# #

7 Φεβ 2015

«Ένα μίζερο παιδάκι που γκρινιάζει γιατί του έκλεψαν το παιχνίδι του».

Απολύεται και... τρελαίνεται



Την... καταστροφή του Τσίπρα περιμένει ο Αντώνης Σαμαράς για να δικαιωθεί

«Ο πρόεδρος είναι γυμνός και σύντομα θα μείνει πάλι τελείως μόνος του» λέει κορυφαίος της Ν.Δ., που γνωρίζει άριστα τις εσωτερικές ισορροπίες στο κόμμα. Το καζάνι βράζει και το μόνο που μένει είναι να αποφασίσει κάποιος να ανοίξει επισήμως το θέμα ηγεσίας, το οποίο όλοι συζητούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν.

Αυτή τη στιγμή όλοι αναζητούν τον αντι-Τσίπρα και δεν τον βρίσκουν, όπως γινόταν τη δεκαετία του 1980, όταν αναζητούσαν τον αντι-Παπανδρέου. Ή αλλιώς: «Ζητείται σαραντάρης - σαραντάρα, με λάμψη, γοητεία και πολιτική δυναμική».

Ο Σαμαράς έχει «ταμπουρωθεί» στον ...

Ποιος θα το έλεγε ή θα το έβλεπε αυτό πριν 20 μέρες...Βίντεο

Αλλα «ήθη»: Ο υπουργός Βαρουφάκης περπατάει στο Σύνταγμα χωρίς αστυνομικούς (βίντεο)



Άν γράφαμε πριν ένα μήνα ότι ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας περπατάει μόνος του, χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών, στο Σύνταγμα θα νόμιζαν όλοι ότι είναι...τρολιά.
Η κυβέρνηση άλλαξε και τώρα είναι πραγματικότητα.
Ο κ. Βαρουφάκης, φαίνεται να κατευθύνεται από την πλατεία Συντάγματος προς τη Βουλή....

Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ.....



Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές και ειδικότερα στα Λαγυνά και τον Πόρο.
 
Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του και απευθυνόμενος σε πολίτες τόνισε ότι ο στρατός θα βρίσκεται πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες και θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια όταν και όποτε χρειαστεί. Επίσης, υπογράμμισε, ότι οι επόμενες ΕΣΣΟ των στρατιωτών που θα κληθούν να εκπληρώσουν τη στρατιωτική τους θητεία θα ..

Νέο σκάνδαλο με μίζες 62 εκατ. ευρώ στα εξοπλιστικά....

Υπάρχει έγγραφο που αφορά μίζες 62 εκατ. ευρώ στο χώρο της άμυνας με άμεσα εμπλεκόμενους 12 Γερμανούς και άγνωστο αριθμό Ελλήνων, τόνισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Τόσκας στο ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο".
"Δεν είναι εύκολη υπόθεση η αντιμετώπιση των σκανδάλων. Πολλών σκανδάλων οι αιτίες είναι εισαγόμενες, με ένα μεγάλο μέρος προερχόμενο από τη Γερμανία. Οποιος λάδωνε έξω σε άλλα θέματα, από μετρό μέχρι οτιδήποτε, ο ίδιος λάδωνε και εντός των...

Η "ανίκητη" Γερμανία που όμως πάντα χάνει!

Image

Πολλές φορές κατά την διάρκεια του “ελληνικού δράματος” που ονομάζουμε κρίση, το αδιέξοδο έμοιαζε αναπόφευκτο. Και πάντα αποδιδόταν στις “γερμανικές εμμονές”. 

Αρκετές φορές το Βερολίνο δέχτηκε τις “φιλικές συμβουλές” των ΗΠΑ που παρά τα προβλήματά τους παραμένουν η μοναδική υπερδύναμη στον πλανήτη. Πρόσφατα ο ίδιος ο Ομπάμα ανέλαβε τον ρόλο του συμβουλάτορα. 

