# #

16 Απρ 2015

Αυτό είναι το… ήθος των προέδρων της Βουλής

proedroiΚακό χαμό έκαναν τα ΜΜΕ που στηρίζουν το παραπαίον πολιτικό σύστημα με το δήθεν επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βενζινάδικο της Αιδηψού, προτάσσοντας την ανάγκη ο Πρόεδρος της Βουλής να έχει καλούς τρόπους και να επιδεικνύει σοφία και ψυχραιμία. 

Τα εν λόγω ΜΜΕ ξεχνούν μάλλον πώς ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έπιανε τα γεννητικά του όργανα κι έβριζε εντός του Κοινοβουλίου ή πως ο Δημήτρης Σιούφας είχε στήσει ολόκληρη...
τοιχογραφία στη Βουλή με τον εαυτό του και την κόρη του.
Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ως Πρόεδρος της Βουλής ήταν σε κόντρα με το Γιώργο Καρατζαφέρη, με φόντο τα εξοπλιστικά. Τότε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε καταγγείλει πως ενώ είχε πει «καλημέρα» στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη σε διάδρομο της Βουλής, εκείνος έπιασε τα γεννητικά του όργανα. Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε αυτή την εκδοχή ωστόσο από πολλούς διαψεύδεται.
Δυο χρόνια αργότερα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης «πιάστηκε» να λέει χαμηλοφώνως από το Βήμα της Βουλής, μάλλον απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, «άι γ@μήσου μ@λ@κ@». Δείτε το βίντεο όπως το έπαιξαν οι Ράδιο Αρβύλα τότε:


Στα τέλη του 2011 η Real News είχε δημοσιεύσει πως ο μέχρι το Σεπτέμβριο του 2009 Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας είχε τοιχογραφήσει στο κτίριο της Βουλής τον εαυτό του και την κόρη του και μάλιστα λίγες μέρες πριν από την προκήρυξη των εκλογών. Η τοιχογραφία έγινε σε ένα χώρο ο οποίος βρίσκεται στην πλευρά της εισόδου επί της Βασιλίσσης Σοφίας, εκεί όπου οι υπάλληλοι της Βουλής υποδέχονται τους μαθητές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, η εικονιζόμενη κόρη Σιούφα εργαζόταν (εργάζεται ακόμα;) στο «Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία».
  
ΦΩΤΟ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, eurokinissi
Όποιος λοιπόν θέλει να μιλά για το ήθος των πολιτικών και δη των Προέδρων της Βουλής με επιλεκτικό τρόπο, ας κοιτάξει λίγο και τους προέδρους αυτών που υποστηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.