# #

21 Μαΐ 2016

Φλογεροί εραστές του πληκτρολογίου...



ΑΡΘΡΟ ΤΕΛΗ
Αφού οι Έλληνες κατάφεραν ανεπανόρθωτο πλήγμα στον παγκόσμιο καπιταλισμό, τα τελευταία 6 χρόνια κηρύσσοντας τον ανένδοτο του πληκτρολογίου, του facebook και του twitter, πλέον ετοιμάζονται να πάρουν τα όπλα και να πολεμήσουν τον προαιώνιο εχθρό… Τόσα παιχνίδια στρατηγικής κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, υπάρχει περίπτωση να μην τα έχουν τερματίσει οι Ελληνάρες…;
Ποιο εκπαιδευμένο λαό στο «ενδοπαλαμικό σπορ», δεν έχει ματαδεί η υφήλιος…Virtual reality επαναστάτες, αμπελοφιλόσοφοι, στρατηγοί, πρωθυπουργοί ακόμα κι φλογεροί εραστές…

Πλημμύρα στην Παραλία Παντελεήμονα


Κύριε δήμαρχε, καλά τα πεζοδρόμια που κάνατε πριν λίγες μέρες και βγήκατε και φωτογραφία στην παραλία Παντελεήμονα.

Δεν πάτε, όμως, να βγείτε και σήμερα μία φωτογραφία μετά τη βροχή όπου η κατάσταση είναι τραγική; 

Παραλία Λεπτοκαρυάς: Πανέμορφη αλλά ο Δήμος μάλλον δεν έχει χορτοκοπτικά


Πριν 10 ακριβώς μέρες γράφαμε -παρακινούσαμε τους υπεύθυνους του Δήμου "μας"να αρχίσουνε σιγά-σιγά να καθαρίζουν την παραλία εν όψει της τουριστικής περιόδου που άρχισε ήδη....

Μετά από 10 μέρες...απογοήτευση!!!

Μάλλον δεν έχουν χορτοκοπτικά μηχανήματα εκεί στον Δήμο.
Δεν εξηγείται διαφορετικά...

Μόνον καθάρματα θα μπορούσαν να ζητήσουν πίσω από χαμηλοσυνταξιούχους, και μάλιστα αναδρομικά, το βοήθημα-ελεημοσύνη που λέγεται ΕΚΑΣ.

Θα μπορούσε να είναι τίτλος ταινίας (όπως το ''Και οι 12 ήταν καθάρματα'' του 1967), αλλά δεν είναι.
Είναι πραγματικότητα.
Μόνον καθάρματα θα μπορούσαν να ζητήσουν πίσω από χαμηλοσυνταξιούχους, και μάλιστα αναδρομικά, το βοήθημα-ελεημοσύνη που λέγεται ΕΚΑΣ.


Τα ίδια αυτά καθάρματα θα κάνουν την Κυριακή το βράδυ νόμο του κράτους(;) το νομοσχέδιο των 7500 σελίδων με τα 17 ακόμη ''προαπαιτούμενα'' (που δεκαεφτά να είναι οι μέρες τους κι αυτές κρεβατωμένες), που κατατέθηκε χθες μεσάνυχτα στην Βουλή με την διαδικασία του επείγοντος.
Τον ''κόφτη'' (που να κοπεί το αίμα τους) την άλλη φορά.
.
Τα όντα αυτά έχουν υποστεί κάποια μετάλλαξη και πιά δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος με την ευρεία έννοια του όρου.

Μπορεί να περπατούν ακόμα με τα δύο πόδια, να μιλούν,

Όσοι μπορείτε αλλάξτε χώρα, τώρα!

Κατατέθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης το νομοσχέδιο με τις φορολογικές και άλλες δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης για να περάσει η χώρα επιτυχώς την αξιολόγηση ενόψη του Eurogroup της 24ης Μαίου. 

