# #

10 Σεπ 2011

Ηρακλής, Θησεύς, Ιάσων, Περσεύς...Η σημασια των ονοματων τους...





Περσευς

Τέσσερις Κορυφαίοι Έλληνες Ήρωες



Ηρακλής: Το όνομα τού Ημίθεου Ηρακλή, γιού τού Δία και τής Αλκμήνης, προέρχεται από το κύριο όνομα «Ήρα» (βλ.λ.) και το ουσιαστικό «κλέος» (δόξα), και σημαίνει «δόξα τής Ήρας». Στην ίδια οικογένεια ανήκουν και τα ονόματα Ηρακλείδης (ο γιός, ο απόγονος τού Ηρακλή), Ηράκλειος (εκείνος που ανήκει στον Ηρακλή, που είναι τού Ηρακλή) και Ηράκλειτος (ο φημισμένος, ο ένδοξος όσο και η Ήρα).
Θησεύς: Από τον μέλλοντα «θήσω» (θα θέσω) τού ρήματος «τίθημι» (θέτω) προέρχεται το όνομα Θησεύς, που σημαίνει...

Όταν ο Ανδρέας μπινελίκωνε τον Πάγκαλο και παρέδιδε μαθήματα διαπραγμάτευσης…



http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/06.jpg?w=400&h=300Δουβίνο, 1985.
Σύνοδος κορυφής των ηγετών της ΕΟΚ.
Ο Ανδρέας στα ντουζένια του. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, υφ. ΥΠΕΞ.
Η συνάντηση ήταν πραγματικά εξαιρετικής σημασίας αφού το θέμα ήταν τα περιβόητα πακέτα Ντελορ και η διασπορά τους. Η μάχη ξεκινούσε στις 10 το βράδυ. Έξω από την αίθουσα, στεκόταν ο πλέον αμφιλεγόμενος ηγέτης της μεταπολίτευσης. Και λέμε “αμφιλεγόμενος” διότι οι διάδοχοι του θα κοντράρονται εις το διηνεκές της ιστορίας για το ποιός θα κατακτήσει τον πάτο της πολιτικής αχρειότητας.
Εμφανίζεται λοιπόν ο Πάγκαλος. Με την χαρακτηριστική κοιλιά του να προεξέχει. Τα κουμπιά του πουκαμίσου του έδιναν την επική μάχη για να κρατηθούν στις αγαπημένες τους κουμπότρυπες, όπως η μικρασιάτισα μάνα κρατούσε την κόρη της για να μην πέσει στα χέρια του Τσέτη.
Ακριβώς στο μέρος της κοιλιάς, υπήρχαν δύο κηλίδες μεγάλου μεγέθους, που θύμιζαν σχηματική απεικόνιση μαύρης τρύπας στο σκηνικό του αξέχαστου σήριαλ “Γκαλάκτικα”…

Επιστολή του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο πρωθυπουργό της FYROM Ν. Γκρουέφσκι



Επιστολή στον Πρωθυπουργό της FYROM Νίκολα Γκρούεφσκι έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή την επέτειο για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της FYROM.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Π. Ψωμιάδη στον Πρωθυπουργό της FYROM Ν. Γκρούεφσκι έχει ως εξής:

Καλοοοοο...Να γελασουμε και λιγο σημερα !!!


Κ. Μητσοτάκης: «Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών».

Βέβαιος ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή και μάλιστα με ποσοστό-έκπληξη στις εκλογές, εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος δήλωσε ανοικτά τη στήριξή του στο κόμμα που ίδρυσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με.....
πληροφορίες μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος, όπου ήταν παρόντες όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της κεντρικής διοίκησης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, είπε:
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα πετύχει στην πορεία της. Είμαστε βέβαιοι ότι όχι μόνο θα μπει στη Βουλή αλλά ότι θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών».
Ανέφερε επίσης ότι η Δημοκρατική Συμμαχία καλύπτει ένα μεγάλο και υπαρκτό κενό στον πολιτικό χάρτη του τόπου και ότι είναι το μόνο που λέει όλη την αλήθεια στο λαό.

