύγχρονο κόσμο μας θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε να ξαναθυμηθούμε, να ξαναγνωρίσουμε κάποια πράγματα, να ξαναθυμηθούμε αρχαίες θεραπείες οι οποίες στις μέρες μας επιβεβαιώνονται, να επαναπροσδιορίσουμε τις απόψεις μας για πολλά βότανα και τροφές.

Να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο ζωής μας σε σχέση με την διατροφή μας και τις παθήσεις, να αναρωτηθούμε γιατί ο μεγάλος γιατρός ο Ιπποκράτης και οι γιατροί που ακολούθησαν τις διδαχές του θεωρούσαν ότι “το καλύτερο φάρμακο είναι κανένα φάρμακο” και γιατί χρησιμοποιούσαν κυρίως φυτικά φάρμακα, γιατί οι γιατροί στις περιγραφές του Ομήρου για την αντιμετώπιση των διάφορων παθήσεων χρησιμοποιούσαν σαν φάρμακα ότι τους προσέφερε η φύση.

Να αναρωτηθούμε γιατί ο Ασκληπιός υποδείκνυε τα βότανα σε ένα πλήθος παθήσεων, να αναρωτηθούμε πως είναι δυνατόν να γνώριζαν όλα αυτά τα λαμπρά πνεύματα τα μυστικά της πιο λαμπρής ομορφιάς και υγείας προτείνοντας για κάθε πάθηση και πρόβλημα την άριστη δυνατή λύση, πως γνώριζαν τα μυστικά της υγείας και της ομορφιάς που βρίσκονται καλά κρυμμένο μέσα στα βότανα;

Κόρη του Τσε: "Αν ο πατέρας μου ήταν ζωντανός...



Αν ο θρυλικός αντάρτης Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα ήταν ζωντανός "θα υποστήριζε και θα βοηθούσε τον Ούγκο Τσάβες σε ό, τι μπορούσε", δήλωσε η Αλέιδα Γκεβάρα, κόρη του Τσε, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο RT.

Γεννημένη στην καρδιά της κουβανικής επανάστασης, η Αλέιδα, ξέρει καλύτερα από όλους τον ηγέτη Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος "ήταν μια πατρική φιγούρα" για αυτή.

Επί του παρόντος η μεγαλύτερη από τους...

Ο Σαμαράς έχει το 90% των καταθέσεών του στο Βέλγιο







Το 90% των καταθέσεων του διατηρεί ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και σημερινός πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε τράπεζα του εξωτερικού. Όπως φαίνεται από το πόθεν έσχες του προέδρου της Ν.Δ. ο κ. Σαμαράς έχει 285.467 ευρώ σε καταθέσεις στην KBC του Βελγίου γεγονός που προκαλεί ερωτήματα.
Γιατί κάποιος, στην προκειμένη περίπτωση ο

Να πουλήσουμε την Πελοπόννησο στη Σαουδική Αραβία ή στο Κατάρ για να σωθούμε.


Μες στου Αιγαίου τα νησιά εμίρηδες προβάλλουν

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της τελευταίας εβδομάδας ήταν αυτή του Ινδού οικονομολόγου, Prashant Agrawal, ο οποίος υποστήριξε πως η Ελλάδα πρέπει να πουλήσει ένα από τα μεγάλα νησιά της για να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα.

Ο Ινδός οικονομολόγος προτείνει την πώληση της Ρόδου ή της Κέρκυρας ή της Λέσβου σε κάποιο από τα κράτη του Κόλπου επειδή είναι κοντά.
Βέβαια, η Τουρκία είναι πιο κοντά στη Ρόδο από τα κράτη του Κόλπου, οπότε να την πουλήσουμε στην Τουρκία, για να μην χάνουν την ώρα τους οι νέοι αγοραστές στα ταξίδια. 
Κρίμα είναι.

Πάντως, θα είναι πολύ ωραίο να πουλήσουμε τη Ρόδο στο...

