# #

16 Ιουλ 2022

Κολοσσιαία οικονομική συμμαχία Ρωσίας, Κίνας και άλλων 7 χωρών αλλάζει την παγκόσμια ισορροπία

 Κολοσσιαία οικονομική συμμαχία Ρωσίας, Κίνας και άλλων 7 χωρών αλλάζει την παγκόσμια ισορροπία

Ινδία, Βραζιλία, Νότια Αφρική, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, και Χιλή μαζί τους - Όλοι μαζί εκπροσωπούν το 50% του πληθυσμού του πλανήτη!

H Ρωσία και η Κίνα, μαζί με τις λοιπές χώρες των BRICS (Ινδία, Βραζιλία, Νότια Αφρική) και τις Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, και η Χιλή, δημιουργούν το νέο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βάζοντας 15 δισεκατομμύρια ...

Ακόμη δεν είδαμε τίποτα από Ρωσία, Κίνα - Ασήμαντοι ηγέτες της Δύσης, παπαγαλίζουν εντολές



Λάβρος κατά της Δύσης εμφανίζεται με άρθρο του ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος και γεωπολιτικός αναλυτής, Pepe Escobar, επιρρίποντας ευθύνες στους ηγέτες της Δύσης, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ενώ εκτιμά ότι Ρωσία και Κίνα θα ενισχύσουν τη συμμαχία τους κόντρα στη Δύση. 

«Οι παρακμασμένοι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες τουλάχιστον επέδειξαν κάποιο βαθμό πάθους.
Εδώ βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα τοξικό μείγμα ύβρεων, αποκρουστικής μετριότητας, αυταπάτης, ωμής ιδεολογικής προβατοειδούς σκέψης και απερίφραστου παραλογισμού – όλα τα συμπτώματα μιας βαθιάς ασθένειας της ψυχής.
Το να το αποκαλούμε Δύση Biden - Leyen - Blinken ή κάτι τέτοιο θα ήταν υπερβολικά αναγωγικό: σε τελική ανάλυση, πρόκειται για ασήμαντους πολιτικούς που απλώς παπαγαλίζουν εντολές.


Αυτή είναι μια ιστορική διαδικασία: σωματικός, ψυχικός και ηθικός γνωστικός εκφυλισμός, ενσωματωμένος στην έκδηλη απόγνωση του NATOstan στην προσπάθεια να συγκρατήσει την Ευρασία, επιτρέποντας περιστασιακά τραγικοκωμικά σκίτσα όπως μια σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ που κήρυξε τον Πόλεμο εναντίον σχεδόν ολόκληρης της μη Δύσης», τονίζει.

 «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη»


Όταν ο ..

Οι Ουκρανοί νεοναζί απειλούν τους Σέρβους

 

Με αφορμή τις δηλώσεις του Α.Βούτσιτς για επερχόμενη πλανητική «κόλαση» αν η Δύση δεν δεχτεί τις προτάσεις Πούτιν



Ο Αλεξέι Γκοντσαρένκο, Ουκρανός νεοναζιστής βουλευτής, ο οποίος φέρεται πως είχε συμμετοχή στο ατιμώρητο έγκλημα στο κτίριο των Συνδικάτων της Οδησσού το 2014, επιτέθηκε στην Σερβία με αφορμή τις δηλώσεις του Σέρβου προέδρου Α.Βούτσιτς.

Mάλιστα απείλησε τον σερβικό λαό με ...

14 Ιουλ 2022

Συστάθηκε σε σώμα ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Δήμου Δίου-Ολύμπου

 



Η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Δήμου Δίου-Ολύμπου» (Ο.Π.Α.Δ.Δ.Ο.) πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022. Κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός έτους 2022.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Π.Α.Δ.Δ.Ο. συνθέτουν πέντε αιρετοί και δύο δημότες:

10 Ιουλ 2022

Προκαλεί η Pfizer: Προτίμησε να αποσύρει το εμβόλιο από την Ουρουγουάη επειδή το δικαστήριο απαίτησε να μάθει το περιεχόμενο!

 


Προκαλεί η Pfizer: Προτίμησε να αποσύρει το εμβόλιο από την Ουρουγουάη επειδή το δικαστήριο απαίτησε να μάθει το περιεχόμενο!
Προκαλεί η Pfizer: Προτίμησε να αποσύρει το εμβόλιο από την Ουρουγουάη επειδή το δικαστήριο απαίτησε να μάθει το περιεχόμενο!

Αφού το δικαστήριο της Ουρουγουάης έκρινε ότι η εθνική κυβέρνηση και η εταιρία Pfizer έπρεπε να αποκαλύψουν τα ακριβή συστατικά του εμβολίου COVID-19 που χρησιμοποιείται ευρέως σε ολόκληρη τη χώρα, έλαβαν από τον δικαστή Alejandro Recarey διορία 48 ωρών για να υποβάλουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια ή αλλιώς να αποσύρουν το εμβόλιο απο το πληθυσμό.

Η Pfizer προτίμησε να κάνει το...

Ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες - Τι ισχύει και ποια είναι τα δικαιώματά μας-Τι γίνεται σε άλλες χώρες

 

Βάσει νόμου όλες οι παραλίες της Ελλάδος (των 16.000 χιλιομέτρων ακτογραμμής) είναι κοινόχρηστος χώρος και είναι δημόσιο αγαθό που πρέπει να μπορείς να απολαμβάνεις δωρεάν. Και μπορείς να το απολαμβάνεις -δωρεάν.



Αυτήν την στιγμή, το πιθανότερο είναι να είσαι σε κάποια παραλία και να απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα, με την ξαπλώστρα να έχει 'πάρει' ήδη το αποτύπωμα σου. Κάνε ένα κόπο και ανασηκώσου και δες τι υπάρχει γύρω σου. Τώρα συνέχισε να διαβάζεις.

Βάσει νόμου απαγορεύεται η τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων, σε δημόσιο χώρο. 

Απαγορεύεται και η λειτουργία beach bar, καθώς “η φύση τους δεν συνάδει με τον κοινόχρηστο χαρακτήρα των αιγιαλών και παραλιών” -όπως αναφέρεται στο νόμο.

Υπάρχει ναυαγοσώστης

Και αν υπάρχει, είναι σε απόσταση 30 μέτρων από τον αιγιαλό; 

Υπάρχουν εν τω μεταξύ, ζαρντινιέρες, δάπεδα, ξύλινα περιγράγματα ή μόνιμες κατασκευές στο χώρο; Ή μηχανήματα καθαρισμού;

Όλα αυτά είναι παράνομα.

Κατά πάσα πιθανότητα εκεί όπου είσαι γίνεται και κατάχρηση του εμβαδού του χώρου που αναγράφεται στην άδεια απλής χρήσης ή/και δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ όμορων επιχειρήσεων.

Τι είναι νόμιμο;