Ποτέ η γερμανική κυβέρνηση και άρχουσα τάξη δεν άκουσε και η “κώφωσή” της αποδιδόταν σ΄ όσους γνωρίζουν την Γερμανία από μέσα σ΄ αυτές τις αυτοκαταστροφικές τελικά εμμονές της. Κοιτώντας το...

Βενιζέλος....«Τι τρύπα είναι τούτη;»

Ένα στενό γραφείο στη Βουλή για τον Βενιζέλο – 
«Τι τρύπα είναι τούτη;»



























«Τι τρύπα είναι τούτη;», αναφώνησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μόλις του έδειξαν ποιο θα είναι το νέο του γραφείο.

Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς όχι μόνο δεν πήρε το γραφείο του Απόστολου Κακλαμάνη που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο της Ολομέλειας, αλλά ένα πολύ μικρό εσωτερικό γραφείο.

Έστειλαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο παλιό γραφείο της ...

Η Άνγκελα Μέρκελ θα σκίσει τα μνημόνια.

Όποιος θέλει να ζήσει με ροδάκινα και καρπούζια ,
να σηκώσει το χέρι.




Κανένα σημάδι υποχώρησης απέναντι στις γερμανικές αξιώσεις δεν προτίθεται να δείξει η κυβέρνηση, επιλογή που επιβεβαιώθηκε στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου που συνεδρίασε πρωτίστως για να αποτιμήσει τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αλλά και τις συνέπειες της πίεσης που προκαλεί η τελευταία “επιθετική” απόφαση της ΕΚΤ.


Μάλιστα η ελληνική πλευρά προτίθεται να σκληρύνει ακόμα περισσότερο τη στάση της απέναντι στη Γερμανία ώστε ακόμα και ...

Αν η Ελλάδα αποδεχτεί για μια ακόμα φορά τους όρους της Γερμανίας, το χρέος θα αυξηθεί κι άλλο, ενώ θα γίνει κόλαση η ζωή ακόμα περισσότερων Ελλήνων πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τούμπα την Γερμανία
Τσίπρας ΜέρκελΚαθώς η διαπραγμάτευση με τους «εταίρους» έχει ξεκινήσει, είναι ολοφάνερο πως η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, περιμένοντας να αλλάξουν οι ισορροπίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει τον πολιτικό χάρτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα αριστερά κόμματα σηκώνουν κεφάλι στην Ισπανία, την Πορτογαλία -και όχι μόνο-, οι εκλογές πλησιάζουν σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, η Γερμανία τρομάζει πια όλο και περισσότερους Ευρωπαίους πολίτες, ενώ όλοι ομολογούν πως η πολιτική λιτότητας δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Η Μέρκελ ξέρει πως όλα αυτά συμβαίνουν, οπότε η σκληρή στάση απέναντι στην Ελλάδα -για να τρομάξουν οι υπόλοιπες χώρες- είναι μονόδρομος για την Γερμανία.
Βέβαια, όπως είδαμε και στις πρόσφατες εκλογές στην Ελλάδα, οι πολίτες δεν έχουν καμία διάθεση να εκβιάζονται για πάντα και να ψηφίζουν πολιτικούς που έχουν προσκυνήσει την Γερμανία.
Επίσης, υπάρχουν κόμματα της Δεξιάς,

Δείτε ποιοι Έλληνες χρωστούν στις τράπεζες 11 δις!

Δείτε ποιοι Έλληνες χρωστούν στις τράπεζες 11 δις!


H υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας…
Κάθε σπίτι έχει και ένα δάνειο τουλάχιστον. Η μεγάλη πλειοψηφία των δανείων είναι πλέον «κόκκινα».
Ποιος θα το περίμενε όμως, ότι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, βαριά ονόματα της ολιγαρχίας του πλούτου στη χώρα μας, θα ήταν κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη;
Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε «άσχημη» οικονομική θέση, καθώς οι Επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ’ εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων.
Χωρίς πολλά λόγια, δείτε ...

Μία αναπάντεχη είδηση έρχεται από τη Βρετανία.

Γερμανία μας χρωστάει το κατοχικό δάνειο!Να ξεχρεώσουν ότι μας χρωστάνε πρώτα!


