# #

8 Σεπ 2018

Ούτε επί χούντας..

Θεσσαλονίκη: Ο ΠΑΝΙΚΟΣ τους οδηγεί σε αποβάσεις ΚΑΤΟΧΗΣ… 

 

Η «αριστερή» κυβέρνηση ξεπέρασε σε αυθάδεια δωσιλογισμού και αμερικανοδουλείας και αυτήν τη Χούντα των συνταγματαρχών…

Ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα, ούτε επί χούντας, δεν διατυμπανιζόταν τόσο ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ, τόσο ξεδιάντροπα και προκλητικά, η δωσίλογη αμερικανοκρατία μας...

Ποτέ άλλοτε δεν διατυμπανιζόταν και προβαλλόταν το γεγονός ότι αποτελούμε προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
 


Όλες οι προγενέστερες κυβερνήσεις,

7 Σεπ 2018

Λεπτοκαρυά...Το γνωρίζει ο Δήμαρχος το θέμα;

Πάρτι κάνουν οι Σκοπιανοί στη Μακεδονία – Τέσσερα φεστιβάλ που προκαλούν πολλά ερωτήματα

Αποτέλεσμα εικόνας για φεστιβαλ Σκοπιανων στην Παραλία
Τουλάχιστον ύποπτη θεωρείται από πολλούς η διοργάνωση φεστιβάλ από εταιρείες με έδρα την πΓΔΜ. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι και το “μομέντουμ” δεν είναι τυχαίο καθώς τα πάρτι στήνονται στη Μακεδονία σε 
παράλληλο χρόνο με τη ΔΕΘ. Το γεγονός ότι πρόκειται για τέσσερα φεστιβάλ μόνο τυχαίο δεν μοιάζει και τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι πολλά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Εστία” από 11 ως 18 Σεπτεμβρίου διεξάγεται το διεθνές φεστιβάλ...

6 Σεπ 2018

Είναι ξεδιάντροποι. Κυνικοί. Προκλητικοί.

Διαγραφή των χρεών της

 ΝΔ ζητά ο Γεωργιάδης!


Είναι ξεδιάντροποι. Κυνικοί. Προκλητικοί. Την ίδια ώρα που χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς με συνοπτικές διαδικασίες, εξαιτίας των χρεών τους στις τράπεζες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7, ζήτησε τη ρύθμιση ακόμα και τη διαγραφή των χρεών του κόμματος τους, ύψους...

4 Σεπ 2018

Από το 2008 η ΠΓΔΜ δεχόταν το «Βόρεια Μακεδονία» με αντάλλαγμα γλώσσα και ταυτότητα




Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ του πρωθυπουργού Νικόλα Γκρούεφσκι ήταν διατεθειμένη να δεχτεί το όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» με αντάλλαγμα την αναγνώριση «μακεδονικής» ταυτότητας και γλώσσας ήδη από το 2008, όπως προκύπτει από τηλεγράφημα της πρεσβείας των ΗΠΑ στα Σκόπια που δημοσιοποίησε ο ιστότοπος «WikiLeaks». 

Το έγγραφο που «διέρρευσε» είναι εμπιστευτική έκθεση της τότε Αμερικανίδας πρέσβη στη γειτονική χώρα για τις διαπραγματεύσεις του Ν. Γκρουέφσκι με την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή. Αποδεικνύεται έτσι πως οι διαπραγματευτικοί στόχοι της ΠΓΔΜ επιτεύχθηκαν σε σημαντικό βαθμό από τη Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και φέρει τη σφραγίδα ΗΠΑ και ΕΕ.

Το έγγραφο αναφέρει επίσης ότι η κυβέρνηση Γκρουέφσκι ήθελε...

3 Σεπ 2018

ΔΝΤ: Συγνώμη που καταστρέψαμε την Ελλάδα....¨¨Και θα συνεχίσουμε να την καταστρέφουμ娨

International Monetary Fund (IMF) executive director Christine Lagarde attends a news conference at the end of a Eurogroup meeting at the European Council building in Brussels, March 25, 2013. REUTERS/Sebastien Pirlet  (Belgium - Tags: POLITICS BUSINESS) - RTXXWI6

Η διεύθυνση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου παραπλάνησε το ίδιο το συμβούλιο του Ταμείου, έδωσε βήμα σε μια σειρά από καταστροφικές ανακρίβειες για την Ελλάδα, έγινε ακραίος υποστηρικτής του ευρώ, αγνόησε τα προειδοποιητικά σημάδια της επικείμενης κρίσης και συλλογικά απέτυχε να κατανοήσει τις στοιχειώδεις έννοιες της νομισματικής θεωρίας. 
Αυτή είναι η καταδικαστική ετυμηγορία του κορυφαίου επιτηρητή του ΔΝΤ σχετικά με τον μπερδεμένο πολιτικό ρόλο του ταμείου στην κρίση χρέους της ευρωζώνης, το πιο επιζήμιο επεισόδιο στην ιστορία των θεσμών. Περιγράφει μια "κουλτούρα εφησυχασμού", επιρρεπής στην "επιφανειακή και μηχανιστική" ανάλυση και εντοπίζει μια συγκλονιστική διάρρηξη στη διακυβέρνηση του ΔΝΤ, αφήνοντάς ασαφές το ποιος είναι τελικά υπεύθυνος για την...