Το νέο πακέτο φόρων είναι πολύ βαρύ με πρόσθετους φόρους 1,8 δισ. ευρώ. Μαζί με το νομοσχέδιο κατατέθηκε και η σύμβαση για τα περιφερειακά αεροδρόμια, η εκμετάλλευση των οποίων θα κυρωθεί με νόμο στην κοινοπραξία Fraport-Slentel (Κοπελούζος).

Το νομοσχέδιο ξεκινάει με τη σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια και το ταμείο των αποκρατικοποιήσεων αλλά δεν περιλαμβάνει τον κόφτη δηλαδή τον αυτόματο μηχανισμό περικοπής δαπανών (κατατέθηκε δύο ώρες μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου, τις πρώτες πρωινές ώρες,  ως τροπολογία).
Τι αλλλάζει στη φορολογία ...

«Μα τί θέλετε επιτέλους; Να πέσει η κυβέρνηση και να 'ρθει ο Κούλης»;



Ένα εξαιρετικό άρθρο με τίτλο «Μα τί θέλετε επιτέλους; Να πέσει η κυβέρνηση και να 'ρθει ο Κούλης»; είναι η αφορμή να πω δυο λόγια για το μέχρι στιγμής έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Πριν όμως να τονίσω πως δεν υπάρχει μόνο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. 
Το ΠΑΣΟΚ δεν έλεγε "ή εμείς ή η ΝΔ"; 
Τελικά ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ συνεργάστηκαν για να μας λεηλατήσουν.

Είναι αλήθεια πως μετά το Σαμαρά, ανησυχούσα μήπως η γαλάζια συμμορία τη σκαπουλάρει κάπως. Γι’ αυτό και ήθελα τον Άδωνη για αρχηγό, ώστε να σιγουρευτώ για το δίκαιο αφανισμό της. Ευτυχώς ο Κούλης συνεχίζει την καταστροφή της ΝΔ από 'κει που την άφησε ο Αντώνης. Έχει κάνει καλή δουλειά, το παραδέχομαι. Κατ' αρχήν έχει διχάσει το κόμμα του. Διάλυσε την ΟΝΝΕΔ και διέσπασε τη ΔΑΠ. Όχι κι άσχημα για εντελώς ανίκανο. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι.

Αν τυχόν γίνει κάποιο μαγείρεμα κι έρθει τελικά ο Κούλης - γιατί αλλιώς δεν βγαίνει με τίποτα - αυτό θα είναι αποτέλεσμα του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Αλέξης είναι ο καλύτερος σύμμαχος του Μητσοτάκη. Ίσως να έκαναν συμφωνία:

Τι είναι στην πραγματικότητα η TTIP;

TTIP: Μια συμφωνία με το..διάβολο

Αρκετά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για την περίφημη «μυστική» συμφωνία μεταξύ της αμερικανικής κυβέρνησης και της ΕΕ, την TTIP. Η «σκοτεινή» Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων(Transatlantic Trade and Investment Partnership - ΤΤΙP), όπως είναι το πλήρες όνομά της, έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα διαμαρτυριών ανά τον κόσμο.
Από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αγγλία μέχρι και την Ελλάδα ο κόσμος κινητοποιείται με όποιον τρόπο μπορεί καθώς ακόμη και μετά τη διαρροή από την Greenpeace των συνομιλιών μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ στα πλαίσια της συμφωνίας το μεγαλύτερο μέρος αυτής παραμένει στη «σκιά».
Σύμφωνα με την πρόσφατη αποκάλυψη της Greenpeace των 248 σελίδων απόρρητων ντοκουμέντων βάσει των οποίων γίνονται οι διαπραγματεύσεις, η TTIP απειλεί με μακρόχρονες επιπτώσεις για το περιβάλλον και τις ζωές περισσότερων από 800 εκατομμυρίων πολιτών στην ΕΕ και τις ΗΠΑ, μέσω τεράστιας μεταφοράς εξουσίας από τους πολίτες, στις μεγάλες επιχειρήσεις.
Κανόνες της υπό διαπραγμάτευση συμφωνίας βάζουν τα κέρδη πάνω από την υγεία, την ευημερία των ανθρώπων, τα εργατικά δικαιώματα, την ψηφιακή ελευθερία, ουσιαστικά πάνω από κάθε δικλείδα καταναλωτικής ασφάλειας.
Η συμφωνία βάζει επίσης φραγμό σε κράτη που θα επιχειρούσαν,

δήμος Δίου-Ολύμπου...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ

Σχετικά με την ΔΕΑΔΟ και το χθεσινό 19/5/2016 ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης.


