# #

2 Μαρ 2022

Yπέρ του Πούτιν ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν: «Η υστερία των δυτικών ΜΜΕ δεν βλέπει το ευρύτερο πλαίσιο»

 

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν ανακοίνωσε στο προφίλ του στο Instagram ότι πρέπει να εξεταστεί το ευρύτερο πλαίσιο της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία και ότι θα πρέπει να εξεταστεί ψύχραιμα.

«Ανάμεσα στην υστερία των δυτικών ΜΜΕ που ουρλιάζουν για τον «αιματοβαμμένο δολοφόνο» του Πούτιν και παραλείπουν βασικά στοιχεία, το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε όλο το φάσμα του τι συμβαίνει και, κυρίως, να σκεφτόμαστε νηφάλια», έγραψε ο Αμερικανός σκηνοθέτης στο Instagram. Πρόσφερε επίσης στους οπαδούς του σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο μερικούς συνδέσμους για να τους βοηθήσει να δουν μια πιο νηφάλια ανάλυση…

Ο σκηνοθέτης ανέφερε τέσσερα κείμενα που θεωρεί ειλικρινείς αναλύσεις της κατάστασης στην Ουκρανία:

Χώρες που αφανίζουν τις ελληνικές κοινότητες δεν μπορούν να εισέρχονται στην ΕΕ με τις ευλογίες της Ελλάδας

 


Ο Κυριάκος ας δει τι γίνεται στο Παρίσι

Άνοιξε αιφνιδίως η συζήτηση για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χθες από το βήμα της Βουλής, εμφανίστηκε υπέρμαχος αυτής της διαδικασίας. Χωρίς μάλιστα να ανακοινώσει κανένα προαπαιτούμενο, προκειμένου ο Ζελένσκι να λάβει το χρίσμα της έναρξης της (μακράς) ενταξιακής διαδικασίας.

Εάν λοιπόν γίνει κι αυτό, η Ελλάδα θα διεκδικεί Νόμπελ αυτοκτονικής πολιτικής.

Αυτό διότι η Ουκρανία του Ζελένσκι ψήφισε νόμο με τον οποίο δεν αναγνωρίζεται η ελληνική κοινότητα της χώρας,

«Στριπτίζ» BBC στην προπαγάνδα της Δύσης: Ιδού τα fake news για την Ουκρανία -Έδειξαν μέχρι και σκηνή από βιντεοπαιχνίδι

 


Το BBC με ρεπορτάζ του αποκαλύπτει την προπαγάνδα της Δύσης αναφορικά με την ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, καθώς δείχνει ότι δυτικοί κορυφαίοι πολιτικοί και υπουργοί αναπαράγουν διαρκώς ψευδείς ειδήσεις. 

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ από το BBC, αποκαλύπτει ότι κορυφαίοι πολιτικοί της Δύσης, διαδίδουν fake news για την επέμβαση στην στην Ουκρανία.

Να θυμίσουμε ότι το BBC είναι βρετανικό ΜΜΕ και έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της ρωσικής επέμβασης, ενώ να σημειώσουμε ότι ...

1 Μαρ 2022

Σε άλλη χώρα με τέτοια αποκάλυψη θα έπεφτε κυβέρνηση…

 

Εάν ισχύει η γερμανική πληροφορία, τότε θα μιλάμε για τον ορισμό της γελοιότητας.

Θα ήταν για γέλια, εάν δεν θρηνούσαμε ήδη δεκάδες νεκρούς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα, απουσία του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία για να ενισχύσει την άμυνα της.

Όλοι αναρωτήθηκαν

Ο Ηλίθιος





Στην ακύρωση της παράστασης «Η Λίμνη των Κύκνων» προχώρησε η Υπουργός Πολιτισμού, στα πλαίσια του εμπάργκο απέναντι σε κάθε τι ρωσικής προέλευσης!

Σε δεύτερο χρόνο αναμένεται το εμπάργκο στη ....

Ουκρανική κρίση: «Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν τις εξελίξεις και οι Ευρωπαίοι ακολουθούν –Μαριονέτα ο Ζελένσκι»


 «Οι ΗΠΑ έχουν μεταφέρει χιλιάδες τρομοκράτες από τη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική στην Ουκρανία και έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση όπου ουσιαστικά οι Ρώσοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αναγκαστούν να εισέλθουν στην Ουκρανία» σχολιάζει ο καθηγητής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης και μέλος ιρανικών Think Tank, Δρ. Eμάντ Αμπσχίνας.

«Οι Αμερικανοί θεωρούν την Ε.Ε. τον οικονομικό τους αντίπαλο, όπως και την Κίνα, και επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν το ζήτημα της Ουκρανίας για να δημιουργήσουν μια κατάσταση παρόμοια με τη..

28 Φεβ 2022

Πρωτοφανές: Η ΕΕ αποβάλει όλους τους Ρώσους φοιτητές από την ευρωπαϊκά πανεπιστήμια!

