# #

16 Απρ 2015

Οι λυκάνθρωποι της Χαλκιδικής...

Ποιός είπε πως οι λυκάνθρωποι δεν υπάρχουν; 

Υπάρχουν και κυκλοφορούν χωρίς περιλαίμιο. Φανερό τουλάχιστο. 
Γιατί αλυσίδα έχουν. Τους κρατεί το αφεντικό. 

Κι όταν τα συμφέροντα του αφέντη κινδυνεύουν ξαμολάει τους λυκανθρώπους.





Αυτό το είδος δεν έχει κάτι καλό από το λύκο ή από τον ...
άνθρωπο.
Θα ήταν πράγματι ευχή να είχε πάρει τα καλά του πραγματικού λύκου και να τα συνδυάσει με την ανθρωπιά. Ακριβώς όμως η έλλειψη ανθρωπιάς, συμπόνιας, αλληλεγγύης, μεταλλάσουν τον άνθρωπο σε τέρας.

Ο λύκος αγαπά την ελευθερία. Ο λυκάνθρωπος προτιμά τη σκλαβιά. 
Το ζώο ζει σε αρμονική συνεργασία με το φυσικό περιβάλλον. Αγαπά την περιοχή που ζει, δεν την καταστρέφει ποτέ. Κυνηγά μόνο για να επιβιώσει. Αμύνεται όταν κινδυνεύει. Το κτήνος όμως που έχει ανθρωπόμορφα χαρακτηριστικά, έχει πάρει μόνο το ένστικτο του αρπακτικού. Το χειρότερο, καταστρέφει τη φύση. Στην ουσία αυτοκαταστρέφεται. 

Ο λύκος σπάνια επιτίθεται σε ανθρώπους, πρέπει να υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να το κάνει. Το κουτάβι των πλουσίων όμως είναι ανθρωποφάγο, συχνότατα δε εμφανίζει καπιταλιστικές τάσεις. "Κανιβαλιστικές τάσεις" ήθελα να πω, είναι όμως το ίδιο πράγμα.

Ο λυκάνθρωπος θα κάνει τα πάντα για να φάει ένα κόκκαλο από το πτώμα των θυμάτων. Το περισσότερο φαί βέβαια πάει στο στομάχι του πλούσιου. Είναι δε ανόητος κι πάνω σε αυτή την ανοησία πατάει ο κεφαλαιούχος που θα τον εκπαιδεύσει να δαγκώνει το διπλανό του. Όταν βέβαια γεράσει ή απλά δεν είναι πια χρήσιμος, ο κύριος του θα του δώσει μια κλωτσιά και θα καταλήξει αδέσποτο στο δρόμο. Είναι το αποτέλεσμα των λαθών του αυτή η τιμωρία.

Συνάξεις λυκανθρώπων έχουμε πολλές φορές. Πάντα για εξυπηρέτηση συμφερόντων. Πάντα εις βάτος των πολλών και προς όφελος των λίγων. Για να συνεχιστεί η ανθρωποφαγία και η καταστροφή.

Γνώρισμα του τέρατος είναι η αλαζονεία του, ο εγωισμός και η ματαιοδοξία του. Ο φιλοτομαρισμός πάνω απ' όλα. Γι αυτό σιχαίνεται την αλληλεγγύη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους άλλους, τους διαφορετικούς. Αυτός να είναι πρόσκαιρα καλά, ο αρχηγός του, που πολλές φορές ταυτίζεται με τον εργοδότη του, κι όλοι οι άλλοι ας υποφέρουν, να πάνε να πνιγούν στο αίμα τους.

Ο λυκάνθρωπος λοιπόν κατά βάθος είναι μόνο φασίστας, τίποτε άλλο. Φυσικά μπορεί να φορά διάφορα χρώματα, πάντα με σπόνσορα κάποια πολυεθνική. Το γαλαζοπράσινο μας μεγάλης εταιρείας ηλεκτρικών ειδών, ή το κίτρινο μιας άλλης. Δεν έχει σημασία, πίσω από το τομάρι, είναι το πραγματικό παλιοτόμαρο.

Τα αφεντικά χρησιμοποιούν τα κατοικίδια τους για να τρομοκρατήσουν, να εκβιάσουν κοκ. Οι ίδιοι οι πλούσιοι είναι οι χειρότεροι λυκάνθρωποι, αυτοί που έφαγαν πολλούς εργαζόμενους για να γίνουν δυνατοί. Δε θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα για να πιούν αίμα. Θα θυσιάσουν ακόμα και άλλους μικρότερους λυκανθρώπους. Δεν τους νοιάζουν οι άλλοι, το είπαμε.

Σ' αυτούς πρέπει να ρίχνουμε αμέσως φόλα: Μια γερή δόση αγώνα για δικαιώματα και για προστασία του περιβάλλοντος. Η φύση είναι αμείλικτη. Ότι και να κάνουν οι πλούσιοι βαδίζουν στα χνάρια των δεινοσαύρων. Θα μείνουν λίγοι οι πιο μεγάλοι και στο τέλος τα θύματα τους θα τους οδηγήσουν στην οριστική εξαφάνιση. .

mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.