Στο χθεσινό ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΑΔΟ η οποία εκμεταλλεύεται τα αμμορυχεία (νταμάρια) Λιτοχώρου και Βροντούς, κλήθηκα 1η φορά από την σημερινή διοίκηση να παραβρεθώ ως παρατηρητής αφού ως γνωστό η παράταξη μας δεν εκπροσωπείται σε αυτό. 

Ανάμεσα στα προς συζήτηση θέματα ήταν και το θέμα της παρουσίασης του εσωτερικού ελέγχου γνωστού και “πόρισμα ΜΑΖΑRS”. 
Από την όλη διαδικασία όμως αποδείχθηκε ότι ποτέ δεν υπήρξε “πόρισμα MAZARS” αλλά ο όποιος έλεγχος συντάχθηκε από τρίτο πρόσωπο. 
Για την ιστορία πρέπει να αναφέρω πως τελικά μετά τις πολλές εντάσεις, ενστάσεις και καταστάσεις που πρώτη φορά εγώ τουλάχιστον βίωσα σε ΔΣ της ΔΕΑΔΟ, ποτέ δεν ..

Γιατί δεν φεύγουν οι πρόσφυγες από την Ειδομένη;


Το τελευταίο διάστημα, πλήθος δημοσιευμάτων επαναφέρουν το ζήτημα της Ειδομένης και των περίπου 9.000 εγκλωβισμένων προσφύγων, παρουσιάζοντας τον καταυλισμό ως κέντρο ανομίας και παραβατικότητας. Τον τόνο δίνουν τοπικοί παράγοντες, όπως ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, που προχώρησε σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ζητώντας την άμεση εκκένωση του καταυλισμού.

Δεν πρόκειται βέβαια για την πρώτη φορά που κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και ο ίδιος ο Απ. Τζιτζικώστας, συμβάλλουν στον περιορισμό ενός  κοινωνικού ζητήματος στις αστυνομικές πτυχές του (επεισόδια, λαθρεμπόριο κτλ), αδιαφορώντας για τους λόγους που οι πρόσφυγες δεν φεύγουν από την Ειδομένη ή για την εξεύρεση κάποιας λύσης που δεν θα στοχοποιεί τους πρόσφυγες ως παράγοντες επιβάρυνσης των περιοχών.
 
Είναι πλέον σαφές ότι,

Nα μην περάσει το Πολυνομοσχέδιο νέας "αριστερής" λεηλασίας του λαού

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή, για να ψηφιστεί μέχρι την επόμενη Κυριακή 22/5, μνημονιακό Πολυνομοσχέδιο με ένα νέο μεγάλο πακέτο βάρβαρων μέτρων λεηλασίας των λαϊκών εισοδημάτων και της δημόσιας περιουσίας. 

Η κυβέρνηση, με αυτό το πολυνομοσχέδιο, προωθεί νέα φορολογική επιδρομή, ύψους 1,8 δις ευρώ στα λαϊκά εισοδήματα, μέσω αύξησης ή θέσπισης έμμεσων φόρων, που είναι οι πιο αντιλαϊκοί φόροι και επιβαρύνουν κυρίως τα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα.

Επίσης,

Χαμπάρι δεν πήραμε...

