# #

23 Ιουλ 2016

Ο Μεγαλύτερος...Όλων των εποχών..

..
.

Ο μεγαλύτερος ψεύτης στην ελληνική "πολιτική" σκηνή, 
όλων των εποχών....

Δείτε τι υπέφερε ο "πολιτικός εξόριστος" Κυριάκος ο ατελείωτος

"Κατουράγαμε στις αρβύλες μας ή τα κάναμε πάνω μας τη νύχτα. Είχαμε γίνει ζώα". 
Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός πρώην βασανιστή της Χούντας
Λίγο μετά την πτώση της χούντας η Μίκα Χαρίτου Φατούρου, με τη βοήθεια ενός πρώην βασανιστή που την εμπιστεύθηκε εντόπισε 16 πρώην βασανιστές της στρατονομίας. Απλά, καθημερινά παιδιά του λαού που έκανα τη θητεία τους και μετατράπηκαν σε στυγνά εργαλεία της μεσαιωνικής βίας που άσκησε η χούντα, στις ανακρίσεις. Οι συνεντεύξεις δημοσιεύθηκαν σε βιβλίο. Τα ονόματα μένουν κρυφά και αναφέρονται με κεφαλαία του λατινικού αλφαβήτου. Οι πρώην πλέον βασανιστές, περιγράφουν τις πρώτες μέρες και τα μαρτύρια που οι ίδιοι υπέστησαν κατά την εκπαίδευσή τους στο κέντρο εκπαίδευσης στρατιωτικής αστυνομίας (ΚΕΣΑ). Τα κείμενα που ακολουθούν είναι αποσπάσματα από το βιβλίο.
“Έπρεπε να μάθουμε να αγαπάμε τον πόνο,” δήλωσε ο “Α”, ο πιο απάνθρωπος και αποτελεσματικός βασανιστής που υπηρέτησε στο ΕΑΤ/ΕΣΑ. Η διαδικασία “μύησης” των νεοσύλλεκτων ξεκινούσε από το...

ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι,Ένωση Κεντρώων ψήφισαν το ξεπούλημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ...


Με τις ψήφους των βουλευτών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με 
«συνοπτικές» διαδικασίες το νομοσχέδιο που αφορά την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρομικών μεταφορών και υποδομών της χώρας. 
Η Χρυσή Αυγή ψήφισε ...

Κουίζζζζζζ....



Βρες εσύ τις διαφορές ,

22 Ιουλ 2016

Τι τραβάμε κι εμείς οι πολιτικοί εξόριστοι... με γεμάτες τσέπες


...τις πιπίλες μετρώ...

H "πρώτη φορά υπηρετριούλες των τοκογλύφων"... Δηλαδή μπάτε σκύλοι αλέστε.


Το ότι ζούμε σε συνθήκες μιάς οιονεί δικτατορίας τα τελευταία 7 χρόνια δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Η καταπάτηση πλέον του Συντάγματος με "αναγκαστικούς"-κατοχικούς νόμους (άνομους και εντελώς παράνομους) έχει καταντήσει γαϊτανάκι, που η "πρώτη φορά υπηρετριούλες των τοκογλύφων"κυβέρνηση ξεσήκωσε απ' τους προηγούμενους προδότες, και ακολουθεί πιστά.

Ακόμη και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ενός κλάδου που τόσο απροκάλυπτα τα τελευταία χρόνια ευνόησε μνημόνια και δωσιλογικές κυβερνήσεις,

Ζούμε την Αριστερή εκδοχή του Βλαχοδημαρχισμού


Απλή και δόλια Αναλογική, από την Κυβέρνηση Τσίπρα. 
Στόχος η διατήρηση της Εξουσίας. 
Φίλιες δυνάμεις, το κέρασμα ενός Φραπέ στον κο Λεβέντη και η έκκληση προς τις "δημοκρατικές Δυνάμεις" ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για συμμετοχή τους στη Νομή της Εξουσίας.


Οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής, έχουν τον χαρακτήρα "εσόδων" από Βεσπασιανές, δεν μυρίζουν και προσμετρώνται ισότιμα. 

Ο Κατήφορος επιταχύνεται με "δημοκρατικά" γκάζια. 

Να μιά προεκλογική δέμσευση που επιτέλους υλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναμετράται με την Δημοκρατία στο χείλος του εκλογικού βαράθρου. 

Το σύνδρομο του εκλογικού ασανσέρ προκαλεί ρίγη στην κοινοβουλευτική του ομάδα. 