«Είναι περιττό να σας πω ότι...

Oι εβραιοι ελεγχουν τις ΗΠΑ??? Ελα ...σοβαρα?

Τώρα που το ΠΑΣΟΚ, ο Γεωργάκης , ο Βαγγέλης ...και τα κάγκελα πάνε... ΔΕΘ ...




ΡΕ εμείς δε παμ ΠΛΑΤΕΙΑ .... το μαγαζί ειν άδειο ....
ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ... δικέ μου  

Ουνα φατσα....Ουνα ρατσα !!!


3 βουλευτές της ΝΔ ρουφιάνευαν στην Αμερικανική Πρεσβεία τα εσωτερικά της ελληνικής Κυβέρνησης!!!



Απίστευτα έγγραφα διέρευσαν στο εγκυρότατο wikileaks, σύμφωνα με τα οποία οι βουλευτές της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, Χρήστος Σταϊκούρας και Έλσα Παπαδημητρίου συζητούσαν με την πρεσβεία για τα εσωτερικά του κόμματός τους και της κυβέρνησης όσο φυσικά η Νέα Δημοκρατία ήταν στην εξουσία!!! 




Το θέμα είναι άκρως σοβαρό. Τι δουλειά έχουν βουλευτές να...

Γιώργος Παπανδρέου: Κατηγορούμενος για εσχάτη προδοσία




Του Παναγιώτη Α. Μπόμη
Η αλήθεια είναι πως ο ελληνικός λαός έχει δείξει περίσσια υπομονή στα εξωφρενικά και στραγγαλιστικά μέτρα της Κυβέρνησης και παρά το γεγονός πως το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων ολισθαίνει προς το ναδίρ, η κοινωνική συνοχή, ακροβατώντας μεν, διατηρείται σε ανεκτά ακόμα επίπεδα δε!


Και αυτή είναι μια νίκη των Ελλήνων απέναντι σε όσους σχεδίασαν και εκτελούν το σχέδιο αναταραχής και διάλυσης της χώρας.


Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει τέτοιο σχέδιο στο οποίο μάλιστα συμμετέχουν σαν υψηλά εκτελεστικά όργανα καιΈλληνες με τους οποίους θα ασχοληθούμε πιο κάτω.
Το κουβάρι πλέον έχει ξετυλιχθεί και έχουν γίνει γνωστά κομμάτια που συνθέτουν πλέον ένα ανατριχιαστικό παζλ.


Τα απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ και της ρώσικης FSB (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας) για το σχεδιασμό τηςδολοφονίας του Κωνσταντίνου Καραμανλήτης τροπής που παίρνει η υπόθεση των υποκλοπών, τα έγγραφα του wikileaks σε συνδυασμό με την απόβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα με κάνουν να βλέπω ξεκάθαρα πως είμαστε στη μέση του πολέμου που μας έχουν κηρύξει. Ενός πολέμου, που σύμφωνα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και ξένους παρατηρητές, μας έχει κηρυχτεί λόγω των σχέσεων του Καραμανλή με τους Ρώσους την περίοδο 2007-09.
Προσωπικά εκτιμώ πως τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο της ΕΥΠ Νο53/13-1-2009 είναι αληθινά, καθώς τώρα εν έτει 2012 έχω και έχετε παρακολουθήσει όσα περιγράφονταν το 2009!Τότε η FSB ενημέρωνε την Αθήνα για το σχέδιο «ΠΥΘΙΑ-1».
Το «ΠΥΘΙΑ-1» σύμφωνα πάντα με τους Ρώσους, σχεδιάστηκε από Δυτικές Υπηρεσίες σε συνεργασία με την MOSSAD και προέβλεπε:


1ον Την πολιτική αποσταθεροποίηση
2ον Την επιχειρηματική αποσταθεροποίηση
3ον Την κοινωνική αποσταθεροποίηση
4ον Προβλήματα στην εξωτερική πολιτική
5ον Τη δολοφονία Καραμανλή