Η Γερμανία μας χρωστάει το κατοχικό δάνειο!

Να ξεχρεώσουν ότι μας χρωστάνε πρώτα!

Μία αναπάντεχη είδηση έρχεται από τη Βρετανία. Ο Τζόρτζ Όσμπορν, καγκελάριος του Τμήματος Διαχείρισης Χρέους (Exchequer), ανακοίνωσε ότι το 2015 η χώρα του θα αποπληρώσει μέρους του χρέους της από τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι προτίθεται να εξοφλήσει τα ομόλογα για χρέη που συσσωρεύτηκαν κατά τον 18o και 19ο αιώνα!
 
 
Με ένα συνολικό χρέος κοντά στα 1,4 τρις στερλίνες ο δανεισμός της Βρετανίας ήταν τεράστιος διαμέσου των αιώνων. Έστω με μεγάλη καθυστέρηση, εξόφλησε πλήρως το δάνειο που είχε λάβει από τις ΗΠΑ κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
 
Τον Φεβρουάριο θα εξοφληθούν τα Εθνικά Πολεμικά Ομόλογα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, αξίας 218 εκ. στερλινών και τον Μάρτιο τα ομόλογα που κατέχουν 158.000 άτομα από πολεμικό δάνειο του 1932 συνολικής αξίας 1,9 δισ. στερλίνες…
 
Η αναλγησία των Γερμανών…

Δεν κάνει πίσω η κυβέρνηση


Σταθερές τις θέσεις της διατηρεί η ελληνική κυβέρνηση, σχετικά με τον σχεδιασμό της στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Αρχικός στόχος είναι η συμφωνία σε ένα πρόγραμμα-γέφυρα που θα διασφαλίσει τις χρηματοδοτικές ανάγκες του Δημοσίου μέχρι τη σύναψη οριστικής συμφωνίας με τους ευρωπαίους εταίρους. Στη συνέχεια θα κατατεθούν οι οριστικές ..

Κυρία Φωτίου,Σας ζητώ να δώσετε στην δημοσιότητα την εγκύκλιο και το όνομα του ανάξιου υπουργού της συγκυβέρνησης

Προς:
Θεανώ Φωτίου                                                                                                 
Υπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας
Κυρία Φωτίου,

Σας κοινοποιώ την σχετική καταγγελία, την οποία έστειλε ήδη το ΚΙΦΒ στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κουρουμπλή καθώς και στον υφυπουργό κοινωνικών ασφαλίσεων κ. Δ. Στρατούλη για την απαράδεκτη κατάσταση, η οποία αφορά χιλιάδες άπορους, αναφορικά με την έκδοση των βιβλιαρίων Πρόνοιας. Γνωρίζω βέβαια ότι, πρωτίστως, ο τομέας της Πρόνοιας ανήκει στην ευθύνη των αρμοδιοτήτων σας και αυτός είναι ο λόγος που σας κοινοποιώ την σχετική καταγγελία και παρακαλώ να ενεργήσετε άμεσα για να σταματήσει αυτό το εξευτελιστικό και βάρβαρο καθεστώς, το οποίο όχι μόνο αγνοεί βασικές ανάγκες, αλλά και αμφισβητεί θεμελιώδη  και κατοχυρωμένα δικαιώματα χιλιάδων άπορων συμπολιτών μας.

Ταυτόχρονα, πέραν των όσων περιλαμβάνονται, στην καταγγελία, η οποία ήδη σας έχει επισυναφθεί, έγινε γνωστό από την Αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων κ. Στρατηγάκη, αρμόδια μεταξύ των άλλων για την έκδοση και την ανανέωση των βιβλιαρίων Πρόνοιας, ότι η πολιτική της συστηματικής καθυστέρησης από τον Δήμο στην έκδοση ή την ανανέωση των βιβλιαρίων Πρόνοιας, η οποία σήμερα φθάνει από 4 έως και 6 μήνες όπως επίσης και η επιλογή  ώστε  η ισχύς των βιβλιαρίων Πρόνοιας να αρχίζει όχι από ημερομηνία κατά την οποία η υπηρεσία εκδίδει το βιβλιάριο, αλλά αντίθετα να αρχίζει από την ημερομηνία που πρωτοκολλήθηκε η αίτηση του δικαιούχου, ήταν πράξεις προσχεδιασμένες, αποτελούσαν κυβερνητική δολιότητα, η οποία μάλιστα έχει επισημοποιηθεί με την έκδοση σχετικής υπουργικής εγκυκλίου, σύμφωνα με όσα μου είπε η κ. Αντιδήμαρχος!