Η διατήρηση της εξουσίας,

21 Ιουλ 2016

Τι απάντησε η Ζωή στην πρό(σ)κληση του Προέδρου της Δημοκρατίας


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απέρριψε την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου για να παρευρεθεί στη δεξίωση με αφορμή την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Ακολουθεί αυτούσια η απάντηση:

– Εντάξει, μαλακίες είναι, αλλά αν δεν έχεις τι να κάνεις…


Όντας πλούσιος και διάσημος ξεκίνησα να δουλεύω σ’ ένα καφέ για να δω πώς ζουν οι “Common People”. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

Τις προάλλες έκατσε ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι με τον πατέρα του. Ήπιαν από μια γρανίτα μηχανής κι ύστερα έφυγαν με το κινητό στο χέρι, για να πιάσουν ένα Πόκεμον που ήταν εκεί κοντά. 

Χθες ήρθε ένας εικοσάχρονος, ο Αποστόλης, για εκπαίδευση, προκειμένου να δουλέψει στο μαγαζί. Ο Αποστόλης είναι φοιτητής και δεν έχει ξαναπιάσει δίσκο στα χέρια του ούτε ξέρει τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα στον εσπρέσο και στον καπουτσίνο -όσον αφορά την κατασκευή τους. 

Καθώς μάθαινε του είπα ότι η συγκεκριμένη δουλειά είναι πολύ χρήσιμη για έναν εικοσάχρονο, αφού αν την μάθεις μπορείς να πας το καλοκαίρι σε όποιο νησί θες να πας, να δουλεύεις και να κάνεις διακοπές, να γνωρίσεις κόσμο, κορίτσια αλλόθροα και απόκοσμα κι εξωτικά, με τα λεφτά (τα δικά σου λεφτά) που θα βγάλεις να ταξιδέψεις, ίσως να δουλέψεις και σε ξένα μέρη, καλοκαίρι και διακοπές έμμισθες, να μην περάσεις όλη σου τη ζωή στην Καλαμαριά. 

Εκείνος μου απάντησε ότι δεν είναι Καλαμαριώτης. Μεγάλωσε στη Τούμπα, αλλά μετακόμισε στη Θέρμη (προάστιο της Θεσσαλονίκης), κι ότι σπουδάζει στη Κοζάνη. 

“Ο κόσμος είναι λίγο μεγαλύτερος απ’ τη Μακεδονία”, του είπα. 

Ενώ μαθαίνει πώς σερβίρουν ένα ποτήρι νερό -έχει κι αυτό τους κανόνες του, κι ίσως να μάθει πώς φτιάχνουν μια golden margarita, αποφάσισα να μάθω κι εγώ από εκείνον. Γιατί μπορεί να γηράσκω, αλλά γηράσκω αεί διδασκόμενος. 

Τον είδα χωμένο μέσα..

Το ..."μεγαλείο" του χριστιανοταλιμπανισμού

Βρε σεις αριστερούκληδες...«Αφήστε και τίποτα για τον Μητσοτάκη»


Όσο όσο ξεπούλησαν και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Κανείς πια δεν πέφτει από τα σύννεφα. Η «γραμμή» υλοποιείται με την ισχύ φυσικού νόμου. Η αριστερή κυβέρνηση έφτασε στην τραγική θέση να την «γλεντάει» ο Άδωνις και η Lifo, για όσα έλεγε λίγα χρόνια πριν για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αυτό είναι το «θέμα» και όχι αυτό καθαυτό το γεγονός. 

Γιατί, απλώς, θα ξεπουληθούν τα πάντα. Αυτό είναι το πλαίσιο.

Θα χρειαστούν βέβαια πολιτικές υπογραφές για όλα αυτά. 
Ε, όχι και «πολιτικές». Η Κομισιόν που θα σβήσει τα πρόστιμα και το ΤΑΙΠΕΔ που θα εγκρίνει την πώληση. Έτσι έχει ξεφτιλιστεί η πολιτική και οι…

Η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή ούτως ή άλλως










Η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή ούτως ή άλλως. Με χρέος που πλησιάζει τα 400 δισ. και θα τα ξεπεράσει, με ύφεση που λειτουργεί πια σαν διαστημική μαύρη τρύπα με την Ελλάδα παγιδευμένη στη βαρύτητά της και με ένα ΑΕΠ που καταγράφει απώλειες κάθε χρόνο, σωτηρία εντός του ευρώ δεν υπάρχει. Όσο και να φορολογήσεις τους πολίτες κύριε Χάροντα υπουργέ των Οικονομικών, φτάνει κάποτε η στιγμή του «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»…Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι το πότε θα επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα αλλά το πώς θα γίνει αυτό. Τα σενάρια είναι τρία:

20 Ιουλ 2016

Koυίζζζζζζ...Ποια είναι η "κυρία¨"?