Σύμφωνα με τα έγγραφα της FSB, η ρωσική Υπηρεσία αναγκάστηκε να «επιχειρήσει» στην Ελλάδα γιατί έπεσε στην αντίληψη της προσπάθεια «απόπειρας τηλεφωνικής υποκλοπής συνομιλιών μεταξύ Πούτιν, Παρβάνοφ και Καραμανλή»! Εμείς πλέον ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ για τις υποκλοπές συνομιλιών του πρώην Πρωθυπουργού ΕΠΙΣΗΜΑ.
Όλα αυτά η Ρωσική Κυβέρνηση τα γνωστοποίησε στις ελληνικές αρχές το 2008 και την ίδια χρονιά φέρεται να έγινε και η απόπειρα δολοφονίας του Καραμανλή. Αφού η αντικατασκοπεία των Ρώσων είχε αποτέλεσμα στις αρχές του 2008, η ανάπτυξη του σχεδίου αναταραχής και εκτροπής λάμβανε δράση από πολύ νωρίτερα!


Βάλτε τώρα σε αντιστοιχία με την αρίθμηση του παραπάνω σχεδίου τι έχουμε ζήσει:


1ον...

Εσπασαν στο ξύλο ελεγκτές του ΣΔΟΕ...Αγριευουν πολυ τα πραγματα !








Η αγορά δεν έχει εξαντλήσει μόνο τα οικονομικά της όρια


 Από το «δεν πληρώνω» περνά πλέον όλο και περισσότερο στο «δεν ανέχομαι κανέναν φορολογικό έλεγχο». Και μάλιστα βιαίως.


 Οι επιθέσεις και οι προπηλακισμοί που δέχονται οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πολλαπλασιάζονται και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «δημοκρατίας», φτάσαμε πλέον και στον σοβαρό τραυματισμό ελεγκτή, ο οποίος νοσηλεύεται σε αθηναϊκό νοσοκομείο.


Τι έγινε;

Λες και σε άλλες χώρες είναι Παράδεισος. Οι Ελληνες φταίνε για όλα!

Απαιχτο.....ο αυθεντικος Γιωργακης !




Η όμορφη νυφούλα του Θερμαϊκού έχει βάλει τα καλά της και είναι σίγουρο πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα της μείνει αξέχαστο. . .


Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη μπατσομάνα




Έτοιμη είναι η Θεσσαλονίκη για να υποδεχτεί τον Γιώργο Παπανδρέου και τους δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές του που τον ακολουθούν σε κάθε του εμφάνιση. Η όμορφη νυφούλα του Θερμαϊκού έχει βάλει τα καλά της και είναι σίγουρο πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα της μείνει αξέχαστο.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα το απόγευμα, αφού αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.
Οι αστυνομικοί διαδηλώνουν σήμερα κατά της κυβερνητικής πολιτικής γιατί αύριο θα διαδηλώσουν υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής, σαπίζοντας τον κόσμο στο ξύλο.

Σήμερα το βράδυ, οι αγανακτισμένοι διοργανώνουν συναυλία στην πλατεία Λευκού Πύργου, όπου θα ξεθάψουν το τσεκούρι, θα χορέψουν γύρω από τη φωτιά και θα βάψουν τα πρόσωπά τους στα χρώματα του πολέμου.

Η αυριανή μέρα θα ξεκινήσει με την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ. Η τροχαία θα αποκλείσει όλους τους δρόμους της Θεσσαλονίκης αλλά αυτό είναι κόλπο, αφού ο Γιώργος Παπανδρέου θα φτάσει στη ΔΕΘ μέσα από τους υπονόμους και θα μποχάει σαν βόθρος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα εγκαινιάσει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ θα τελεστεί αγιασμός, χοροστατούντος του μητροπολίτη Άνθιμου και παρόντος του κοσμοπολίτη Μπουτάρη.

Το ραντεβού των αγανακτισμένων είναι στις 3 το απόγευμα, γιατί θα είναι κομμάτια από το προηγούμενο βράδυ, οπότε πάλι καλά που δεν το άφησαν για του χρόνου που θα ‘ναι πιο ξεκούραστοι.