20 Μαΐ 2016

Ρε μπας κι ο Κούλης ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ;

Μα γιατί σκούζει;

kart
Τον ακούω κάθε μέρα να σκούζει ότι ο Τσίπρας κορόιδεψε τον λαό κι ότι κάνει όσα κατηγορούσε από την αντιπολίτευση. Σκούζει ο Κούλης ότι ο Τσίπρας έγινε μνημονιακός, σκούζει ότι πουλάει λιμάνια και αεροδρόμια, σκούζει για την COSCO, σκούζει για τον αγωγό ΤΑΡ, σκούζει ότι τα έκανε πλακάκια με τους δανειστές, σκούζει ότι δημιούργησε το υπερ-ΤΑΙΠΕΔ… Μα γιατί σκούζει;
Αυτή δεν είναι η πολιτική του Κούλη;
Την εφαρμόζει πιστά ο Τσίπρας· πού είναι το πρόβλημα του Κούλη;
Ακούς κάποιον που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ επειδή πίστεψε τον προ εξουσίας Τσίπρα και νιώθει εξαπατημένος, ακούς και τον Κούλη και ...

Αραγε οι Συριζαίοι θυμούνται το σύνθημα τους: "Πουλήστε και την μάνα σας ..." (Βίντεο)



 ''Το δόγμα του σοκ'' γνωρίζει μέρες λαμπρές επί ημερών μιας εκ των πιο επαίσχυντων κυβερνήσεων που υπήρξαν στην ιστορία  αυτού του τόπου!


Σοκ και δέος προκαλεί το τσουνάμι μέτρων που νύχτα ψηφίζουν οι αναίσχυντοι εξουσιαστές , τα αποτελέσματα των οποίων ο ανθρώπινος νους αδυνατεί να επεξεργαστεί  λόγω των καταιγιστικών ρυθμών με τους οποίους περνούν!

Καπηλευόμενοι το όνομα της αριστεράς και εμπορευόμενοι την ελπίδα του λαού, ανέλαβαν την κυβέρνηση για να φέρουν σε πέρας την πιο βρώμικη δουλειά που τους ανέθεσαν οι τοκογλύφοι "εταιροι'"!

Αφωνοι και με περίσσια ζήλεια Σαμαράδες και λοιπός δεξιός συρφετός,

Ο φασίστας είτε του Ισλάμ, είτε του Χριστιανισμού, είτε του εθνικοσοσιαλισμού δεν ενδιαφέρεται ποτέ για τους απλούς ανθρώπους. Τους θεωρεί ή σκλάβους ή εμπόδιο


Τι βολικό για τον Ολάντ η πτώση του αεροπλάνου! 

Όσο βολικός ήταν για τον Χίτλερ ο εμπρησμός του Ράιχσταγ. 

Τώρα μπορεί να καταστείλει αγριότερα με πρόσχημα τους τρομοκράτες. "Μην πάτε σε συγκεντρώσεις θα σας βάλουν βόμβα". 

Ποιοί; 
Οι δικοί του, μπάτσοι, πράκτορες, ακόμα και οι μισθοφόροι, αυτούς που όπλισε μαζί με τους Αμερικανούς, τους Τούρκους και τους Σαουδάραβες, να ρίξουν τον Άσαντ.

Αφού τσακίστηκαν στη Συρία, θα γυρίσουν στη Γαλλία, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Τουρκία... Τα διαβατήρια τα έχουν, πρώτη θέση θα ταξιδεύουν, σιγά μη ρισκάρουν να πάνε με τα θύματα τους. Δε θέλουν να τους χαμπάρι και να μην έχουν όπλα μαζί...

Εκεί από όπου ξεκίνησαν την εκστρατεία στη Συρία, δεν θα κάνουν πλιάτσικο με τον ίδιο τρόπο, με σκλαβοπάζαρα, χαράτσια κλπ. Θα τους έχουν οι εργοδότες στο ψυγείο κι όποτε τους χρειαστούν, θα τους βγάζουν να κάνουν κι από μια σφαγή. Μια ανατίναξη, μερικούς αποκεφαλισμούς, πάντα τυφλά χτυπήματα. Όποτε στριμώχνονται τα αφεντικά από τους διαδηλωτές, όταν θέλουν να περάσουν μνημόνια... Μην μείνουν ανεκμετάλλευτα τέτοια...

Δήμος Δίου-Ολύμπου....Κάθε κατεργάρης στον μπάγκο του.