Με τις δολιότητες και τις καταστρατηγήσεις αυτές του νόμου, η κυβέρνηση επεδίωκε την εξοικονόμηση ...

Ραντεβού στην κόλαση. Ο δρόμος αρχίζει από το λογιστήριο.Υπάρχουν αποδείξεις και θα πάτε στο δικαστήριο

Εγώ, ο Έλληνας πολίτης, απαιτώ να πάνε στην Χάγη, 

Και εξηγούμαι. 

Ποιος σας είπε ότι με ενδιαφέρει να διαγραφεί το χρέος, εσείς επιληπτικές ύαινες της μεταπολιτευτικής Ναζιστικής μαφίας? 

Ούτε σεντ δεν θα μείνει απλήρωτο – ούτε σε οικονομικό, ούτε σε ηθικό, ούτε σε ανθρωπιστικό επίπεδο. Μόνο που το χρέος είναι δικό σας και όχι του λαού που καταστρέψατε. 

Μέσα στην αλαζονεία σας ξεχνάτε ότι δεν είστε ένα αφηρημένο μόρφωμα, αλλά μια συμμορία που απαρτίζεται από συγκεκριμένους ανθρώπους με όνομα και διεύθυνση.

Υπάρχουν αποδείξεις μέχρι και για το τελευταίο, πιο ξεχασμένο έγκλημα, που διέπραξε ο καθένας από εσάς. Και όλα αυτά τα εγκλήματα είναι κατά της ανθρωπότητας επειδή εφαρμόσθηκαν στο σώμα του λαού συνολικά, μέσω της διάλυσης της δικαιοσύνης και της βίαιης εφαρμογής απάνθρωπων νόμων και εξαθλίωσης της κοινωνίας για λογαριασμό μιας χούφτας απάνθρωπων τεράτων. 

Όπως ήταν συστημική η εκστρατεία και η γενοκτονία που επιχειρήσατε εις βάρος του Ελληνικού λαού, ακόμα πιο μεθοδευμένη και συστηματική θα είναι η εξολόθρευση σας. 

Αυτά που φανταστήκατε για αιματοχυσίες και απλήρωτους λογαριασμούς ξεχάστε τα. 

Το χρέος θα πληρωθεί, το αίμα θα ξεπλυθεί. Το χρέος έχει όνομα, και είναι το δικό σας. Το αίμα επίσης έχει όνομα, αλλά είναι δικό μας. Και το χύσαμε ήδη. Δεν θα πάρετε ούτε σταγόνα πια. 

Αυτά τα περί διαπραγμάτευσης με τους χαφιέδες, βιαστές και φονιάδες που μας κατσικώσατε για να μας ελέγχετε, ξεχάστε τα,

Καλά πάμε...Εδιωξαν την τρόικα και από την Κύπρο

KYPROS-TROIKA
Στο δρόμο της Ελλάδας και της κυβέρνησης Τσίπρα, είπαν όχι και οι Κύπριοι στους δανειστές-τοκογλύφους, που ήθελαν να πάρουν τα σπίτια των ανθρώπων, διώχνοντας τη δική τους τρόικα, από τη Μεγαλόνησο.
Η κυπριακή κυβέρνηση, φαίνεται πως έλαβε σοβαρά υπόψη την προτροπή του Αλέξη Τσίπρα, για κοινό μέτωπο εναντίον της λιτότητας και των απαράδεκτων απαιτήσεων των δανειστών και τους έστειλε από εκεί που ήρθαν. 
Η Λευκωσία, στην ίδια γραμμή με την Αθήνα, απέρριψε τις αξιώσεις των δανειστών-τοκογλύφων,

Άνγκελα, έχεις καταφέρει να κάνεις ξανά τους Γερμανούς τον πιο μισητό λαό της Ευρώπης.