Αφού οι αγανακτισμένοι πιούν κάνα φραπεδάκι –για να ανοίξει το μάτι-, θα επιχειρήσουν να περικυκλώσουν τη ΔΕΘ και να την αποκλείσουν από τους εκατοντάδες χιλιάδες ξένους επισκέπτες που θα θέλουν σαν τρελοί να μπουκάρουν για να αγοράσουν μία αξίνα, ένα χορτοκοπτικό και μια μπαλαντέζα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις -που ξέρουν τα σχέδια των αγανακτισμένων γιατί τα έχουν γράψει όλοι οι αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι- είναι προετοιμασμένες και θα προσπαθήσουν να τους κρατήσουν μακριά, χρησιμοποιώντας τον φράχτη από μέταλλο και πλεξιγκλάς που προμηθεύτηκε η ΕΛ.ΑΣ. από τη Γαλλία. Ο φράχτης είναι από τη Γαλλία, για να τονιστεί ο διεθνής χαρακτήρας της...

Ο γίγαντας της σκέψης Αντρέας διέγνωσε ότι την κρίση έφεραν… “Το 1 εκατ. υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τους 10 εκατ. Έλληνες έφερε τα πράγματα εδώ που είναι σήμερα”.

Ο Αντρέας μας δεν παρέλειψε μαζί με τον νεοφιλελεύθερο κανιβαλισμό να υιοθετήσει και την χρυσαυγήτικη ανάλυση για την μεταπολίτευση… “Διότι στη μεταπολιτευτική Ελλάδα η αξία της ζωής είναι μόνο αν είσαι αριστερός. Αν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο μέρες”.



Λοβερδισμός, το ανώτατο στάδιο του αριβισμού

Ο Αντρέας πράγματι είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Όχι για τους δημόσιους υπαλλήλους και την αριστερά αλλά για το που πάει πραγματικά το ΠΑΣΟΚ και ποιόν εκπροσωπεί πια. Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του: Επίθεση Α. Λοβέρδου, στους δημοσίου υπαλλήλους, το Σύνταγμα και την αριστερά
O Ανδρέας ο Λοβέρδος εξελίσσεται στο κοινωνικό πρότυπο του εκσυγχρονιστήτης χώρας και της πορείας της προς το μέλλον.


 Ενσαρκώνει τον άνθρωπο που προκειμένου να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του είναι έτοιμος να πει και να κάνει οτιδήποτε, να πατήσει επί πτωμάτων, να συκοφαντήσει, να πει ψέματα με τον ίδιο τρόπο που θα έλεγε κάποιος την πιο απλή αλήθεια.


 Είναι η χαρακτηριστική περίπτωση του ανθρώπου: “αυτές είναι οι αρχές μου και αν δεν σας αρέσουν έχω κι άλλες”


 Πάνω απ’ όλα όμως ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ότι δηλαδή, ο νεοφιλελευθερισμός, ο τροϊκανισμός, η ανθρωποφαγία, ο εκσυγχρονισμός, ο αριβισμός, ο νεποτισμός και άλλες ευγενείς έννοιες, είναι πλευρές του ίδιου νομίσματος. Η μία συμπληρώνει την άλλη.
Ο γίγαντας της σκέψης  Αντρέας διέγνωσε ότι την  κρίση έφεραν…  “Το 1 εκατ. υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τους 10 εκατ. Έλληνες έφερε τα πράγματα εδώ που είναι σήμερα”. Τώρα το πως γίνεται τότε η κρίση να είναι πανευρωπαϊκή και όχι μόνο… θα μας το αποκαλύψει άλλη φορα.
Είναι πλέον φανερό ότι η ζυγαριά έγειρε. Δεν είναι πια οι ακροδεξιοί του Λ’ΑΟΣ που στηρίζουν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, αλλά το ΠΑΣΟΚ που...

Οταν δεις μάνα να... ...εκλιπαρεί να κόψουν κομμάτι από το κρέας της για να φάει το παιδί της, ίσως καταλάβεις αυτό που πάνε να σας κάνουν…


Καλωσήλθατε στην κόλαση του ΔΝΤ…

- Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δε γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. Το μόνο που θυμάμαι (και μ’ έχει σημαδέψει), είναι ένα πλάνο από κάπου ψηλά, που έδειχνε μία “αδέσποτη” αγελάδα να τρέχει και κόσμο, πολύ κόσμο να την κομματιάζει ενώ ήταν ζωντανή (!) όπως έλεγε ο σπίκερ, για να εξασφαλίσει κρέας για το σπίτι του.
 