Αγαπητοί συνδημότες, σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, έχω την ιερή υποχρέωση να σας ενημερώνω για όσα συμβαίνουν και στη ΔΕΑΔΟ Α.Ε.

Μετά τις επίμονες προσπάθειές μας για έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα τον «εσωτερικό έλεγχο από την Mazars», τελικά σήμερα 19-5-2016 συγκλήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΑΔΟ, με τέσσερις απουσίες Συμβούλων (ή μήπως παραιτήσεις;). 

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, συμπεριλαμβάνονταν και αυτό που αφορούσε το πόρισμα του εσωτερικού ελέγχου. Το θέμα αυτό (8ο Ημ. Διάταξης) και μόνο από τον τρόπο που διατυπώνεται στην πρόσκληση, δικαίωνε πλήρως το ρεπορτάζ της εφημερίδας του Ολύμπου (ΕτΟ) με τίτλο «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ !! VIDEO














Μια συσκευή που θα παρέχει ανεξάντλητη ενέργεια με μηδαμινό κόστος είναι το ενεργειακό όνειρο του πλανήτη.

Η μετεξέλιξη του «Υπερίωνα»: Από την πειραματική του διάταξη, αριστερά, στο μοντέλο της αναμενόμενης γεννήτριας 45KW με 9 αντιδραστήρες.

"Αγοράζοντας με 5.500 ευρώ ένα κουτί μισού κυβικού μέτρου των 45 KW θα ξεχάσετε για πάντα το κόστος ενέργειας του σπιτιού σας."
Καφαντάρης Τάσος, Βήμα.

Η Ελλάδα της κρίσης μοιάζει απελπιστικά με το κουτί της Πανδώρας: μύρια κακά και μόνο ένα καλό – η ελπίδα – ήρθαν στο φως. Η έσχατη τραγωδία μας είναι πως ακόμη και αυτή την ελπίδα αποδεικνυόμαστε ανίκανοι να την κρατήσουμε στα χέρια μας και τη διώχνουμε στα πέρατα της Γης. 


Για τι πράγμα μιλάμε; 

Για το καυτότερο μυστικό του πλανήτη, την πηγή αστείρευτης ενέργειας. Πρόκειται για την «ψυχρή σύντηξη» που,  είχε πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί στην Ελλάδα, από την εταιρεία ''Δευκαλίων'' (Defkalion Green Technologies SA). 
Τώρα,

Η παράνομη και εξωσυζυγική σχέση του Αλέξη...

tsipras1
Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έχει γαντζωθεί στην εξουσία και δεν αποχωρεί, αφού έκανε χιλιάδες κωλοτούμπες και δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα από αυτά που έλεγε πριν γίνει πρωθυπουργός.
Θα σας εξηγήσω με πολύ απλά λόγια γιατί ο Τσίπρας δεν αποχωρεί.
Ναι, η εξουσία είναι γλυκιά και ελάχιστοι είναι οι πολιτικοί που άφησαν την καρέκλα με την θέλησή τους.
Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποχωρεί.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παραιτείται και θα μείνει καρφωμένος στο Μαξίμου με νύχια και με δόντια, για ερωτικούς λόγους....

Coca-Cola και Pepsi το καλύτερο....φυτοφάρμακο.


Καρκίνο πίνουμε τόσα χρόνια!

Απίστευτο το τι καταναλώνουμε εδώ και καιρό και δεν έχουμε ιδέα τι κακό μας κάνουν!


Στην Ινδία χρησιμοποιούν 
COCA COLA και PEPSI σαν φυτοφάρμακα εφόσον αυτά είναι το ίδιο αποτελεσματικά με τα κανονικά φυτοφάρμακα αλλά αρκετά φθηνότερα. Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι γιατί πολύ απλά, η COCA COLA και η PEPSI χρησιμοποιούν σαν γλυκαντική ουσία, την επικίνδυνη για την υγεία σας τοξική...