Ανοιχτή επιστολή και πρόσκληση στην Άνγκελα Μέρκελ











Αγαπητή Άνγκελα, δεν μου είσαι καθόλου αγαπητή αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Άνγκελα, καταλαβαίνω πως δεν σου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα αλλά σκέφτομαι πως θα μπορούσαμε να το διορθώσουμε.
Είναι ολοφάνερο πως δεν σε συγκινούν καθόλου οι εκλογές.
Είναι ολοφάνερο πως δεν σε συγκινεί η Δημοκρατία.
Η στάση σου απέναντι στην πρόσφατα εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση στρώνει τον δρόμο για τους φασίστες της Ευρώπης.
Άνγκελα, εγώ θα πρότεινα να ψηφίζουν μόνοι οι Γερμανοί στην Ευρώπη.
Εμένα μου αρέσει το Δ” Ράιχ. Μου αρέσει γιατί ξέρω πως θα έχει την ..

6 Φεβ 2015

Ο Βενιζέλος καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο, ενώ είχαν βρει λύση οι Αμερικανοί...

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ PSI ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟ ΚΥΡΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ


venizelos_-_psi

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας… 

Και τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές) παρά τις αντίθετες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα.

Τα έγγραφα που αποκαλύπτουμε και τα οποία δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία πως ο τότε υπουργός Οικονομικών λειτούργησε με γνώμονα ξένα συμφέροντα,

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Aποκαλύψεις για τον Άδωνι Γεωργιάδη που θα φέρουν ΣΕΙΣΜΟ ???

5499


Θα τρέχει και δεν θα φτάνει ο Μπουμπούκος…

Κυβερνητικός βουλευτής διαρρέει προς πάσα κατεύθυνση τις τελευταίες ώρες πως έχει συγκεντρώσει έναν ολόκληρο φάκελο
με πλούσια και  αποκαλυπτικά στοιχεία για  τα “έργα” του Άδωνι επί των ημερών του στο Υπ. Υγείας…
Τώρα τι στοιχεία είναι αυτά;…

360 τρις ευρώ εχει κερδισει η Ευρώπη απο την Ελλάδα

Αφροδίτη της Μήλου

ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα δύο Ελληνικά εκθέματα που θα αναφέρουμε παρακάτω ανεβάζουν στο ζενίθ την επισκεψιμότητα στο Μουσείο του Λούβρου αποφέροντας ιλιγιώδη ποσά στη Γαλλία προσφέροντας  χιλιάδες θέσεις εργασίας χωρίς ποτέ όχι μόνο να φθείρεται η αξία τους αλλα να αποκτούν υπεραξία διαχρονικά…
Αυτό κατ, αναλογία γίνεται και στο Βρετανικό και σε άλλα μουσεία της Ευρώπης...
 
   







ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑ..

70.853 έστειλαν αυτόν τον άνθρωπο(?) στη βουλή...Δείτε το βίντεο

...

Δείτε...Έχει σαλτάρει, εντελώς λέμε....

Le Monde: Η Ελλάδα δεν είναι καθόλου η πιο χρεωμένη χώρα στον κόσμο

 Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ
grece_0

Ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου έναν γύρο στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσε για να πείσει τους εταίρους του να δεχθούν μια νέα απομείωση του χρέους της Ελλάδας.
Στη Γαλλία, ο αριστερός Ζαν Λικ Μελανσόν, ευρωβουλευτής και επικεφαλής του Αριστερού Μετώπου υπερασπίζεται επίσης αυτή τη λύση για απόσβεση ενός μέρους ή του συνόλου του χρέους της χώρας του. 
Το ισπανικό κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς Podemos στην Ισπανία, ζητάει επίσης μια αναθεώρηση του ισπανικού χρέους το οποίο έφτασε στο συμβολικό 100% του ΑΡΕΠ το 2015.
Αλλά πως αυτές οι χώρες χρεώθηκαν; 
Ας δούμε τα γραφήματα για να καταλάβουμε καλύτερα...

