# #

6 Ιουν 2020

Στην Ελλάδα του 2020....Νέος μάρτυρας για το Noor 1 αποκαλύπτει ονόματα και εμπόδια...ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ο κ. Πλιώτας ανέθεσε την υπόθεση στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Ασπρογέρακα, για να διερευνήσει, ποιοί και γιατί εμπόδισαν το μάρτυρα, να καταθέσει το υλικό, που έχει στη Δικαιοσύνη, εάν συνδέεται με αυτό η παραίτηση της ανακρίτριας Καλλιόπης Μάντακα από το Δικαστικό Σώμα και η μετεγκατάσταση της σε άλλη ήπειρο, καθώς επίσης, εάν, όσοι συνδέονται με τις παραπάνω πράξεις, έχουν διαπράξει αδικήματα, ώστε να διωχθούν ποινικά.
Για τις καταγγελίες του άγνωστου μάρτυρα, για την υπόθεση του Noor One, έχει ενημερωθεί επίσης και ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομάδας Κρατών για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς (GRECO) Τζιανλούκα Εσποζίτο.
Ο άγνωστος μάρτυρας μίλησε ...

4 Ιουν 2020

Λεπτοκαρυά... Έτσι θα παίρναμε γαλάζια σημαία Δήμαρχε;


4 Ιουνίου σήμερα Δήμαρχε...
Κανονικά και υπό φυσιολογικές συνθήκες η Λεπτοκαρυά τώρα θα ήταν γεμάτη από τουρίστες...

Αυτή εδώ θα ήταν ντουζιέρα...

Τέτοιο χάλι ποτέ δε είχαμε τέτοια εποχή...

Κρατικό δώρο 32 εκατομμύρια ευρώ στην ελίτ των ξενοδόχων!!!!

Κρατικό δώρο 32 δις στην ελίτ των ξενοδόχων - 24ores
Mείζονα ερωτήματα περί διαφάνειας και κατανομής του δημοσίου χρήματος εν μέσω βαθιάς ύφεσης εγείρει το κονδύλι των 32 εκατομμυρίων ευρώ που δίνει η κυβέρνηση, με απ’ ευθείας ανάθεση, σε εταιρία που συνδέεται με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) για την φετινή έκτακτη καμπάνια τουριστικής προβολής της χώρας – την καμπάνια, η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει την Ελλάδα ως «ασφαλή τουριστικό προορισμό» στην εποχή του κορονοϊού.
Η καμπάνια παρουσιάζεται απόψε στο Ζάππειο σε εκδήλωση όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και την υλοποίησή της έχει αναλάβει η εταιρία Marketing Greece, η οποία έχει συγκροτηθεί με πρωτοβουλία του ΣΕΤΕ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Η εταιρία ανέλαβε το έργο με απευθείας ανάθεση και με βάση Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε στην κορύφωση της πανδημίας, στις 13 Απριλίου. 
Πρόκειται για την ΠΝΠ η οποία δίνει ουσιαστικά το «πράσινο φως» σε ...

1 Ιουν 2020

Πάνω από το 50% των πανδημικών θανάτων στην Δύση, είναι από γηροκομεία. Με εντολές κυβερνήσεων

Ξεπλένοντας βρώμικα χέρια με το αίμα των γερόντων


Όταν έγραφα για ιατρογενή και ανθρωπογενή λάθη στην πανδημία, έκανα λάθος. Κι έκανα λάθος γιατί χρησιμοποίησα αποκλειστικά τον όρο λάθος, όταν ένα μεγάλο κομμάτι αυτών που περιέγραψα δεν ήταν απλά λάθη και αμέλειες.

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Πάνω από το 50% των πανδημικών θανάτων στην Δύση, των συνολικών θανάτων είναι από γηροκομεία. Σε κάποιες περιοχές φτάνουν ακόμη και το 70%.

Με εντολές κυβερνήσεων και τοπικών αρχών.

Όλοι κραυγάζουν για την Σουηδία που έκανε τα στραβά μάτια για τους γέρους. Και καλά κάνουν. Τους διαφεύγει όμως κάτι πολύ μεγαλύτερο, που βρίσκεται  μπροστά στα μάτια τους.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

Και κάποιοι κάναν ακόμη χειρότερα: 

Όπως ο ...

Μετακινώντας τον… φράχτη (και τα σύνορα)

Nonews-NEWS: Μετακινώντας τον… φράχτη (και τα σύνορα)...
Το τι ακριβώς έγινε την περασμένη εβδομάδα στον Έβρο ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ. Δεν το έμαθαν, στην πραγματική του διάσταση, ούτε τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής κατά την χθεσινή ενημέρωσή τους από τους δύο συναρμόδιους υπουργούς, παρ’ ότι ο Νίκος Δένδιας κατέφθασε στο Πεντάγωνο εξοπλισμένος με χάρτες, συντεταγμένες και λοιπό γεωγραφικό υλικό για την στάθμη και τις μετρήσεις στον ποταμό Έβρο.
Εκείνο που μαθαίνουμε όμως είναι ότι η «κινητικότητα» της τουρκικής στρατοχωροφυλακής στην μεθόριο - και όχι η είσοδός της σε ελληνικό έδαφος όπως επιμένει η ηγεσία του ΥΠΕΞ - οδηγεί ήδη σε αλλαγή των σχεδιασμών της κυβέρνησης για την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο με οριοθέτησή του πλέον αποκλειστικά εντός επικράτειας και όχι πάνω στην μεθοριακή γραμμή όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός.
Συγκεκριμένα, η απόφαση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει η κατασκευή του νέου τμήματος του φράχτη στην περιοχή των Φερών αλλά αυτό να γίνει πιο πίσω από ..

Απίστευτο...



Ο πρωθυπουργός της χώρας κυνικά οµολογεί ότι προχωρά σε κλείσιµο των ανθρακωρυχείων νωρίτερα από την προθεσµία που του έδινε η ΕΕ (2028) προς όφελος των γερµανικών εταιρειών και χωρίς καµιά µέριµνα για τους εργαζόµενους (33.000 οικογένειες σε δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη Αρκαδίας), οι οποίοι πρέπει απλώς να βρουν κάτι άλλο να κάνουν. 

Μάλλον δεν έχει ξανασυµβεί πρωθυπουργός της χώρας να ....

31 Μαΐ 2020

Αύριο ανοίγουν τα ξενοδοχεία....Με τι πρωτόκολλα θα ανοίξουν ?

..
🙊🙉🙈
Ετσι λειτουργούν ! Δυστυχώς !!
Τα δικά τους δικά τους τα δικά μας δικά τους !

Υπουργός Τουρισμού που μόνο σαν επισκέπτης μπορεί λέω μπορεί , να έχει επισκεφτεί ξενοδοχείο πράγμα που βρίσκω απίθανο .

Αλλά είναι φίλος του Κυριάκου .


Φίλοι να να είναι δεν αντιλέγω.


Αλλά τέτοιες φιλίες ? όταν υπάρχει συνεχόμενη αποτυχία του Υπουργείου Τουρισμού σε όλα τα επίπεδα σε εκθέτουν Κυριάκο .


Τους συναδέλφους που ανοίγουν τα ξενοδοχεία τους Αύριο !! Δευτέρα 01/06 ! 


με τι πρωτόκολλα θα ανοίξουν?