Ετοιμάζουν ιδιωτικοποίηση(ξεπούλημα) του ΜΕΤΡΟ, της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ, της ΕΒΟ, των ΕΛΤΑ και ότι άλλο δημόσιο υπάρχει!...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhH8Nl_6Dnq4g7cxIVcU1B5AfRcjTOEOqzAyThs5BLeBLvV8rmwgPc9vEt62IRQg3WSA7hp6NIym57XnJGM8qhuCdq2jXljIUlHTf7xv27_xxa2EQe6Ja3Dp34WxDslgXy7Evum_2il4Cw/s640/2000px-Flag-map_of_Greece.svg.png
Κύμα αποκρατικοποιήσεων παραδέχονται εμμέσως τα κυβερνητικά στελέχη προωθώντας με διαδικασίες εξπρές ρύθμιση με την οποία εντάσσονται άμεσα στο νέο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων – τη λεγόμενη Εταιρεία Δημόσιων Συμμετοχών- κρατικές εταιρείες και οργανισμοί όπως οι αστικές συγκοινωνίες, τα ΕΛΤΑ και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αμαρουσίου.
Διαβάστε συγκεκριμένα τι αναφέρεται στο έγγραφο που δόθηκε στη Βουλή και..

Ψωμάκι από τα LIDL...με φρέσκο κρεατάκι (video)












Σοκαρισμένος καταναλωτής βλέπει τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια να κάνουν βόλτες μέσα στα ψωμιά του Lidl και βγάζει αμέσως το κινητό του καταγράφοντας το περιστατικό. Φυσικά στο σημείο πήγαν αμέσως οι υπάλληλοι του καταστήματος που και αυτοί αρκετά σοκαρισμένοι αντίκριζαν το σιχαμερό αυτό θέαμα.
Στην συνέχεια του ζήτησαν να σβήσει το βίντεο κάτι που...

Mην πιστεύετε κανέναν, αν δεν ακούσετε και την άλλη πλευρά.



























Γιατί κάθε ιστορία έχει δύο πλευρές!

Το δάσος ήταν το σπιτικό μου. Ζούσα εκεί και νοιαζόμουν γι’ αυτό.
Προσπαθούσα να το διατηρώ τακτικό και καθαρό.
Κάποτε, μια ηλιόλουστη μέρα, ενώ προσπαθούσα να συμμαζέψω κάτι σκουπίδια που κλασικά παράτησαν δυο εκδρομείς, άκουσα βήματα.
Πήδηξα πίσω από ένα δέντρο και είδα μια μικρή κοπέλα να έρχεται, κρατώντας ένα καλάθι.
Μου φάνηκε ύποπτη από την αρχή, γιατί φορούσε αστεία κατακκόκινα ρούχα και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με κουκούλα σαν να μην ήθελε να την αναγνωρίσουν.
Φυσικά τη σταμάτησα για να ερευνήσω το ζήτημα.
Τη ρώτησα ποια ήταν, από πού ερχόταν κ.τ.λ.
Μου είπε μια ιστορία για κάποια γιαγιά που έμενε λίγο πιο κάτω και της πήγαινε φαγητό.
Βασικά, μπορεί να ήταν και έντιμο άτομο, αλλά βρισκόταν στο δάσος μου και έδειχνε πολύ ύποπτη μ’ αυτά τα ρούχα.
Έτσι αποφάσισα να της δείξω πόσο σοβαρό ήταν να εισβάλλει χωρίς ειδοποίηση, ντυμένη περίεργα.
Την άφησα να συνεχίσει, αλλά έτρεξα πριν από αυτήν στο σπίτι της γιαγιάς της.
Όταν συνάντησα τη συμπαθητική γριούλα της εξήγησα το πρόβλημα μου και συμφώνησε ότι η εγγονή της χρειαζόταν ένα μάθημα.
Η γριούλα δέχτηκε να κρυφτεί ώσπου να τη φωνάξω. Έτσι, κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι.
Όταν έφτασε η Κοκκινοσκουφίτσα, την κάλεσα να μπει στην κρεβατοκάμαρα όπου βρισκόμουν ήδη στο κρεβάτι, ντυμένος...

19 Μαΐ 2016

Ο διαδηλωτής Bernard Natgia είναι νεκρός...