Με τον Σαμαρά θα ήμασταν πιο ήρεμοι...

2234598

Δέκα μέρες έχουν περάσει από τότε που η χώρα άλλαξε κυβέρνηση, κι ολόκληρος ο πλανήτης ασχολείται με την Ελλάδα όχι επειδή ήρθε η τρόικα για να μας αξιολογήσει και να προτείνει νέες περικοπές, αλλά γιατί η ελληνική πλευρά μιλάει, προτείνει, και δεν φορά γραβάτα.
Τα διεθνή δημοσιεύματα προκαλούν πονοκεφάλους σε όλους, ενώ κανείς δεν ασχολείται με τίποτε άλλο παρά με τον Γιάννη Βαρουφάκη και τα ανοιχτά του πουκάμισα, και τον Αλέξη Τσίπρα που δεν γνωρίζει κανένα πρωτόκολλο κι αναγκάζει τους ευγενείς ξένους ηγέτες να...

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί την τρόικα και στην Ιρλανδία


Καταπέλτης εναντίον του Εντα Κένι, του πρωθυπουργού της Ιρλανδίας, είναι ο αρθρογράφος Τόμας Μόλοϊ της εφημερίδας «Αϊρις Ιντιπέντεντ». 
Η Ιρλανδία μπορεί να υπήρξε ο «πιο καλός μαθητής» της τρόικας, που εφάρμοζε χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία κάθε εντολή του Βερολίνου μέσω ΕΕ και τρόικας, αλλά οι Ιρλανδοί πώς θα αισθάνονταν αν οι Ελληνες μέσω κυβέρνησης Τσίπρα πετύχαιναν κάποια ουσιώδη ελάφρυνση στο δημόσιο χρέος της χώρας μας; 
«Η νίκη του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να κάνει να περάσει ο Ιρλανδός πρωθυπουργός ως το... σκυλάκι της τρόικας,

Γιατί οι υπουργοί της συγκυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να κάνουν μια αναφορά στον Χριστοφοράκο και τις μίζες της Siemens;

Είναι πολύ απλό: τις μίζες της Siemens -και όχι μόνο αυτές- τις έχουν πάρει οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ????




Όποιος παρακολούθησε την κοινή συνέντευξη Τύπου του Βόλφγκανκ Σόιμπλε και του Γιάνη Βαρουφάκη, θα πρόσεξε πως κάτι έχει αλλάξει στον τρόπο που μιλούν οι πολιτικοί που εκπορσωπούν την χώρα μας, μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Ακούσαμε τον Γιάνη Βαρουφάκη να λέει στον Βόλφγκανκ Σόιμπλε πως «δεν μπορεί ο Χριστοφοράκος να βρίσκει καταφύγιο στην Γερμανία και να γλιτώνει από την Ελλάδα».

Επίσης, ακούσαμε τον Γιάνη Βαρουφάκη...
να αναφέρεται στον ναζισμό και στην Χρυσή Αυγή, ως αποτέλεσμα της ύφεσης. Οι Γερμανοί ξέρουν καλά τι σημαίνει αυτό.

Γιατί οι υπουργοί της συγκυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να κάνουν μια αναφορά στον Χριστοφοράκο και τις μίζες της Siemens;

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

mega

-Θα δοθεί εντολή από την Τράπεζα της Ελλάδος για έλεγχο στην χρηματοδότηση των καναλιών αλλά και την προέλευση των χρημάτων.
-Ενεργοποίηση μηχανισμού για τις ζημιογόνες επιχειρήσεις.
-Προκήρυξη διαφανή διαγωνισμού για άδειες ΜΜΕ.

Για τα ΜΜΕ, είπε επακριβώς:

Έγγραφο βόμβα για μίζες 62 εκατομμυρίων με εμπλεκόμενους 12 Γερμανούς!

