# #

22 Δεκ 2017

O Αλέξης Τσίπρας θα νικήσει και στις επόμενες εκλογές.

Σήμερα,  θέλω να σας πω πως, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο Αλέξης Τσίπρας θα νικήσει και στις επόμενες εκλογές, όταν γίνουν.

Καθώς μπαίνουμε στο 2018, δεν καταλαβαίνω γιατί έπεσε η κυβέρνηση Παπανδρέου και δεν την άφησαν να ψηφίσει όλα τα μνημόνια.
Αφού και οι επόμενοι -Σαμαράς και Τσίπρας- τα ίδια έκαναν.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα έπρεπε να πέσει είτε επειδή η χώρα θα πήγαινε σε άλλη πολιτική απέναντι στους δανειστές, είτε επειδή θα οδηγούνταν στην Δικαιοσύνη αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα.
Τίποτα από τα δυο δεν έγινε.

Και αφού δεν έγινε μέχρι σήμερα -οκτώ χρόνια μετά την χρεοκοπία-, δεν θα γίνει ποτέ.

Οπότε, γιατί έγινε αυτός ο χαμός όλα αυτά τα χρόνια;

21 Δεκ 2017

To ΚΚΕ μπορεί να ρίξει τον λακέ των ιμπεριαλιστών Τσίπρα... Θέλει;



http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

Τεράστια ήττα για ΗΠΑ με 128-9 – Οχι και από Ελλάδα – Οθωμανική εμφάνιση Τουρκίας


128 χώρες ψήφισαν κατά ΗΠΑ-Ισραήλ, μόνο 9 υπέρ και 35 χώρες απείχαν. Το ψήφισμα καταδίκης εγκρίθηκε. η Ελλάδα ψήφισε εναντίον ΗΠΑ-Ισραήλ. Στην φωτογραφία παρακάτω θα δείτε τις χώρες που είναι οι σύμμαχοι των ΗΠΑ-Ισραήλ στην ψηφοφορία. Πρωτοφανές στα ιστορικά χρονικά , τεράστια ήττα για την μεσανατολική πολιτική του Ν.Τραμπ.
Ηχηρό μήνυμα προς τον Ντόναλτν Τραμπ έστειλε ο πλανήτης, καθώς 128 χώρες καλούν τις ΗΠΑ και τον Πρόεδρο τους να ανακαλέσει την απόφαση του για αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, καθώς και για μεταφορά εκεί της πρεσβείας των ΗΠΑ στην χώρα.
Για «μεγάλη νίκη» έκανε λόγο στις πρώτες του δηλώσεις ο επικεφαλής της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούτ Αμπάς.
Oθωμανική εμφάνιση Τουρκίας από το Βήμα του ΟΗΕ,  μετωπική και σφαγή με ΗΠΑ-Ισραήλ το οποίο πάει φουλ για την..

Ρε πατέρα, με βίασε αυτός.....

ΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για βΙΑΣΜΟΣ

Το είδα στις διακηρύξεις κάποιων "αντιμνημονιακών" κομμάτων και έφριξα! 

Το ίδιο, κι ακόμα περισσότερο, όπως θα έφριττα βλέποντας στις ειδήσεις για μια υπόθεση κατά συρροής και κατ' εξακολούθηση βιασμού ενός ανήλικου μικρού παιδιού μιας φτωχής οικογένειας από τον πλούσιο γείτονά τους, όπου ο πατέρας συνδιαλλέγεται με τον βιαστή του παιδιού του, προκειμένου να άρει την...

Το Δημοτικό Σχολείο Πλαταμώνα....



Σας εύχεται...

Στο Λιτόχωρο.....


19 Δεκ 2017

Ανω Σκοτίνα Πιερίας: Πάνω απ’ την πραγματικότητα, πάνω απ’ τον πολιτισμό, έμεινε το αυθεντικό, το ονειρικό.

\

H Άνω (Παλαιά)  Σκοτίνα βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του Ολύμπου, σε υψόμετρο 900 μέτρων περίπου. Η δημιουργία του οικισμού τοποθετείται χρονικά γύρω στον 16ο αιώνα. Ένα απόλυτο ησυχαστήριο για λίγους. Για εκείνους που λατρεύουν να ξεθάβουν θαμμένα μυστικά... 

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου


Πρόσκληση σε δημοτικό συμβούλιο εξέδωσε ο Δήμος Δίου - Ολύμπου προς τα μέλη του Δ.Σ. για αύριο Τρίτη (19/12/2017) και ώρα 16:00 μ.μ. Συγκεκριμένα όλη η πρόσκληση:

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική  Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 19.12.2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00 μ.μ, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Tο νέο ΔΣ του Συλλόγου των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πιερίας

Ανασύνθεση Δ.Σ. Σ.Ε.Π.Ε.