Κένυα... εκεί που η δυστυχία και η φτώχεια δεν πάει πιο κάτω... 
εκεί οι πραιτοριανοί της άρχουσας τάξης λειτουργούν πανομοιότητα με την "πολιτισμένη" Δύση...

ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΞΥΛΙΝΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ! ζήτω το Ορθοντοξ τζιχαντ

Με αρχαίους κίονες διακόσμησαν την είσοδο στο μοναστήρι τους οι καλόγεροι, ενώ τώρα πλακοστρώνουν ένα κομμάτι του αρχαιολογικού χώρου 
Τι διαφορά έχουν οι χριστιανοί καλόγεροι από τους τζιχαντιστές του ISIS όσον αφορά τη καταστροφή αρχαίων πολιτιστικών μνημείων;

Δήμος Δίου-Ολύμπου..Έφτασε ο κόμπος στο χτένι!!!

..Έφτασε ο κόμπος στο χτένι!!!

 

Η αποχή και της Λαϊκής Συσπείρωσης Δίου-Ολύμπου από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17/5/2016 είναι αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης υποβάθμισης και απαξίωσης του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου από τη δημοτική αρχή. Το Δημοτικό Συμβούλιο από όργανο όπου θα έπρεπε να παράγεται πολιτική μετατράπηκε αρχικά -με τον  «Καλλικράτη»- σε απλό διεκπεραιωτή διαφόρων θεμάτων και  στη συνέχεια σε ένα άνευρο, απολίτικο  μηχανισμό που με συνοπτικές διαδικασίες εγκρίνει  αποφάσεις και εντολές της διοίκησης (χάθηκε το μέτρημα στις απευθείας αναθέσεις!!!).

Η διοίκηση του κ. Δημόπουλου επιλέγει σκόπιμα να γίνονται οι συνεδριάσεις συνήθως το μεσημέρι για να είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθούν  τα Δημοτικά Συμβούλια οι δημότες, στα οποία αποκαλύπτεται η γύμνια των θέσεων και των προτάσεων τους, αλλά και η ταύτισή τους με τις εκάστοτε κυβερνητικές αντιλαϊκές επιλογές. 

Στο παραπάνω «έργο» συνεπικουρεί και η σκόπιμη μεθόδευση να μη δημοσιεύεται η πρόσκληση της συνεδρίασης στην ιστοσελίδα του Δήμου και να μην αποστέλλεται στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, παρά μόνο την τελευταία στιγμή και αυτό  «για τα μάτια του κόσμου».

Τις περισσότερες φορές δε δίνεται έγκαιρα και ολοκληρωμένος με τις εισηγήσεις ο φάκελος των υπό συζήτηση θεμάτων στους δημοτικούς συμβούλους, ώστε να υπάρχει ο απαιτούμενος  χρόνος ενημέρωσης, μελέτης και επεξεργασίας τους. 

Άλλες φορές λείπουν εισηγήσεις των θεμάτων και σε άλλες περιπτώσεις...

Ούτε γουλιά.....

Εργαζόμενοι Coca Cola: 

Η εταιρεία διαφημίζει ότι μένει Ελλάδα, ενώ κλείνει τα εργοστάσια




...

Ενώ κάποιοι στην Ελλάδα ασχολούνται ακόμη με το ανύπαρκτο δίπολο ΣΥΡΙΖΑΝΔ... στο Παρίσι εξεγείρονται!



δείτε...

Λιτόχωρο Πιεριας. Περιοχή Αγ. Γεωργιου-προπέλα. Νευροτοξικωση - φολα, προσοχή σκληρές εικόνες




SOS τα περιστατικά συνεχίζονται κ σήμερα.. 
18-05-2016 Λιτόχωρο Πιεριας. 
Περιοχή Αγ. Γεωργιου-προπέλα. 
Νευροτοξικωση - φολα, 
προσοχή σκληρές εικόνες..

Δείτε...

