# #

5 Δεκ 2020

Το πάθος για την ελευθερία είναι δυνατότερο από το σιδερένιο κλουβί που ετοιμάζουν

 

Το πάθος για την ελευθερία


Ο βομβαρδισμός μας με ειδήσεις, εικόνες, μηνύματα, τρόμο, κλεισούρα, πρόστιμα, ελέγχους, θανάτους, ΜΕΘ, και εμβόλια που έρχονται ως πρωτοχρονιάτικο δώρο, είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί και του τρόπου που οι ιθύνουσες τάξεις διαχειρίζονται την πανδημία. 

Κάποτε τα λόγια και ο τρόπος σαρκασμού προς τα ιερά και όσια του..

Μάζης για Σύνοδο Κορυφής: «Βέτο μέχρι να παγώσει η κόλαση»



 Η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει το όπλο του βέτο για την Τουρκία στην ερχόμενη Σύνοδο Κορυφής, σύμφωνα με τον Ιωάννη Μάζη

Την ανάγκη η Ελλάδα να ασκήσει βέτο στην επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής, αναφορικά με το ζήτημα της Τουρκίας, εξέφρασε ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής του ΕΚΠΑ, Ιωάννης Μάζης, λέγοντας χαρακτηριστικά τη φράση: «Βέτο μέχρι να παγώσει η κόλαση». 

Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του OPEN TV, σχολιάζοντας τη νέα NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία λίγο πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, ο κ. Μάζης είπε:

Η νηπιαγωγός στο επάγγελμα, σύζυγος του δημοσιογράφου Γ. Παπαχρήστου. διοικήτρια του νοσοκομείου "Αγιος Σάββας", κάνει ΕΔΕ σε βάρος νοσοκόμων γιατί ασθένησαν από κορονοϊό. (Απίστευτο και όμως αληθινό)

 Μια απίστευτη είδηση..... 

Το ανέφερε κάποιο από τα κανάλια τους;  Όχι , ε;


Αυτή η φαιδρή διοικήτρια του "Άγιου Σάββα" που κάνει πάλι... ΕΔΕ (!) για να τιμωρήσει νοσηλεύτριες (!!) επειδή αρρώστησαν οι ίδιες ( !!! ) γιατί παραμένει ακόμα στην θέση της Β. Κικίλια; 

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν τον ξέρουμε, αλλά μπορούμε να τον υποψιαστούμε;

Δήμαρχος Σύμης: “Ποιο F-35 κ.υπουργέ; Στείλτε μας έναν ιατρό”

 


Η καλύτερη άμυνα των νησιών δεν είναι μόνο ο στρατός, τα αεροπλάνα, τα πλοία και τα αντιαεροπορικά. 

Η καλύτερη “ασπίδα” είναι ο κόσμος που ζει σ΄ αυτά. 

Αλλά πως ζει; 

Πως έχουμε την απαίτηση εμείς οι “πρωτευουσιάνοι” από τα νέα παιδιά που γεννήθηκαν σ΄ ένα από τα πολλά νησιά του Αιγαίου “να μείνουν στον τόπο τους”; 

Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν υποχρεούνται να καταβάλουν αποζημίωση, για τυχόν βλάβες λόγω εμβολιασμού;

 


«Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν υποχρεούνται

να καταβάλουν αποζημίωση, για τυχόν βλάβες λόγω εμβολιασμού;»
Marco Rizzo

Γενικός Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας


Σε ολόκληρη την Ευρώπη -εκτός Ελλάδας- έχει ενταθεί το σκάνδαλο της αποποίησης κάθε αστικής και ποινικής ευθύνης των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών (Big Pharma) και για τον εμβολιασμό "αντιμετώπισης του κορωνοϊού", που θα είναι υποχρεωτικός αφού ο μη εμβολιασμένος παραμένει έξω από το κοινωνικό κι εργασιακό γίγνεσθαι. 

