# #

30 Δεκ 2020

Ειναι επικίνδυνο πράγμα να λέει ένας πολιτικός την αλήθεια. Μπορεί ο λαός μετά, να θέλει να ακούει πάντα, την αλήθεια.

«Μη πείτε στη μητέρα μου ότι ασχολούμαι με την πολιτική..Νομίζει ότι είμαι πιανίστας σε μπορντέλλο!»

Mark Twain



Δ.Κούβελας: «Φασιστική η οποιαδήποτε συζήτηση για υποχρεωτικότητα των εμβολίων» (βίντεο)

 



Για τα εμβόλια, την πιθανή υποχρεώτικότητα τους, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα μονοκλωνικά αντισώματα μίλησε ο καθηγητής κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας.

Ο καθηγητής κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας στον 98.4 επανέλαβε ότι με βάση τις διαδικασίες που παρά τις σχετικές προβλέψεις του ευρωπαϊκοί οργανισμού ως προς τα πρωτόκολλα που τηρεί για άδεια χρήσης υπό όρους, επισπεύστηκαν για τα εμβόλια, τα εμβόλια είναι ασφαλή αλλά αυτό που είναι εντελώς διαφορετικό και θα πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη  πλέον είναι η ...

29 Δεκ 2020

ΣΤΥΓΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ και ΦΡΙΚΗ




Διαβάζοντας κανείς τις επίσημες πληροφορίες -στο paper- που είναι δημοσιευμένο στο https://www.ema.europa.eu/ για το προϊόν του εμβολίου, που ξεκίνησαν να μπολιάζουν τον κόσμο, το μόνο που μπορεί να αισθανθεί κανείς είναι ... ΦΡΙΚΗ.
Κάναμε λοιπόν μία σταχυολόγηση των σπουδαιότερων και σημαντικότερων σημείων που εμείς θεωρήσαμε ότι πρέπει να γνωρίζετε και σας τα παραθέτουμε.
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I
4. ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
4.1 Θεραπευτικές ενδείξεις
….
Διάρκεια της προστασίας.
Η διάρκεια της προστασίας που παρέχεται από το εμβόλιο είναι άγνωστη, καθώς βρίσκεται ακόμα υπό προσδιορισμό μέσω συνεχιζόμενων κλινικών δοκιμών.
Σημ. γράφοντος: Οι κλινικές λοιπόν δοκιμές, ακόμα συνεχίζονται και δεν έχουν ολοκληρωθεί και ενώ η διάρκεια ¨προστασίας¨ (αν υφίσταται) είναι άγνωστη, εν τούτοις το ¨εμβόλιο¨, διανεμήθηκε και οι άνθρωποι άρχισαν να εμβολιάζονται?
--------------------
4.5 Αλληλεπιδράσεις με άλλα φαρμακευτικά προϊόντα και άλλες μορφές αλληλεπίδρασης.
Δεν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες αλληλεπιδράσεων.
Η συγχορήγηση του Comirnaty (είναι η ονομασία του εμβολίου) με άλλα εμβόλια δεν...

Σκασμός, ηλίθιε ψεκασμένε, τώρα μιλάει η Επιστήμη!

 


- Ξέρεις, πρέπει να εμβολιαστείς, είναι κοινωνικό σου καθήκον. Ε, για το καλό του συνόλου ας υποστείς κι έναν ελάχιστο κίνδυνο.

- Πόσος είναι αυτός ο κίνδυνος;
- Δεν ξέρουμε. Σίγουρα, πάντως, για να γλυτώσεις απ' τα μέτρα και να ελευθερωθείς, πρέπει να το κάνεις. Γι' αυτό το ονομάσαμε "Επιχείρηση Ελευθερία".

- Άντε, καλά, ντέφι να γίνει, να ρισκάρω για το καλό του συνόλου. Και ποιο ακριβώς καλό θα προσφέρει στο σύνολο αυτό το εμβόλιο; Θα έχουμε ανοσία, δεν θα κινδυνεύουμε να νοσήσουμε;

H...."Πρόεδρος

 

Έβγαλε συνταγματικό το 1ο μνημόνιο που φτωχοποίησε εκατομμύρια Έλληνες πολίτες...

Το 2019 έβγαλε συνταγματικές τις μειώσεις των συντάξεων..

Το 2020 πηγαίνει και ...

Οι περιφερόμενοι κλόουν..