 Πρόκειται για την δαιμονοποίηση ενός έθνους.



Σε μία πρωτοφανή ενέργεια προχωράει η ΕΕ η οποία αποβάλει από τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια όλους τους Ρώσους φοιτητές, όπως αναφέρεται από την Μόσχα.

Όπως ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές, οι Ρώσοι φοιτητές θα μπορούν να ενταχθούν και να φοιτήσουν δωρεάν στα ρωσικά πανεπιστήμια.

H ίδια πρόταση έχει γίνει και στις ΗΠΑ για 4.500 ...

Αυτοί είναι οι 4 όροι που έθεσε ο Β.Πούτιν στον Ε.Μακρόν για να σταματήσει η ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία

 


O Bλάντιμιρ Πούτιν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στον οποίο ανακοίνωσε τους τέσσερις όρους προκειμένου να σταματήσει η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία η οποία συνεχίζεται για 5η μέρα.

Οι τέσσερις όροι είναι οι εξής:

Μέχρι και οι Ταλιμπάν υπήρξαν διπλωματικότεροι απ τη χώρα μας

 


Το ανάξιο για ελευθερία και ανάξιο ίσως και για επιβίωση ανθρώπινο γένος, που μονίμως άγεται και φέρεται από τους επαγγελματίες της προπαγάνδας κι εξυπηρετεί συμφέροντα αλλότρια κι εχθρικά πρός την ύπαρξή του έχει αναπτύξει κάποιες αυτοκαταστροφικές ιδιότητες εδώ και αιώνες τις οποίες έχει πληρώσει, πληρώνει και θα πληρώσει πολύ ακριβά.

Ερμηνεύοντας διαστρεβλωμένα τα αίτια της κακοδαιμονίας του αναζητά αποδιοπομπαίους τράγους και φταίχτες εκεί που δεν υπάρχουν, λειτουργώντας η μάζα των πολιτών, διαχρονικά ως χρήσιμος ηλίθιος για τα συμφέροντα των αφανών και ενίοτε εμφανών χειριστών του.

Σινοφοβία και μίσος πρός τους Κινέζους, που είχαν το θράσος να προοδεύσουν και να αναπτύξουν καλύτερη τεχνολογία απ αυτούς που τους προόριζαν για φτηνό εργατικό δυναμικό, τους Κινέζους που σε όλη τους την ιστορία ήσαν αμυνόμενοι και υπέφεραν από ανατολικούς και δυτικούς κατακτητές.

Μίσος πρός τους Ρώσους διότι σε πείσμα του παγκόσμιου συστήματος που θέλει να τους καταστήσει γραναζάκι στον δικό του μηχανισμό έχουν αντιστάσεις και υπερασπίζονται τη χώρα τους και προοδεύουν.

Ο μηχανισμός της προπαγάνδας δεν έχει ντροπή δεν έχει όρια και ξαναγράφει την ιστορία!

Μέχρι που ακούσαμε σήμερα στην τηλεόραση για τους ηρωϊκούς ...

27 Φεβ 2022

Το νεοναζιστικό ουκρανικό Τάγμα Αζόφ έπληξε με πυραύλους κατοικημένες περιοχές κοντά στη Μαριούπολη

 

Το νεοναζιστικό τάγμα Αζόφ που πολεμά στο πλευρό της κυβέρνησης Ζελένσκι έπληξε με πυραύλους κατοικημένες περιοχές.  

«Χθες στις 16.00-16.20 Ουκρανοί εθνικιστές από το Τάγμα Αζόφ χτύπησαν με εκτοξευτές πολλαπλών πυραύλων Grad κατοικημένες περιοχές του χωριού Σαρτανά και το σχολείο αρ. 8 στη ...

Rosneft : Η ρωσική εταιρεία αποκτά το 91,67% γερμανικού διυλιστηρίου εν μέσω εισβολής

 Εσύ, συνέχισε να ζεις στο ροζ, αντιπολεμικό και... "αντιπουτινικό" σου συννεφάκι...


Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ανταγωνισμού επέτρεψε στις 21 Φεβρουαρίου στη ρωσική εταιρία Rosneft να αποκτήσει επιπλέον 37,5% των μετοχών του διυλιστηρίου PCK στην περιοχή Σβεντ του Βρανδεμβούργου, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel.

Η Rosneft, η οποία είχε προχωρήσει στην αγορά των μετοχών από την Shell ήδη τον περασμένο Νοέμβριο και ανέμενε την άδεια των ρυθμιστικών αρχών, αυξάνει έτσι το ποσοστό της στην PCK από 54,17% σε 91,67%.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Ανταγωνισμού, η έγκριση για την αγορά δόθηκε επειδή δεν υπήρχαν ανησυχίες για ενδεχόμενη παραβίαση των όρων ανταγωνισμού. Ο έλεγχος γίνεται,