Τη σημερινή Ελλάδα έπληξε πολιτική αστρομυωπία, η Σέχτα, όλο το πολιτικό κατεστημένο κι ο καθεστωτικός "επιστημονισμός" κατόρθωσαν να ηττηθεί η Ιπποκράτεια Ιατρική κι η πανεπιστημιακή κοινότητα μετατράπηκε σε πλασιέ εμβολίων για λογαριασμό της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας Big Pharma.

Επιπροσθέτως... οι πολυεθνικές έχουν προπωλήσει το μπόλι τους και έχουν συνάψει εμπιστευτικά πρωτόκολλα με τις κυβερνήσεις-πελάτες. 

Οι "παραγωγοί" των εμβολίων "ουδεμία αστική και ποινική ευθύνη έχουν από τυχόν παρενέργειες"!

Όποιος τολμήσει να αναδείξει προβληματισμούς κι ερωτήματα... εντάσσεται στους "αρνητές", δηλαδή σ' όσους αρνούνται το Ολοκαύτωμα. 

Η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία, ο δημοσιογράφος που οφείλει να αναδεικνύει ειδήσεις και γεγονότα που αποκρύβει η καθεστωτική εξουσία, σήμερα έχουμε το τραγικό φαινόμενο του επίσημου χρηματισμού των ΜΜΕ με εκατομμύρια για να ...

4 Δεκ 2020

Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν μηνύσεις στο ελληνικό κράτος για τις ευθύνες του για τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων .

 

Έχουν περάσει εννιά μήνες από την έναρξη της πανδημίας και είναι προφανές πια πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει τεράστιες ευθύνες για πολλούς από τους θανάτους των ανθρώπων που πέθαναν από κορωνοϊό, όπως και για την οικονομική καταστροφή μεγάλου μέρους των Ελλήνων πολιτών.

Οι πανηγυρισμοί της περασμένης άνοιξης για τη μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης που -τάχα μου- κατατρόπωσε τον κορωνοϊό, έδωσαν την θέση τους σε εκατόμβες νεκρών.

Η κυβέρνηση έχει την κάλυψη όλων σχεδόν των ΜΜΕ, τα οποία φρόντισε να φορτώσει με εκατομμύρια ευρώ, ενώ παρείχε στους ιδιοκτήτες τους και άλλες διευκολύνσεις.


Η κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για το ότι δεν έκανε τίποτα για να δυναμώσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ούτε ΜΕΘ, ούτε νοσηλευτικό προσωπικό, ούτε τεστ, ούτε ιχνηλάτηση των επαφών, τίποτα. Από τους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων μάθαινε η κυβέρνηση σε ποια πόλη υπήρχαν πολλά κρούσματα. Και τώρα, σκάει και η βόμβα πως υπήρχαν …

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ETOIMAZOYN «διαβατήριο εμβολίου» για τα ταξίδια και τις μετακινήσεις...



Δημόπουλος Μάριος 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ MEGA 



ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ 

Όποιος δεν έχει εμβολιαστεί, δεν θα μπορεί να ταξιδεύει, να πηγαίνει σε συναυλίες, 
μαγαζιά κλπ. 

Για να μπορεί να κάνει αυτές τις δραστηριότητες, θα πρέπει να δείξει μια ηλεκτρονική 
ταυτότητα, που θα την...

ΤΡΑΓΙΚΟ.....Άλμπερτ Μπουρλά: ''Δεν είμαστε σίγουροι εάν το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση του κορονοϊού!''

 

bourlas12

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Αλβέρτος Μπουρλά υποστηρίζει ότι αυτό χρήζει περαιτέρω έρευνας.

«Η φαρμακευτική εταιρεία «δεν είναι σίγουρη» εάν το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση του νέου κορωνοϊού», υποστήριξε ο Μπουρλά επισημαίνοντας ότι:

«Αυτό είναι κάτι που...

Αράζουμε σπίτι...