 Οι Αρχές του τόπου ήδη άπλωσαν το μπράτσο τους να δει το πόπολο να μη φοβάται. 

Προπαγανδιστές θλιβεροί, χωρίς εξαίρεση, χωρίς αξιοπρέπεια.



Άρχισε η προαναγγελθείσα «Επιχείρηση»!

«Επιχείρηση Ελευθερία» ονομάστηκε η μεγαλύτερη, μετά την «Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα», επίθεση, κύκλωση και άλωση ανθρώπων και χωρών.

1) Χρήμα πολύ.
2) Χρήμα πολύ προσδοκώμενο.
3) Χρήμα πολύ, για προπαγάνδα.
4) Χρήμα πολύ, για διαφθορά.
5) Χρήμα πολύ, για εθισμό.
6) Χρήμα πολύ, για εκφοβισμό.
7) Χρήμα πολύ,

Ενα μικρό ιστορικό για τα διαδραματιζόμενα τις τελευταίες μέρες στην Τήνο

 

Από τον αναγνώστη μας μας Παναγιώτη Π. Αλικάρη πήραμε και παραθέτουμε ένα μικρό ιστορικό για τα γεγονότα που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στην Τήνο:
 
Στις 19/12, τα ξημερώματα, πλοίο με σβηστό το ΑΙΣ (παράνομα), με σβηστά φώτα, μετά από "σινιάλο" όπως τα πειρατικά, ξεφορτώνει στην Τήνο ανεμογεννήτριες, οι οποίες οδηγούνται συνοδεία περιπολικών του Α.Τ. Τήνου σε ένα χωράφι για φύλαξη. 

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, (λιμεναρχείο, αστυνομία) μεταφέρονται εξαρτήματα ανεμογεννητριών και στις 21/12 τα ξημερώματα. 

Στις  21/12/2020, αφού έφεξε η μέρα,  η ΥΔΟΜ (υπηρεσία δόμησης) Τήνου μετά από καταγγελία και αυτοψία σφραγίζει το αγροτεμάχιο στην Αγ. Μαρίνα που έχει ξεκινήσει η αποθήκευση τμημάτων ανεμογεννητριών ως μη έχον νόμιμη χρήση. 

Την Τετάρτη 23/12/2020 αγνοείται το σφράγισμα της ΥΔΟΜ (τόσο από τον επενδυτή όσο και από την Αστυνομία η οποία είναι κατά νόμον αρμόδια να επιτηρήσει το σφράγισμα) και καταφθάνει τα ξημερώματα 3ο φορτίο.

Παρά την άμεση καταγγελία του Δημάρχου,

28 Δεκ 2020

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: τα εργαστήρια της Biogroup απέδειξαν πως το 63% των θετικών rapid test αντιγόνου για COVID-19 ήταν ψευδώς θετικά….

 

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τα εργαστήρια της Biogroup το 63% των ασθενών που δηλώθηκαν μολυσμένοι δηλ. θετικοί ως προς το covid19 από τα rapid tests, αποκαλύφθηκαν αβλαβείς, αρνητικοί μετά από ένα test PCR επαλήθευσης σύμφωνα με το κανάλι FRANCE 2, στις 19/12/20. 

Στις 14 Δεκεμβρίου επίσης η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Φαρμάκων απέσυρε ...

Oι 600 περιπου χιλιάδες χαμηλόσυνταξιούχοι έχουν το ελεύθερο να μας... αδειάσουν τη γωνιά

 


Τα μεσάνυχτα του 15αυγουστου του 2015η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ περνάει από τη βουλή το 3ο μνημόνιο.

Στις 180 σελίδες του προβλέπεται και η κατάργηση του μονιμου οικονομικού βοηθήματος προς του χαμηλόσυνταξιούχους, του λεγόμενο ΕΚΑΣ.
Προτείνονται βέβαια και εφαρμόζονται κάποια αντισταθμιστικα μέτρα όπως η παροχή προπληρωμενων καρτών και η απαλλαγή όσων έχασαν το βοήθημα, από τη συμμετοχή στα φάρμακα ωστόσο κανένα από τα μέτρα αυτά δεν έχει μόνιμο χαρακτήρα.
Κάθε χρόνο εκδίδεται κάποια εγκύκλιος στην οποία ανανεώνεται η ισχύς της προηγούμενης. Όλα αυτά μέχρι 1.1.2021 από τότε και μετά οι 600 περιπου χιλιάδες χαμηλόσυνταξιούχοι έχουν το ελεύθερο να μας...