Το πολιτικό πρόβλημα του Αλέξη Τσίπρα


Πέρα από τις δημοσκοπήσεις, όλοι οι Έλληνες διαπιστώνουν ή διαισθάνονται ότι η εκρηκτική αύξηση της εκλογικής επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ -αυτή που από το 4,6% των εκλογών του 2009 τον οδήγησε στο 16,8% των εκλογών του Μαΐου του 2012 και τον απογείωσε στο 26,9% ένα μήνα αργότερα, στις εκλογές του Ιουνίου- έχει ανακοπεί. 
Υπάρχουν περισσότερες της μίας αιτίες που προκάλεσαν το φαινόμενο αυτό.
Η πρώτη είναι η κατηγορηματική άρνηση του ΚΚΕ να ανταποκριθεί καθ” οιονδήποτε τρόπο στις προσκλήσεις συνεργασίας που του απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Όσο κι αν το ΚΚΕ πλήρωσε βαρύτατο εκλογικό τίμημα για τη στάση του αυτή, πέφτοντας από το 8,5% του Μαΐου του 2012 στο 4,5% του Ιουνίου, που αποτελεί το χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα όλης της ιστορίας του από την ίδρυση του μέχρι σήμερα, το πολιτικό αποτέλεσμα αυτής της στάσης ήταν σαφέστατο: εξάλειψε από τη συνείδηση του ελληνικού λαού τη δυνατότητα συγκρότησης κυβέρνησης της Αριστεράς στην Ελλάδα!
Μπορεί να ακούγεται μελοδραματικό, αλλά το Μάιο του 2012 η ελληνική Αριστερά έχασε τη μοναδική ευκαιρία πειραματισμού αναζήτησης ενός ραντεβού με την εξουσία. Αβέβαιης, φυσικά, έκβασης, με πολλούς κινδύνους, αλλά που άξιζε τον κόπο να ...

Μπάμπης ο Σουγιάς σε παράκρουση....



...

Άρθρο - ΣΟΚ από το New Statesman: ''Υπάρχει ακόμα δημοκρατία στην Ελλάδα;''


Άρθρο - ΣΟΚ από το New Statesman: ''Υπάρχει ακόμα δημοκρατία στην Ελλάδα;''
Ο τίτλος του άρθρου του New Statesman είναι ενδεικτικός του θέματος του: “Επιλεκτική μηδενική ανοχή: εξακολουθεί να υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα;”.
Ο συντάκτης στηλιτεύει την κυβερνητική πολιτική σε ότι αφορά το πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

“Η κακοποίηση τεσσάρων νεαρών αναρχικών, οι οποίοι συνελήφθησαν για ληστεία σε τράπεζα, στα χέρια της αστυνομίας αποδεικνύει ότι είναι ώρα να απευθυνθεί κανείς στον κυβερνητικό συνασπισμό όπως του αρμόζει: ως ένα ακροδεξιό αυταρχικό σχήμα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Γίνεται επίσης αναφορά στην επιχείρηση Ξένιος Ζευς, επισημαίνοντας ότι από τους 73.100 ανθρώπους οι οποίοι συνελήφθησαν συνολικά, μόνο σε 4.352 απευθύνθηκαν κατηγορίες”.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπαμπούλια, που υπογράφει το άρθρο, ο κυβερνητικός συνασπισμός έχει πλέον να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες για βασανισμούς κρατουμένων και τη σχέση της αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή, την ίδια ώρα που η εξεταστική για τη “λίστα Λαγκάρντ” είναι σε εξέλιξη και η κυβέρνηση προωθεί το..

Τόσο ανίκανοι...Τόσο πανίβλακες?


Ένας/μία δικαστής που δεν είναι καθεστωτικός υπάλληλος και τιμάει τη δικαιοσύνη και το Σύνταγμα... Υπάρχει;

Το ρολόι προδίδει την ελας
Κοιτάξτε το ρολόι. Τόση ανικανότητα...;
Απ' την επίσημη ανακοίνωση της ελασ:
Η σύλληψη έλαβε χώρα περί την 12:50 ώρα περίπου στην οδό Τρύφωνος στο κέντρο της Βέροιας.
Οι δράστες προσήχθησαν στη Διεύθυνση περί την 13:00-13:05 ώρα.
Φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 ώρα και με...

Άντε να γελάσουμε λίγο…


Τη γλώσσα μας την λέμε «μητρική», μάλλον γιατί ο πατέρας μιλάει σπάνια…


Θα έχανα κιλά αλλά δεν μου αρέσει να χάνω..