 




3 Δεκ 2020

Το εμβόλιο «γουρούνι στο σακί» και η "εθνική κυριαρχία"

 “Η Ουγγαρία απορρίπτει κάθε μορφή λόμπι σχετικά με την προτεραιότητα του εμβολίου. Είναι σημαντικό για εμάς ο Ουγγρικός λαός να λάβει ένα αξιόπιστο και ποιοτικό εμβόλιο, και το πού θα παραχθεί είναι δευτερεύον ζήτημα”.


Ενώ ο ανταγωνισμός των πολυεθνικών του φαρμάκου για το εμβόλιο που θα περιορίσει την πανδημική κρίση κορυφώνεται, όταν αντίθετα θα έπρεπε η περιβόητη «παγκόσμια κοινότητα» να έχει στοιχειωδώς επιβάλει σε όλες αυτές τις μόνιμα υπερκερδοφόρες εταιρείες το απαιτούμενο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας για την όσο πιο ασφαλή πρόληψη από τον φονικό ιό, η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Εαποκαλύπτει με διαρκή εντεινόμενη ωμότητα το στυγνό πραγματικό της πρόσωπο. 

Και αυτό όταν βέβαια σε μια πραγματική Κοινότητα κυρίαρχων λαών δεν θα έπρεπε καν τις κρίσιμες αποφάσεις για την υγεία των λαών να τις παίρνουν ιδιωτικές μεγαλο-επιχειρήσεις με κίνητρο το ιδιωτικό κέρδος, αλλά οι ίδιοι οι πολίτες μέσα από τις συνελεύσεις τους με αποκλειστικό κίνητρο την καλύτερη προστασία του σημαντικότερου αγαθού: της Κοινωνικής Υγείας.

Βασικός εκφραστής της νέας επίθεσης κατά των λαϊκών στρωμάτων στον Ευρωπαϊκό χώρο είναι βέβαια η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), αυτή τη φορά με τον χυδαίο εκβιασμό των λαών της Ουγγαρίας και της Πολωνίας που έχει ως στόχο να..

Θα γίνουν γνωστοί οι όροι υπογραφής για την αγορά των εμβολίων;

 

...έστω στη βουλή; 

Υπάρχουν "εμπιστευτικοί" όροι που δεν πρέπει να κοινοποιηθούν;

Αν υπάρχει ρήτρα ανάληψης αστικής και ποινικής ευθύνης για κάθε "αστοχία" κι ...

1 Δεκ 2020

Αν οι εφημερίδες και τα κανάλια δεν ήταν όπως είναι, ποιόν λόγο ύπαρξης θα είχαν τα ιστολόγια;

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες


Ο κόκκινος δήμαρχος Κώστας Πελετίδης ,μόλις πριν δυο μηνες -1/9/2014- είχε εκλεγεί δημαρχος , έδωσε σε άπορους στην Πάτρα την εκμετάλλευση ελαιόδεντρων. Αστυνομικοί και ιερείς αντέδρασαν!

Παρακαλώ, την προσοχή σας. Παρά τις "λογοτεχνικές παρεμβάσεις" του γράφοντος, η ιστορία που ακολουθεί είναι πέρα για πέρα αληθινή:
Επειδή στην Πάτρα κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές πλειοψήφισαν οι κομμουνιστές, είναι φυσικό και επόμενο η δημοτική αρχή να μην ασχολείται με σοβαρά και κεφαλαιώδη προβλήματα της πόλης, όπως κάνει π.χ. ο δήμος Ναυπλιέων, ο οποίος ασχολήθηκε με το να ονομάσει τον ...

