# #

23 Οκτ 2020

Δήμος Δίου -Ολύμπου...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940



Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου οι κάτωθι εκδηλώσεις:

 

 

Α. ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ – ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ

 

Από την 8η πρωινή της 26ης και μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2020, θα σημαιοστολιστούν όλα τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα, οι δρόμοι και οι πλατείες των Κοινοτήτων του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Τις βραδινές ώρες από την 27η έως και την 28η Οκτωβρίου 2020, θα φωταγωγηθούν τα δημόσια και δημοτικά καταστήματα, οι δρόμοι και οι πλατείες των Κοινοτήτων του Δήμου Δίου- Ολύμπου.

 

 

Β. ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

 

Ομιλίες και εκδηλώσεις στα ..

22 Οκτ 2020

Eπειδή....κάνουν πάρτυ οι νέοι;

 


Μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!


Στα λεωφορεία είναι σαν παστές σαρδέλες, στους χώρους δουλειάς ο ένας πάνω στον άλλον, στα σχολεία τάξεις των 27.

Η ανικανότητα και οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της κυβέρνησης χωρίς καμία αντίδραση από τα υπόλοιπα κόμματα, έχουν διαλύσει τη χώρα, την οικονομία, τον τουρισμό, τις επενδύσεις Ελλήνων και ξένων στην Ελλάδα, το εμπόριο, τις μετακινήσεις.

Οι καλοταισμένοι , πολιτικοί όλων των κομμάτων,  "δημοσιογράφοι",  δήμαρχοι όλων των ..

“Οι υπέρ των δώδεκα μιλίων κυβερνητικοί βουλευτές,τι πρόκειται αλήθεια να πράξουν για το Καστελόριζο;”

 


Το δικαίωμα να υποβάλω το συγκεκριμένο ερώτημα και να το θέσω και ως τίτλο, το δίνουν τα γραπτά των Βουλευτών εκείνων, οι οποίοι σε ανύποπτο αλλά ακόμη και σε ύποπτο χρόνο, συνέγραψαν απόψεις και μελέτες υπερασπιζόμενοι τα 12 μίλια για την παράκτια και νησιωτική Ελλάδα, επικαλούμενοι ορθά το γνωστό δίκαιο της θάλασσας.

Όμως τώρα που ο κόμπος έφτασε στο χτένι, για τη ταμπακιέρα αυτή, δεν ακούγεται λέξη. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε βλέπει και ακούει κανείς στις ανούσιες καθημερινές τηλεοπτικές τους παρουσίες. Κρίμα που κάποιοι είναι διεθνολόγοι. Και πιο κρίμα που το Νότιον Κρητικόν Πέλαγος, όπως γράφεται και στον ιστορικό χάρτη, από τη Βουλή των Ελλήνων, να το ονομάζουν Λιβυκό.

Κατά τα άλλα, η ηθική και πολιτική συνέπεια λόγων και έργων τους επιβάλει να κάνουν κάτι. Σαν τι όμως; Να πιέσουν τη δική τους Κυβέρνηση;

19 Οκτ 2020

Η Γερμανία συνεχίζει τη διαμεσολαβητική της προσπάθεια μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας! Ας έχουμε το νου μας

 

Η διαμεσολαβητική προσπάθεια της γερμανικής κυβέρνησης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας συνεχίζεται, με στόχο τις απευθείας συνομιλίες των δύο πλευρών, τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών. Ας προσέχουμε λοιπόν…

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση βρίσκεται εδώ και πολλές εβδομάδες σε..