Άρχισα να λέω βρομόλογα στο καλοριφέρ μπας και… ανάψει…

Όταν παντρευόσουν κ έλεγες “μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος” , μάλλον
δεν περίμενες ότι σε λίγα χρόνια ο όρκος γίνεται στόχος ζωής…


Μερικές φορές κοιτάζω κάποιους ανθρώπους και αναρωτιέμαι:είναι δυνατόν
αυτός να είναι το σπερματοζωάριο που νίκησε;
 
Αναπολώ την εποχή που χρώσταγα μόνο μαθηματα…

8 Φεβ 2013

«ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…»



            …, ήταν η απάντηση που μας έδωσαν τα μέλη του κόμματος, μπροστά στη φραγμένη πόρτα μιας τράπεζας, όταν σχολιάσαμε τις ευθύνες που έχει ο καθένας μας.
 Η Eurobank του πλούσιου κυρίου Σπύρου Λάτση κατάφερε, με δικαστική απόφαση, να πάρει στα χέρια της το πρώτο κτήριο πρώτης κατοικίας στην Ελλάδα. Οι Ισπανικές τράπεζες είχαν ξεκινήσει νωρίτερα. Στην Ισπανία, η αντίδραση της γειτονιάς και της πόλης στις διαδικασίες απαλλοτρίωσης δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα. Άνθρωποι μένουν σε αντίσκηνα.

Οι τράπεζες έχουν για συμπαραστάτη, το «νόμο» και τα ένοπλα τμήματα του κράτους, στην Ισπανία, στην Ελλάδα και παντού:

Καλά ακόμη δεν έμαθαν κάποιοι ότι το διαδίκτυο… ξεβρακώνει και μπορεί να τους κάνει ρόμπες ξεκούμπωτες;





Στις 31 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε το 14ο τεύχος του περιοδικού UNFOLLOW  (Φεβρουάριος 2013) με βασικό ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο ναυτιλιακού πετρελαίου, με τίτλο εξωφύλλου «Λαθρεμπόριο: Θα σπάσει ο νόμος της σιωπής για την Aegean Oil του Δ. Μελισσανίδη και τα ΕΛΠΕ του Σ. Λάτση;».
Την επομένη, 1η Φεβρουαρίου, δέχτηκαν τηλεφώνημα στα γραφεία του περιοδικού, στις 19.50, από τον αριθμό 210 4586000, στο οποίο ο καλών ζήτησε να μιλήσει με τον συντάκτη  του ρεπορτάζ Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης και ζήτησε εξηγήσεις για το δημοσίευμα.

Ο συντάκτης συνομίλησε μαζί του σε ανοικτή ακρόαση, παρουσία δύο ακόμη συντακτών του περιοδικού. Ο συστηθείς ως Δ. Μελισσανίδης απείλησε το περιοδικό και τον συντάκτη με αγωγή. Ο συντάκτης του απάντησε ότι ασφαλώς μπορεί να πράξει όπως νομίζει.

Στη συνέχεια, παρά την προσπάθεια του συντάκτη μας να συνομιλήσει σε ήπιο τόνο, ο καλών ως Δ. Μελισσανίδης απείλησε τη ζωή του και ό,τι υπάρχει γύρω από αυτόν. Από τα 20 λεπτά που διήρκεσε το τηλεφώνημα, τα μισά περίπου αναλώθηκαν σε απειλές προς τον συντάκτη.

Μέρος όσων είπε ο συστηθείς ως Δ. Μελισσανίδης, τα οποία κατέγραψε ο συντάκτης παρουσία των δύο ακόμη συντακτών του περιοδικού, έχει ως εξής:

«Θα μπορούσα να στείλω να σε σκοτώσουν χωρίς να σ’ έχω προειδοποιήσει. Αλλά είμαι άντρας και θα βάλω να σε τινάξουν στον αέρα την ώρα που κοιμάσαι. Θα βάλω να σε ..

7 Φεβ 2013

"Gracias, Grecia"

Πως ξεχαστήκαμε μονάχοι εδώ πέρα ... (Οι Έλληνες)...




Τ
ελικά είμαστε …για κλάματα! 

Ξεχάσαμε τη θέση μας στον κόσμο και ψάχνουμε το βηματισμό μας  μέσα στην τεχνογνωσία λαθεμένων συνταγών, όλοι αυτοί πήραν τα ελληνικά πρότυπα, έκαναν πολιτισμό και τώρα μας δίνουν συμβουλές «πολιτικής στρατηγικής. 

Γιατί; 
Διότι δεν κρατάμε…

Σαμαρά, Bενιζέλο, Kουβέλη αυτές οι εικόνες είναι για να κάνετε χαρακίρι!



Από τη Σίβυλλα , βίντεο Nasos Zangi

Διόδια Αιγινίου: Η Πιερία θα νικήσει με ή χωρίς αυτούς


2013020504.jpg
του Αντώνη Νταγλιούδη, μέλους Επιτροπής Αγώνα Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Τα Διόδια του Αιγινίου ολοκληρώθηκαν στις αρχές του 2010. 