Μπαρμπα-Φώτη.....;;;;

Έχεις κι εσύ μήπως;

Oι εφιάλτες δε τελειώνουν....

Κι αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, πάντα υπήρχαν...

Το κακό είναι ότι τελειώσαν οι Λεωνίδες...

Αυτοί είναι οι ένοχοι, για το Πραξικόπημα και την Εισβολή στην Κύπρο.ΦΩΤΟ

ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΟΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ή ΣΑΣ ΠΑΕΙ 3+1 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ «ΕΘΝΑΡΧΙΔΩΝ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ;...


 
Δείτε τους....

Γνώριζαν εδώ και μέρες στη Νεα Δημοκρατια τη στάση της ΧΑ να συμπλεύσει με τον Κυριακο Μητσοτακη στον εκλογικό νόμο.

image

Σε γνώση της Νέας Δημοκρατίας εδώ και αρκετές μέρες ήταν η απόφαση της Χρυσής Αυγής να συμπλεύσει με τον Κυριακο Μητσοτακη στον εκλογικό νόμο.
Χαρακτηριστική ειναι η συνεντευξη πριν λίγες μέρες του κ.Κακλαμανη που μίλαγε για ..

19 Ιουλ 2016

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι είναι μόλις 13 και είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!


Σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό σκάκι. Η αθλήτρια του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας Σταυρούλα Τσολακίδου κατέκτησε την πρώτη θέση στα Παγκόσμια Ατομικά Πρωταθλήματα στο Αλ Άιν στην κατηγορία των κορασίδων μέχρι 14 ετών και έγινε πρωταθλήτρια κόσμου.
Η Τσολακίδου έδωσε συνολικά έντεκα αγώνες από τις οποίες είχε 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. 
Η γεννημένη στις 24 Μαρτίου 2000,

ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΣΩΝΟ.....



ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ.

Ρέφαραν οι Aρχές για τους 2 τόνους ηρωίνης με την κατάσχεση 40kg παράνομα συλλεγμένης ρίγανης

Στην Καλαμάτα δεν αστειεύονται με την παράνομη κατοχή χόρτων..


Την ίδια ώρα που η ελληνική δικαιοσύνη, δεν μπορεί να βρει κάποιον ένοχο για 2 τόνους ηρωίνης, κάποιες δημόσιες υπηρεσίες αγρυπνούν και κανουν την δουλειά τους ανεμπόδιστα, χτυπώντας αλύπητα την παράνομη συλλογή και..

Τι είπε ο Παίσιος για τον καραβακι που το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι 2 τόνοι ηρωίνης ταξίδεψαν μόνοι τους ...

.......

Πολύ χρήσιμοι αυτοί οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί. Ο Αλλάχ μας τους έστειλε.

tourkoi stratiwtikoi
Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να καταδικάσει για την υπόθεση του Noor 1 -που μετέφερε δυο τόνους ηρωίνη- τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν πριν από δυο ημέρες στην Ελλάδα, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.


Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί είχαν σκοπό να μοιράσουν δωρεάν την ηρωίνη στην Ελλάδα, για να αποχαυνώσουν τους νέους της χώρας μας.

Οι Τούρκοι έχουν αντιληφθεί πως η ελληνική νεολαία είναι πολύ δυναμική και επαναστατημένη,

Η κυβέρνηση του τόπου (ο κος Τσίπρας και η παρέα του) εκτελούν συμβόλαιο θανάτου του Κοινωνικού Κράτους


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/7/2016. ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ

Η κυβέρνηση του τόπου (ο κος Τσίπρας και η παρέα του) που αυτοαποκαλούνται αριστεροί, εφαρμόζουν πολιτικές που δεν θα τολμούσε και η χειρότερη νεοφιλελεύθερη δεξιά κυβέρνηση να εφαρμόσει. Εκτελούν συμβόλαιο θανάτου του Κοινωνικού Κράτους κατά παραγγελία των επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών ομίλων, τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετούν, εξαργυρώνοντας την...

