# #

21 Νοε 2015

ΑμερικανόςΠεζοναύτης ... Εμείς είμαστε η ISIS! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άντρες (που δεν μεγάλωσαν με μεταλλαγμένα) και κάποια ακόμα αντικειμενική δημοσιογραφία για να ακούγονται τέτοιες φωνές!


Ο Ken O’Keefe μιλάει για το ποιος είναι το ISIS, ποιος το οργάνωσε και ποιος το χρηματοδοτεί.

Αποδίδει τις ευθύνες στις ...

Στα μπλόκα, αδερφές μου, στα μπλόκα!...Kαι όμορφες αγρότισσες στα μπλόκα, ώστε να σπάσει κάπως η βαρβατίλα.

kritikos afrotis

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ο Κρητικός αγρότης με τα γαλάζια μάτια που έκλεψε την παράσταση στο παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα δεν είναι ούτε Κρητικός, ούτε αγρότης.

Σύμφωνα με το αγροτικό ρεπορτάζ, ο Κρητικός αγρότης είναι ...

Ο Αλέξης μιλούσε υπέροχα...- Το ΒΙΝΤΕΟ που αποκαθηλώνει και αποκαλύπτει τον Τσίπρα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗ



Τα συγκλονιστικά λόγια του Αλέξη Τσίπρα προεκλογικά, αποκάλυψαν τα ολέθρια σχέδια που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, αναπτέρωσαν την ελπίδα και το ηθικό δίνοντας υποσχέσεις ανατροπής, και λύγισαν κάθε αντίσταση των πολύπαθων ψηφοφόρων...

Έκρυψε όμως μια σημαντική λεπτομέρεια, που ουσιαστικά, όχι μόνο δίνει συνέχεια στον όλεθρο, αλλά οδηγεί στο αποκορύφωμά του...

Ο "νέος" Τσίπρας και διαγράφει και 'παραιτεί'

Μνημόνιο – ΣΥΡΙΖΑ: 5-0. Ή πώς οι αντιρρησίες καρατομούνται δια της "πολιτικής θυσίας". Με δημοκρατικές διαδικασίες πάντα
Adtech Ad
"Δεν γίνεται η καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου αλά καρτ", είπε ο πρωθυπουργός στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και ζήτησε την παραίτηση του. Νωρίτερα είχε διαρρεύσει στον Τύπο η είδηση ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα διαφοροποιείτο σχετικά με την υπερψήφιση των προαπαιτούμενων δια της αποχής του. Τελικά η αποχή, ήταν παράδοση έδρας.
Το βράδυ της Πέμπτης ακολούθησε και η διαγραφή του Στάθη Παναγούλη από την Κ.Ο. του κόμματος,

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα που κατάφερε να εξαπατήσει τους συντρόφους του, τους συνεργάτες του και τους πολίτες....

tsipras dourou sakelaridis

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, παραιτήθηκε χτες από το βουλευτικό αξίωμα και παραχώρησε την έδρα του. 

Όλοι απορούν γιατί το έκανε τώρα και όχι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ -και αυτός μαζί- ψήφιζε τα Μνημόνια. 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωιούνται γιατί τόσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -κάποιοι με εξαιρετικό χαρακτήρα και παρελθόν- ακολούθησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην κωλοτούμπα από το «Θα διαγράψω τα Μνημόνια» στο «Ναι σε όλα».

Νομίζω πως η εξήγηση είναι πολύ απλή.
Ο Αλέξης Τσίπρας τους χειρίστηκε προσωπικά και τους διαβεβαίωσε πως τίποτα από όλα όσα ψήφιζαν δεν...

18 Νοε 2015

«Στημένη» η τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία; (βίντεο)


Ο Gearoid O'Colmain σε μια συνέντευξη διάρκειας δέκα λεπτών στο «Russia Today» υποστηρίζει (με στοιχεία είνα γεγονός) ότι η τρομοκρατική επίθεση της Παρασκευής στο Παρίσι, μπορεί να εκτελέστηκε από το ISIS (πιθανόν σε συνεργασία με την αλ Κάιντα) αλλά οι εμπνευστές της βρίσκονται στο σκοτεινό παρασκήνιο ενός κόσμου όπου τα όρια μεταξύ "τρομοκρατίας" και "διεθνούς συνωμοσίας ατόμων υπεράνω υποψίας" είναι εξαιρετικά δυσδιάκριτα.
Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο:

Μέσα στο παλάτι οι πόρνες ψηφίζουν το τέλος της ελληνικής αγροτικής παραγωγής...

 Τέρμα τα δίφραγκα....



Όχι άλλα πλάνα με έναν λαό να αιμορραγεί και μία εξουσία να κάνει ό,τι θέλει. 
Η φωτογραφία με έναν νέο που ξέρει να αμύνεται εναντία σε  όσους βγάζουν μεροκάματο εκτελώντας εντολές είναι μία εικόνα συμβόλου που σηκώνει λίγο το ηθικό μας. 

Διότι το ηθικό μας ήταν πεσμένο με τις προηγούμενες κυβερνήσεις σούργελα, που κατέστρεψαν έναν λαό με εντολές ξένων, αλλά από χθες που το κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο μπήκε στην Βουλή για ψήφιση το ηθικό μας έχει κυλίσει στις σχάρες των υπονόμων της υπομονής. 

Μάλλον είναι ελάχιστοι οι Έλληνες που κατάλαβαν τι περνάει η αριστερή κυβέρνηση στο δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων. 

Λίγοι κατάλαβαν ότι άρθηκε γενικώς η ...

Τι δεν κατάλαβες ...Μπούφε?

Μια γλυκειά καλημέρα από το...Ελλαδιστάν




Τι Σημαίνει Ευρωπαική Ένωση...???