Όμως δεν λειτούργησαν για τρία χρόνια και αυτό αποτελεί μια παγκόσμια μοναδικότητα.

 Οι λόγοι της «απραξίας τους» είναι προφανείς και γνωστοί:

Για το κυκλοφοριακό Λεπτοκαρυάς



Πιλοτικό ερευνητικό πρόγραμμα που αφορά το κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Λεπτοκαρυά, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, την επιβάρυνση της ατμόσφαιρας από ρύπους (έκκληση καυσαερίων, ηχορύπανση κλπ εξαιτίας κυκλοφορίας πλήθους οχημάτων) αλλά και την πρόκληση ηχορύπανσης, θα..

Ενέργειες του δήμου Δίου-Ολύμπου για στήριξη τοπικών αγροτικών προϊόντων




Καταλόγους με στοιχεία αγροτών (ονοματεπώνυμα, προϊόντα που διαθέτουν, περιοχές κατοικίας τους, τηλέφωνα) οι οποίοι δραστηριοποιήθηκαν σε ..

6 Φεβ 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ…



Στη σημερινή σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ , το πιο ωραίο επιχείρημα υπέρ των πολυδιάστατων επαφών του Τσίπρα την τελευταία περίοδο, το προσκόμισε ο Γιάννης Θεωνάς…
Ο Θεωνάς αναφέρθηκε σε μια συζήτηση που είχε στις Βρυξέλλες, όντας ευρωβουλευτής, με τον επίσης ευρωβουλευτή Βασίλη Νεφελούδη. Εκεί είπε  ο Νεφελούδης στον Θεωνά : 
«Αν είσαι κομμουνιστής βουλευτής, θα πρέπει να πηγαίνεις παντού, από την εκκλησία μέχρι το μπουρδέλο»!

Την προηγούμενη ημέρα ο Τσίπρας είχε υπερασπιστεί με τον πλέον πειστικό τρόπο τα «προϊόντα» των επαφών του , δίνοντας έμφαση και στη στενά χρησιμοθηρική τους πλευρά αλλά και στην πιο μεσοπρόθεσμη – όπως η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Είπε ακόμη κι ένα ωραίο, όσον αφορά τη σπουδή των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ να τον πλήξουν με κάθε τρόπο… 

Ελλάδα, 2013 μετά Χριστού. Ελλάδα, 39 μετά Χούντας...Η χώρα που μπερδεύει τον Καζαντζίδη με τον Καζαντζάκη


Fear-Digital-art-by-Anton-Marrast

Ελλάδα, 2013 μετά Χριστού. Ελλάδα, 39 μετά Χούντας
Πληθυσμός: 10.815.197
Νόμισμα: Ευρώ (με ροπή τεχνηέντως στη δραχμή)
Κλίμα: Εύκρατης Τρομολαγνείας
Θρήσκευμα: Ανορθόδοξος Καπιταλισμός
Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Ασυλία
Οδηγούν και οδηγούνται από: Δεξιά
Η Ελλάδα ή Ελλάς είναι χώρα που βρίσκεται στη νοτιοανατολική Ευρώπη, στο νοτιότερο άκρο της Βαλκανικής χερσονήσου, στην Ανατολική Μεσόγειο,ωστόσο δεν έχει προκαθοριστεί εάν ανήκει στην Ανατολή ή τη Δύση. Πρωτεύουσα της Ελλάδος και μεγαλύτερη πόλη είναι η Αθήνα.
Αθήνα, 1η Δευτέρα Φλεβάρη τρέχοντος έτους.
Η κυκλοφορία στους δρόμους έχει αποκατασταθεί. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λειτουργούν κανονικά. 
Ή ταν ή επι τας. 
Ή τανκς ή επίταξη. 
Ο ήλιος ανέτειλε κανονικά ...

Σκατίλα είναι η μυρουδιά του ανθρώπου, αυτουνού που τρώει σκόρδα.


Όλα τα σκόρδα όλων των υπόλοιπων ανθρώπων



Το σύστημα έλεγαν οι αρχαίοι -και γι' αυτό ήταν σπουδαίοι-
είναι ένα βαρέλι γεμάτο σκόρδα. 
Και μέσα στο βαρέλι ανθρώποι, ανθρώποι, ανθρώποι. 
Μια Γη γεμάτη σκορδαλιά!
Και το βαρέλι αυτό γυρίζει, γυρίζει... 