«Κώστας Καραμανλής, ο δημιουργός της ελληνικής τραγωδίας».



Στα «7 καθάρματα της κρίσης» που πλήττει την Ευρώπη κατατάσσει το γαλλικό περιοδικό Marianne τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Το περιοδικό πραγματοποιεί από αυτή την εβδομάδα αφιέρωμα για τα αίτια και τους υπεύθυνους της οικονομικής κρίσης, εγκαινιάζοντάς το με ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Κώστας Καραμανλής, ο δημιουργός της ελληνικής τραγωδίας».

«Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, από το 2004 έως το 2009, με την ανικανότητα και τα ψέματά του, βύθισε τη χώρα του σε ένα τρομακτικό χάος. 
Ο κ. Καραμανλής, ανιψιός του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, που διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας 4 φορές από το 1955 έως το 1981, είχε μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα: να καταστρέψει τη χώρα. Λιγότερο από πέντε χρόνια, του ήταν αρκετά για να αδειάσει τα κρατικά ταμεία και να φέρει την Ελλάδα στην άκρη του γκρεμού».
Το δημόσιο χρέος (στο 120% του ΑΕΠ) και το έλλειμμα (στο 13% του ΑΕΠ) προκαλούν ρίγος, αλλά ο Κώστας διατηρεί ανέπαφο το αστραφτερό του χαμόγελο,

Πυρκαγιά στους Παλαιούς Πόρους



Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή των Παλαιών Πόρων, στην Πιερία...

Πολύ γέλιο ...ο Αλέξης!!!



Βιντεάκι χαρωπό...

18 Ιουλ 2016

Ράμπο: Έτσι νίκησα τον Παΐσιο. Είμαι και ο πρώτος.



Θυμάμαι, όταν παίζονταν το Ράμπο το 2 στους κινηματογράφους, κάποιοι σύντροφοι πήγαιναν και μοίραζαν φυλλάδια, που έλεγαν μια απλή αλήθεια: Ότι το έργο όχι μόνο δεν είχε σχέση με την ιστορική πραγματικότητα, αλλά αποτελούσε μια πρώτης τάξεως προπαγάνδα του Ρέιγκαν (τότε Προέδρου των ΗΠΑ).

Εν τούτοις η ταινία "Ράμπο το πρώτο αίμα" ήταν ενδιαφέρουσα: 
Ένας παρασημοφορημένος ήρωας των Ειδικών Δυνάμεων και πρώην βετεράνος με ταραγμένο ψυχικό κόσμο, γυρίζοντας στην Αμερική κυριεύεται από απογοήτευση. Όταν λοιπόν ο μπάτσος μιας μικρής πόλης αρχίζει να του φέρεται άσχημα και να τον καταδιώκει, ξυπνάει μέσα του ο κομάντο με αποτέλεσμα να τα κάνει όλα λίμπα. Βεβαίως εκεί έχουμε happy end, αφού στο τέλος παραδίνεται. "Το σύστημα είναι ανίκητο και καλύτερα να δουλεύεις γι αυτό" μας λένε στις επόμενες συνέχειες.

Μέλος του συστήματος ο παρασημοφορημένος ήρωας, αφροαμερικανός,

Φασισμός είναι......



Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φασισμός...

Όταν οι Γάλλοι σκότωναν Έλληνες για να αρπάξουν την Αφροδίτη της Μήλου!



Πολλοί από εμάς έχουμε… επισκεφθεί το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, και έχουμε θαυμάσει τον τεράστιο καλλιτεχνικό πλούτο που φυλάσσεται σ΄αυτό το Μουσείο.
Ο επισκέπτης μένει έκθαμβος και άφωνος μπροστά σε έργα τέχνης που έχουν δημιουργήσει μεγάλοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, όπου η αρμονία, το αισθητικό κάλλος, και η τεχνική αρτιότητα αποτυπώνονται στο καμβά, στο μπρούντζο και στο μάρμαρο.


Ένα από τα πιο σημαντικά έργα τέχνης, που η διεύθυνση του Μουσείου προβάλλει με ιδιαίτερο καμάρι, είναι το μαρμάρινο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, ένα έργο που δεν έχει με ακρίβεια προσδιοριστεί από ποιον καλλιτέχνης έχει φιλοτεχνηθεί.
Το άγαλμα βρέθηκε το 1820 στη κατεχόμενη από την Οθωμανική Αυτοκρατορία Μήλο.
Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι το άγαλμα πουλήθηκε από τους ..