Κι όλα αυτά με Ευρώ....

17 Νοε 2015

Ανήκουμε στη Δύση...στην Αμερική...



Χριστιανοί και ισλαμιστές κάνουν καλή παρεούλα...

Σκηνές από το μέλλον....?




Για πρώτη φορά Αριστερά.....

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας καλεί το ISIS να χτυπήσει και την Αθήνα

Ανακοίνωση του ISIS για την Ελλάδα



isis
Αίσθηση έχει προκαλέσει η νέα ανακοίνωση της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), στην οποία οι τζιχαντιστές αναφέρονται και στην Ελλάδα.

Στην ανακοίνωσή του, το ISIS ειρωνεύεται τη γαλλική κυβέρνηση και την απόφασή της να βγάλει τον στρατό στους δρόμους, αναφέροντας πως «αν η Γαλλία είχε βγάλει τόσους στρατιώτες στους δρόμους στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν θα έκαναν παρέλαση οι Ναζί στους δρόμους του Παρισιού».
Για την Ελλάδα, οι τζιχαντιστές αναφέρουν πως δεν την θεωρούν ευρωπαϊκή χώρα, οπότε δεν πρόκειται να της επιτεθούν.
«Στόχος μας είναι η Ευρώπη και όχι η Ελλάδα» αναφέρει το ISIS, συμπληρώνοντας πως «η Ελλάδα ανήκει κατά λάθος στην Ευρώπη, αφού έχει...

Στη Ρωσία του Πούτιν...70 τράπεζες έχασαν την άδειά τους από τις αρχές του 2015....

http://lobbystas.gr/wp-content/uploads/2015/11/146-360x203.jpg

Οι ρωσικές αρχές έκλεισαν τη Δευτέρα τρεις προβληματικές τράπεζες, ανεβάζοντας σε 10 τον αριθμό των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που έχουν υποκύψει στην οικονομική κρίση από τις αρχές Νοεμβρίου.
Η κεντρική τράπεζα της χώρας ανακοίνωσε ότι ανακάλεσε την άδεια της τράπεζας Gorod – που βρίσκεται στην ..

ΤΟ 75% ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Πρώτη κατοικία: Μόλις το 25% των δανειοληπτών θα γλιτώσει το σπίτι του!
Από εξονυχιστική «ακτινογραφία» θα περνούν οι δανειολήπτες για να σώσουν την πρώτη τους κατοικία. Απόλυτα προστατευμένο μόλις το 25% των δανειοληπτών με ετήσιο εισόδημα που ξεκινά από τα 8.180.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου,

Μπορεί ο Ολάντ να μας πει που προμηθεύονται αυτά τα υπερσύγχρονα όπλα...;;;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifsUnnhpAHPgIWLAZweqNvW1IeSQM0pAXiwjFIq6MfTl7wEE5bNLUQueU5pyQL4rG-FE8kZjPwpP96wsx4ALcMxbf9ulKu8szx6ZGDI5XEMHkNVlg8sbknn2USW5hPELohSrTMTZJoxT3_/s1600/12249899_10206986529053185_6891639171277529115_n.jpg

Αλήθεια... σε λαϊκή αγορά βρήκε το αντιαρματικό ο φονιάς του ISIS στη Συρία; 
Ο Ολάντ κι οι δημοσιογραφικές πόρνες τι έχουν να μας πουν;

Είμαστε όλοι Γάλλοι (όταν η Γαλλία δεν βομβαρδίζει)


Στάθης


Ο Γάλλος Πρόεδρος διαπίστωσε ότι η Γαλλία βρίσκεται σε πόλεμο. Έχει απόλυτο δίκιο! Μάλιστα, η Ευρώπη βρίσκεται σε πόλεμο. Και ο πόλεμος στην Ευρώπη θα τελειώσει, όταν τελειώσει στον Αραβικό κόσμο. Ή όπου αλλού η Ευρώπη πολεμά μόνη ή μαζί με τις ΗΠΑ όλους τους άλλους.

Ο πολύ μικρός petite Ολάν, διαπίστωσε ότι η Γαλλία βρίσκεται σε πόλεμο, μετά τα χτυπήματα στο Παρίσι, ενώ η Γαλλία βρίσκεται σε πόλεμο ήδη απ’ τα δικά της χτυπήματα στη ...

Πράσα για την καρδιά, αναιμία, αρτηριακή πίεση, χοληστερινη, αποτοξίνωση....


Τα πράσα είναι ένα υπέροχο λαχανικό. Μπορούν να καλλιεργηθούν ακόμη και σε δύσκολα εδάφη. Όπως αποκαλύπτουν οι ανασκαφές, ήταν βασικό στοιχείο της διατροφής των Αιγυπτίων και των κατοίκων της Μεσοποταμίας τουλάχιστον από τη 2η χιλιετία π.Χ. και μετά. Ιδιαίτερη αξία απέδιδαν στο πράσο οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι. 

Ο Αριστοτέλης πίστευε πως η πέρδικα οφείλει την καθαρή φωνή της στο λαχανικό αυτό, ενώ ο αυτοκράτορας Νέρωνας λέγεται ότι κατανάλωνε συχνά πράσα για να κάνει τη φωνή του δυνατότερη. Το πράσο αποτελεί ένα από τα εθνικά σύμβολα της Ουαλίας. 

Σύμφωνα με το θρύλο, σε μία επιτυχημένη μάχη εναντίον των Σαξόνων το 1620 που έλαβε χώρα σε πρασοχώραφα, οι ουαλοί στρατιώτες διαφοροποιήθηκαν από τον εχθρό φορώντας στα καπέλα τους πράσα. 

Το πράσο είναι ..