# #

28 Αυγ 2020

Λεπτοκαρυά...Η Απάντηση της Προέδρου

Κυρία Ελένη Καζαμία , 

Μετά από προσωπική επίθεση που δέχθηκα, κρίνω σκόπιμο να σας απαντήσω δημόσια και με αυτόν τον τρόπο. Όσον αφορά τη φυσική μου παρουσία στο Δημοτικό κατάστημά μας, γίνεται τις μέρες και ώρες που διαθέτω. 

Βάση νόμου δεν είμαι υποχρεωμένη να ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο ωράριο. Κάθε πολίτης εργάζεται για βιοποριστικούς λόγους, όπως επίσης και κάθε Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας έχει κάθε δικαίωμα να εργάζεται. 

Το τηλέφωνό μου βρίσκεται στην κατοχή σας, καθώς την 22η Ιουλίου 2020 και ώρα 20:08- 20:23, δέχθηκα 7 κλήσεις σας, κατά την ώρα εργασίας μου, επέστρεψα την κλήση μετά το πέρας αυτής στις 22:44, χωρίς καμία απάντηση. 

Έκτοτε δεν έλαβα καμία άλλη κλήση από εσάς. 

Προσερχόμενη στο χώρο εργασίας μου, ζητώντας μου συγγνώμη για αυτή σας την ενέργεια, μετά από αρκετές ημέρες ....

25 Αυγ 2020

“Πρόεδρε” της κοινότητας Λεπτοκαρυάς....

 “Πρόεδρε” της κοινότητας Λεπτοκαρυάς,

Άραγε είναι αισθητή η παρουσία σας στο Δημαρχείο μας?


Η απουσία σας μάλλον θα έλεγα ότι γίνεται αντιληπτή από τους

πολίτες, καθώς έχει συμβεί επανειλημμένα να λείπετε από το γραφείο

σας σε ώρες επίσκεψής μου τουλάχιστον 7 φορές. Μήπως η δουλειά

του .....

24 Αυγ 2020

Ταφόπλακα σε μια καταστροφική χρονιά για τον τουρισμό στην Πιερία ...

 

Ταφόπλακα σε μια καταστροφική χρονιά για τον τουρισμό στην Πιερία ήταν τα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από το Σάββατο στην Περιφερειακή Ενότητα.Ο κορονοϊός βάζει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής που είδαν το φετινό καλοκαίρι τον τζίρο τους να μειώνεται δραματικά, αφού η πτώση στην πληρότητα έφτασε στο 95%. Κραυγή αγωνίας από τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Πιερία που ζητούν την έμπρακτη στήριξη της κυβέρνησης. 

“Θέλουμε την οικονομική ενίσχυση του κράτους για να επιβιώσουμε το 2021”, αναφέρει ο Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας, με 1.200 μέλη στο ενεργητικό της.

Η πληρότητα έφτασε μέχρι το ...