Στα χρόνια του Λοβέρδου, του Γεωργιάδη και του Βορίδη.

boridis-adonis

Οι τρεις υπουργοι Υγείας Ανδρεας Λοβέρδος, Μάκης Βορίδης, Αδωνις Γεωργιάδης




Ενώ οι διοικήσεις των νοσοκομείων υλοποιώντας τις αποφάσεις του υπουργείου Υγείας καταφέρνουν να εξοικονομούν χρήματα εις βάρος των αντικρατικών αντιλήψεων, σύμφωνα με καταγγελίες στα υπόγεια του Αττικού Νοσοκομείου βρέθηκαν συσκευασμένα επαγγελματικά πλυντήρια και πάνω από ...

Είμαστε όλοι κερατάδες


kerata_533755506
Αίσθηση έχει προκαλέσει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, σύμφωνα με την οποία, 8 στις 10 Ελληνίδες απατούν το συντρόφό τους, ενώ οι υπόλοιπες 2 απατούν και τον εραστή τους με τον οποίο απατούν το σύντροφό τους.
Η έρευνα έγινε σε 2.000 ζευγάρια και διήρκησε 2 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων κάθε γυναίκα είχε στο απαυτό της ενσωματωμένο συναγερμό που βαρούσε κάθε φορά που κάποιος προσπαθούσε να τις πηδήξει, με αποτέλεσμα,

18 Μαΐ 2016

Το φαινόμενο Παναγιωταρέα...!!!!!!!!!

panagiotarea
Εχθές, μετά τη σύλληψη του πρώην προέδρου του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέα Μαρτίνη, έμαθα κάτι που δεν γνώριζα: η κυρία Άννα Παναγιωταρέα ήταν διορισμένη στο εν λόγω νοσοκομείο. Και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένη αρμοδιότητα, ενώ αμειβόταν με ένα ποσό κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο (για 8000 ευρώ το μήνα κάνουν λόγο οι κακές γλώσσες). Βέβαια, όπως διαπίστωσα λίγο αργότερα,

Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου - Δίου Ολύμπου

Αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε αυτό το δελτίο Τύπου προς ενημέρωσή σας, καθώς στο Δήμο μας συμβαίνουν πράγματα για τα οποία είναι αδύνατον να ενημερωθείτε με άλλον τρόπο, αφού η διοίκηση προγραμματίζει τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σε ώρες ακατάλληλες, τόσο για τα μέλη του Δ.Σ., όσο και για τους συνδημότες που επιθυμούν να τις παρακολουθούν. 
Επίσης, υπάρχει διαπιστωμένο έλλειμμα πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα στον τόπο μας από τον τοπικό Τύπο, καθώς δεν καλούνται πλέον ούτε τα..

Οταν η ΝΔ ταυτίζεται... με τη BUNDESBANK

...

δείτε το βίντεο...

Ποιοί τρέμουν λοιπόν το βαθύ λαρύγγι του Μαρτίνη;

imageΈχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να πέσει ο Μαρτίνης στα μαλακά.

Άχνα για την σύλληψη οι εφημεριδες των νταβατζήδων. Γαργάρα κάτι μεγαλοδημοσιογράφοι, παρότι το σκανδαλο αυτό θα έπαιζε επι εβδομάδες πρωτοσελιδο σε οποία πολιτισμένη χώρα. Και στην οικονομική αλλά και την ηθική του διάσταση. Φανταστείτε, μιζαδόρος «καλός σαμαριτης», στην πλάτη αγνών εθελοντών.

Και όμως, δεν κρατούν ουτε τα προσχήματα. Εμείς λοιπόν οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στην δικαιοσυνη ώστε να διερευνήσει τους ακόλουθους «τομείς» που τρέμουν πραγματικά μήπως και ο Μαρτίνης ανοίξει το στόμα του....

ΔήμοςΔίου-Ολύμπου: Αναβλήθηκε το χθεσινό (17/5/2016) δημοτικό συμβούλιο.

Με την αποχή όλων των συμβούλων της αντιπολίτευσης αλλά και έξη (6) συμβούλων της παράταξης Δημόπουλου σημαδεύτηκε το σημερινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας. 
Ήταν λογικό και αναμενόμενο μετά τις..