Η Ελλάδα της ανάπτυξης...



Η Ελλάδα του αντωνάκη , του Χοντρού και του ταβερνιάρη Φώτη...

Η μεγάλη αποκάλυψη: Κράτος και τράπεζες ''έκλεψαν'' 93 δις ευρώ από την αγορά!


Η μεγάλη αποκάλυψη: Κράτος και τράπεζες ''έκλεψαν'' 93 δις ευρώ από την αγορά!

Τώρα αποκαλύπτεται ο ρόλος Στουρνάρα στην αδιάκοπη επιβολή νέων φόρων! 

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ! 

ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ...ΓΙΑΦΚΑ ΤΑ ΦΕΚ!!!

Σαμαράς, Βενιζέλος και Στουρνάρας, καμώνονται πως πασχίζουν για την ανάπτυξη της οικονομίας και της χώρας την ώρα που εσκεμμένως της έβαλαν και συνεχίζουν να της βάζουν θηλιά! Με υπουργικές αποφάσεις, αλλά χρησιμοποιώντας τα ΦΕΚ σαν να είναι ...γιάφκα, έμπηξαν πισώπλατα το μαχαίρι στον λαό και την οικονομία της Πατρίδας!

Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που υπογράφει τους νόμους, προσποιείται και αυτός ότι ...

Το παιχνίδι των εντυπώσεων και η αποκατάσταση της ιστορικής αληθείας


2013020602.jpg 
του Θέμη Κωτούλα

Μια συνεδρίαση για τα διόδια στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, που διήρκησε τέσσερις ώρες, για να καταλήξει στη συγκρότηση μιας επιτροπής που θα προχωρήσει σε συναντήσεις και θα διοργανώσει ένα συλλαλητήριο, αποδεικνύει πρωτίστως την απουσία συνεννόησης μεταξύ των φορέων για ένα θέμα που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, εδώ και δέκα ημέρες, όταν κάποιοι άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται στους δρόμους.

Με βασικό αίτημα τη διοργάνωση παμπιερικής κινητοποίησης σε ένα αόριστο μέλλον, με τους πολίτες να αγωνίζονται στα διόδια - σε χρόνο ενεστώτα - με τη φυσική τους παρουσία, τουλάχιστον τα αντανακλαστικά κάποιων θα έπρεπε να λειτουργήσουν και να μην εξαντληθούν οι τοποθετήσεις, με διαπιστώσεις που γνωρίζει ο καθένας μας και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί από τους περισσότερους.

Και όταν υπάρχει μια ...

Η Ορθοδοξία τονίζει: «Στη σχέση μας με το Θεό, όλοι έχουμε ένα εβραίο μέσα μας, μέχρι σήμερα». Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος!!!


images
Κάθε φορά που αποκαλεί κάποιος τον χριστιανισμό Ιουδαιοχριστιανισμό, οι χριστιανοί κλωτσούν σαν τα μουλάρια. 
Προς όλους αυτούς λοιπόν ο Άνθιμος απαντά, ρίχνοντάς τους κατάμουτρα την αλήθεια.









...

Αγαπητέ μου Χαφιέ..



Με έγγραφό της η Περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης ζητάει να ενημερώνεται καθημερινά για όλα τα συμβάντα σε όλα τα σχολεία με φακέλωμα μαθητών, γονιών, συναδέλφων! 
Το λέει «ημερολόγιο» και τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν στην αξιολόγηση όλων. Οι προφορικές οδηγίες μιλάνε για άμεση καταγραφή του ποιος άργησε να πάει στο μάθημα, σε ποιου την εφημερία έγινε φασαρία,  ποιοι μαθητές πήγαν στο γραφείο, ποια ώρα κτλ. Και εμμέσως φυσικά ποιοι...

Η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού της γης μπαίνει πλέον σε προτεραιότητα σύμφωνα με την UNFPA...Πώς όμως;







  • Οι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού μιλούν ανοικτά για επιβολή «οικογενειακού προγραμματισμού».
  • Διατυμπανίζουν πως η μείωση του πληθυσμού θα αποφέρει τεράστια οικονομικά και κοινωνικά οφέλη…!
Γράφει ο Clive Cookson


Όταν ο πλανήτης απέκτησε 7 δισεκατομμύρια κατοίκους τον Οκτώβριο του 2011, σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών, τότε το θέμα του πληθυσμού της γης έγινε πιο ενεργά πολιτικό ζήτημα από ό, τι ήταν πριν τουλάχιστον μια γενιά.