Ο Κ. Μητσοτάκης,ο ίδιος ο πρωθυπουργός, παραβιάζει τα μέτρα και την ατομική ευθύνη

 


Πως περιμένει ο Πρωθυπουργός από τους πολίτες να τηρήσουν τα αυστηρά μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, όταν ο ίδιος δεν το κάνει; 

Και αν κατά διάρκεια της γυμναστικής επιτρέπεται η αφαίρεση της μάσκας, είναι το ίδιο επιτρεπτό και σε κατάσταση χαλάρωσης και διασκέδασης;  

Αν θέλουμε δηλαδή να βγάλουμε φωτογραφίες, μπορούμε κι εμείς να αφαιρέσουμε τη μάσκα χωρίς κανένα πρόβλημα; 

Κι ας είμαστε σχεδόν αγκαλιά με άλλα 5 άτομα; 

Ή οι αποστάσεις δεν ισχύουν αν είμαστε στη φύση;

Αν δεν ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη φωτογραφία και...

30 Νοε 2020

“Επονείδιστο το Ελληνικό χρέος και δια στόματος Ομπάμα"

 


Η έκδοση των απομνημονευμάτων του Μπαράκ Ομπάμα ομολογουμένως παρουσιάζει  τεράστιο πολιτικό και ιστορικό ενδιαφέρον καθώς ακόμη και μέσα από την υποκειμενική ματιά του πρώην πλανητάρχη η κοινή γνώμη μπορεί να συνειδητοποιήσει για άλλη μια φορά τον τρόπο με τον οποίο δρουν στο διεθνές στερέωμα οι μεγάλες δυνάμεις και ιδίως οι ΗΠΑ όσο και αν προσπαθεί μάταια να εξωραΐσει την εικόνα τους ο Ομπάμα.

Για τον Ελληνικό λαό τα απομνημονεύματα Ομπάμα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία γιατί εκεί ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ παρουσιάζει από τη σκοπιά της Ουάσιγκτον τα όσα βιώσαμε κατά τα πέτρινα μνημονιακά χρόνια.

Όπως αναφέρει ο Ομπάμα «τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας δεν ήταν τίποτε καινούργιο…… Παρ’ όλα αυτά,…οι διεθνείς χρηματαγορές χρηματοδοτούσαν ευχαρίστως τα διαρκώς αυξανόμενα ελλείμματα της Ελλάδας…».  Και συνεχίζει: «Ηγέτες όπως η Μέρκελ και ο Σαρκοζί ……

Πώς περιμένει αυτό το κράτος να το πάρουν οι πολίτες στα σοβαρά, όταν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.

 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ από τον Σπύρο Παπαδόπουλο που μας είχε ...ζαλίσει στο πρώτο Lockdown

Krikor Tsakitzian  

Στην υγειά μας ρε…κορόϊδα!!! 

Την ώρα που στη χώρα θρηνούμε καθημερινά πάνω από εκατό νεκρούς λόγω κορωνοϊού, τα κρούσματα είναι χιλιάδες, οι εντατικές γεμάτες και το κράτος κάνει απελπισμένες εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων, κάποιοι είναι στο δικό τους μκρόκοσμο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος που μας ζάλισε την περίοδο του πρώτου Lockdown, με το πλύσιμο των χεριών μας, κάνει εκπομπή σκέτη πρόκληση.

Σ΄ ένα Studio, μαζεύτηκαν πάνω από δέκα μουσικοί χωρίς ....

Οι Αρμένιοι στρατηγοί ευγνωμονούν τον Πούτιν. Ακούστηκε κάτι επ´ αυτού στα δυτικά ΜΜΕ;



 Μεγάλη κουβέντα-απάντηση Πούτιν στο ερώτημα πώς βρέθηκε η Τουρκία στον Καύκασο. Η εμφάνισή της εκεί, είπε, αποτελεί γεωπολιτική συνέπεια της διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης!

Φράση κοφτή, ενσυνείδητη από έναν ηγέτη που δεν έχει μάθει να συμπεριφέρεται ως πολιτικάντης... 

