# #

22 Ιουν 2017

Πετάνε στην ανεργία άλλες 15.000 συμβασιούχους στην καθαριότητα και άλλες υπηρεσίες των ΟΤΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για πετάνε στην ανεργία άλλες 15.000 συμβασιούχους στην καθαριότητα και άλλες υπηρεσίες των ΟΤΑ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Δίου-Ολύμπου καταγγέλλει την από κοινού απόφαση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και Ελεγκτικού Συνεδρίου που κρίνουν το δικαίωμα στη δουλειά αντισυνταγματικό και πετάνε στην ανεργία άλλες 15.000 συμβασιούχους στην καθαριότητα και άλλες υπηρεσίες των ΟΤΑ.
Η απόφαση είναι ..

21 Ιουν 2017

Οι «Μένουμε Τουρκία» του 1821 που δεν ήθελαν την σύγκρουση. Η Ιστορία Επαναλαμβάνεται


Δεν ήταν όλοι οι Έλληνες δυσαρεστημένοι με την σκλαβιά, υπήρχαν όπως και σημερα κάποιοι που είχαν κερδίσει από τις καλές σχέσεις τους με την Πύλη και το κυριότερο δεν ηταν και πολυ πρόθυμοι να συμβάλουν οικονομικά στον Αγώνα. 

Ορισμένοι προύχοντες και εφοπλιστές, δεν είχαν τις ίδιες ανησυχίες με τους υπόδουλους Ελληνες , το μεγαλύτερο προβλήματα τους ήταν οι φόροι που ήθελαν οι επαναστάτες και οι καταθέσεις τους. 

Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν και κι ένας ..

20 Ιουν 2017

Πλειστηριασμοί: στατιστικά στοιχεία και αλήθειες για τη συμμετοχή (ποιων) συμβολαιογράφων




Η μάστιγα των πλειστηριασμών κατά της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών συνιστά μείζον κοινωνικό πρόβλημα, το οποίο αφ’ ενός επιτείνει τη διαδικασία φτωχοποίησης μεγάλου μέρους της κοινωνίας, αφ’ ετέρου ενισχύει τις τάσεις ριζοσπαστικοποίησης του λαού που αντιλαμβάνεται πλέον ότι απειλείται άμεσα και ευθέως με την προοπτική αύξησης των ανέργων, των άστεγων και των εξαθλιωμένων συμπολιτών μας. 

Δεδομένης της θέσπισης της διαδικασίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που θα τεθεί σε ισχύ από την 1-9-2017 με συμμετοχή μόνο όσων πιστοποιούνται ως χρήστες, δηλαδή χωρίς τις εγγυήσεις πλήρους δημοσιότητας και διαφάνειας, είναι βέβαιο ότι αυτή η εξέλιξη θα ενταθεί και θα επιταχυνθεί.

Έχουμε επισημάνει και κατά το παρελθόν (ΕΔΩ) ότι οι πλειστηριασμοί είναι η κατάληξη μίας παράνομης διαδικασίας, αφού κατά κανόνα επισπεύδονται κατόπιν έκδοσης διαταγών πληρωμής των τραπεζών, οι οποίες ..

Δέκα λόγοι για τους οποίους η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τελειωμένη


Έτσι ή αλλιώς (ειρηνικά ή βίαια) το φασιστικό μόρφωμα της Ε.Ε. τείνει προς την οριστική κατάρρευσή του. Γι' αυτό δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία. Κι αυτό, κατά την άποψή μας, οφείλεται σε δέκα λόγους που καταγράφονται -κατά σειρά σπουδαιότητας- ως εξής:

10) Το Brexit

Ότι και να πεις κανείς για το πως έχει μέχρι στιγμής υλοποιηθεί, η πραγματικότητα είναι μία: Ακόμη και η επίσημη αναφορά στην έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε., και το δημοψήφισμα έχει ήδη ξεκινήσει μια διαδικασία ντόμινο και το θέμα της εξόδου άλλων χωρών από την Ε.Ε., θα μείνει για πάντα στην ατζέντα.

9) Η πλήρης αποτυχία του Ευρωπαϊκού...

Γέμισε ο κόσμος ..υπερήφανους!!!

Σχετική εικόνα

Παλαιοτέρα ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης είχε πει σχετικά με την  «Παρέλαση Υπερηφάνειας» των ομοφυλόφιλων ότι “Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες ''είμαι περήφανος που έχω αυτιά''. Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά.» 

Το έντυπο της πολιτικής ορθότητας, Lifo, κριτίκαρε τον κ. Σιμαρδάνη γι’ αυτή του τη δήλωση, επιχειρηματολογώντας ότι επιβάλλεται οι ομοφυλόφιλοι να αισθάνονται υπερήφανοι λόγω των..

19 Ιουν 2017

Γιατί ακολουθούν οι δύσμοιροι ακόμη τους πολιτικούς απατεώνες;

Σαν τις πουτάνες....

Αποτέλεσμα εικόνας για Δεν μασάμε!! Δεν πιστεύουμε πολιτικούς απατεώνες!!

Παραιτηθείτε όλοι ρε!

Και οι μεν και οι δε!

Και οι σημερινοί και οι χθεσινοί που σαλιώσατε χείλια απ’ τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, που γλείψατε δάχτυλα από το μέλι που μάζευαν με κόπο στις πλάτες τους πολλοί, και τα σμπρώξατε μετά μέσα μας όταν στεγνώσαν, απολαμβάνοντας την ηδονή του βασανιστή. Αλάδωτους μας μαγαρίσατε ρε και το χαιρόσασταν κιόλας. 

Κι ας λέγατε πόσο θρηνείτε για τον πόνο μας κι ας ψευτοκλαίγατε σαν τις πουτάνες σε ..