Ξεκινά νέο πλιάτσικο: 2.419 προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί για τον Σεπτέμβριο


Αποτέλεσμα εικόνας για 2.419 προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί για τον Σεπτέμβριο
Οι τράπεζες βγάζουν ξανά τα «σφυριά» τους. 
Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ξεκινά και πάλι η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μετά την καλοκαιρινή διακοπή. Στην πλατφόρμα της «λεηλασίας» έχουν αναρτηθεί 531 πλειστηριασμοί από τους οποίους οι 55 έχουν ανασταλεί.
Για όλο τον Σεπτέμβριο έχουν προγραμματιστεί 2.419 πλειστηριασμοί ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου ...

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο από την σκληρότητα της επίθεσης στο σπίτι του Προτοσάλτε...!!!!!


Ευρηματικές φωτογραφικές συνθέσεις, σκωπτικά σχόλια και ειρωνεία ήταν η αντίδραση των χρηστών του διαδικτύου μετά την καταγγελία Πορτοσάλτε για την "επίθεση" που δέχτηκε.
(Παραθέτουμε κάποια σχετικά τουϊταρίσματα).

Από κει και πέρα όμως, άλλο είναι το ουσιαστικό. 


Εδώ και κάποιες ώρες η εφημερίδα Documento έχει κυκλοφορήσει στο κέντρο της Αθήνας.
Το ρεπορτάζ που υπογράφει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Τριάντης και έχει τίτλο «Ο Πορτοσάλτε, η σύζυγος και η "αγιογραφία" στην Μαρέβα», σίγουρα θα δημιουργήσει πονοκέφαλο στον υπάλληλο του Αλαφούζου.

Πέρα από τα σχόλια που περιέχονται στο δημοσίευμα αναφέρονται αναμφισβήτητα στοιχεία. Απ' αυτά μαθαίνουμε ότι η σύζυγος του Αρη Πορτοσάλτε, Δέσποινα Κουτσομητροπούλου τα τελευταία χρόνια ...

Το….πολύ αναπτυγμένο εκπαιδευτικό Σουηδικό σύστημα

 Πηγή: Κώστας Κωστόπουλος - f/b

Σήμερα Δευτέρα ξεκινούν οι φοιτητές το χειμερινό εξάμηνο. 

Το…. αναπτυγμένο Σουηδικό σύστημα χορηγεί φοιτητικά δάνεια κάθε εξάμηνο αρκεί να περάσεις το 75% των μαθημάτων.

Αν δεν τα έχεις περάσει και άρα δεν θα πάρεις δάνειο η μεταφερόμενη γιγαντοαφίσα έχει την λύση στο κέντρο της Στοκχόλμης! “Γεια σας φοιτητές! 
Δεν παίρνεις δάνειο; Βγες ραντεβού με...

2 Σεπ 2018

Τα χωράφια δεν παράγουν προϊόντα SIEMENS.


ΑΡΧΙΔΙΑ.....ΚΙΡΓΙΖΙΩΤΙΚΑ !!!



Αγόρασα φασόλια. 
Ψάχνω να βρω από πού είναι και διαβάζω «Κιργιζίας». 

Που σκατά είναι η Κιργιζία; 
Την ψάχνω, τη βρίσκω. 
H Δημοκρατία της Κιργιζίας (ή Κιργιστάν) είναι κράτος της κεντρικής Ασίας με έκταση 198.500 τ. χλμ. και πληθυσμό 5.895.100 κατοίκους.

Ε μα πες το βρε άνθρωπε ότι πρόκειται για το Κιργιστάν να τα φάω ήσυχος! 

Φασόλια Κιργιζίας ρε μάγκα ψηφοφόρε. 
Προφανώς δεν αρκούσαν τα φασόλια Κίνας, Αιθιοπίας, Πολωνίας, Καναδά, Αργεντινής και Μαδαγασκάρης, οπότε αρχίσαμε να σώζουμε και την οικονομία της Κιργιζίας. 

Ρεβίθια εισάγουμε από ..