Στο γραφείο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας στις 14 Δεκεμεβρίου και ώρα 7:00 μ.μ συνεδρίασε το ΔΣ του Συλλόγου με θέμα ανασύνθεση μελών Δ.Σ του ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Συγκροτήθηκε προεδρείο ως εξής:

18 Δεκ 2017

«Η ελληνική απάτη , ως ένα εγκληματικό μυθιστόρημα»

Η απάτη εις βάρος της Ελλάδας..

Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς της αλλά, επίσης, εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων που τον έχουν εκλέξει – πόσο μάλλον όταν το επιδεινώνει, επισφραγίζοντας την κατοχή της.
Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, πιστεύω στα πλεονεκτήματα και στα οφέλη της ελεύθερης αγοράς – τασσόμενος όμως εναντίον τόσο του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, όσο και του κρατισμού που θυμίζει σοβιετικού τύπου καθεστώτα. 
Εκτός αυτού είμαι υπέρ της ΕΕ, καθώς επίσης του κοινού νομίσματος, υπό την προϋπόθεση να επιλυθούν τα τεράστια ελαττώματα του – μέσω των οποίων οι μικρότερες οικονομίες απομυζούνται από τις ισχυρές χωρίς κανένα νομισματικό όπλο στη διάθεση τους, με τελικό αποτέλεσμα είτε τη μείωση του βιοτικού τους επιπέδου, είτε τη μετατροπή τους σε αποικίες χρέους, είτε τη χρεοκοπία τους.
Στην περίπτωση τώρα της Ελλάδας, η οποία έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο χωρίς καμία προοπτική για το μέλλον της, εγκλωβισμένη στο ευρώ, στο χρέος και στα μνημόνια, εάν μου υποδείκνυε ο κ. Μητσοτάκης που ...

Τηλεόραση .... το άρμα για σύγχρονους ηλίθιους...

Η λοβοτομή της Ελληνικής κοινωνίας είναι η τηλεόραση.
Μια ατελείωτη παρέλαση ηλιθίων χωρίς ίχνος καταρτισμένης μόρφωσης , κατακλύζουν τον τηλεοπτικό χρόνο αναμεταδίδοντας μπούρδες...

Στο ενδιάμεσο διάστημα της μπουρδολογίας μεσολαβούν διαφημίσεις κολαγόνων και προιόντων ομορφιάς ακαθόριστης ποιότητος.. Βέβαια εκτός από τις θαυματουργές κρέμες διαφημίζονται και έξυπνες σκούπες, θαυματουργές παντόφλες, καυτές σόμπες και οτι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς..

Οι τηλεοπτικοί αστέρες με χαζοχαρούμενο ύφος χαιδεύουν συνεχώς τα αυτιά των καλεσμένων τους λέγοντας φιλοφρονήσεις τύπου ...

Aυτή η δήλωση (κυνική παραδοχή) του προέδρου της Βουλής είναι ανατριχιαστική...

Η απίθανη παπαριά και η κυνική παραδοχή..

.

Η απίθανη παπαριά:

«Αν δεν δαμάσει κανείς τα εσωτερικά του Εξάρχεια, τότε δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει και τα πραγματικά Εξάρχεια».

Κυριάκος Μητσοτάκης



Και η κυνική παραδοχή:

«Το success story του 2014 αποδομήθηκε και ανατράπηκε από τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς μας εταίρους. Οι θεσμοί σήμερα για δικούς τους λόγους υποστηρίζουν τον...

17 Δεκ 2017

Παλαιοί Πόροι Πιερίας: Ο παραδοσιακός οικισμός στο βουνό των Ολύμπιων θεών.


«Πνιγμένο» στο πράσινο, με ένα υπέροχο δάσος γεμάτο μαύρη πεύκη, κουμαριές, πεύκα, πλατάνια, καστανόδεντρα κ.α.... ρυάκια και ρεματιές, λιθόκτιστα σπίτια που χρονολογούνται τον 18ο και 19ο αιώνα, λιθόστρωτα καλντερίμια, ξωκλήσια και υπέροχη θέα στο Θερμαϊκό κόλπο, το πανέμορφο χωριό των Παλαιών Πόρων της Πιερίας αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης και όχι μόνο!

Βρίσκεται σε υψόμετρο ...