# #

15 Απρ 2015

Ψηφοφόροι και υποστηρικτές 19 κυβερνήσεων βοοειδών, μιζαδόρων, κλεφτοκοτάδων, διεφθαρμένων, διαπλεκόμενων, εξουσιολάγνων, ημίτρελων και εντελώς τρελών, κατηγορούν τη σημερινή κυβέρνηση ότι απέτυχε...

kartesios150415
Νιγηρία: «Τον τελευταίο χρόνο έχουν καταγραφεί από τη Διεθνή Αμνηστία πάνω από 2.000 απαγωγές γυναικών και κοριτσιών από την Μπόκο Χαράμ».
Συρία: «Σύμφωνα με αναφορές της ακτιβιστικής ομάδας «Raqqa is Being Slaughtered Silently» (Η Ράκα σφάζεται σιωπηλά), οι τζιχαντιστές στο Ισλαμικό Κράτος επιδίδονται ανεξέλεγκτα σε βίαιες σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες στη Ράκα της Συρίας. Όλες οι γυναίκες μεταξύ 9 μέχρι και 50 ετών στέλνονται υποχρεωτικά σε...
κέντρα ιδεολογικής αναμόρφωσης όπου διδάσκονται πώς να είναι καλές σύζυγοι σύμφωνα με το Κοράνι. 
Όσες γυναίκες αποπειραθούν να αποδράσουν από τους υποχρεωτικούς γάμους που διατάζει το Ισλαμικό Κράτος, εάν πιαστούν, σκοτώνονται με λιθοβολισμό ως αποστάτριες. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ομάδα ακτιβιστών, οι τζιχαντιστές αναζητούν σεξουαλική ικανοποίηση και με ερωτικές σκλάβες, γυναίκες που έχουν αιχμαλωτιστεί, μερικές από τις οποίες είναι και 9 ετών».
Υπάρχουν καταγεγραμμένες εκατοντάδες, χιλιάδες, τέτοιες καταγγελίες και μαρτυρίες. Η κάθε μία μπορεί να συγκλονίσει ακόμη και τον πλέον απαθή ηλίθιο. Τουλάχιστον στα λόγια. Διότι στην πράξη, οι απαθείς ηλίθιοι είναι απογοητευτικά πολλοί και τραγικά απάνθρωποι.
Όπως κάτι κυράτσες των social media που από τη μια ξεσκίζονται να ανεβάζουν selfies από τα χριστουγεννιάτικα bazaar της ευτραφούς φιλανθρωπίας τους κι από την άλλη ωρύονται «Όποιος θέλει λαθρομετανάστες να τους πάρει σπίτι του». Κι ας είναι «λαθρομετανάστες» στη λογική τους κάποιες γυναίκες που σώθηκαν από βιασμό, ακρωτηριασμό, λιθοβολισμό στη Νιγηρία ή στη Συρία. Η λογική των απαθών ηλιθίων λέει ότι ήταν προτιμότερο να μείνουν εκεί αυτές οι γυναίκες και να βιαστούν ή να δολοφονηθούν παρά να πατήσουν στα άγια χώματα των φιλανθρωπικών bazaar.
Όπως κάτι μπουζουκοσκυλάδες, αποβράσματα, μέλη κομματικών οργανώσεων, wannabe something γενικώς και αορίστως, λάτρεις του Σαμαρά και φαν του Άδωνη, που μέσα από το νέφος της πατσουλίλας τους ποστάρουν: «Τη γυναίκα δεν πρέπει να τη χτυπάς ούτε με λουλούδι» ή κάτι ανάλογο επίσης εντελώς δικής του έμπνευσης. Αυτή η ράτσα των ευγενών μπαρακούντα είναι έτοιμη να επιτεθεί σε κάθε πρόσφυγα που συναντά αποκαλώντας τον «αράπη», «βρωμιάρα», «σίχαμα» επειδή του «χαλάει την αισθητική», του «κλέβει τις δουλειές», «διώχνει τον τουρισμό».
Ναι ρε φίλε, μ’ αυτούς πρέπει να συμβιώσουμε. Είναι η τιμωρία και η κατάρα μας. Να τους ανεχόμαστε. Ναι, ρε φίλε, γι’ αυτούς η κυβέρνηση απέτυχε επειδή δεν κατάφερε να πνίξει τους πρόσφυγες στη θάλασσα. Η κυβέρνηση απέτυχε επειδή δεν έχει λεβέντες σαν τον Βορίδη στη σύνθεσή της. Η κυβέρνηση απέτυχε επειδή δεν κλείνει τη διαπραγμάτευση όπως – όπως θυσιάζοντας τα πάντα για την επόμενη δόση ώστε να πληρωθούν οι λογαριασμοί των συμβούλων και των πάμπλικριλέισονς των προηγούμενων υπουργών. Η κυβέρνηση αυτή απέτυχε επειδή δε συνέχισε το πετυχημένο έργο της προηγούμενης και καταφέραμε να μείνουμε ζωντανοί οι ενοχλητικοί. Η κυβέρνηση απέτυχε απλώς και μόνο επειδή έγινε κυβέρνηση.
Ψηφοφόροι και υποστηρικτές 19 κυβερνήσεων βοοειδών, μιζαδόρων, κλεφτοκοτάδων, διεφθαρμένων, διαπλεκόμενων, εξουσιολάγνων, ημίτρελων και εντελώς τρελών, κατηγορούν τη σημερινή κυβέρνηση ότι απέτυχε να σώσει μέσα σε 2 μήνες την οικονομία, να λύσει το μεταναστευτικό και να χτυπήσει τη φοροδιαφυγή. 
Άντε στα τσακίδια ρε. Τζάμπα τ’ οξυγόνο που αναπνέετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.