Image

Την ίδια ώρα που ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ξερόβηχε δεχόμενος την ερώτηση για τις γερμανικές εταιρείες που είναι πίσω από σχεδόν κάθε υπόθεση διαφθοράς που αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα ή ερευνάται στο ΥΠΕΘΑ μελετούσαν ένα έγγραφο που είχε φθάσει από την Εισαγγελία και τους ενημέρωνε για τα όσα έχουν διαπιστωθεί από έρευνες γερμανικών και ελληνικών δικαστικών αρχών για μίζες 62 εκατομμυρίων ευρώ, από τις εταιρείες Atlas και Ραϊμένταλ και πρωταγωνιστές 13 εμπλεκόμενους μ΄ αυτές. Ένας Έλληνας o...

5 Φεβ 2015

Συμβαίνει τώρα.....

Να ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ τώρα




Συλλαλητήριο διοργανώνεται για την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 5.30 μ.μ., για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, έξω από το κτίριο της Αγίας Παρασκευής.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΕΡΤopen και ο Συντονισμός ενάντια σε κλεισίματα, διαθεσιμότητες, ιδιωτικοποιήσεις και εργολαβίες, «τώρα θα χρειαστεί να ξαναγωνιστούμε για να ...

4 Φεβ 2015

Έφυγαν από το «Ποτάμι» και στηρίζουν την κυβέρνηση

Επτά πρώην στελέχη του κόμματος του υπλλήλου του Μπόμπολα στηρίζουν με επιστολή τους την προσπάθεια της νέας κυβέρνησης να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ενώ καταγγέλλουν την αντιπολίτευση για καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας σε βάρος του ελληνικού λαού.
Η επιστολή:

Ο πραγματικός διάλογος του Γιάνννη με τον ...όνομα είναι αυτό?

Ο Ιταλός έκανε δώρο στον Τσίπρα μια γραβάτα. Τι έδωσε όμως στον Ιταλό ο Τσίπρας???



Άριστα παίρνει η επικοινωνιακή πολιτική Τσίπρα: 

Έκανε δώρο στον Ιταλό πρωθυπουργό cd με τραγούδια από την...

Φτού σου βρε...μη σε βασκάνουν

Εδώ και μια βδομάδα, αγρυπνώ, κλαίω, χαμογελώ και ονειρεύομαι.

Αγρυπνώ, διαβάζοντας και παρακολουθώντας τα πεπραγμένα της κάθε μέρας, νιώθοντας μέρος  ενός καινούργιου κεφαλαίου που γράφεται.

Κλαίω από συγκίνηση για κάθε μικρό, αυτονόητο βήμα προς την δικαιοσύνη και την ελευθερία που γίνεται. Βιώνοντας τόσο καιρό την απόλυτη καφρίλα και την υποτέλεια, τώρα άρχισα και πάλι να αισθάνομαι άνθρωπος.



Χαμογελώ στη θέα άοπλων,

Διεθνής διασυρμός για Ντάισελμπλουμ: Πανεπιστήμιο τον υποχρεώνει να αλλάξει το βιογραφικό του!

Πανεπιστήμιο υποχρεώνει το Ντάισελμπλουμ να αλλάξει το βιογραφικό του!

Να αλλάξει το βιογραφικό του υποχρέωσε τον Γερούν Ντάισελμπλουμ το University College Cork.

Ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και επικεφαλής του Eurogroup, στο επίσημο βιογραφικό του που δημοσιοποιήθηκε όταν ανέλαβε υπουργός ανέφερε ότι κατείχε ΜΑ (Master Of Arts) από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Όπως ανακοίνωσε όμως το UCC, σύμφωνα με τον ιρλανδικό Independent, ο Ντάισελμπλουμ απλώς...

Κυβέρνηση: Να ξεχάσει η Μέρκελ ότι θα πούμε ναι σε επαναφορά του Μνημονίου!