Από εκείνο το σημείο ορόσημο, οι υποστηρικτές του ελέγχου του πληθυσμού έχουν καταφέρει να ...

Και ο όμηρος-γιατρός έφαγε ξύλο από αστυνομικούς στο Βελβεντό!

 Για γέλια και για κλάμματα...



Πως να ξεχάσει ο γιατρός Κ.Κ. από την Κοζάνη την ...χολυγουντιανή υπερπαραγωγή που έζησε την περασμένη Παρασκευή; 

Όπως έγινε γνωστό από αυτήκοες μάρτυρες, ο γιατρός οποίος κρατήθηκε όμηρος από τους φερόμενους τρομοκράτες κατά τη διπλή ληστεία στον Βελβεντό, ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς που δεν ...

Μεταλλαχθήκαμε....

ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΗΝΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ!




Ηταν Ιούνης του 2002
Τότε πρωθυπουργός ήταν ο Σημίτης και υπουργός Ναυτιλίας ο Ανωμερίτης
Κήρυξαν επιστράτευση των ναυτεργατών…

Ηταν Φλεβάρης του 2006. 
Τότε πρωθυπουργός ήταν ο Καραμανλής και υπουργός Ναυτιλίας ο Κεφαλογιάννης
Κήρυξαν επιστράτευση των ναυτεργατών…

Ηταν Νοέμβρης του 2010. 
Τότε πρωθυπουργός ήταν ο Παπανδρέου και υπουργός Ναυτιλίας ο Χρυσοχοΐδης. Κήρυξαν επιστράτευση των ναυτεργατών...
Φτάσαμε Φλεβάρη του 2013. 
Τώρα έχουμε πρωθυπουργό Σαμαρά και υπουργό Ναυτιλίας τονΜουσουρούλη. Κήρυξαν επιστράτευση των ναυτεργατών
Συμπέρασμα πρώτο:

Αυτοί δεν είναι πολιτικοί, είναι πλιατσικολόγοι.


Αυτοί δεν είναι πολιτικοί, είναι πλιατσικολόγοι.
Όσο κι αν έψαξα στις σελίδες των βιβλίων της Ιστορίας, δεν κατάφερα να βρω πιο σκοτεινή περίοδο, απ αυτή που διανύουμε. 

Δεν είναι υπερβολή, γιατί ακόμα και όταν υπήρχαν πόλεμοι, κατοχές κλπ, ακόμα και στους πιο διεστραμμένους δικτάτορες ή "θεούς" αυτοκράτορες, υπήρχαν και μερικά – ελάχιστα – καλά σημεία. 


Μόνο στη γερμανική κατοχή και σε ορισμένες μελανές σελίδες της "Βυζαντινής" Αυτοκρατορίας, με απίστευτα ηλίθιους αυτοκράτορες, συναντάμε παρόμοιο χάος. Η σχιζοφρένεια δένει με την αλαζονική συμπεριφορά σε ένα τρισάθλιο μείγμα πολιτικής. Πολιτικής που έχει καταστρέψει και συνεχίζει να διαλύει τα πάντα.

Ακόμα και στα πιο αυταρχικά καθεστώτα, που οι δολοφονίες και οι βασανισμοί ανθρώπων είναι συχνοί, δεν χρησιμοποιείται ...

Ανακοίνωση τριών από τους συλληφθέντες της Κοζάνης



Ξεκλέβουμε δυο λόγια από τα κελιά των κρατητηρίων που βρισκόμαστε αιχμάλωτοι για να δηλώσουμε τους σκοπούς και τις προθέσεις μας ώστε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο σχετικά με τα τελευταία γεγονότα.
 
Ως Αναρχικοί θεωρούμε την επιλογή της ληστείας τράπεζας μια συνειδητή επιλογή αντίστασης. Η κίνησή μας δεν είχε στόχο τον προσωπικό πλουτισμό. Η επίθεση στους ναούς του κεφαλαίου εντάσσεται στην συνολική επαναστατική μας δράση.
 
Σχετικά με τον βασανισμό μας από τις δυνάμεις καταστολής, δεν...

Σε ποιον θα πουλήσει τον ΟΠΑΠ ο Αντώνης ο τεράστιος;


Tέτοια δημοκρατία έχουμε να δούμε από την παλιά χούντα των αμερικανοκίνητων συνταγματαρχών!

Ο Μελισσανίδης διεκδικεί τον ΟΠΑΠ.
Ο Κρανιδιώτης είναι δικηγόρος του...