Πούλησε σε fund «κόκκινα» δάνεια στο 6%-Όχι στους δανειολήπτες...



Σε συμφωνία με την Intrum, στο πλαίσιο κοινοπραξίας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης & Ανάπτυξης (“EBRD”), για την πώληση χαρτοφυλακίου Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων (ΜΕΑ) ιδιωτών, μικρών επιχειρήσεων και χρηματοδοτικής μίσθωσης

προχώρησε η Τράπεζα ...

Το Ακριτικό νησάκι με 2 μαθητές

 

Το Δημοτικό Σχολείο της Ερείκουσας  χτίστηκε το 1902 και ήταν δωρεά του Ανδρέα Συγγρού,1 ο οποίος ήταν Έλληνας τραπεζίτης,  πολιτικός και εθνικός ευεργέτης. Κατά τη διάρκεια της ζωής του πραγματοποίησε σημαντικές δωρεές σε ευαγή ιδρύματα, ενώ με τη διαθήκη του κληροδότησε μεγάλο μέρος της περιουσίας του στο ελληνικό κράτος για την κατασκευή νοσοκομείων , σχολείων και σε εθνικά ιδρύματα.             

Από τότε ξεκινά η εκπαίδευση στο νησί της Ερείκουσας , καθώς εγγράφεται κάθε χρόνο πλήθος μαθητών όλων των ηλικιών στην Α’ και Β’ Δημοτικού. Σύμφωνα με τα αρχεία του σχολείου, ο μέγιστος αριθμός εγγραφέντων μαθητών ήταν το 1934, όπου φοίτησαν ακριβώς...

27 Δεκ 2020

Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι και επισήμως τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη

 

Και δεν είναι φρέσκια η είδηση..
χρόνια τώρα..



 Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι και επισήμως τα πιο αναξιόπιστα του πλανήτη.

Παγκόσμια διάκριση για τα ελληνικά, συστημικά ΜΜΕ, καθώς σε έρευνα που διενεργήθηκε από το κέντρο ερευνών Phew η Ελλάδα..

Mια τεράστια φυλακή με εθελοντές κατάδικους.

 

Ρωτάει ενας νεαρός διάβολος έναν γέροντα διάβολο:

Πώς κατάφερες να στείλεις στην κόλαση τόσες ψυχές;

Μέσω του φόβου. Απαντάει ο γεροντότερος.

Μπράβο! Και τι φοβόντουσαν; Πολέμους; Πείνα; λέει ο νεαρός διάβολος.

Όχι… μια αρρώστια. Συμπληρώνει ο γέρος.

Δεν καταλαβαίνω. …λέει ο νεαρός.

Πίστεψαν, κατά λάθος, ότι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κρατήσουν με κάθε κόστος είναι η ΖΩΗ!!!

Σταμάτησαν να αγκαλιάζονται…

Τέτοιο φιάσκο δεν έχει ξαναγίνει.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Δανία Λιθουανία ολλανδία Πολωνία Βέλγιο Λευκα Γερμανία Τσεχία Σλοβακία Αυστρία Ουγγαρία Mo Κροατία Ρουμανία Ιταλία Σερβία"

''Το βανάκι ξεκίνησε από το Βέλγιο και έκανε αυτή τη διαδρομή μόνο του.

Μόλις μπήκε Ελλάδα το συνόδεψαν αστυνομία, στρατός, ελικόπτερα, αντιπυραυλικά, τορπιλάκατοι, αεροπλανοφόρα, δύο διαστημόπλοια, ο Σούπερμαν και ίσως ο Σπάιντερμαν...

Κι όλα αυτά για να εμβολιαστεί ο Μίστερ Μπιν''


''Αρχικά περιμέναμε 700 χιλ εμβόλια το Δεκέμβρη, μετά έγιναν 300 χιλ και τελικά έφτασαν 9 χιλιάδες εμβόλια!

Στην τηλεόραση και στα σάιτ μας έδειχναν κάτι τεράστιες και υπερσύγχρονες νταλίκες σαν χαρακτήρες στους transformers και τελικά έφτασε ένα βανακι που αν διπλοπαρκάρει στα στενά της Κυψέλης, δεν σταματάει καν η κυκλοφορία.

Και ανοίγει το βαν και βγαίνουν ...