-Νεαρέ μου, όταν δεις μάνα να...



...εκλιπαρεί να κόψουν κομμάτι από το κρέας της για να φάει το παιδί της, ίσως καταλάβεις αυτό που πάνε να σας κάνουν…

Επιθετικές κινήσεις τουρκικών τεθωρακισμένων στην κατεχόμενη Κύπρο???




Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του ιστολογίου μας, τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν κινήσεις τεθωρακισμένων στην κατεχόμενη Κύπρο, με αποτέλεσμα να ανεβάζουν την "θερμοκρασία" στα ύψη, αφού υπάρχουν ταυτόχρονα και οι θέσεις - δηλώσεις Νταβούτογλου σχετικά με την γεώτρηση από τη Noble Energy και η γενικότερη αντιπαράθεση με το Ισραήλ.

Συγκεκριμενα, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και σχετικά κοντά στην πράσινη γραμμή, τουρκικά τεθωρακισμένα κινούνται σε μεγάλους σχηματισμούς που "σπάνε" σε ίλες αρμάτων, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει επικοινωνία αξιωματικών τεθωρακισμένων (από τις ίλες) με τάγματα που υποστηρίζει η κάθε ίλη.

Στην ουσία έρχονται σε επαφή το τάγμα μαζί με την ίλη που θα το υποστηρίξει σε περίοδο επιχειρήσεων....

Καίγεται το Κάιρο! Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με 3 νεκρούς & 1.000 τραυματίες για την ώρα...



Image


























Τουλάχιστον 3 είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί και περισσότεροι από 1.000 οι τραυματίες στα αιματηρά επεισόδια που ξέσπασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αίγυπτο, μετά την εισβολή διαδηλωτών στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Κάιρο.

Οι ταυτότητες των θυμάτων και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους οι άνθρωποι δεν έγιναν γνωστές.



Τα βίαια επεισόδια ξέσπασαν σε μια...

ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ...

4 γουρούνια (p.i.g.s.) και μια πλατεία






Δείτε όλοι αυτό το βίντεο.
Αφιερώστε 10 λεπτά.
Μην το προσπεράσετε.
Οι Έλληνες του εξωτερικού στείλτε το και σε 5 ξένους φίλους σας.
Πρέπει η αλήθεια να μαθευτεί!







  

Ελληνες να τουφεκανε ...Ελληνες ??? 7000 αστυνομικοι εκει στη Θεσσαλονικη...τ ακουτε ???

Λουκετα...λουκετα...λουκετα παντου

Αρνηση χρέους . . . το στοιχειώδες μέτρο άμυνας



Του Δημήτρη Καζάκη*

Η επίσημη προπαγάνδα αγωνίζεται να πείσει ότι καλύτερα νεκρός με ευρώ, παρά ζωντανός και με εθνικό νόμισμα. Πολύ σύντομα ο ελληνικός λαός θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να επιλέξει, θα τον αναγκάσει η ίδια η κατάσταση. Ό,τι κι αν λένε οι παπαγάλοι των διαπλεκομένων.

Η μόνη πραγματική εναλλακτική λύση είναι η άρνηση της πληρωμής του χρέους, η οποία δεν είναι ένα επαναστατικό μέτρο, αλλά ένα βαθιά λαϊκό δημοκρατικό μέτρο που απαντά όχι μόνο στην αδυναμία της αποπληρωμής του σημερινού δημόσιου χρέους της χώρας, αλλά και στον χαρακτήρα αυτού του χρέους.

 Είναι ένα στοιχειώδες μέτρο άμυνας μπροστά στη δρομολογημένη καταστροφή.
 Η πράξη απέδειξε ότι κανένας άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να αντιμετωπιστεί το δημόσιο χρέος της χώρας και να αποφευχθεί η χρεοκοπία.
 Η κυβέρνηση Παπανδρέου ξεκίνησε με το «θα πληρώσουμε μέχρι και το τελευταίο σεντ» και οδήγησε τη χώρα στην «επιλεκτική πτώχευση».
 Είναι αποφασισμένη να τη φτάσει έως και στην επίσημη πτώχευση, προκειμένου να διασωθούν οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι. Αρκεί να τα βγάλει όλα στο σφυρί.