Με πέντε σημεία απαντά η κυβέρνηση στις διαρροές της Μερκελοπαρέας στο Reuters.
Συγκεκριμένα:
1. Το έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, που δημοσίευσε το Reuters, αποδεικνύει ότι και η γερμανική κυβέρνηση μπήκε και τυπικά στην διαπραγμάτευση.
2. Είναι φανερό ότι η γερμανική κυβέρνηση επιλέγει την «σκληρή τοποθέτηση» στην έναρξη της διαπραγμάτευσης.
3. Με το έγγραφό της ζητάει από τη νέα ελληνική κυβέρνηση να ανακαλέσει τις δεσμεύσεις της κατά της λιτότητας και να..

"Το Γερμανικό σχέδιο γίνεται κομμάτια"


Ουσιαστικά η εφημερίδα παραδέχεται τα ηγεμονικά σχέδια της Γερμανίας  και προτρέπει στην παραδειγματική τιμωρία της Ελλάδας.

Εξαιρετικά βαρυσήμαντο το άρθρο χιλιάδων λέξεων που δημοσιεύθηκε στη σκληρή δεξιά γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ». Από τον υπότιτλο συνειδητοποιεί αμέσως κανείς τη σοβαρότητά του: 

«Ο θρίαμβος του Αλέξη Τσίπρα στην Ελλάδα αλλάζει την ΕΕ»! 
Εντυπωσιακή ομολογία για γερμανικό μέσο ενημέρωσης - και μάλιστα δεξιό. «Ενα φάντασμα πλανιέται στην Ευρώπη. Το φάντασμα ονομάζεται Αλέξης Τσίπρας» γράφει στην αρχή του άρθρου της η «Βελτ», αντιγράφοντας στην αρχή του Κομμουνιστικού Μανιφέστου του Καρλ Μαρξ. 

«Ο επαναστάτης από την Αθήνα δεν είναι όμως κάποιος μοναχικός πολεμιστής, όσο και αν οι προπαγανδιστές στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο τον περιγράφουν προς στιγμήν ως οδηγό που κινείται σε λάθος λωρίδα. Η πορεία του Τσίπρα κατά της Μέρκελ απολαύει ανοιχτών και μυστικών ...

ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ


Και όμως είναι δυνατόν να συμβαίνει και αυτό στην χώρα μας, την στιγμή που μια νεοεκλεγείσα Ελληνική Κυβέρνηση με πολιτικούς κυρίως νέους και άφθαρτους, προσπαθεί  να σταματήσει τον κατήφορο του Ελληνικού λαού, τα Ελληνικά συστημικά ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μαυρίσουν την προσπάθεια.

Κανένα τόσο Ευρωπαϊκό μέσο όσο και ..

Δήμος Δίου-Ολύμπου...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

  
Σε μία περίοδο όπου στη χώρα μας έχουν συμβεί πρωτόγνωρες πολιτικές εξελίξεις , με το λαό να φέρνει στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα πολιτικό κόμμα που αγωνίζεται ενάντια στις τακτικές που έφεραν τον τόπο σε δυσχερή θέση, η δημοτική αρχή του Δήμου ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ επέλεξε ακριβώς αυτό το πολιτικά κομβικό σημείο να αναθέσει την αποκομιδή των απορριμμάτων  σε ιδιώτη εργολάβο.

    Ακατανόητη κίνηση από πλευράς της δημοτικής αρχής μιας και δεν υπάρχει η στοιχειώδης αντίληψη  της ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Αυτοαξιολόγηση - Αξιολόγηση και Τράπεζα Θεμάτων έκρυβαν ζεστό χρήμα

Θα τρίβουμε τα μάτια με αυτά που θα βγουν στη φόρα
Απίστευτο μεν, αληθινό δε! 
Εφυγαν σαν τους κλέφτες κάτω από τη συντριπτική λαϊκή ετυμηγορία, αλλά αποχωρώντας, στις 26 Γενάρη (!), με υπογραφή Λοβέρδου λίγες ώρες πριν παραδώσουν το υπουργείο Παιδείας, μοίρασαν τα κονδύλια για τη «βρόμικη δουλειά» της αξιολόγησης σε εκατοντάδες στελέχη, περιφερειάρχες, διευθυντές Εκπαίδευσης και...