Είπε δημόσια μια φράση που στριφογύριζε στο μυαλό δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων όχι μόνο μέσα στη σημερινή Ρωσία, αλλά κυρίως στις υπόλοιπες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Εκεί όπου οι άνθρωποι ζουν στο πετσί τους τις συνέπειες της διάλυσης. Όσα εξελίσσονται γύρω από το Ναγκόρνο-Καραμπάχ, δεν είναι παρά μια μόνο συνιστώσα των συνεπειών. 

Ας το έχουν υπόψιν εκείνοι που έστηναν «δημοκρατικά» πανηγύρια το 1991, πολλοί εκ των οποίων σήμερα «κόπτονται» για το πάτημα της Τουρκίας στον Καύκασο! Και μέμφονται τη Ρωσία που τάχα της «άνοιξε τον δρόμο». 

Η Τουρκία στο Αζερμπαϊτζάν «παίζει τα ρέστα» της πολύχρονης και σχεδιασμένης πολιτικής μετατροπής της σε...

29 Νοε 2020

Τρομοκρατία μέχρι το εμβόλιο...

 


Μετά το ...

" όποιοι δεν πιστεύουν σε Κορονοϊό να μην νοσηλευτούν στις ΜΕΘ".

Τι έφαγε χτες ο Μητσοτάκης; - 121 ανθρώπους!

 


Κανένας εισαγγελέας φυσικά δεν πρόκειται να εξετάσει πως φτάσαμε εδώ με τους 2.223 ως τώρα νεκρούς, όσο ο Μητσοτάκης έχει τη εξουσία.

Να πανηγυρίσουν κι άλλο ο κόρακες σαν τον Μπουμπούκο, γιατί σίγουρα σε κάποια άλλη χώρα από τις 190 που έχουν κρούσματα, πέθαναν περισσότεροι!

Και βέβαια τα ΜΜΕ τα ενδιαφέρουν τα τσουρέκια και τα μελομακάρονα του Μητσοτάκη!

“Κούλη, νόστιμο το τσουρέκι”; Ρωτάει ειρωνικά ο αγανακτισμένος κόσμος.

Αμέ! Και μαλακό. Το έχει βουτήξει στο αίμα.


1747 νέα κρούσματα, είπαμε πως αφού εμφανίστηκε ο Κούλης θα μειωθούν τα κρούσματα, όπως γίνεται συνήθως.

Βέβαια αυξήθηκαν οι νεκροί. Όμως έτσι σύμφωνα με τα πετσωμένα ΜΜΕ μειώθηκαν οι διασωληνωμένοι!

Πάλι μας “έσωσαν”! Όχι όλους, πάντως έχουν χρόνια που μας “σώζουν” συνέχεια. Από τα Μνημόνια που ψήφισαν και που κατέστρεψαν εντελώς το ΕΣΥ.

Χρειάστηκε λεηλασία χρόνων για να έχουμε τόσους νεκρούς, ας αναγνωρίσουμε τουλάχιστον...

«Το νεο-οθωμανικό σχέδιο της Τουρκίας θα τελειώσει με τον ρωσικό Βόσπορο».

 Οι βλέψεις της Ρωσίας στον Βόσπορο



«Στον ημερήσιο Τύπο, η σημερινή στρατιωτικοπολιτική ηγεσία της Ρωσίας συχνά κατηγορείται για έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για τις επόμενες δεκαετίες. Από ό, τι γνωρίζουμε το Γενικό Επιτελείο της Ρωσικής Αυτοκρατορίας σχεδίαζε για περίπου 100 χρόνια», γράφει ρωσικό δημοσίευμα που έχει ως τίτλο «Το νεο-οθωμανικό σχέδιο της Τουρκίας θα τελειώσει με τον ρωσικό Βόσπορο».

Ωστόσο, η απουσία δημόσιων στρατηγικών σχεδίων για την ανάπτυξη της σύγχρονης Ρωσίας, δεν σημαίνει με κανέναν τρόπο ότι δεν υπάρχουν σχεδιασμοί. Είναι προφανές ότι η επίτευξη στρατηγικών στόχων δεν ανέχεται τη βαβούρα και τη...