 Οι θιασώτες της αναδιάρθρωσης μπορεί να συνεχίζουν τον χαβά τους, αλλά η πράξη έχει αποδείξει ότι κάθε σχέδιο αναδιάρθρωσης του χρέους δεν είναι παρά ένα βήμα πριν από την επίσημη πτώχευση της χώρας.

 Ιδίως αν αυτό επιχειρηθεί εντός του ευρώ. Μόνο η μη αναγνώριση - με βάση τις αρχές και τις προτροπές του διεθνούς δικαίου - του δημόσιου χρέους έχει μείνει για να γλιτώσουμε τη χρεοκοπία. Τέλος, η άρνηση πληρωμής του χρέους είναι μόνο η αρχή, η αναγκαία αφετηρία για μια άλλη, ριζικά διαφορετική πορεία, που απαιτεί εδώ και τώρα:

Ξερεις κατι ??? Η Ελλαδα πεθαινει...Πεθαινουμε σαν λαος....

Δειτε το βιντεο και ....βγειτε στους δρομους !!!


ΣΚΑΣΕ Η ΔΡΑΣΕ!!! Ακους ανθρωπακο ???


Λοιπόν, απλά τα πράγματα: Σημερα έχει ΔΕΘ. Αν είσαι Θεσσαλονίκη ή πας ή σκας!

Οι δικαιολογίες τελείωσαν!

 Μια ζωή γκρίνιαζες γιατί δε σε εξέφραζαν τα κόμματα.

 Όταν επιτέλους βγήκαν στις πλατείες κάποιοι ακομμάτιστοι με την ονομασία "Αγανακτισμένοι" σου φάνηκαν άπλυτοι.

 Σου φάνηκε και λίγο ότι βγήκαν για να πιουν μπύρες και να βρουν γκόμενα. Ή σε χάλασε που κρατούσαν ελληνικές σημαίες. Είπες ότι δε μπορούν να πετύχουν τίποτα.
 

Όταν μετά από  δύο μήνες συνεχούς και αρκετά δυναμικής παρουσίας έφυγαν, κορόιδευες ότι οι Αγανακτισμένοι πήγαν Μύκονο.

 Αυτοί που είχαν αφιερώσει 60 μέρες από τη ζωή του ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, βρέθηκαν να τους κοροϊδεύεις επειδή δεν αφιέρωσαν 100 μέρες, όπως εσύ ήθελες. Εσύ που ποτέ δε νοιάστηκες να βοηθήσεις.

Τώρα έρχεται αυτός που κάνει τον Πρωθυπουργό να μιλήσει στη ΔΕΘ.Κατεβαίνουν και συνδικαλιστές όλων των κομμάτων και Αγανακτισμένοι και ανεξάρτητα κινήματα όπως το "Δεν πληρώνω" και ταξιτζήδες και Ηρακλειδείς και και και...

Bυθίστηκε πλοίο στη Ζανζιβάρη με ανυπολόγιστο αριθμό νεκρών...

 Image
Εκατοντάδες άνθρωποι αγνοούνται από την ώρα που βυθίστηκε το πλοίο στο οποίο επέβαιναν, στα ανοιχτά της Ζανζιβάρης.


 Από τα 600 άτομα που επέβαιναν συνολικά στο πλοίο, περίπου 380 άτομα....

Εσύ θα έρθεις???? 3 η ώρα ΔΕΘ ???


Κάποιοι είναι μεγάλοι επειδή κάποιοι άλλοι περπατούν γονατιστοί...

Απιστευτο....Διαβαστε τι εκανε ο ο Υπουργός Υγείας και -άκουσον-άκουσον- Κοινωνικής Αλληλεγγύης...και οι ...αθλιοι βουλευτες το ψηφισαν !!!

