# #

22 Απρ 2022

Η «άλλη» 21η Απριλίου

 


ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ, ο Λαμπράκης και οι μαραθωνοδρόμοι που τον συνοδεύουν, αποτίουν φόρο τιμής στον τάφο των πατριωτών που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς. Οι χωροφύλακες επιτίθενται στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την πορεία. Ο Λαμπράκης συνεχίζει…

21 ΑΠΡΙΛΗ 1963, η ώρα είναι 8 το πρωί: Ο Γρηγόρης Λαμπράκης, ο βουλευτής της Αριστεράς, ξεδιπλώνει το λάβαρο της ειρήνης και ξεκινά από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Παντού η περιοχή είναι «σπαρμένη» με ασφαλίτες και χωροφύλακες για τη διαφύλαξη «του νόμου και της τάξης». Σύμφωνα με το «νόμο», όπως τον έχει υπαγορεύει η κυβέρνηση Καραμανλή,

18 Απρ 2022

Έλληνες του Ντονμπάς κατά των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για την στήριξη σε Ζελένσκι και νεοναζί: «Αυτοί μας σκοτώνουν κι εσείς τους εξυμνείτε»!

 


Την αγανάκτησή της προς μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ αλλά και των πολιτικών εξέφρασε η ελληνική κοινότητα της Ρωσίας, με αφορμή τα απαξιωτικά δημοσιεύματα για την ανθρωπιστική βοήθεια που στέλνεται στη Μαριούπολη μέσω του Ντονμπάς.

Ο Έλληνας ομογενής από τον Πόντο και Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου της Ανάπα και της Επιτροπής Δημογερόντων των Ελλήνων του Νομού Κρασνοντάρ, Βαλέριος Ασλανίδης, εκ μέρους των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας, απηύθυνε επιστολή στην ελληνική κοινωνία, περιγράφοντας τη δραματική κατάσταση στο Ντονμπάς και εξαπέλυσε επίθεση σε όσους, όπως αναφέρει, «εμφάνισαν με σκανδαλώδεις χαρακτηρισμούς την είδηση για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας από τις Οργανώσεις των Ελλήνων της Ρωσίας προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Μαριούπολης και των γύρω χωριών».

Ο Βαλέριος Ασλανίδης είναι γνωστός ως ο «τσάρος του κρασιού της Μαύρης Θάλασσας» και τον Μάιο του 2021 είχε δεχθεί την επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια,

Γ. Φίλης: "Τα Βαλκάνια βράζουν"- Η επόμενη φωτιά. Τι θα πρεπε να κάνει η Ελλάδα

 "Πλέον είμαστε επικίνδυνοι με τον εαυτό μας"


Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Καθηγητή Γ.Φίλη...

Νέο πανίσχυρο "συνθετικό" νόμισμα Ρωσίας-Κίνας: Ψηφιακό & συνδεδεμένο με αγαθά - Ποιες χώρες εγκαταλείπουν το δολάριο



Ποιες χώρες εγκαταλείπουν το δολάριο

Bόμβα στα θεμέλια του δολαρίου, των ΗΠΑ & της Δύσης

“Βόμβα” στα θεμέλια του δολαρίου και της τωρινής παγκοσμιοποίησης έριξε η Μόσχα καθώς ο εξ απορρήτων οικονομικός σύμβουλος του Β.Πούτιν περιέγραψε για πρώτη φορά αναλυτικά το νέο νόμισμα και το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα που θα αντικαταστήσει το δολάριο μετά την συμφωνία Ρωσίας-Κίνας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του WarNews247, αναμένονται σύντομα σημαντικές ανακοινώσεις από Β.Πούτιν και Σι Τζιπίνγκ. Τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου νομίσματος είναι τα εξής:

-Το νέο νόμισμα-χρηματοπιστωτικό σύστημα σχεδιάζεται από το 2016, που ξεκίνησε ο πόλεμος δασμών του Ν. Τραμπ. Πρόκειται για ένα συνθετικό νόμισμα που παίζει τον ρόλο του αντι-δολαρίου και ακυρώνει όλα τα γνωστά συστήματα επιβολής του (ΔΝΤ, SWIFT, κλπ) και δημιουργεί άλλα αντίστοιχα.

-Το νέο νόμισμα χωρίζει τον κόσμο σε Ανατολή και Δύση. Θα περιλαμβάνει Ρωσία-Κίνα, τις χώρες της Ευρασίας,