Απ' του «φτωχού τ' αρνί», πάτε, ωρέ ληστές της συμφοράς, να βγάλετε ξύγκι;




Πολλά έχει κάνει ο Υπουργός Αναλγησίας κ. Λοβέρδος, για τα οποία, αν ποτέ «ξυπνήσουν οι Νόμοι», θα λογοδοτήσει.


 Αλλά, ένα εξ αυτών των ανδραγαθημάτων, κορυφαίο,
και μόνον αυτό θα αρκούσε, για να κερδίσει ο θλιβερός αυτός άνθρωπος την αιώνια καταισχύνη στο επιτύμβιό του.
Τι έπιασε κι έκανε ο Υπουργός Υγείας και -άκουσον-άκουσον- Κοινωνικής Αλληλεγγύης;




Μάγκωσε τους ψυχικώς πάσχοντες που περιθάλπονται έγκλειστοι στα Νοσοκομεία και διέταξε (νόμος 3984/2011, ΦΕΚ Α150) να «συμμετέχουν στη δαπάνη περίθαλψής τους με ποσοστό επί της σύνταξης που λαμβάνουν»!!


Περίφροντις ο καλός αυτός Υπουργός (τσιφ κληρονόμος της βυζαντινής παράδοσης του «αλληλέγγυου») προσδιόρισε και την κλίμακα συμμετοχής του άρρωστου στα έξοδα για τη νοσηλεία του ως εξής:

Το Μηδενικό που ήθελε να γίνει...Βασιλιάς. . .







Θα τρέχεις σαν ελάφι.
Παρέα θα σε στείλουμε
να κάνεις στον Καντάφι.
......................................................................
Τα εγκαίνια θα τα κάνει ο αόρατος υπουργός Χρυσοχοίδης!!
Συνέντευξη θα δώσει στο λιμάνι!!
Θα ξεκουμπιστεί νωρίτερα.
Θα τον φυλάνε μερικές χιλιάδες μπάτσοι.
Θα μιλήσει στα...

μεγαλομανής μαινόμενος και μεταλλαγμενος !!!!

Οι άνθρωποι με πρώτον διδάξαντα τον ηγεμόνα τους Γιωργάκη τον Υπάρχουν τα Λεφτά, είναι παθολογικοί, ξετσίπωτοι κι άνετοι ψευταράδες....


Πες τε,  αν βρειτε, μια διαφορα μεταξυ των δυο κομματων

Η οίηση κι ο ναρκισσισμός οδήγησαν τον κ. Λοβέρδο στην αμετροέπεια. Μικρό το κακό.


 Η προχειρότης τον έκανε να ανεβάσει στο 1.000.000 τους 700.000 υπαλλήλους του δημόσιου τομέα. Μικρό το κακό.

Ο πολιτικός αμοραλισμός του πρώην καριερίστα στην αριστερά, όταν η αριστερά ήταν της μόδας για τα μαλάκια, τον έκαναν να εκφραστεί για τους αριστερούς, όπως ο τελευταίος κομπλεξικός ακροδεξιός. Μικρό το κακό.



 Η αυτάρεσκη αυτοαναφορικότητά του τού επέτρεψε να παρουσιάζει τον κυνισμό του ως ελικρίνεια με όλην την ελαφρότητα μιας στάρλετ του '60, όταν δήλωνε ότι: «το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι η ειλικρίνεια»! Μικρό και πάλι το κακό.


 Κι εκ κόρακος, κρα... Ομως αυτό το μικρό κακό είναι...

"Σχέδιο Β'" με επιτάξεις για τις Ένοπλες Δυνάμεις αν πτωχεύσει η χώρα...

...Τι γινεται...  Παμε για Πολεμο ???


Image







  “Σχέδιο B’” με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία τους, πρόκειται να ενεργοποιήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, 
σε περίπτωση η χώρα οδηγηθεί σε χρεοκοπία και υπάρξουν δυσχέρειες στην χρηματοδότηση των λειτουργικών δαπανών τους.


 Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, το οποίο ο κάθε Κλάδος ξεχωριστά έχει ασχοληθεί, θα υπάρξει μέχρι και επίταξη καυσίμων από τα ΕΛΠΕ, αλλά και παντός είδους αναγκαίου υλικού (τροφίμων, λιπαντικών, οχημάτων, ακόμα και ...

Ολοι στα διόδια της Λεπτοκαρυάς...!!!


Χθες το απόγευμα, το Σωματείο Εθνικών Μεταφορών, τα Φορτοταξί Πιερίας και το Σωματείο Διεθνών Μεταφορών «Ακρόπολις», ανακοίνωσαν στην Επιτροπή Αγώνα κατά των Διοδίων της Πιερίας, πως το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00, θα συμμετάσχουν με τα φορτηγά τους στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στα διόδια της Λεπτοκαρυάς.
Από την Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων Πιερίας
-- 
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
πηγη

Δραματικές εξελίξεις είχαμε πριν λίγο ...Άλωση της ισραηλινής πρεσβείας στο Κάϊρο ενώ ξεκινά η γεώτρηση!

Image


Δραματικές εξελίξεις είχαμε πριν λίγο στο Κάϊρο, όταν Αιγύπτιοι διαδηλωτές κατάφεραν αργά το βράδυ να γκρεμίσουν μέρος του τοίχου που είχε αναγερθεί πρόσφατα γύρω από την ισραηλινή προεσβεία και ο οποίος τοίχος είχε εξελιχθεί σε αρνητικό σύμβολο για τον ισλαμικό όχλο και εισέβαλαν στο εσωτερικό της.
Έκαψαν την ισραηλινή σημαία του κτιρίου, πυρπόλησαν το εσωτερικό της και πέταξαν...

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ !!!





 Παραμονή της μετάβασης του κυρίου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, που τελικά δεν θα τα κάνει ο ίδιος αλλά κάποιος υπουργός του (πρωτοφανές κι αυτό μαζί με όλα τα άλλα που συμβαίνουν τώρα τελευταία), «εκτοξεύθηκε» μια λίστα υποτιθέμενων φοροφυγάδων.

 Αρχηγός της λίστας; Ένας κρατικός οργανισμός , ο ΟΣΕ καθώς και κάποιοι άλλοι κρατικοί οργανισμοί, όπως ο ΟΑΣΑ, η πρώην κρατική Ολυμπιακή Αεροπορία καθώς επίσης και κάποιες ιδιωτικές εταιρίες που από χρόνια έχουν υπαχθεί στον Οργανισμό Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων (ΟΑΕ).

 Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλα έγιναν έτσι για να γίνει κατά το κοινώς λεγόμενο, κάποιος ντόρος και να φανεί ότι ο κρατικός οργανισμός με το ΠΑΣΟΚ στη κυβέρνηση, εργάζεται πυρετωδώς για να εισπράξει τα ανείσπρακτα και που ποτέ δεν πρόκειται να εισπραχθούν, διότι όλοι όσοι αναφέρονται σε αυτή τη λίστα είναι οικονομικά νεκροί και προφανώς λεφτά γιοκ !!!

Εκείνοι οι οποίοι ζουν και νέμονται τα καλά της τωρινής εξουσίας τους ή και παλαιότερα, είναι όσοι διετέλεσαν υπουργοί, πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι των κρατικών οργανισμών που επόπτευαν, διοικούσαν και προήδρευαν των κρατικών οργανισμών που δεν πλήρωναν φόρους και κατά των οποίων θα έπρεπε να είχε στραφεί το Δημόσιο και να τους «καθίσει» σε κάποιο σκαμνί για να λογοδοτήσουν για τον λόγο που οι οργανισμοί φοροδιέφευγαν.

Επίσης για πρώτη φορά εκτός από το ότι δεν θα εγκαινιάσει την ΔΕΘ ο πρωθυπουργός παρότι θα είναι εκεί, για πρώτη φορά επίσης η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δεν θα δοθεί στο Βελλίδειο, αλλά σε κάποια αίθουσα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, για την αποφυγή του θορύβου που θα προκαλείται από ένα χαρούμενο μεγάλο πλήθος ανθρώπων που πιθανόν να συγκεντρωθεί και να ζητωκραυγάζει από χαρά και...